emmaki1234 Δημοσιεύτηκε October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2008 paidia osoi eiste h' hsastan foithtes,posa lefta sas stelnoun gia ta proswpika exoda oi goneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Συνηθως όλον τον κρατικο προυπολογισμό. Καταραμένη ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 paidia osoi eiste h' hsastan foithtes,posa lefta sas stelnoun gia ta proswpika exoda oi goneis? Εγω οταν ημουν φοιτητης την εβγαζα χαλαρα με 120000δρχ(περιπου 360 ευρο) πριν 10 χρονια ομως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 oi δικοι μου μου δινουν 200€ για τα πρωσοπικα μου εξοδα.δλδ τσιγαρα,ποτα,φα'ι',κλπ... κανα 300 το μηνα για λογαριασμους,ενοικια,κλπ... συνολο κανα 500αρι.το καλο ειναι οτι ειμαι απο θεσσαλονικη και σπουδαζω σερρες,οποτε οταν κατεβαινω θεσσαλονικη και ξεμεινω απο λεφτα να πεφτουν κατι ψιλα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmaki1234 Δημ. October 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 kai egw serres tha paw...alla ton fevrouario,mphka fetos 2o examhno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εγω οταν ημουν φοιτητης την εβγαζα χαλαρα με 120000δρχ(περιπου 360 ευρο) πριν 10 χρονια ομως! Kαι τωρα με 360 περνας μια βδομαδα:mad:Καταραμενο ευρω:mad: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Eμενα με δινουν 50-60 ευρω την εβδομαδα,δηλαδη πανω κατω 200 ευρω το μηνα.Μια χαρα τη βγαζω παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 kai egw serres tha paw...alla ton fevrouario,mphka fetos 2o examhno. emmaki1234 υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τις πολεις. Φοιτητική ζωή: Σε ποια πόλη; Γενική συζήτηση καλως να μας ερθεις στις σερρες.αληθεια,τι σχολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 oi δικοι μου μου δινουν 200€ για τα πρωσοπικα μου εξοδα.δλδ τσιγαρα,ποτα,φα'ι',κλπ... κανα 300 το μηνα για λογαριασμους,ενοικια,κλπ... συνολο κανα 500αρι.το καλο ειναι οτι ειμαι απο θεσσαλονικη και σπουδαζω σερρες,οποτε οταν κατεβαινω θεσσαλονικη και ξεμεινω απο λεφτα να πεφτουν κατι ψιλα παραπανω. κι εγω θεσσαλονικη κ σπουδαζω σερρες(1ο εξαμνο ειμαι στη Δ.Επιχειρήσεων)..τωρα που θα μενω απο νοεμβριο..θα δειξει τι εξοδα θα χω αν κ η ζωη εκει απ οτι ειδα δεν ειναι οπως στη θεσσαλονικη,ειναι λιγο πιο ηρεμα τα πραματα εκει..για 3 μερες θα μενω οποτε δε νομιζω να ξοδευω πολλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 δηλαδη τα εξοδα σου θα ειναι στις μετακινησεις Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Kαι τωρα με 360 περνας μια βδομαδα:mad:Καταραμενο ευρω:mad: Πλάκα κάνεις, έτσι? Εκτός και αν η ηλικία που αναγράφεις είναι πραγματική, οπότε τότε δικαιολογείται να μην ξέρεις από πρώτο χέρι. :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 εφοσον θα εισαι για 3 μερες,δεν θα ξοδεψεις πολλα.και να θελεις δλδ ειναι δυσκολο! παντως,αν δεν εχεις υποχρεωσεις στην θεσσαλονικη,καλο θα ειναι να μεινεις σερρες.και γω στην αρχη ετσι εκανα(καθε σ/κ ημουν θεσσαλονικη) και τωρα δεν θελω να φυγω... παντως γενικα σαν τιμες στις σερρες ειναι σχετικα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 δηλαδη τα εξοδα σου θα ειναι στις μετακινησειςμετακινησεις,του σπιτιου,φαγητο και οτι θα παρω για το σπιτι εκει! εφοσον θα εισαι για 3 μερες,δεν θα ξοδεψεις πολλα.και να θελεις δλδ ειναι δυσκολο! παντως,αν δεν εχεις υποχρεωσεις στην θεσσαλονικη,καλο θα ειναι να μεινεις σερρες.και γω στην αρχη ετσι εκανα(καθε σ/κ ημουν θεσσαλονικη) και τωρα δεν θελω να φυγω... παντως γενικα σαν τιμες στις σερρες ειναι σχετικα καλα. αν μου αρεσει φυσικα και θα μεινω,εχω καποιες υποχρεωσεις βεβαια αλλα με δικη μου πρωτοβουλια(δουλειτσα εδω στη σαλονικα)..τεσπα,θα δειξει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Αρκετα. Αλλα νταξει Αγγλια ειμαι ειναι διαφορετικη η κατασταση εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 εγώ έχω ξεχάσει πως είναι να είσαι φοιτητής και το κυριότερο δεν λαμβάνω πλέον, δίνω!!! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Για τα προσωπικά μου έξοδα ε δεν θα μου δίνανε 200Ε τον μήνα... Όσο να' ναι δεν έχεις κ πολλά έξοδα αν σπουδάζεις Ηγουμενίτσα, γιατί δεν έχεις κ που να πας για να ξοδέψεις...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Εγώ πέρνω 130 την βδομάδα καθαρά, όλα τα υπόλοιπα πληρωμένα (ενοίκιο, κινητό, ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ) Ακόμα και την μηνιάια κάρτα για τα ΜΜΜ τους χρεώνω :p Είναι ακριβή ****το η αθήνα :( και έχω βαρεθεί να τρωω σουβλάκια !!! αλλά και Super market να πας το 50αρι φεύγει για πλάκα, παρεπιπτόντως στο ΤΕΙ Πειραιά, ΗΥΣ σπουδάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Αρκετα. Αλλα νταξει Αγγλια ειμαι ειναι διαφορετικη η κατασταση εδω Πόσα παίρνεις λέγε! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Για κάποιον που μένει με γονείς με όλα τα επακόλουθα(πληρωμενο φαγητο κλπ) ένα 200άρι-250άρι αρκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 400 ευρω για προσωπικα εξοδα ειναι ακριβη η ζωη στα γιανενα και αν βγεις 3 φορες για καφε και 2 μπουζουκια ισα ισα που περνας Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 400 ευρω για προσωπικα εξοδα ειναι ακριβη η ζωη στα γιανενα και αν βγεις 3 φορες για καφε και 2 μπουζουκια ισα ισα που περνας Εγω θα την χαρακτηριζα πολυ ακριβη :down: βεβαια αυτος ο τροπος ζωης εχει και τα καλα της! αλλα με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις στεκια,να περασεις καλα και να την βγαλεις πιο φθηνα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathaniel Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 spoudazw athina mou stelnoune 1400/mhna (mesa k ta exoda tou spitiou) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παντος πιστευω οτι 300-400 ευρω ειναι ενα ικανοποιητικο ποσο για να καλυψει καποιος τα προσωπικα του εξοδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παντος πιστευω οτι 300-400 ευρω ειναι ενα ικανοποιητικο ποσο για να καλυψει καποιος τα προσωπικα του εξοδα! Νομίζω πως ναι, είναι αρκετά. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathaniel Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Νομίζω πως ναι, είναι αρκετά. :) einai arketa giautous pou menoun se esties h me tous goneis k xeroun apo magiriki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts