BestMan Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Γιατί πνίγεστε σ'ένα ποτήρι νερό; Η Apple ανακοίνωσε ότι θα διατεθεί ,μεταξύ άλλων, και στην ελληνική αγορά, εντός του τρέχοντος μηνός. Η Voda ξεκίνησε τη διαδικασία προπαραγγελιών. Υπομονή. Όταν θα κυκλοφορήσει, θα το μάθουμε ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πες τα κι εσύ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ μπας και καταλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, γιατί όταν τους τα ´λεγα ορμίξανε να με φάνε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ας πούμε ότι κάποιος επαναλαμβάνει τις ημερομηνίες που λες ή γράφει κάποιες άλλες, τι κατάλαβες ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι είναι δυνατόν "κάποιοι" να γνωρίζουν ΤΕΤΟΙΕΣ λεπτομέρειες και ακόμη περισσότερο ότι είναι και σε θέση να "επιβεβαιώνουν-εγγυώνται" την εγκειρότητά τους. Τέτοιες πληροφορίες, για λόγους marketing(=προετοιμασία & ενημέρωση της αγοράς, διαφήμιση, εμπορική προετοιμασία και προμήθεια των καταστημάτων κτλ) θεωρούνται εμπιστευτικές και για τον κατάλληλο χειρισμό τους υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτή την δουλειά και συντονίζουν ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους ώστε να είναι ΟΛΑ έτοιμα ΠΡΙΝ την επίσημη ανακοίνωση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους θα διακινδύνευε την δουλειά του για να δώσει σε εσένα και σε μένα μια σχεδόν άχρηστη πληροφορία ΠΡΙΝ Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ; Ακόμη και στις ΗΠΑ (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο) όπου ο ειδικός τύπος (ένγραφος και ηλεκτρονικός) ασχολείται πολύ πιο επισταμένα και διεξοδικά με το θέμα και επιπλέον έχει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ "ΑΚΡΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της Apple ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Εδώ στην Ελλάδα λοιπόν πως είναι δυνατόν να περιμένεις ότι κάποιος ξέρει ; Ή ότι αυτοί που πραγματικά ξέρουν, θα λειτουργήσουν εντελώς διαφορετικά στην Ελλάδα από ότι σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν την δική σου και την δική μου περιέργεια ;;;;! εδω δεν μιλαμε για τα μυστικα του κρατους, φιλε μου ειναι κατι το οποιο εχει ανακοινωθει οτι στον ιουλιο θα πουληθει στη ελλαδα, δεν ειναι κρυφο αυτο, και δεν διακινδυνευει κανεις να χασει την δουλεια του να πει ποτε θα ειναι στην αγορα. αλλο ειναι να θελεις να κανεις μαρκετινγ, καποιο event και αλλο οταν ξερεις οτι απο 1-30 ιουλιου θα πουληθει. και μια σωστη εταιρια με σωστη θεση απεναντη στον πελατη της θα πρπεπει να του δινει την καλυτερη ενημερωση. οπως ετσι εκανε η ιδια η apple οπου στις μεγαλες χωρες-πελατες τις εδωσε ακριβη ημερομηνια. ετσι πρπει να ανυιμετωπιζει η καθε εταιρια στον πελατη που σεβεται Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πες τα φίλε μου,ειναι δυνατόν να μην υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία μεταξύ τόσο μεγάλων εταιρειών?Τι θα πει έρχεται στην ιστιοσελίδα? ναι ερχεται ταδε του μηνός....'Ημαρτον τι είμαστε? εδω δεν μιλαμε για τα μυστικα του κρατους, φιλε μου ειναι κατι το οποιο εχει ανακοινωθει οτι στον ιουλιο θα πουληθει στη ελλαδα, δεν ειναι κρυφο αυτο, και δεν διακινδυνευει κανεις να χασει την δουλεια του να πει ποτε θα ειναι στην αγορα. αλλο ειναι να θελεις να κανεις μαρκετινγ, καποιο event και αλλο οταν ξερεις οτι απο 1-30 ιουλιου θα πουληθει. και μια σωστη εταιρια με σωστη θεση απεναντη στον πελατη της θα πρπεπει να του δινει την καλυτερη ενημερωση. οπως ετσι εκανε η ιδια η apple οπου στις μεγαλες χωρες-πελατες τις εδωσε ακριβη ημερομηνια. ετσι πρπει να ανυιμετωπιζει η καθε εταιρια στον πελατη που σεβεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 προς neove_1 Σιγα τα αιματα... Ο καθενας εχει το δικαιωμα να ρωτησει οσες φορες θελει την ιδια ερωτηση. Το σιγουρο ειναι οτι θα γινει ενοχλητικος, αλλα η δυναμη του internet ειναι οτι επειδη ακριβως δε βρισκεσαι τετ α τετ με το συνομιλητη σου μπορεις πολυ ευκολα να τον αγνοησεις και να απαντησεις σε καποιο αλλο post. Για να μην παρεξηγηθω. Και εμενα με ενοχλει οταν ρωτουν την ιδια ερωτηση συνεχως, ποσο μαλλον οταν εχει απαντηθει 3 post παραπανω, αλλα αυτο δε σημαινει οτι αν αρχισω να παραπονιεμαι και να απανταω με στυλακι know it all, οτι θα αλλαξω το mentality των ανθρωπων που ποσταρουν. Θα παρω τα στοιχεια που με ενδιαφερουν (αν υπαρχουν) απο το thread, και κατα πασα πιθανοτητα θα επισκεφθω ενα forum το οποιο ειναι κατα πολυ καλυτερο και δε συχναζει και η κουτση μαρια εκει μεσα, (επομενως το επιπεδο ειναι ψηλοτερο). Οποτε σταματειστε να παραπονιεστε. Αν δε σας αρεσει φευγετε η δεν απαντατε, αν σας αρεσει καθεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 εδω δεν μιλαμε για τα μυστικα του κρατους, φιλε μου ειναι κατι το οποιο εχει ανακοινωθει οτι στον ιουλιο θα πουληθει στη ελλαδα, δεν ειναι κρυφο αυτο, και δεν διακινδυνευει κανεις να χασει την δουλεια του να πει ποτε θα ειναι στην αγορα. αλλο ειναι να θελεις να κανεις μαρκετινγ, καποιο event και αλλο οταν ξερεις οτι απο 1-30 ιουλιου θα πουληθει. και μια σωστη εταιρια με σωστη θεση απεναντη στον πελατη της θα πρπεπει να του δινει την καλυτερη ενημερωση. οπως ετσι εκανε η ιδια η apple οπου στις μεγαλες χωρες-πελατες τις εδωσε ακριβη ημερομηνια. ετσι πρπει να ανυιμετωπιζει η καθε εταιρια στον πελατη που σεβεται Η Apple ανακοίνωσε επίσημα συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης στα καταστήματα ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ και όχι ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ! Το ίδιο θα κάνει και για την Ελλάδα η Apple η Vodafone η Cosmote ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ._ Καταλαβετέ το. Είτε σου αρέσει είτε όχι έτσι είναι τα πράγματα και έτσι λειτουργεί η αγορά, αν ΕΣΥ διαφωνείς και ΟΤΑΝ λοιπόν εσύ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ, όπου κανείς όπως λες δεν θα κινδυνεύσει να χάσει την δουλειά του, ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ! Μέχρι τότε αποδέξου την πραγματικότητα ή "τα παράπονά σου στον Δήμαρχο" ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Θα παρακαλέσω να κατέβουν οι τόνοι και να αποφύγουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει :) Ειρήνη υμίν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 μόλις είδα ότι και η cosmote άνοιξε σελίδα για ενημέρωση διαθεσιμότητας! (βέβαια φαίνεται να έχει bug, αλλά αυτό είναι άλλο! :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 εμενα μου ειπαν πως η εγγυηση ισχυει Ελλαδα μονο για επισκευη οχι ομως για αντικατασταση συσκευης... Η πανευρωπαικη εγγυηση δεν κανει παζαρια στο τι ισχυει και που... ειναι μια γραμμενη σε ολες τις γλωσσες με τους ιδιους κανονες... οποιος σου το ειπε προφανως δεν γνωριζει καλα τους ορους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ας μας πει καποιος ποτε σιγουρα θα κυκλοφορησει στην ελλαδα, ως τωρα παιζει 13, 17 για vodafone και 20 για cosmote. Λογικα αυτην εβδομαδα θα κλειδωσει το θεμα ποτε θα ειναι στα καταστηματα εαν ειναι να το δουμε σε 10-15 μερες. Λογικά,εφόσοβ και οι δυο εταιρίες είναι επίσημοι reseller,θα το λανσάρουν ταυτόχρονα,στο 3G άργησε η κοσμοτέ,γιατι δεν είχε καν μπει στο παιχνίδι με την apple,εφόσον μπήκε,θα το φέρει ταυτόχρονα όπως γίνβεται και σε τόσες άλλες χωρες;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Παιδια ξερει κανεις σε ποιο e-mail μπορω να επικοινωνησω με την Apple για να τους αναφερω ολα αυτα τα προβλήματα που αντιμετωπιζω με τη συσκευη μου και την Cosmote??Εψαξα το site της Apple και δεν βρισκω τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ειμαι τρομερα περιεργος να δω την τιμη Ελλαδα... πχ Αυστραλια στοιχιζει 500Ε το 16αρι και 600Ε το 32αρι...ξεκλειδωτα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 και βέλγιο μου είπαν οτι οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες,και ίδιες με το αντίστοιχο 8/16 3G Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Λίγη υπομονή παιδιά και εδώ είμαστε για να σχολιάσουμε και τις τιμές. Μακάρι να ισχύσουν αυτές που προαναφέρθηκαν και όχι αυτές που έχουν ακουστεί από την Vodafone Ιταλίας...... ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αυτο θα εχει ενδιαφερον να το δουμε. Οι τιμες της Αυστραλιας ειναι πολλυ πιο λογικες απο αυτες της Ιταλιας. Κατι μου λεει βεβαια οτι το 700αρι δε θα το γλιτωσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 παίδες έχει καταφέρει κανείς να κάνει register στην cosmote? όλο error βγάζει από χτες.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αν δεις εδώ έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 παίδες έχει καταφέρει κανείς να κάνει register στην cosmote? όλο error βγάζει από χτες.... :( Βαλτε ολους τους χαρακτηρε λατινικους και οχι ελληνικους ΠΧ Vaggelis αντι για Βαγγελης. Εγω ετσι εκανα register. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ετσι το εβαζα,αλλα δεν κανει και πάλι Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 οταν εγω φωναζω για την ποιοτητα... μολις πριν 2 ωρες πηγα και πηρα ενα για μια φιλη μου. Ο σκοπος ηταν να περνουσε απο εδω μαζι με το αγορι της την Κυριακη και να το επαιρνε. http://img41.imageshack.us/img41/9923/picture2esy.png τωρα εγω ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ να της πω να της το δωσω ετσι; το δικο μου ΔΕΝ ειναι ετσι... γιατι αφηνει αυτο το κενο; εχει παρατηρηθει και σε αλλους... ειλικρινα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ενα καλο εκει στην Apple να πανε να %$@#!*&.!!!!!!!!!!!!!!!! κανω και χαζη φιγουρα στην φιλη μου τωρα. το αλλαζουν μου ειπαν αλλα απο Δευτερας βεβαια... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ....πολλα προβληματα .... και ελπιζω να μην φαινομαι υπερβολικος αλλα απο εκει αν το παρει ετσι μπορει να μπαινει σκονη μακροπροθεσμα.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αποκλείεται να παίξει κάτω απο 600 ευρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 599E :D καλα δεν ειναι; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 οταν εγω φωναζω για την ποιοτητα... μολις πριν 2 ωρες πηγα και πηρα ενα για μια φιλη μου. Ο σκοπος ηταν να περνουσε απο εδω μαζι με το αγορι της την Κυριακη και να το επαιρνε. http://img41.imageshack.us/img41/9923/picture2esy.png τωρα εγω ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ να της πω να της το δωσω ετσι; το δικο μου ΔΕΝ ειναι ετσι... γιατι αφηνει αυτο το κενο; εχει παρατηρηθει και σε αλλους... ειλικρινα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ενα καλο εκει στην Apple να πανε να %$@#!*&.!!!!!!!!!!!!!!!! κανω και χαζη φιγουρα στην φιλη μου τωρα. το αλλαζουν μου ειπαν αλλα απο Δευτερας βεβαια... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ....πολλα προβληματα .... Τι να πώ φίλε μου, να σε παρηγορήσω δεν μπορώ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, σκέτη απογοήτευση η ποιότητα κατασκευής ... και ελπιζω να μην φαινομαι υπερβολικος αλλα απο εκει αν το παρει ετσι μπορει να μπαινει σκονη μακροπροθεσμα.... Τι μακροπρόθεσμα :ninja: Μια φορά να το βάλει σε τσέπη jean και θα γεμίσει μπίχλα μέσα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 βασικα σκονη υγρασια ιδρωτας και ακομα και τριχες. γι αυτο και αλλαζεται. Κριμα μονο που πρεπει να κανω διαδικασια παλι. γι αυτο οταν ερθει προσοχη. θα κανω και ενα Ποστ με ΟΛΑ τα τυχον προβληματακια που μπορει να εχει καποιος με το κινητο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 θα ήταν βολικό αυτό :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts