Jump to content

Γενικές πληροφορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή iBeer υπάρχει κάπου δωρεάν; Η' τουλάχιστον κάτι παρόμοιο...

βαλε το isteam και free και Ελληνικό

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια καποτε ειχα δει στο forum τον τροπο (απο τον pperiklis) πως μπορουμε να κανουμε το Mobilefinder να εχει access στο root...δεν μπορω να το βρω με τιποτα...

κανεις βρε παιδακια μου γλυκα...??

παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να απενεργοποιει την εμφανιση των sms στην οθονη οταν ειναι κλειδωμενο ???, δοκιμασα το κολπο με τον κωδικο στα settings και λειτουργει μονο οταν εχω ενεργοποιημενο τον κωδικο

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

ρε παιδια καποτε ειχα δει στο forum τον τροπο (απο τον pperiklis) πως μπορουμε να κανουμε το Mobilefinder να εχει access στο root...δεν μπορω να το βρω με τιποτα...

κανεις βρε παιδακια μου γλυκα...??

pperikli που εισαι??

παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να απενεργοποιει την εμφανιση των sms στην οθονη οταν ειναι κλειδωμενο ???, δοκιμασα το κολπο με τον κωδικο στα settings και λειτουργει μονο οταν εχω ενεργοποιημενο τον κωδικο

Όσοι έχετε κατεβάσει το MobileFinder (file manager, viewer & editor) από το Appstore (...είτε από κάπου αλλού), μπορείτε να επεκτείνετε την λειτουργία της εφαρμογής και στο root level! Πως;

Απλά δημιουργήστε ένα symlink (συντόμευση) στο / , για το var/mobile/applications/......../Documents/

Ακολουθούν αναλυτικά βήματα για όσους δεν γνωρίζουν πως ακριβώς να δημιουργήσουν το symlink:

Συνδεθείτε μέσω SSH με το winscp και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Βρείτε τον φάκελο: /private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents (όπου μέσα, υπάρχει το MobileFinder.app)

2) Δεξί κλικ -> new -> link

[MobileFinder enhanced]

Όσοι έχετε κατεβάσει το MobileFinder (file manager, viewer & editor) από το Appstore (...είτε από κάπου αλλού), μπορείτε να επεκτείνετε την λειτουργία της εφαρμογής και στο root level! Πως;

Απλά δημιουργήστε ένα symlink (συντόμευση) στο / , για το var/mobile/applications/......../Documents/

Ακολουθούν αναλυτικά βήματα για όσους δεν γνωρίζουν πως ακριβώς να δημιουργήσουν το symlink:

Συνδεθείτε μέσω SSH με το winscp και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Βρείτε τον φάκελο: /private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents (όπου μέσα, υπάρχει το MobileFinder.app)

2) Δεξί κλικ -> new -> link

[MobileFinder enhanced]

ευχαριστω αλλα ειναι ολοκληρωμενος ο οδηγος???δεν πολυκαταλαβαινω...και εχω mac

δεν μου βρισκει το ισπατσιο....

εχει παθει κατι το ρεπο....;

ξερει κανεις;

edit.ρωτησα τον Φαμπιανο εχει προβλημα το ρεπο του.

το φτιαχνει.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Κατεβασα αυτο το πακετακι απο Cydia με την προυποθεση οτι θα αντικατασταθει το κυκλακι που συμβολιζει το GPRS με ενα μπλε μηλαρακι!

Eκανα reboot τη συσκευη αλλα τπτ,παρ'όλο που μου το εμφανιζει στο winterboard δεν εμφανιζεται με τπτ στην αρχικη!

Το απεγκατεστησα το εκανα παλι install και παλι reboot Και παλι τπτ!Το εκανα και reinstall παλι τπτ!Ξερει κανεις τι φταιει?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Κατεβασα αυτο το πακετακι απο Cydia με την προυποθεση οτι θα αντικατασταθει το κυκλακι που συμβολιζει το GPRS με ενα μπλε μηλαρακι!

Eκανα reboot τη συσκευη αλλα τπτ,παρ'όλο που μου το εμφανιζει στο winterboard δεν εμφανιζεται με τπτ στην αρχικη!

Το απεγκατεστησα το εκανα παλι install και παλι reboot Και παλι τπτ!Το εκανα και reinstall παλι τπτ!Ξερει κανεις τι φταιει?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ποιο πακετο εβαλες θυμασαι το ονομα του

APPLE Edge Icon!

Αν έχεις το 3G Iphone και έχεις καλό σήμα, τότε θα εμφανίζει το 3G προφανώς, γιαυτό δεν το βλέπεις. Για να εμφανίσει το μηλαράκι θα πρέπει να πέσεις σε 2G δίκτυο, κάπου που να μην έχει καλό 3G σήμα δηλαδή.

Αν έχεις το 2G Iphone και δε στο εμφανίζει, παίξε λίγο με τη σειρά που το βάζεις στο winterboard. Βάλτο πάνω πάνω στη λίστα με τα διαθέσιμα themes και δες τι γίνεται.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αν έχεις το 3G Iphone και έχεις καλό σήμα, τότε θα εμφανίζει το 3G προφανώς, γιαυτό δεν το βλέπεις. Για να εμφανίσει το μηλαράκι θα πρέπει να πέσεις σε 2G δίκτυο, κάπου που να μην έχει καλό 3G σήμα δηλαδή.

Αν έχεις το 2G Iphone και δε στο εμφανίζει, παίξε λίγο με τη σειρά που το βάζεις στο winterboard. Βάλτο πάνω πάνω στη λίστα με τα διαθέσιμα themes και δες τι γίνεται.

εχω 2G iphone,και μου εμφανιζεται απο μονο του πανω πανω στη λιστα με τα διαθεσιμα themes του winterboard!Αλλα και παλι δε γινεται κατι!Που κολλαει?Δε καταλαβαινω!Οταν ειχα αλλο πακετο που εβγαζε ενα πρασινο μηλαρακι που ελεγε μεσα GPRS δεν ειχα κανενα προβλημα!:(:(

ευχαριστω αλλα ειναι ολοκληρωμενος ο οδηγος???δεν πολυκαταλαβαινω...και εχω mac

Ξαχασέτο και κατέβασε το iFile!!!!!;) From cydia!!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

APPLE Edge Icon!

Είναι προφανές γιατί δεν σου δουλεύει... Επειδή δεν έχουμε EDGE στην Ελλάδα. Πρέπει να βρεις κάτι για το GPRS icon. ;)

Καλησπέρα

Υπάρχει πρόγραμμα σαν το rapget ή cryptload ώστε να κατεβάζουμε rapidshare links από το iphone?

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Είναι προφανές γιατί δεν σου δουλεύει... Επειδή δεν έχουμε EDGE στην Ελλάδα. Πρέπει να βρεις κάτι για το GPRS icon. ;)

Mα το ειχε παιδι εδω απο Ελλαδα σε screenshot το ειδα!

καλημερα 2 ερωτησεις αμα μπορειτε να μου τισ απαντησετε

1. τελικα υπαρχει τροπος να λαμβανουμε αναφορα ενω εχουμε wind?

2. υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε οταν καλουμε το call forwarding activate?

το εχω σπασει και εχω την 2,2,1

2. υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε οταν καλουμε το call forwarding activate?

υπαρχουν και τα 2 απαντημενα μεσα στο forum!Διαβασε λιγακι στο faq και θα τα βρεις!;)

υπαρχουν και τα 2 απαντημενα μεσα στο forum!Διαβασε λιγακι στο faq και θα τα βρεις!;)

σορρυ αλλα δεν βρηκα κατι γιαυτο ρωτησα οποιοσ ξερει ασ μου πει ευχαριστω

Mα το ειχε παιδι εδω απο Ελλαδα σε screenshot το ειδα!

Νομίζω η WIND έχει EDGE σε μερικές περιοχές...

1. *NOT# πριν το μηνυμα (πληκτρολογιο K.I.S μεσω biteSMS)

2, ψαξε μεσα στο Cydia για "call forwarding" αν δεν εχεις το σωστο repo περασμενο ψαξε λιγο στο google γιατι δεν το θυμαμαι τωρα

καλησπερα.μπορει καποιος να μου πει ποιο εινε το προγραμα για να μην φαινονται τα sms στην οθονη οταν ερχονται και να τα βλεπουν ολοι.ευχαριστω.

Αν εννοείς όταν είναι κλειδωμένο να φαίνεται μόνο ο αποστολέας δεν είναι κάποιο πρόγραμμα απλά το ενεργοποιείς εκεί που βάζεις και το passcode ;)