DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Όπως λέει και ο φίλος Hostolis το cydia εγκαθίσταται μόνο μέσω της διαδικασίας του jailbreak. Δεν το κατεβάζεις από κάποιο online store. Σε κάθε περίπτωση εάν είχες διαβάσει την αρχική σελίδα του παρόντος νήματος θα είχες βρει αυτό που ζητάς. ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2563419#post2563419 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Όπως λέει και ο φίλος Hostolis το cydia εγκαθίσταται μόνο μέσω της διαδικασίας του jailbreak. Δεν το κατεβάζεις από κάποιο online store. Σε κάθε περίπτωση εάν είχες διαβάσει την αρχική σελίδα του παρόντος νήματος θα είχες βρει αυτό που ζητάς. ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2563419#post2563419 Ειναι λογικο να συμβαινει αυτό και σε καμια περιπτωση δεν κακολογω τον φίλο που το εγραψε... βλέπεις το τελευταιο διαστημα οι jailbreakεμποροι εχουν γεμισει τον τοπο με ανυποστατες φήμες ότι μπορουν να περασουν το cydia χωρις να κανουν jailbreak... o λογος ειναι ξεκάθαρος και στοχευει στο target group των απειρων χρηστών που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το jailbreak και σκοπό έχει το κέρδος ... Για αυτό καλό ειναι οι amature users να είναι προσεκτικοί στα καθε ειδους παπαγαλακια και να ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ την κρίση των πιο εμπειρων ψάχνοντας προσεκτικότερα μέσω του διαδυκτίου./ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ειναι λογικο να συμβαινει αυτό και σε καμια περιπτωση δεν κακολογω τον φίλο που το εγραψε... βλέπεις το τελευταιο διαστημα οι jailbreakεμποροι εχουν γεμισει τον τοπο με ανυποστατες φήμες ότι μπορουν να περασουν το cydia χωρις να κανουν jailbreak... o λογος ειναι ξεκάθαρος και στοχευει στο target group των απειρων χρηστών που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το jailbreak και σκοπό έχει το κέρδος ... Για αυτό καλό ειναι οι amature users να είναι προσεκτικοί στα καθε ειδους παπαγαλακια και να ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ την κρίση των πιο εμπειρων ψάχνοντας προσεκτικότερα μέσω του διαδυκτίου./ Συμφωνώ απόλυτα! Για αυτό είμαστε όλοι εδώ. Για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Παιδια πως γινεται να κατεβαζουμε απο ραπιντ η αλλα παρομοια σαιτ και να αποθηκευονται τα αρχεια στο κινητο για μελλοντικη χρηση; με ποιο προγραμμα; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Παιδια πως γινεται να κατεβαζουμε απο ραπιντ η αλλα παρομοια σαιτ και να αποθηκευονται τα αρχεια στο κινητο για μελλοντικη χρηση; με ποιο προγραμμα; Με το Safari Download Manager. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 το κατεβασα και δουλευει μια χαρα. το θεμα ειναι οτι μου τα αποθηκευει σε συγκεκριμενο φακελο καο αν θελω για παραδειγμα να περασω τα τραγουδια στο ipod πως θα το κανω; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 το κατεβασα και δουλευει μια χαρα. το θεμα ειναι οτι μου τα αποθηκευει σε συγκεκριμενο φακελο καο αν θελω για παραδειγμα να περασω τα τραγουδια στο ipod πως θα το κανω; Δεν μπορείς να τα ακούσεις από το iPod δυστυχώς, κατεβάζεις από το cydia το dTunes και τα ακούς από εκεί η και μέσω του ifile, πάλι από cydia. BTW αναβαθμίστηκε το installous σε 3.1 και είναι πάρα πολύ καλό και εύχρηστο!!;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Οταν κανω jb με spirit, μετα για να μην χασω τιποτα, στο Itunes κανω setup as new ή τιποτα αλλο; Επισης θελω να περασω το Appsync ή το installous και δεν μπορω. "The requested modifications cannot be applied due to required dependencies κτλ" Depends: firmware 3.1 (γραφει τερμα κατω...) Οτι και να κανω αυτο μου βγαζει... Edited May 6, 2010 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 παιδια εμενα μου κολαει το cydia και τονκινητο καπως. αν υπαρχουν ενημερωσεις στο cydia δν μπορω να τις κατεβασω και κολαει ολο τοτε. τι λαθος κανω; και τι μπορω να κανω; την βοηθεια σας παρακαλω! έπισης πολλες φορες οταν ανοιγω το cydia με πεταει εξω. κλεινει. τελειως. τα φωτα σας παρακαλω σος!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Κατεβασα το greek carriers logos, εκανα επανεκκινηση αλλα δεν εχει αλλαξει κατι.... Πως αλλαζω το logo της cosmote ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Καλησπερα...Εχω περασει το Iphonedelivery αλλα δεν μου εμφανιζει τα δυο εξτρα κουμπια στα "Μυνηματα" (βγαινουν μονο τα 2 που λενε "Προεπισκοπηση" και "Επαναληψη") και δεν μου στελνει αναφορες. Εχω δοκιμασει και απο το iphonedelivery.advinux.fr/cydia/ και απο το iphonedelivery.advinux.com/vroom/ αλλα και με τα 2 τζιφος...:( Μετα το καθε install εκανα reboot το Iphone αλλα δεν μου βγαζει κατι...Κανω κατι λαθος; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vparis Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Παιδιά γεια χαρά και δίχως παρεξήγηση να πω πως το παρακάτω το πόσταρα και αλλού στο ίδιο forum και αυτό επειδή δύσκολα παίρνω απάντηση όταν ζητώ βοήθεια ...και νοιώθω να καίγομαι... Έχω καιρό να γράψω μιας και μια οι πολλές δουλειές (που να μείνει ώρα) και μια που γενικά δεν είχα προβλήματα με το 3G μου... Λοιπόν όμως εδώ και καιρό θέλω να κάνω αναβάθμιση στο 3G μου και τώρα που βρήκα χρόνο δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν μπορώ να κρατήσω πράγματα αφού από το Cydia παίρνω μήνυμα λάθους και δεν μπορώ να κάνω πλέον ούτε ενημερώσεις. Έχουν γίνει 5 αλλά μόλις πάω να κάνω update η μια απλή εγκατάσταση η ακόμα και απεγκατάσταση μου βγάζει ( Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (2) ). Σημειωτέον έχω πληρώσει πολλές εφαρμογές και δεν μπορώ όπως καταλαβαίνετε να κάνω backup στο iTunes αφού στο Restore θα μου περάσει κατά πάσα πιθανότητα και το πρόβλημα του Cydia. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το πρόβλημα ας μου δώσει κάποια πληροφορία να δω τη μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και υπόχρεος. Α.! Υ.Γ εκτός από την 3.1.3 που δεν θα ήθελα να πάω ποια είναι η καλύτερη έκδοση.? Το 3G είναι από Ελλάδα και βρίσκομαι στην έκδοση 3.0 Παράθεση http://ca.groups.yahoo.com/group/vparis1/files/ Αθήνα, Πρωτεύουσα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Καλησπερα μιας και ειμαι πολυ νεος στο iphone εχω και δυο αναλογες ερωτησεις. Εσπασα το 3gs με το spirit και εχω βρει και περιπου πως δουλευει το cydia, αλλα πως γινεται απεγκατασταση προγραμαμτος? Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω τωρα που ειναι jb το κιν και να κινδυνευω να μου το κολλησει? Ευχαριστω Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Καλησπερα μιας και ειμαι πολυ νεος στο iphone εχω και δυο αναλογες ερωτησεις. Εσπασα το 3gs με το spirit και εχω βρει και περιπου πως δουλευει το cydia, αλλα πως γινεται απεγκατασταση προγραμαμτος? Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω τωρα που ειναι jb το κιν και να κινδυνευω να μου το κολλησει? Ευχαριστω πήγαινε στο cydia,ψάξε την εφαρμογή που θέλεις να απεγκαταστησεις και εκεί που έγραφε install από ότι θυμάμαι θα γράφει modify πατάς μέσα και μετά πατάς upgrade. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Αργοπορημενα αλλα ευχαριστω Dim2. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 εβγαλα - εβαλα ξανα την εφαρμογη κ παλι το ιδιο πραμα..!!!ενω μου λεει compleet δεν μου εμφανιζει στις ρυθμισεις μηνυματων τις 2 επιλογες που πρεπει να τικαρω..!!!!καμια ιδεα κανεις ρε παιδια..?? παντως μαγκες ειστε απαιχτοι..!!!μολις χτες εκανα το iphone μου με το spirit και βρηκα παρα πολλες απαντησεις εδω μεσα...οτι εψαξα το βρηκα..!!! σε αυτο που εχω κολλησει ειναι με την αναφορα παραδοσης στα μηνυματα και με το ibluenova..!!!το κατεβασα και αυτο αλλα δεν μπορω να πω οτι δουλευει...!!! αλλα ας λυσουμε μια το προβλημα της αναφορας και μετα θα ασχοληθουμε με το bluetooth..!!!!! αυτα ακριβως εχω κανει και γω..iphonedelivery.advinux.fr/cydia/ και αυτο...το πακετο..!!! iPhoneDelivery:Αναφορα παράδοσης αλλα και παλι μια απο τα ιδια..!!!θελει καποια αλλη ρυθμιση να κανω..??η απλα κανω μονο install το πακετο..!! ενα περιεργο πραμα..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 install το πακέτο μόνο και reboot το κινητό θέλει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) αυτο εκανα και γω...ποσες φορες///αλλα τπτ.!!! μπορειτε να καταλαβετε εσεις τι σκατα συμβαινει και δεν μου εμφανιζει στις ρυθμισης των μηνυματων τις 2 επιλογες που πρεπει..??? οριστε και οι φωτος μηπως βοηθησουν καποιους και καταλαβουν..!!!! http://img694.imageshack.us/img694/3399/post1p.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img409.imageshack.us/img409/7903/post2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img375.imageshack.us/img375/9840/post3.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img248.imageshack.us/img248/88/post4p.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited June 16, 2010 by nervous Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Χμ.. Πολύ περίεργο. Για γύρνα την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά, μπας και. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 το εκανα επανεκινηση....αλλαξα την γλωσσα....διεγραψα και ξαναεκανα install το πακετο αλλα και παλι ακριβως το ιδιο..!!! τι σκατα να παιζετε..??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 εγώ το εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά. να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο: καμιά εφαρμογή που να κάνει εγγραφή της συνομιλίας υπάρχει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Σημερα ενω εκανα καποια απο τις αναβαθμισεις στο Cydia, κολλησε κ δεν ανταποκρινοταν. Ετσι το εκανα restart το τηλεφωνο (blackrain) και οταν πηγα να ολοκληρωσω την αναβαθμιση μου λεει οτι εχω ηδη κατεβασει τα πακετα κ δεν γινεται αναβαθμιση. Λιγη βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smeagolgr Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Γεια σας προχθες εβαλα την καινουργια εκδοση...πριν ημουν 3.1.3 JB..κ εκανα set as new device...φυσικα χαθηκαν ολα...στο itunes ειναι αποθηκευμενα οι εφαρμογες που ειχα απο την προηγουμενη εκδοση...κ μου κανε εντυπωση οτι μπηκανε μονο αυτα που κατεβασα απο το Appstore κ οχι αυτα απο installous κ cydia.... ειναι λογω επειδη το κινητο πλεον ειναι μαμα ετσι ? οταν βγει με το καλο JB για τα νεα μπουτρουμ κ το κανω JB οι εφαρμογες απο instalous k cydia θα εγκατασταθουν κανονικα ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgem Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδιά ξέρει κανείς ποια εφαρμογη σου επιτρέπει να γκρουπάρεις τις εφαρμογές σου?να κάνει κάτι σαν φακέλους ωστε να έχεις μαζεμένα πχ όλα τα παιχνίδια και να μην είναι διασπαρτα εδω και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 παιδιά ξέρει κανείς ποια εφαρμογη σου επιτρέπει να γκρουπάρεις τις εφαρμογές σου?να κάνει κάτι σαν φακέλους ωστε να έχεις μαζεμένα πχ όλα τα παιχνίδια και να μην είναι διασπαρτα εδω και εκει. categories απο cydia. ή iOS4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts