ταξιδιωτης22 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Εχω προσέξει κατι και δε ξερω που οφείλεται,κατεβάζω από το Cydia ενα αρχείο,οτιδήποτε και κατεβαίνει με πολυ αργή ταχύτητα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 το εκαναααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! θα μου πειτε μια καλη εφαρμογη για αναφορα παραδοσης??? :))))))))) ολοκληρωμένη αναφορά παράδοσης δεν υπάρχει δυστυχώς στο 4S/5 υπαρχει ωστόσο το SMSprefix που κανει δουλειά και αυτο.. ανοίγεις cydia στην αναζήτηση γράφεις SMSPrefix το εγκαθιστάς και κανεις επανεκκίνηση springboard μετα πας ρυθμίσεις-sms prefix και βαζεις το πρόθεμα του παροχου σου.. πχ για vodafone βάζεις *# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 ολοκληρωμένη αναφορά παράδοσης δεν υπάρχει δυστυχώς στο 4S/5 υπαρχει ωστόσο το SMSprefix που κανει δουλειά και αυτο.. ανοίγεις cydia στην αναζήτηση γράφεις SMSPrefix το εγκαθιστάς και κανεις επανεκκίνηση springboard μετα πας ρυθμίσεις-sms prefix και βαζεις το πρόθεμα του παροχου σου.. πχ για vodafone βάζεις *# σε ευχαριστω πολυυυυ!!!! θα το δοκιμασω!!!! μπορω να κατεβαζω αφοβα απο το cydia η υπαρχει περιπτωση να κατεβασω κατι που να μου δημιουργησει προβλημα στην συσκευη?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 σε ευχαριστω πολυυυυ!!!! θα το δοκιμασω!!!! μπορω να κατεβαζω αφοβα απο το cydia η υπαρχει περιπτωση να κατεβασω κατι που να μου δημιουργησει προβλημα στην συσκευη?:( αν κατεβάζεις αγορασμένα ή free, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν κατεβάζεις οτι βρίσκεις απ τα πειρατικά, τοτε ναι θα κάνεις κακό στη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 σε ευχαριστω πολυυυυ!!!! θα το δοκιμασω!!!! μπορω να κατεβαζω αφοβα απο το cydia η υπαρχει περιπτωση να κατεβασω κατι που να μου δημιουργησει προβλημα στην συσκευη?:( Τα σπασμένα θα στείλουν την συσκευή σου αδιάβαστη,τόσο απλά... Επι πληρωμής έναντι μικρού αντιτίμου θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Αλλαξε avatar καλε :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Εχω προσέξει κατι και δε ξερω που οφείλεται,κατεβάζω από το Cydia ενα αρχείο,οτιδήποτε και κατεβαίνει με πολυ αργή ταχύτητα. έχεις καλη ταχύτητα ιντερνετ εκει που βρισκεσαι..; καμια φορα κολλάνε και οι servers του cydia, δοκίμασε αργότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Τα σπασμένα θα στείλουν την συσκευή σου αδιάβαστη,τόσο απλά... Επι πληρωμής έναντι μικρού αντιτίμου θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Αλλαξε avatar καλε :) θα την στειλουν αδιαβαστη δηλαδη???:( γιατι μεχρι στιγμης σπασμενα κατεβαζω...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 θα την στειλουν αδιαβαστη δηλαδη???:( γιατι μεχρι στιγμης σπασμενα κατεβαζω...:O δηλαδή κάποια στιγμή θα κολλήσει και θα καταφύγεις σε restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 δηλαδή κάποια στιγμή θα κολλήσει και θα καταφύγεις σε restore :(:( που θα ξερω αν καποια εφαρμογη ειναι καλη η οχι? πχ ηθελα να κατεβασω το auxo αλλα ηταν με πληρωμη κ κατεβασα το auxo cracked αυτο ειναι λαθος πχ?:O συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετη..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 :(:( που θα ξερω αν καποια εφαρμογη ειναι καλη η οχι? πχ ηθελα να κατεβασω το auxo αλλα ηταν με πληρωμη κ κατεβασα το auxo cracked αυτο ειναι λαθος πχ?:O συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετη..:O αμα δεις οτι δε σου δημιουργεί πρόβλημα κρατα το..αλλα οσο πιο πολλά πειρατικά περνάς, τοσο επιβαρύνεις τη συσκευή και θα την κολλήσεις καποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 δηλαδή κάποια στιγμή θα κολλήσει και θα καταφύγεις σε restore Ετσι ακριβώς,για να μην Πω οτι μπορεί να παει ακόμα και σε service για επαναφορά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 αμα δεις οτι δε σου δημιουργεί πρόβλημα κρατα το..αλλα οσο πιο πολλά πειρατικά περνάς, τοσο επιβαρύνεις τη συσκευή και θα την κολλήσεις καποια στιγμή. αααα ενταξει τοτε.. δεν εχω σκοπο να κατεβασω πολλα 5-6 !!:p σοβαρα τωρα τα πιο πολλα ειναι cracked πιο το νοημα λοιπον να κανεις jb αν δεν μπορεις να κατεβασεις free οτι εφαρμογη θελεις?:O κ κατι ασχετο.. σε παλιο iphone ειχα κατεβασει απο το cydia μια εφαρμογη η οποια οταν κλειδωνες την οθονη σου εδειχνε full screen την φωτογραφια που εχεις για φοντο αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται μηπως γνωριζεις κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ετσι ακριβώς,για να μην Πω οτι μπορεί να παει ακόμα και σε service για επαναφορά. αααααα εσυ θα με κανεις να μετανιωσω που του εκανα jb οπως μου τα λες...:O:(:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 αααααα εσυ θα με κανεις να μετανιωσω που του εκανα jb οπως μου τα λες...:O:(:p jailbreak δεν σημαίνει πειρατικές εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 jailbreak δεν σημαίνει πειρατικές εφαρμογές.. ενταξει εχεις δικιο..:O εσβησα οτι ειχα κατεβασει μην εχω προβλημα με το τηλ.. κρατησα μονο αυτο που μου χρειαζεται υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 ενταξει εχεις δικιο..:O εσβησα οτι ειχα κατεβασει μην εχω προβλημα με το τηλ.. κρατησα μονο αυτο που μου χρειαζεται υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?:O αν δεν δημιουργεί πρόβλημα κράτα το, γενικά ομως να προσέχεις τι βάζεις και απο που το βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 αν δεν δημιουργεί πρόβλημα κράτα το, γενικά ομως να προσέχεις τι βάζεις και απο που το βάζεις. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!! στην ουσια αν καταλαβα καλα εκει που λεει sourses δεν προσθετουμε αλλα κατεβαζουμε μονο απο αυτα που δινει το cydia μολις κανουμε jb σωστα??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!! στην ουσια αν καταλαβα καλα εκει που λεει sourses δεν προσθετουμε αλλα κατεβαζουμε μονο απο αυτα που δινει το cydia μολις κανουμε jb σωστα??:O κάπως ετσι..άλλωστε το διαπίστωσες και μονη σου οταν εβαλες το xsellize, σε προειδοποίησε με banner οτι πας να προσθέσεις μη εγκεκριμένο source πριν πατήσεις προσθήκη..;) υπάρχουν βεβαια και sources τρίτων που μπορείς να προσθέσεις και δεν ειναι πειρατικές, οπως πχ. του iphonedelivery για να έχεις αναφορά, αλλα αυτο λειτουργεί μονο για 3gs και 4αρι. γι αυτο δεν στην πρότεινα και σου ειπα για το prefix προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 κάπως ετσι..άλλωστε το διαπίστωσες και μονη σου οταν εβαλες το xsellize, σε προειδοποίησε με banner οτι πας να προσθέσεις μη εγκεκριμένο source πριν πατήσεις προσθήκη..;) υπάρχουν βεβαια και sources τρίτων που μπορείς να προσθέσεις και δεν ειναι πειρατικές, οπως πχ. του iphonedelivery για να έχεις αναφορά, αλλα αυτο λειτουργεί μονο για 3gs και 4αρι. γι αυτο δεν στην πρότεινα και σου ειπα για το prefix προηγουμένως. κριμα κ το ειχα στο 4 κ ημουν πολυ ευχαριστημενη.. κρατησα μονο το auxo παντως.. υπαρχουν αλλα source που μπορεις να μου προτεινεις για να κατεβαζω αφοβα η ζηταω πολλα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 πολυ χρήσιμο ειναι αυτο: http://kuaidial.googlecode.com/svn/deb/ αφου το βάλεις εγκατέστησε μεσα απο το repo το KuaiDial αυτο το tweak κανει πολλα πράγματα πχ. πληκτρολογείς δυο τρια νούμερα στο dialer και σου βγαζει ποιες επαφές σου αρχίζουν απ αυτα τα νούμερα, δειχνει φωτογραφία διπλα στην επαφή, κρατάει μεγαλύτερο ιστορικο κλήσεων, κανει δόνηση οταν σηκώνει ο αλλος το τηλ για να μην το έχεις στο αυτι..χιλια δυο. μεχρι και blacklist εχει για τους.. ανεπιθύμητους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Συγγνωμη παιδια αν ποσταρω σε λαθος θεμα. Καθοτι ειμαι ασχετος με i5 θελω να ρωτησω κατι. Πηρε η αδερφη μ ενα i5 απο γνωστο μαγαζι κ δεν ειχε μεσα earpods. Υπηρχαν παρτιδες που δεν ερχοντουσαν με ακουστικα η της τα φαγανε? Ευχαριστω.. Edited March 15, 2013 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 παίζει να ήταν το εκθεσιακο (demo) , αν δεν της εκανε 'εξυπηρετηση' καποιος γνωστος της απο το εν λόγο κατάστημα. σε περιπτωση που πηγε απλα να το παρεις απο εκει,και της εδωσαν αυτο που λες,έχω την εντύπωση οτι ειναι ΤΕΡΜΑ παράνομο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 παίζει να ήταν το εκθεσιακο (demo) , αν δεν της εκανε 'εξυπηρετηση' καποιος γνωστος της απο το εν λόγο κατάστημα. σε περιπτωση που πηγε απλα να το παρεις απο εκει,και της εδωσαν αυτο που λες,έχω την εντύπωση οτι ειναι ΤΕΡΜΑ παράνομο... Δηλαδη ολα τα iphone 5 (παραεισαγωγης η μη) εχουν μεσα τα earpods? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Δηλαδη ολα τα iphone 5 (παραεισαγωγης η μη) εχουν μεσα τα earpods? Μηδενός εξαιρουμένου φίλε , εκτός τα demo όπως ειπώθηκε πιο πάνω , αλλά θα πρέπει να το γράφει πίσω στα serial numbers πως είναι demo not for sale ... τσέκαρέ το , αν είναι έτσι τους γ....σες . Και να μην είναι να πας να τους το πεις δεν γίνεται αυτό το πράγμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μηδενός εξαιρουμένου φίλε , εκτός τα demo όπως ειπώθηκε πιο πάνω , αλλά θα πρέπει να το γράφει πίσω στα serial numbers πως είναι demo not for sale ... τσέκαρέ το , αν είναι έτσι τους γ....σες . Και να μην είναι να πας να τους το πεις δεν γίνεται αυτό το πράγμα . Τελικα το κουτι γραφει Demo not for resale. Τι ενοεις οτι τουσ γ...... Σα? Να παω δικαστικως δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts