Alex0077 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Τωρα ειναι αργα το εκανες το λαθος.:O:) Ποιο λάθος έκανε? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Certificate μπορις να εγκαταστήσει για χρήση με σαφάρι; Ρωτάω γιατί θέλω να μπαίνω μέσω iPhone στο web banking της τράπεζας μου με τον κωδικό certificate που μου χουν δώσει; Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μπορείς, το έχω κάνει κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μπορείς, το έχω κάνει κι εγώ. πως όμως επειδή δεν έχω βρει σχετικές πληροφορίες; Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 :google: importing certificate to iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου γυαλίζει το iphone και μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 160 σελίδες με replies θα ήθελα να μάθω για την αυτονομία της μπαταρίας. Πόσο κρατάει εαν δεν 'παίζεις' με το κινητό? (πχ μόνο τηλέφωνα). Επίσης, μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον απόγονο του 3GS? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου γυαλίζει το iphone και μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 160 σελίδες με replies θα ήθελα να μάθω για την αυτονομία της μπαταρίας. Πόσο κρατάει εαν δεν 'παίζεις' με το κινητό? (πχ μόνο τηλέφωνα). Επίσης, μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον απόγονο του 3GS? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Εμένα μου βγάζει πάνω από δύο ημέρες όταν το χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις και μηνύματα. Αν αρχίσω τις εφαρμογές, το βράδυ θέλει φόρτισμα. Για τον απόγονό του υπάρχουν μόνο φήμες. Η Apple συνήθως αλλάζει μοντέλο μια φορά τον χρόνο, και το ανακοινώνει μερικές ημέρες πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου γυαλίζει το iphone και μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 160 σελίδες με replies θα ήθελα να μάθω για την αυτονομία της μπαταρίας. Πόσο κρατάει εαν δεν 'παίζεις' με το κινητό? (πχ μόνο τηλέφωνα). Επίσης, μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον απόγονο του 3GS? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μην φοβάσαι και μην ακούς πολλούς που τρομοκρατούν για την μπαταρία.. Και μην ανησυχείς για τις πρώτες φορτισεις που κρατάει λιγότερο.. Μετά από 4-5 φορές πλήρης φόρτισης και εκφόρτισης της μπαταρίας θα είναι οκ.. Η μπαταρία είναι μια χαρά αν παίρνεις μόνο τηλέφωνα και κάνεις γενικά φυσιολογική χρήση :) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.. Αν παίζεις όλη την ώρα παιχνίδια φυσιολογικό είναι να μην κρατάει πολύ.. Θέλει μεγάλη ενέργεια για να διατηρηθεί αυτή η οθονάρα .. Καλή αγορά λοιπόν :) Και Χρόνια ΠΟλλά και σε σένα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου γυαλίζει το iphone και μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 160 σελίδες με replies θα ήθελα να μάθω για την αυτονομία της μπαταρίας. Πόσο κρατάει εαν δεν 'παίζεις' με το κινητό? (πχ μόνο τηλέφωνα). Επίσης, μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον απόγονο του 3GS? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επιπλέον αυτών που σου είπαν οι «συνάδελφοι». Μια λογική εκτίμηση αυτονομίας της μπαταρίας είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας και ο λογος είναι ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο σαν τηλέφωνο επειδή έχει ένα σωρό αλλα πράγματα να κανεις επίσης μαζί του (αλλιώς καλύτερα να πάρεις ένα απλό τηλέφωνο). Επόμενη συσκευή στην Ελλαδα κατα πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμη από τον επόμενο Σεπτεμβριο στην κοντινοτερη περίπτωση, αφού μάλλον η ανακοίνωση νέου iPhone θα γίνει στα τέλη Ιουνιου (28/6 μάλλον). Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής γράφονται διάφορα, στην πραγματικοτητα είναι πολύ νωρίς για κάτι συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο. Τούτων δοθεντων δεν αξίζει να περιμένεις. Το τηλέφωνο και στην τρέχουσα έκδοση του είναι πολύ ώριμο και αν δεν θέλεις απλώς μια συσκευή για να μιλάς αλλά κάτι εξαιρετικά πιο πολυδιαστατο μπορείς και τώρα να προχωρησεις σε αγορά. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου γυαλίζει το iphone και μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 160 σελίδες με replies θα ήθελα να μάθω για την αυτονομία της μπαταρίας. Πόσο κρατάει εαν δεν 'παίζεις' με το κινητό? (πχ μόνο τηλέφωνα). Επίσης, μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον απόγονο του 3GS? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπέρα και Χρόνια σου Πολλά. Αν χρησιμοποιείς το iPhone αποκλειστικά ως τηλέφωνο δεν είναι καθόλου δύσκολο να πετύχεις αυτονομία τριών ημερών ή και περισσότερο, και μάλιστα χωρίς κλείσιμο τις νύχτες ή απενεργοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών (π.χ. fetch, 3G κλπ). Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, αυτή τη στιγμή τα στατιστικά του 3GS μου γράφουν "Αναμονή 3 ημέρες, 4 ώρες" με "Χρήση: 2 ώρες, 49 λεπτα" και η μπαταρία βρίσκεται στο 31%. Αυτά με καμμιά δεκαριά τηλέφωνα, fetching ανά μισή ώρα δύο email accounts, ανάγνωση 6-7 mails και λίγα λεπτά browsing. Φυσικά θα αρκούσε ένα τετράωρο - πεντάωρο χρήσης GPS, gaming και γενικότερου σκαλίσματος για να "σκοτώσει" την μπαταρία, αλλά επειδή ρώτησες για κανονικές συνθήκες και χρήση τηλεφώνου, σε αυτές τις περιπτώσεις η αυτονομία είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική. Και όπως συνηθίζω να λέω αρκετές φορές, το iPhone σε χρήση τηλεφώνου αντέχει όσο ένα μέσο τηλέφωνο, ενώ σε χρήση netbook η μπαταρία του αντέχει όσο αυτή ενός netbook. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 δηλαδη αν ειναι ανοιχτο το 3g ολη μερα ανοιχτο και το push email με 3-4 ωρες την μερα τηλεφωνα, δεν βγαζει ουτε μιση μερα ετσι? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο και έχω τις εξής απορίες: α) Εχω κάνει αίτηση φορητότητας απο WIND σε Cosmote που θα ισχύσει απο αρχές γενάρη. Αν ενεργοποιήσω το κινητό τώρα με την κάρτα της Wind ενδέχεται να υπάρχει μετά κάποιο πρόβλημα με αυτήν της Cosmote? β) Στον υπολογιστή που βρίσκομαι τώρα έχω Win2000 και δεν παίζει η τελευταία έκδοση του itunes. Kατέβασα την έκδοση 7, να το ενεργοποιήσω το τηλ. με αυτή την έκδοση ή οχι; ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο και έχω τις εξής απορίες: α) Εχω κάνει αίτηση φορητότητας απο WIND σε Cosmote που θα ισχύσει απο αρχές γενάρη. Αν ενεργοποιήσω το κινητό τώρα με την κάρτα της Wind ενδέχεται να υπάρχει μετά κάποιο πρόβλημα με αυτήν της Cosmote? β) Στον υπολογιστή που βρίσκομαι τώρα έχω Win2000 και δεν παίζει η τελευταία έκδοση του itunes. Kατέβασα την έκδοση 7, να το ενεργοποιήσω το τηλ. με αυτή την έκδοση ή οχι; ευχαριστώ :) α) Κατά την ενεργοποίηση το τηλέφωνο παίρνει τις ρυθμήσεις του δικτύου της κάρτας. Αν το ενεργοποιήσεις με wind μπορείς μετά να κάνεις ολική επαναφορά από το itunes και να ενεργοποιηθεί η συσκευή ξανά με την νέα κάρτα. β) Εδώ έχεις πρόβλημα. Οι παλιότερες εκδόσεις του itunes δεν είναι συμβατές με το νέο firmware του iphone. Ένας φίλος που είχε παλιότερη έκδοση, του έβγαζε σφάλματα, και όταν κατέβασε την τελευταία λειτούργησε κανονικά. Καιρός να πας σε vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 α) Κατά την ενεργοποίηση το τηλέφωνο παίρνει τις ρυθμήσεις του δικτύου της κάρτας. Αν το ενεργοποιήσεις με wind μπορείς μετά να κάνεις ολική επαναφορά από το itunes και να ενεργοποιηθεί η συσκευή ξανά με την νέα κάρτα. β) Εδώ έχεις πρόβλημα. Οι παλιότερες εκδόσεις του itunes δεν είναι συμβατές με το νέο firmware του iphone. Ένας φίλος που είχε παλιότερη έκδοση, του έβγαζε σφάλματα, και όταν κατέβασε την τελευταία λειτούργησε κανονικά. Καιρός να πας σε vista. Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω χωρίς να σημαίνει ότι θα συμβεί και στην περίπτωση της μεταφοράς από wind σε cosmote είναι ότι σε 3 iphone (ένα 3Gs και δύο 3G) που με φορητότητα αριθμού πέρασαν στην cosmote ενώ είχαν πρωτολειτουργήσει σε vodafone μέχρι και το firmware 3.1, μετά την ενεργοποίηση / χρήση της κάρτας SIM της cosmote έπαψαν να δουλεύουν τα mms τα οποία με vodafone παίζουν μια χαρά (ακόμη και όταν τώρα βάζω στο τηλέφωνο κάρτα της vodafone). Το χειροκίνητο update σε carrier settings δεν έχει βοηθήσει, το restore δεν έχει βοηθήσει (το μόνο που δεν έκανα είναι setup σαν νέο τηλέφωνο γιατί δεν έχω χρόνο να του κάνω ξανά όλες τις άλλες ρυθμίσεις από την αρχή), η cosmote έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και εγώ απλώς χρησιμοποιώ το τηλέφωνο χωρίς mms! Μάλλον φαίνεται ότι κάπου έχουν κρατηθεί οι ρυθμίσεις των MMS της vodafone, ίσως επειδή και ο αριθμός λόγω φορητότητας δεν έχει αλλάξει, ενώ όλα τα άλλα ακόμη και το tethering δουλεύουν σωστά. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καιρός να πας σε vista. τωρα που φευγουν ολοι και πανε στα 7? :p :lol: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ενδιαφέρομαι να πάρω και γω το μηλόφωνο και θα ήθελα να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένοι από : 1) μπαταρία, 2) δέκτη gps, 3) wi-fi, 4) internet (δεν βλεπει flash και java???- είναι σημαντικό??? ) , 5) είναι πολύπλοκο και ριψοκίνδυνο να χακαριστεί ???? 6) Βίντεο και κάμερα βράδυ μπορείς να τραβήξεις ή χάλια ?? Ποιότητα βίντεο?? 7) Ένταση ήχου κλήσης - είναι δυνατή? 8) Αναπαραγωγή mp3 σε ήχους κλήσης μπορείς να βάλεις?? 9) Και με το bluetooth τί γίνεται?? 10) Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με internet συνέχεια για να δουλεύω το κινητό(μέσω gprs /3g )??? 11) Εφαρμογές υπάρχουν σπασμένες? Να μην πληρώνουμε appstore?? Σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου αλλά δεν θέλω να χαραμίσω τζάμπα 570 ευρώπουλα !!! Ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ενδιαφέρομαι να πάρω και γω το μηλόφωνο και θα ήθελα να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένοι από : 1) μπαταρία, 2) δέκτη gps, 3) wi-fi, 4) internet (δεν βλεπει flash και java???- είναι σημαντικό??? ) , 5) είναι πολύπλοκο και ριψοκίνδυνο να χακαριστεί ???? 6) Βίντεο και κάμερα βράδυ μπορείς να τραβήξεις ή χάλια ?? Ποιότητα βίντεο?? 7) Ένταση ήχου κλήσης - είναι δυνατή? 8) Αναπαραγωγή mp3 σε ήχους κλήσης μπορείς να βάλεις?? 9) Και με το bluetooth τί γίνεται?? 10) Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με internet συνέχεια για να δουλεύω το κινητό(μέσω gprs /3g )??? 11) Εφαρμογές υπάρχουν σπασμένες? Να μην πληρώνουμε appstore?? Σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου αλλά δεν θέλω να χαραμίσω τζάμπα 570 ευρώπουλα !!! Ευχαριστώ!!!!! Eγώ θα σου πω τη δική μου άποψη με αυτά που έχω χρησιμοποιήσει... Από μπαταρία δεν θα το έλεγες και τέλοιο αν το χρησιμοποιείς πολύ και έχεις ανοιχτά wi-fi, 3g, push κτλ.. Αλλά σαν απλή χρήση η μπαταρία είναι παραπάνω από ικανοποιητική.. Το wi-fi σαν να χάνει λίγο κάποιες φορές όταν δεν είναι και πολύ καλό το σήμα.. Όσο για την εμπειρία internet με το safari που έχει, απλά άψογο... Αφού πολλές φορές, ενώ είμαι σπίτι , αντί να μπω από το laptop, μπαίνω από το iphone 3gs.. Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο... Εύκολη μεγένθυση με τα δάχτυλα και απλό... Κάμερα έχει 3,2MP ... αλλά αν το συγκρίνεις με άλλα κινητά με αντίστοιχη κάμερα δεν πιάνει μία.. Σίγουρα θα φαίνεται έτσι και λόγω της οθονάρας που έχει το iphone.. Τώρα για βράδυ δεν είναι και ότι καλύτερο.. Βασικά δεν φαίνεται τίποτα.... αφού δεν έχει και flash ... Bέβαια υπάρχουν κάτι εφαρμογές στο app store γι αυτήν την δουλειά, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει για να σου πω.. Υπάρχει μάλιστα και μια εφαρμογή που λέει 5ΜP.. Eφαρμογές φυσικά και υπάρχουν σπασμένες αλλά πρέπει να την κάνεις jb.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ενδιαφέρομαι να πάρω και γω το μηλόφωνο και θα ήθελα να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένοι από : 1) μπαταρία, 2) δέκτη gps, 3) wi-fi, 4) internet (δεν βλεπει flash και java???- είναι σημαντικό??? ) , 5) είναι πολύπλοκο και ριψοκίνδυνο να χακαριστεί ???? 6) Βίντεο και κάμερα βράδυ μπορείς να τραβήξεις ή χάλια ?? Ποιότητα βίντεο?? 7) Ένταση ήχου κλήσης - είναι δυνατή? 8) Αναπαραγωγή mp3 σε ήχους κλήσης μπορείς να βάλεις?? 9) Και με το bluetooth τί γίνεται?? 10) Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με internet συνέχεια για να δουλεύω το κινητό(μέσω gprs /3g )??? 11) Εφαρμογές υπάρχουν σπασμένες? Να μην πληρώνουμε appstore?? Σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου αλλά δεν θέλω να χαραμίσω τζάμπα 570 ευρώπουλα !!! Ευχαριστώ!!!!! 1)Μέτρια. Όπως είπε και ο Alex0077 ανοιχτά τα wifi, push, location services (gps) και με σχετικά αξημένη χρήση κρατάει λίγο. Με λιγότερη χρήση και κλειστές τις εν λόγω λειτουργίες 2-3 μέρες τις έχει. Εξαρτάται όμως πόσο μιλάς. 2)Μια χαρά είναι ως προς τη λήψη. Αν θέλεις βέβαια κανονική πλοήγηση πρέπει να αγοράσεις ένα πρόγραμα πλοήγησης (π.χ navigon) από το AppStore γιατί αλλιώς έχει μόνο Google Maps που φορτώνει τους χάρτες μέσω internet. 3)wi-fi σχετικά καλή λήψη (όχι τέλεια αν το σήμα είναι αδύναμο). 4)Το browsing είναι εκπληκτικό και πανεύκολο με το safari και τη συγκεκριμένη οθόνη, ίσως ενα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του iPhone. Όχι δυστυχώς δεν βλέπει flash και java αλλά κατα τη γνώμη μου μικρό το κακό. 5)αν μιλάς για jailbrake δεν έχω να απαντησω κάτι, δεν το έχω κάνει γιατι θεωρώ πως δεν μου χρειάζεται. Πάντως δεν είναι δύσκολο. Όσο για το ριψοκίνδυνο με ένα restore όλα λύνονται, εξάλλου τα πάντα γίνονται backup στο iTunes. 6)Βράδυ ψιλοχάλια. Η ποιότητα του βιντεο δεν είναι κακή. 7)Αρκετά δυνατή. 8)Κανονικά όχι αλλά με μια απλούστατη διαδικασία φτιάχνεις μέσω iTunes (με μέγιστο τα 30", κόβοντας τα κομμάτια όπως θέλεις). 9)Χωρίς jailbreak το bluetooth χρησιμοποιήται μόνο για handsfree, tethering (σύνδεση με pc αποκλειστικά για ασύρματο internet) και για τη λειτουργία κάποιων εφαρμογών. Με jailbreak κάνεις τα πάντα. 10)Όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως προτείνω να βάλεις ένα πρόγραμμα iPhone ή ένα επιπρόσθετο πακέτο internet στο υπάρχον πρόγραμμα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείς, υπάρχουν και οικονομικά. Για μένα τότε αποκτά πραγματικό νόημα το iPhone, το να έχεις πάντα και παντού internet χωρίς να φοβάσαι τις χρεώσεις. 11)Με jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλημέρα (και πάλι) λοιπόν....παρέλαβα χτές το τηλέφωνο, το φορτίζω κανονικά, το ενεργοποιώ συγχρονίζω με το itunes παίζω και μερικές ωρίτσες και η μπαταρία όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε κάτω απο την μέση, το ξαναβάζω στην πρίζα να φορτίσει και....τίποτα. Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το φορτίσω, να το πάω πίσω σαν ελλατωματικό ή μπορεί να "παίζει" και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλημέρα (και πάλι) λοιπόν....παρέλαβα χτές το τηλέφωνο, το φορτίζω κανονικά, το ενεργοποιώ συγχρονίζω με το itunes παίζω και μερικές ωρίτσες και η μπαταρία όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε κάτω απο την μέση, το ξαναβάζω στην πρίζα να φορτίσει και....τίποτα. Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το φορτίσω, να το πάω πίσω σαν ελλατωματικό ή μπορεί να "παίζει" και κάτι άλλο? Καλημέρα, ας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του, αλλά η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πρέπει να πάει για αντικατάσταση (service δεν πρέπει κανονικά να δεχτείς αφού το πρόβλημα παρουσιάστηκε μέσα σε 24 ώρες) εφόσον προηγουμένως κάνεις και τα εξής (αν δεν τα έχεις ήδη κάνει!): (α) ένα hard reset (δηλαδή κρατώντας πατημένο το πλήκτρο on/off και το home μαζί μέχρι η συσκευή να σβήσει και να εμφανιστεί ξανά το μήλο της οθόνης εκκίνησης ενόσω κρατάς πατημένα τα 2 πλήκτρα οπότε και τα αφήνεις) (β) βεβαιωθείς για το προφανές (αλλά καλό είναι να το λέμε και αυτό) ότι η πρίζα έχει ρεύμα και το καλώδιο κάνει καλή επαφή με την πρίζα, με τον φορτιστή και με το τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το hard reset δεν έπιασε και δοκίμασα και σε διαφορετικές πρίζες οπότε μάλλον πάω για αλλαγή. Πως μπορώ να σβήσω με την μια τα δεδομένα που έχω περάσει (επαφές, φωτόγραφίες κτλ) χωρις να χρησιμοποιήσω itunes...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το hard reset δεν έπιασε και δοκίμασα και σε διαφορετικές πρίζες οπότε μάλλον πάω για αλλαγή. Πως μπορώ να σβήσω με την μια τα δεδομένα που έχω περάσει (επαφές, φωτόγραφίες κτλ) χωρις να χρησιμοποιήσω itunes...? Κρίμα ! Εύχομαι καλή εξέλιξη. Διαγραφή γίνεται ως εξής: Settings / General / Reset / Erase All Content and Settings (Υποθέτω ότι δεν πρόλαβες να το κάνεις jailbreak γιατί σε αυτή την περίπτωση για να μην έχεις θέμα εγγύησης λόγω παρέμβασης στη συσκευή πρέπει να κάνει restore μέσω itunes) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 να το πας καλυτερα πισω κ να σου δωσουν καινουριο. το θεμα της φορτισης ειναι σοβαρο κ δεν ειναι θεμα λειτουργικου μονο. στο δικο μου ειχε παρατηρηθει να φορτιζει μεν, αλλα να μην δειχνει οτι φορτιζε, κ παντα το φορτιζα προσσεγγιστικα. οπως κ ναχει κ αυτο λαθος ηταν. μπορει σαν κομματι ναναι ελλατωματικο. δεν πηρες κατι με 100 ευρω, σωστα? παντως εκανεσ καλα με τα προφανη, μιασ κ στο καταστημα, για να αποφυγουν τη διαδικασια doa επιστροφες κ παραστατικα θα σε ρωτησουν αν εκανες τα "προφανη".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 1)Μέτρια. Όπως είπε και ο Alex0077 ανοιχτά τα wifi, push, location services (gps) και με σχετικά αξημένη χρήση κρατάει λίγο. Με λιγότερη χρήση και κλειστές τις εν λόγω λειτουργίες 2-3 μέρες τις έχει. Εξαρτάται όμως πόσο μιλάς. 2)Μια χαρά είναι ως προς τη λήψη. Αν θέλεις βέβαια κανονική πλοήγηση πρέπει να αγοράσεις ένα πρόγραμα πλοήγησης (π.χ navigon) από το AppStore γιατί αλλιώς έχει μόνο Google Maps που φορτώνει τους χάρτες μέσω internet. 3)wi-fi σχετικά καλή λήψη (όχι τέλεια αν το σήμα είναι αδύναμο). 4)Το browsing είναι εκπληκτικό και πανεύκολο με το safari και τη συγκεκριμένη οθόνη, ίσως ενα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του iPhone. Όχι δυστυχώς δεν βλέπει flash και java αλλά κατα τη γνώμη μου μικρό το κακό. 5)αν μιλάς για jailbrake δεν έχω να απαντησω κάτι, δεν το έχω κάνει γιατι θεωρώ πως δεν μου χρειάζεται. Πάντως δεν είναι δύσκολο. Όσο για το ριψοκίνδυνο με ένα restore όλα λύνονται, εξάλλου τα πάντα γίνονται backup στο iTunes. 6)Βράδυ ψιλοχάλια. Η ποιότητα του βιντεο δεν είναι κακή. 7)Αρκετά δυνατή. 8)Κανονικά όχι αλλά με μια απλούστατη διαδικασία φτιάχνεις μέσω iTunes (με μέγιστο τα 30", κόβοντας τα κομμάτια όπως θέλεις). 9)Χωρίς jailbreak το bluetooth χρησιμοποιήται μόνο για handsfree, tethering (σύνδεση με pc αποκλειστικά για ασύρματο internet) και για τη λειτουργία κάποιων εφαρμογών. Με jailbreak κάνεις τα πάντα. 10)Όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως προτείνω να βάλεις ένα πρόγραμμα iPhone ή ένα επιπρόσθετο πακέτο internet στο υπάρχον πρόγραμμα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείς, υπάρχουν και οικονομικά. Για μένα τότε αποκτά πραγματικό νόημα το iPhone, το να έχεις πάντα και παντού internet χωρίς να φοβάσαι τις χρεώσεις. 11)Με jailbreak. Για πρόγραμμα πλοήγησης δεν μπορείς να βάλεις και σπασμένο??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Για πρόγραμμα πλοήγησης δεν μπορείς να βάλεις και σπασμένο??? Μπορείς με jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts