Jump to content

Γενικές πληροφορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω 3-4 εφαρμογές από το cydia που χρησιμοποιώ περισσότερο, εκεί που σου λέει οδηγίες για το account σου λέει πως τις περισσότερες εφαρμογές δεν χρειάζεται να τις ξαναγοράσεις; :blink::blink:

Δηλαδή τι, αν κάνεις format ή αν αλλάξεις συσκευή θα πρέπει κάποιες εφαρμογές να τις αγοράσεις ξανα;; :mad:

οχι εκτος απο μια δυο που διαβαζουν ΙΜΕι συσκευης,μην ανυσηχεις :)

τον έχασα τελείως τον cydia τώρα!

ειδες ?τωρα δεν εχεις κατι που δεν σου δουλευει καλα :lol::lol:

περαν της πλακας,ξαναεγκατεστησε τον και κανε reboot ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τον εγκαθιστώ από το αρχείο που μου έδωσες αλλά δεν γίνεται τίποτα!

Δυστυχώς δεν εχω 3GS για να δω τι κανει η Οχι :(

Η λυση που δινω για τα 4+ os Ειναι στάνταρ αλλα για την περίπτωση σου δεν μπορω να κανω Κατι αλλο :(

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Λεωνιδα μου φαινεται πως εχεις παραφορτωσει το τηλεφωνο σου ε ?:rolleyes:

1.η ενδειξη mb μεσω sbsettings/more/sbsettings options/statusbar free memory

2.η εμβελεια του WIFI και οι μπαρουλες ειναι απο θεμα ;)

3.με τα λογοτυπα των παροχων στην 4.2.1,υπαρχει ενα θεμα τελικα...

δοκιμασε το ρεπο http://cydia.myrepospace.com/greeklogos (που εχω δωσει σε προηγουμενο ποστ μου..)

4.οτι τρεχει στο παρασκηνιο,tweaks, (πχ barrell,sbrotator,push notifications,)

5. δοκιμαζε οσο το δυνατον λιγοτερα tweaks μαζεμενα μπορεις...ετσι θα προλαβαινεις να βλεπεις τι αλλαξε με καθε εγκατασταση και τι μπορει να επιβαρυνει το συστημα σου ;)

edit

για την αναφορα μηνυματων,δεν κανεις και καμια βολτα απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου/μηνυματα/αναφορα μηνυματων ?

Φιλε μου το ρεπο που εδωσες,αν καταλαβα καλα εμφανιζεις εικονηδιο των εταιρειων κινητης τηλ/ας αντι να γραφει vodafone π.χ.Σωστα???Το κατεβασα και το εκανα εγκατασταση αλλα δεν μου κανει τιποτα!!!!Μηπως κανω κατι λαθος????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Βασικά έχω το 3G και όταν εγκαθιστώ το cydia που μου έδωσες μου βγάζει μήνυμα ότι το repo του bigboss υπάρχει και δε μπορεί να το κάνει override...κτλ
... and Justice for ... ALL ...

zaharakis αψογος,βοηθας πολυ κοσμο συνεχισε την καλη δουλεια;)

μηπως ξερεις ποια ειναι η εφαρμογη απο cydia για να γραφεις οτι θελεις στο βελακι του ξεκλειδωματος?ηξερα για το mystrings,αλλα δυστυχως δε δουλευει στην 4.2.1

Βασικά έχω το 3G και όταν εγκαθιστώ το cydia που μου έδωσες μου βγάζει μήνυμα ότι το repo του bigboss υπάρχει και δε μπορεί να το κάνει override...κτλ

Πρεπει να ψάξεις να βρεις που Ειναι αυτο και να το σβησεις πριν την εγκατάσταση του cydia.

Αν εισαι τυχερος θα στο γράφει στο σφάλμα που σου δείχνει.

Μεσω ifile (αφου στις ρυθμισεις του Εχεις επιλέξει να σου εμφανίζει τα κρυφά αρχεια) πηγαινε στο directory που ειδες στο σφάλμα και σβηστο. Μετα ξαναδοκιμασε την εγκατάσταση.

Εγω Παντως θα εσβηνα όλον τον φάκελο του προηγούμενου cydia ;)αλλα και αυτο να κανεις,σώστον πρώτα και αυτον ;)

Για Καλο και για κακο κανε το μια αντιγραφή σε εναν δικο σου φάκελο Μηπως και σβησεις Κατι αλλο!!! Ώστε να το επαναφέρεις αν χρειαστεί.

@bill φιλε μου δεν το ξερω αυτο που θελεις,γιατι δουλευω το androidlock xt Οποτε δεν μου εμφανίζεται καθολου το slide to unlock.

Φιλε μου το ρεπο που εδωσες,αν καταλαβα καλα εμφανιζεις εικονηδιο των εταιρειων κινητης τηλ/ας αντι να γραφει vodafone π.χ.Σωστα???Το κατεβασα και το εκανα εγκατασταση αλλα δεν μου κανει τιποτα!!!!Μηπως κανω κατι λαθος????

Κωστα καλα εισαι;

Πρεπει Μεσω του cydia/manage/sources να πας στο ρεπο που έβαλες και απο Εκει θα δεις Ενα που λέει sms160+logos 1.3

[ATTACH]18840[/ATTACH]

Edited by DjArte

το εκανα αυτο,αλλα τιποτα!!!!Βρηκα τελικα λυση απο αλλο φιλο!!!!Εσυ Ολα καλα???Εγω καλα απλα καιγομαι λιγακι αυτες τις μερες γιατι πρωτη φορα παιρνω iphone και ειμαι κατενθουσιασμενος!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

το εκανα αυτο,αλλα τιποτα!!!!Βρηκα τελικα λυση απο αλλο φιλο!!!!Εσυ Ολα καλα???Εγω καλα απλα καιγομαι λιγακι αυτες τις μερες γιατι πρωτη φορα παιρνω iphone και ειμαι κατενθουσιασμενος!!!!!!!

Οι λυσεις Πρεπει να μοιράζονται κωστη ;)

Ειναι και Άλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα με σενα Οποτε καλα θα Ηταν να το ποσταρες και για τους υπολοιπους ;)

Καλημερα εχουμε κανενα νεοτερο για την 4.2.1 για το logo και για τα μηνυματα 160 χαρακτηρες γιατι εχω wind..Η να βαλω bitesms ?

Καλημερα εχουμε κανενα νεοτερο για την 4.2.1 για το logo και για τα μηνυματα 160 χαρακτηρες γιατι εχω wind..Η να βαλω bitesms ?

Ο φίλος konstantin ειπε οτι Εχει την λυση,αλλα μαλλον δεν Θέλει να την μοιραστεί :(

Καλημερα και Καλο μήνα σε ολους :)

Φίλε zaharakis ναι, η αλήθεια είναι ότι το έχω παραφορτώσει, εγκατέστησα πολλά πράγματα κυρίως για δοκιμή αλλά αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο απο όλα ήταν τα θέματα και το winterboard...

Του πέρασα καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα αλλά όταν τα άλλαζα δεν έβλεπα να αλλάζει όλο το θέμα όπως μου το έδειχνε στην προεπισκόπιση του θέματος... Στην αρχή είπα ότι θα φταίει το θέμα αλλά σε κανένα δεν μου άλλαξε το θέμα πλήρως και σωστά... Θυμάμαι πιο παλιά που είχα το 3gs άλλαζε ολόκληρο το θέμα κομπλέ... τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...

Επίσης και το lockinfo ( δεν ξέρω μήπως δεν πέρασα την σωστή έκδοση - μια Trial βρήκα ) πολλά σκαλώματα, πολύ φάγωμα μπαταρίας και αλλαγές στις ρυθμίσεις που δεν άλλαζαν τελικά στην πράξη...

και επίσης δεν βρήκα εφαρμογή για να συνδεθώ μέσω του ιντερνετ του κινητού με το λαπτοπ είτε με καλώδιο είτε με wifi mywi κλπ... ελπίζω η 4.3 να έχει ξεκλείδωτο wifi hotspot από vodafone...

τέλος φίλε zaharakis θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας το θέμα που αλλάζει τις μπάρες??? :cry::D

και τέλος αν έχουμε τίποτα νεότερο για το Logo της vodafone όποιος ξέρει ας βοηθήσει...

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

Λεωνίδα φιλε μου Ολα Αυτα που λες μου φέρνουν στο μυαλο καποιον που Απλα βάζει οτι βρίσκει στην συσκευη του Επειδη Ειναι "δωρεάν" ;)

Δεν θελω να σε προσβαλλω μην με παρεξηγήσεις,Απλα στο λεω οπως και το εχω ξαναπεί, οτι δεν βάζουμε οτι ναναι στις συσκευες μας Μονο και Μονο με την λογικη " τζάμπα Ειναι ,ας το βαλω". Δημιουργούνται προβλήματα στις συσκευες που μερικες φορές δεν εχουν Απλα ,δυσάρεστα αποτελέσματα ;)

Το lockinfo δουλευει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ στο υπογραφω. Εχεις βάλει Κατι λαθος στις ρυθμισεις του.

Τα θεματα για το 4αρι σου ΔΕΝ Ειναι Ολα συμβατά.

Πρεπει να παίρνεις θεματα που να αναγράφονται ως "HD" ! Αυτα Ειναι για την retina οθόνη του iPhone 4 και Μονο Αυτα !!

Όσα αναγράφονται ως SD η Απλα δεν εχουν χαρακτηρισμό HD, Συνηθως ΔΕΝ κανουν για το 4αρι σου.

Για τις μπάρες Τωρα που βλεπω οτι Εχεις "θεμα " :lol: Μολις βρεθώ σε υπολογιστη θα προσπαθήσω να σου ανεβασω όλο το πακέτο της συσκευης μου για να μην παιδευεσαι ;)

Δεν θα το δώσω δημόσια γιατι Ειναι μια Δουλεια ωρών το θεμα που εχω στο μήλο μου...Ειναι ενας συνδοιασμος στοιχείων απο πολλα θεματα και τροποποιήσεις δικές μου που βγηκε Μετα απο πολλούς πειραματισμούς και δοκιμές.

Τετοιες δουλειες εχω σταματήσει να τις μοιραζομαι δημόσια,απλόχερα οπως εκανα παντα Παλιοτερα, για τον απλούστατο λογο οτι οι ευεργετηθεντες αχάριστοι και οι "αρπαζω οτι βρω" χωρις ενα απλο "ευχαριστω",πλεοναζουν πια στο ΝΕΤ.

Το λεω δημόσια Οχι για να το πω,αλλα Μηπως και ευαισθητοποιηθούν Καποιοι και αρχίσουν να σέβονται οσους τους βοηθούν,συνεχως χρονια Τωρα, απρόσκοπτα και χωρις πληρωμή.

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε zaharakis, πραγματικά και όλοι εδω πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για τις τόσες πολλές και άμεσες απαντήσεις σου.

Η αλήθεια είναι ότι στο προηγούμενο 3GS που είχα, είχα καταφέρει πιο απλά πολλά πράγματα, τώρα με το 4άρι αρχίζω να ζορίζομαι λίγο και ειδικά αυτό με την vodafone και το κλειδωμένο tethering με εκνεύρισε πολύ... αυτό μαζί με το bluetooth Πιστεύω είναι τα δύο σημαντικότερα θέματα...

έχεις δίκιο ναι τις δωρεάν βάζω, απλά δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο ακόμα... Αλλα θα το παλέψω κι άλλο. σ ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως 'οπως και να χει

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε zaharakis, πραγματικά και όλοι εδω πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για τις τόσες πολλές και άμεσες απαντήσεις σου.

Η αλήθεια είναι ότι στο προηγούμενο 3GS που είχα, είχα καταφέρει πιο απλά πολλά πράγματα, τώρα με το 4άρι αρχίζω να ζορίζομαι λίγο και ειδικά αυτό με την vodafone και το κλειδωμένο tethering με εκνεύρισε πολύ... αυτό μαζί με το bluetooth Πιστεύω είναι τα δύο σημαντικότερα θέματα...

έχεις δίκιο ναι τις δωρεάν βάζω, απλά δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο ακόμα... Αλλα θα το παλέψω κι άλλο. σ ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως 'οπως και να χει

Εχω το mywi φουλ και ειλικρινα δεν εχω προβλημα στο μοίρασμα σύνδεσης με Αλλες συσκευες.

Οπως και το my3g δουλευει τελεια

Ειναι 2 απο τις εφαρμογες που Μονο αν τις αγοράσεις θα σου δουλεψουν καλα ;)

Οσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο 4αρι σου σε σχεση με το 3GS σου μου φαντάζουν Λογικα.

Προσπάθησε να διαβάζεις πριν εγκαταστησεις Κατι. Κοιτα αν Ειναι πρώτα συμβατο με την οθόνη του 4g. Σε αυτο εχουν να κανουν οι περισσότερες διάφορες στις εφαρμογες και Οχι στην ποιότητα των εφαρμογων που θελεις να χρησιμοποιήσεις και στο 4αρι σου,τις όποιες δουλευες και στο 3gs σου. :)

Πρεπει να ψάξεις να βρεις που Ειναι αυτο και να το σβησεις πριν την εγκατάσταση του cydia.

Αν εισαι τυχερος θα στο γράφει στο σφάλμα που σου δείχνει.

Μεσω ifile (αφου στις ρυθμισεις του Εχεις επιλέξει να σου εμφανίζει τα κρυφά αρχεια) πηγαινε στο directory που ειδες στο σφάλμα και σβηστο. Μετα ξαναδοκιμασε την εγκατάσταση.

Εγω Παντως θα εσβηνα όλον τον φάκελο του προηγούμενου cydia ;)αλλα και αυτο να κανεις,σώστον πρώτα και αυτον ;)

έκανα backup τους φακέλους από το Applications και από το Lib και μετά τους έσβησα. Μετά έκανα reinstall και έπαιξε!!

Thx zaharakis!!!

έκανα backup τους φακέλους από το Applications και από το Lib και μετά τους έσβησα. Μετά έκανα reinstall και έπαιξε!!

Thx zaharakis!!!

Ειδες που για Ολα Υπαρχει λυση Τελικα ; :)

Λιγο καθαρο μυαλο και Προσοχη Θέλει και Ολα λύνονται :)

το θέμα είναι ότι το μήνυμα λάθους της εγκατάστασης μου έλεγε μόνο για το αρχείο στο Applications, αλλά μετά σκέφτηκα και έψαξα να βρω που αλλού βάζει πράγματα ο cydia και έσβησα λοιπόν και το φάκελο από το Lib. Από μόνο του δε με βοήθησε και πολύ!

όλα καλά εν τέλει!!!:happy::happy:

Οι λυσεις Πρεπει να μοιράζονται κωστη ;)

Ειναι και Άλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα με σενα Οποτε καλα θα Ηταν να το ποσταρες και για τους υπολοιπους ;)

Την λύση την έδωσε ο ktsak και παραπέμπει σε άλλο site!!

Και η λύση είναι αυτή!!

**************** Παραπομπή σε site που απαιτεί εγγραφή ***************

Edited by DjArte
συνεχόμενα μηνύματα .Να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση !!

Κωνσταντινος..

Την λύση την έδωσε ο ktsak και παραπέμπει σε άλλο site!!

Και η λύση είναι αυτή!!

Κωστα Πρεπει να εισαι μέλος για να το δεις ;)

Edited by DjArte

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/31791-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-iphone-4-carrier-logos/

παιδιά μόλις έβαλα το logo από vodafone ακολουθώντας τις πιο πάνω απλές οδηγίες, sorry αν έχει ξαναειπωθεί απλά επιβεβαιώνω οτι λειτουργεί με vodafone

Τα Logos απο εδώ http://rapidshare.com/#!download|887l33|417161113|iphone_4_carriers_logos.rar|98

για το iphone 4...

μου το εμφάνισε κανονικά με iphone 4 4.2.1

Τέλος να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στον φίλο zaharakis για όλη την προσπάθεια που κάνει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί, και όσο πιο σύντομα μπορεί... :happy:

φαγωθηκατε!!!!Γι'αυτο δεν εβαζα την λυση,γιατι πηγαινε σε αλλο φορουμ και δεν μου αρεσει να προσβαλω αυτο το φορουμ που με φιλοξενει!!!!(myphone)

Οποιος μου ζητουσε την λυση ευχαριστως θα την εδινα με pm

Η λυση:

Για να εχετε custom Greek Carrier logos (αλλα και 160 χαρακτήρες στα SMS για Wind και Q) στην 4.2.1 κάνετε τα παρακάτω :

1) Βαζετε το repo : http://grlogos.hellasproject.com/421

2) Μετα θα βρειτε και θα εγκαταστησετε τα πακετα :

α. Wortel's Commcenter Patch 4all4 4.2.1

β. SMS160 ή SMS160 & Logos

Σημείωση : Τα πακετάκια με τα bundles έγιναν πλέον 2.

To SMS160 & Logos περιέχει SMS160 + Vodafone Tethering + Custom logos

Το SMS160 περιέχει SMS160 + Vodafone Tethering με τα original logos.

την εδωσε o ktsak και τον ευχαριστω!!!!

Κωνσταντινος..

το θέμα είναι ότι το μήνυμα λάθους της εγκατάστασης μου έλεγε μόνο για το αρχείο στο Applications, αλλά μετά σκέφτηκα και έψαξα να βρω που αλλού βάζει πράγματα ο cydia και έσβησα λοιπόν και το φάκελο από το Lib. Από μόνο του δε με βοήθησε και πολύ!

όλα καλά εν τέλει!!!:happy::happy:

ταλικά δεν είναι όλα καλά γιατί πήγα να ανοίξω τον cydia και δεν άνοιγε. Παώ να τον ξανακάνω εγκατασταση και μου λέει ότι δεν μπορεί να αολοκληρώσει την διαδικασία γιατί δεν υπάρχει το πακέτο apt? το βρηκα κάπου και το εγκατέστησα κι αυτό, αλλά τίποτα.