Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και το θέμα είναι,πολλοί το αγοράζουν απο το ebay και σαν δικαιολογία λένε "που ξέρεις οτι θα`ναι φθηνότερο στην ελλάδα"..αλλά συγγνώμη,αυτές δεν είναι τιμές..το χέρι μου στη γφωτιά βάζω οτι θα`ναι φθηνότερο :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο το στόμα του και στου θεού τ`αυτί...αν κ χλωμό μου φαίνεται παρόλο που το υποστηρίζουν αρκετοι αυτό

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

απο το στόμα του και στου θεού τ`αυτί...αν κ χλωμό μου φαίνεται παρόλο που το υποστηρίζουν αρκετοι αυτό

Από το στόμα του και στου Θεού το αυτί, τα 599€;

Το ακούσαμε και αυτό!! :p :p

Φαντάσου πόσο καλά μας έχει εκπαιδευμένους η Apple :p

Πλάκα κάνω.

Και εγώ θα τρέξω να το πάρω, οπότε the less the better.

Πάντως έχει καταντήσει αηδία, το γεγονός ότι δεν ανακοινώνουν ημερομηνία κυκλοφορίας.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

κοιτα,το λέω συγκριτικά με τις τιμές της Ιταλίας..όσο να το κάνεις 599 με 720 έχει διαφορά ;)

α οκ,δεκτό..νόμιζα 599 εννοούσε το 32αρι :)

Πάντως έχει καταντήσει αηδία, το γεγονός ότι δεν ανακοινώνουν ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μη μου πεις ότι θα πας να στηθείς έξω από Vodafone ή Γερμανό/Oteshop από τη προηγούμενη.:rolleyes: Μέσα στο μήνα θα έρθει (αυτό έχει ανακοινωθεί), θα το μάθετε όταν κυκλοφορήσει, ψυχραιμία και λίγη υπομονή.:O

Ας μην υπερβάλλουμε.

Μη μου πεις ότι θα πας να στηθείς έξω από Vodafone ή Γερμανό/Oteshop από τη προηγούμενη.:rolleyes: Μέσα στο μήνα θα έρθει (αυτό έχει ανακοινωθεί), θα το μάθετε όταν κυκλοφορήσει, ψυχραιμία και λίγη υπομονή.:O

Ας μην υπερβάλλουμε.

προσωπικά όχι μόνο δε θα στηθώ απέξω,αλλά φεύγω για ταξιδάκι εξωτερικού,και θα γυρίσω τέλη αυγούστου...στην έφερα:p

Δε νομίζω δε ότι υπερέβαλλα κάπου (δεν είπα πως θα τους κάνω και μήνυση που δε μας λένε :) ).

Όχι, αλλά θεωρώ κουτό να μην ανακοινώνεται η ημέρα κυκλοφορία ενός προϊόντος, τόσο κοντά στην κυκλοφορία του.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

νομίζω πάντως οτι και πέρσι,με το 3G κάπως έτσι έγινε...έμαθαν πχ οτι θα κυκλοφορήσει την παρασκευή 1 ή 2 μέρες πριν τη μέρα αυτή

Μακαρι να ηταν ετσι...

Ποιό πράγμα?

προσωπικά όχι μόνο δε θα στηθώ απέξω,αλλά φεύγω για ταξιδάκι εξωτερικού,και θα γυρίσω τέλη αυγούστου...στην έφερα:p

Μα δεν αναφέρθηκα σε εσένα.

Δε νομίζω δε ότι υπερέβαλλα κάπου (δεν είπα πως θα τους κάνω και μήνυση που δε μας λένε :) ).

Όχι, αλλά θεωρώ κουτό να μην ανακοινώνεται η ημέρα κυκλοφορία ενός προϊόντος, τόσο κοντά στην κυκλοφορία του.

Δεν θυμάμαι γενικά να ανακοινώνεται η ημερομηνία διάθεσης στις περισσότερες συσκευές. Εξάλλου για να λέει η Apple εντός του Ιουλίου σημαίνει πως δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβή ημερομηνία. Σε ότι αφορά τις εταιρείες, ναι, γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό πότε περίπου θα παραλάβουν αποθέματα και πότε θα αρχίσει η ημερομηνία διάθεσης αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική και τα πράγματα είναι λίγο ρευστά σε αυτά τα θέματα, προφανώς δεν θέλου να δεσμευτούν. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο, θα ενημερωθούμε όλοι όταν ξεκινήσει να πωλείται και όσοι ενδιαφερόμαστε θα πάμε να το πάρουμε.

Η υπερβολή για μένα (και χωρίς φυσικά να έχω διάθεση να την πω σε κάποιον, κουβέντα κάνουμε) είναι το να θέλουμε συγκεκριμένη ημερομηνία λες και περιμένουμε πότε θα στηθούμε έξω από κατάστημα. Ψυχραιμία, εντός του μήνα έρχεται.

Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διαβάζουμε φήμες στο διαδίκτυο και θα πρέπει να τις φιλτράρουμε αναλόγως και να μην τις υιοθετούμε a-priori. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

νομίζω πάντως οτι και πέρσι,με το 3G κάπως έτσι έγινε...έμαθαν πχ οτι θα κυκλοφορήσει την παρασκευή 1 ή 2 μέρες πριν τη μέρα αυτή

Βασικά τότε ήταν ειδική περίπτωση επειδή ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν Ελλάδα και ειχε διοργανώσει και ολόκληρο event αν δεν κανω λαθος :X

Burn the rubber, not your soul...

Ναι αλλά οτιδήποτε σχετικό με το iPhone, από προγράμματα μέχρι events, ανακοινώθηκε την ημέρα κυκλοφορίας (22 Αυγούστου) και ούτε μια μέρα πριν.

Ωραία! Για να λιγοστεύουμε :) :)

Δεν έχουν επιλογή οι εταιρείες στο πότε θα το ανακοινώσουν, είναι λίγο πολύ έρμεα της Apple! Όπως επίσης είναι θέμα της Apple η τιμή πώλησης, αφού οι εταιρείες δεν βγάζουν eurocent τσακιστό από την συσκευή...

Καλό, αν και το μεγάλο νέο με την 3.0 είναι ότι το jailbreak πλέον δεν είναι αναγκαίο, αλλά μόνο μια επί πλέον δυνατότητα γι αυτούς που ψάχονται!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Συγνωμη αν απευθυνω την ερωτηση μου σε λαθος τοπο!!! Αγορασα το apple και το μενου ειναι στα αγγλικα, ξερει κανεις πως μπορω να το μεταφερω στα ελληνικα? Διοτι μεσα στο μενου στις ρυθμισεις δεν εχει την ελληνικη γλωσσα...

please.........help!!!!!!!

υπάρχει ενδεχόμενο το τηλέφωνο που έχεις να είναι το iPhone 3G και όχι το iPhone 3GS??

Αν ναί, τότε κατέβασε το iTunes (αν δεν το έχεις), και μόλις συνδέσεις το τηλέφωνο, θα σε ενημερώσει ότι υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού... Του λές να την κατεβάσει και να την εγκαταστήσει... και μετά settings--->general--->international (αν θυμάμαι καλά)

παιδιά,αν περάσω απο ένα κατάστημα vodafone,μπορώ να κάνω προπαραγγελια της συσκευής,σκετη χωρίς συμβόλαιο και να την κρατήσουν στο όνομα μου,να περάσω να την πάρω σε 3 μέρες απο την κυκλοφορία;

παιδιά,αν περάσω απο ένα κατάστημα vodafone,μπορώ να κάνω προπαραγγελια της συσκευής,σκετη χωρίς συμβόλαιο και να την κρατήσουν στο όνομα μου,να περάσω να την πάρω σε 3 μέρες απο την κυκλοφορία;

Εννοείται. Στο iPhone 3G εξαργύρωσα την παραγγελία μου κανένα μήνα μετά..

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS