L10nH34Rt Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 μετά το activation, σου βγάζει μία καρτέλα που λέει ότι έχει συνδεθεί ένα iphone κ αν θες να επαναφέρεις το backup, δεν το κάνεις? Το κάνεις μετά το pwn δεν παίζει ρόλο αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Το κάνεις μετά το pwn δεν παίζει ρόλο αυτό :) ok. εμένα που κολλάει το pwn στην τελευταία καρτέλα με τους συνδυασμούς πλήκτρων,τί φταίει? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 μετά το activation, σου βγάζει μία καρτέλα που λέει ότι έχει συνδεθεί ένα iphone κ αν θες να επαναφέρεις το backup, δεν το κάνεις? Το κάνεις μετά το pwn δεν παίζει ρόλο αυτό :) Αχχ αυτό δε το ήξερα οτι μπορεί να γίνει κ το έκανα as new κ ακομά παλεύω να το φέρω στην κατάσταση που είμουνα πριν :( Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Αν έχεις κρατήσει backup κάνε και τώρα restore (from backup), μπορείς. Πατάς δεξί κλικ στο iphone και το επιλέγεις. Συνήθως μετά από restore (από iTunes) κρατάει αντίγραφο του backup της συγκεκριμένης ημερομηνίας και μετά ξαναγράφει πάνω από το backup χωρίς ημερομηνία στου επόμενους συγχρονισμούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkisgti Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 ρε παιδες, εχω μια απορια.τα bootloaders που ζηταει οταν πας για jailbreak που τα βρισκω?:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Κατεβάζεις από εδώ την νέα vesrion του quickpwn... http://blog.iphone-dev.org/ @pperiklis@ 1. Backup της συσκευής μέσω iTunes. 2. Restore στην εργοστασιακή 2.2 μέσω iTunes. 3. Activate/Unlock μέσω iTunes. 4. Jailbreak με quickpwn 2.2 (κλείνεις πριν iTunes και iTunes helper). 5. Επαναφορά backup από iTunes. σε εφχαριστω παρα πολυ τα καταφερα μονο δεν εχω ελληνικο πληκτρολογιο, με αυτο το θεμα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkisgti Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 σε εφχαριστω παρα πολυ τα καταφερα μονο δεν εχω ελληνικο πληκτρολογιο, με αυτο το θεμα τι γινεται? σε αυτη το link τ λεει ολα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222254) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Αν έχεις κρατήσει backup κάνε και τώρα restore (from backup), μπορείς. Πατάς δεξί κλικ στο iphone και το επιλέγεις. Συνήθως μετά από restore (από iTunes) κρατάει αντίγραφο του backup της συγκεκριμένης ημερομηνίας και μετά ξαναγράφει πάνω από το backup χωρίς ημερομηνία στου επόμενους συγχρονισμούς. Έχεις δίκιο Περικλή. Έτσι είναι, έχω 2 backup ενα με ημερομηνία κ ένα χωρίς. Έχω ξανασετάρει τα περισσότερα οπότε δεν επιχειρώ τώρα να κάνω restore from backup. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Εμένα πάντως με restore από backup μου τα έκανε αχταρμά με το ελληνικό μενού :p Με την καινούρια έκδοση που βγαίνει σήμερα έχω κάνει κάτι αλλαγές οπότε από εδώ και πέρα δεν θα έχει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 νομιζω οτι με την καινουργια αναβαθμιση εχει γινει πιο αργα, το προσεξα στις επαφες που οταν το πατας αργει δευτερολεπτα να σου κατεβασει τα ονοματα ενω με την παλια με το που το παταγες εβλεεπς κατευθειαν τα ονοματα. συμβενει και σε εσας αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 βοηθειααααααααα!ειχα την 2.1 σε iphone 3g me turbosim και εκανα update σε 2.2 βλακεια μου μεγαλη και τωρα μου βγαζει το itunes the sim card inserted in this phone does not be appear to be supported τι κανω???plz help υπαρχει τροπος να γυρισω σε 2.1? Μάζεψα κάποιες πληροφορίες για χρήστες xxxSIM εδώ: Χρήστες iPhone 3G με xxxSIM - Τι πρέπει να γνωρίζετε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Εμένα τί μπορεί να έχει κ κολλάει το quickpwn στην τελευταία σελίδα που είμαι έτοιμος να πατήσω τον συνδυασμό πλήκτρων; καμμιά βοήθεια ρε παιδιά..? τι θα κάνω,δεν θα το ''ξανασπάσω'' ποτέ? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Κλείσε iTunes και iTunes helper. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 καμμιά βοήθεια ρε παιδιά..? τι θα κάνω,δεν θα το ''ξανασπάσω'' ποτέ? Όταν λες κολλάει τι έννοεις??Κολλάει το το πρόγραμμα και κλείνει ? Η απλώς δε προχωράει στο επόμενο βήμα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 θα ειμαι συντομος..εκανα quickpwn, ανοιξα cydia και δεν μου εβγαλε τα updates που συνηθως βγαζει ο cydia οταν τον πρωτοανοιγουμε...ειναι normal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Είναι γιατί δεν υπάρχουν, την Κυριακή που βγήκε το quickpwn είχε την τελευταία έκδοση Cydia/εργαλείων. Αν κάνεις restore πάλι σε μια βδομάδα θα υπάρχουν και updates. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 καποια βοηθεια:wacko: κανω jailbreak την 2.2 (το εκανα 3 φορες με την 2.1 και δεν ειχα προβλημα) μολις τελειωνει το jailbreak , βγαζει το μηνυμα οτι θα κανει reboot, βγαζει τον ανανα και δειχνει οτι εγκαθιστα αρχεια, το αποσυνδεω απο το pc , κανει rebooτ και μετα δειχνει συνεχεια το μηλο...:wacko:...τι εκανα λαθος:wacko: ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 καποια βοηθεια κανω jailbreak την 2.2 (το εκανα 3 φορες με την 2.1 και δεν ειχα προβλημα) μολις τελειωνει το jailbreak , βγαζει το μηνυμα οτι θα κανει reboot, βγαζει τον ανανα και δειχνει οτι εγκαθιστα αρχεια, το αποσυνδεω απο το pc , κανει rebooτ και μετα δειχνει συνεχεια το μηλο...:wacko:...τι εκανα λαθος:wacko: ????? 2 φορα που κανω restore με dfu......τι κανω λαθος???? :cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 αν κατάλαβα καλά, το αποσυνδέεις όσο δείχνει να περνάει αρχεία, χωρίς να έχει ολοκληρώσει; Περιμένεις να ολοκληρώσει και μετά πατάς ok στο quickpwn και το αποσυνδέεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Είναι γιατί δεν υπάρχουν, την Κυριακή που βγήκε το quickpwn είχε την τελευταία έκδοση Cydia/εργαλείων. Αν κάνεις restore πάλι σε μια βδομάδα θα υπάρχουν και updates. και πρεπει να κανω restore για να εχω τα updates??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Καλά, δεν είπαμε ότι δεν είσαι αρχάριος; :shifty: Τα updates τα κάνεις μέσω cydia. Το Cydia που θα περνούσες αν έκανες restore σε μια βδομάδα/ένα μήνα/κλπ κλπ δεν θα είναι ενημερωμένο. Θα είναι στην κατάσταση στην οποία ήταν την Κυριακή που συμπεριλήφθηκε στο quickpwn. Γι' αυτό θα βγάλει διαθέσιμα updates όταν το τρέξεις, διότι θα έχουν βγει αναβαθμίσεις από τα εργαλεία. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά! Μάλλον μπερδεύτηκες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 αν κατάλαβα καλά, το αποσυνδέεις όσο δείχνει να περνάει αρχεία, χωρίς να έχει ολοκληρώσει; Περιμένεις να ολοκληρώσει και μετά πατάς ok στο quickpwn και το αποσυνδέεις. Περικλη ευχαριστω για την απαντηση, φτανω εδω ""1) "Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Home για 5 δευτερόλεπτα" και χωρίς να το αφήσετε, 2) "Κρατήστε πατημένο και το πλήκτρο Power για 10 δευτερόλεπτα" 3) "Αφήστε το κουμπί Power και συνεχίστε να πατάτε το κουμπί Home για 30 δευτερόλεπτα" Έχοντας εκτελέσει σωστά την διαδικασία θα δείτε την οθόνη της συσκευής στιγμιαία να γίνεται λευκή και μετά να εμφανίζει τον ανανά του Quickpwn και έναν σκληρό δίσκο. Η διαδικασία αυτή θα πάρει μερικά λεπτά και θα γίνει αυτόματα επανεκκίνηση. """"" Στο σημειο αυτο , που εμφανιζει τον σκληρο δισκο, μετα απο λιγο εμφανιζει εναν ανανα και απο κατω μια μπαρα εγκαταστασης, το αφηνω να κανει εγκατασταση, και μετα κανει reboot, τοτε το βγαζω απο το usb, ενω το Quickpwn εχει τσεκαρισμενο οτι εγινε .....αλλα κολλαει στο μηλο...τι κανω λαθος...((το κανω unzip το Quickpwn οχι με το winzip , αλλα με αυτο απο το windows...πρεπει να κανω unzip η extract???:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Όταν λες ανανά εννοείς αυτό; http://xs1.iphwn.org/video_assets/p_icon_resize.png Τι έχεις επιλέξει πριν? Αν έβαλες custom logos αφαίρεσε την επιλογή και ξαναπροσπάθησε. Επίσης, άφησε το να ολοκληρώσει το reboot και βγάλε το μετά από τον υπολογιστή, δώσε του χρόνο να ολοκληρώσει το reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Όταν λες ανανά εννοείς αυτό; http://xs1.iphwn.org/video_assets/p_icon_resize.png Τι έχεις επιλέξει πριν? Αν έβαλες custom logos αφαίρεσε την επιλογή και ξαναπροσπάθησε. Επίσης, άφησε το να ολοκληρώσει το reboot και βγάλε το μετά από τον υπολογιστή, δώσε του χρόνο να ολοκληρώσει το reboot. ναι αυτο ... οκ θα δοκιμασω παλι...μολις το εκανα 2 φορα restore:wacko: ποσο χρειαζεται για το reboot???? logos δεν εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Τα νεύρα μου!! Ρε παιδιά πήγα να ανοίξω τον Installer να δω πως είναι ο καινούριος. Δεν έκανα τπτ install κ βγήκα στο springboard. Μετά πάω να ανοίξω το Cydia κ δεν ανοίγει. Κάνει οτι θα ανοίξει κ μετά απο 1sec με πετάει στο springboard. Έκανα κ reboot κ πάλι το ίδιο. Καμιά λύση? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts