Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6600 Fold

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Technical Specifications

http://nds3.nokia.com/pressphotos/public/global/devices/6600f/6600f06_lowres.jpg

Key features

Key features

* Sleek folding form that turns into a small, seamless shell fitting the palm of your hand

* Hidden outer display showing clock, incoming calls, missed calls, message waiting, and more using clean and contemporary graphics

* Tap commands for illuminating the outer display, alarm snooze, call silencing, and call rejecting

* Smooth and silent electromagnetic opening mechanism with a conveniently placed key for one-handed activation

* Subtle exterior indicator light showing message waiting, missed calls, low battery and more

* A stunning 2.13” QVGA (240 x 320) OLED display with 16M colours for a bright, colourful display offering excellent readability

* Large, easy-to-read keys that make messaging a pleasure

* A host of contemporary features that you’ll rely on every day: Nokia Search, Nokia Maps, email client, Yahoo! Go, and more

* Music player with multi-format support, FM radio, and a stereo headset with FM radio and music keys

* 2 megapixel camera with 8x zoom, double LED flash, VGA video recording at 15fps, and QVGA at 30fps

* Secondary VGA camera for 3G video calling

* MicroUSB for data transfer with USB 2.0 for full speed connectivity

* 15MB free internal user memory and 512MB microSD card

Music and multimedia

Music and multimedia

* Stereo music player supports MP3, AAC, AAC+, eAAC+, and WMA audio formats

* Stereo headset with FM radio and music keys

* Video playback supports H.263 and 3GPP formats

* Video streaming supports H.264 and MPEG4 formats

* Adobe Flash Lite 3.0

Imaging and video

Imaging and video

* 2 megapixel camera with 8x zoom and double LED flash

* Secondary VGA camera for video telephony

* Video recording: VGA up to 15fps and QVGA up to 30fps

* Upload images and video sequences

Applications

Applications

* Download!

* Nokia Maps

* Nokia Search

* WidSets

* Yahoo! Go

Browsing

Browsing

* xHTML browser for internet browsing

* Nokia Mini Map browser

* Opera Mini browser

* WAP 2.0 browsing

* HTTP/TCP/IP connection

Connectivity

Connectivity

* Bluetooth 2.0 with enhanced data rate (EDR)

* Micro USB 2.0 for data transfer, charging, and headset

* Local SyncML 1.1.2 for synchronizing your personal data

* OMA DRM 1.0 and 2.0 and Windows Media DRM for digital content protection

* Device updates with DM 1.2 and firmware over the air with FUMIO 1.0

Data transfer

Data transfer

* EDGE Release 4 multi-slot class 32 up to 296kbps

* GPRS multi-slot class 32 up to 123.2kbps

* Dual Transfer Mode (DTM) support for simultaneous voice and packet data connections.

* Circuit-switched data (CSD) transfer for browsing and as data modem

Display

Display

* Main display: 2.13” QVGA (240 x 320) OLED display with 16M colours

* Main active display area: 32.4 x 43.2 mm

* Secondary display: 1.36” (128 x 160) OLED unicolour display

* Secondary active display area: 21.5 x 26.9 mm

Messaging and email

Messaging and email

* Multimedia messaging (MMS) for creating, receiving, editing, and sending videos and pictures

* Email client supports POP3 (mail receiving), IMAP4 (mail receiving), and SMTP (mail sending) protocols

* Text messaging (SMS)

* Audio messaging service (AMS) for sending voice clips over-the-air

Memory functions

Memory functions

* 15MB internal user memory

* MicroSD slot for memory cards up to 4GB

* 512MB microSD memory card included in sales package

Operating frequency

Operating frequency

* GSM Quad-band 850/900/1800/1900MHz

* UMTS 850/2100MHz (Bands 1 and 5)

Power management

Power management

Battery Capacity Talk time Standby time

BL-4CT 860 mAh GSM up to 4 hours* GSM up to 300 hours*

* Operation times vary depending on the network and usage.

Ringtones and themes

Ringtones and themes

* Video, MP3, and AAC ringtones

* 64-voice/tone polyphonic (MIDI) ringtones

* Themes including wallpapers, sounds, screensavers, and backgrounds

* Over-the-air downloading of ringtones, themes and wallpapers

Sales package contents

Sales package contents

* Nokia 6600 fold

* Nokia Stereo Headset WH-501

* Nokia Battery BL-4CT

* Nokia Travel Charger AC-4

* Nokia Connectivity Cable CA-101

* Nokia 512 MB microSD Card MU-28

* Pouch

* User guide

Size

Size

* Volume: 52 cc

* Weight: 110 g

* Length: 87.7 mm

* Width (max): 44 mm

* Thickness (max): 15.9 mm

Voice features

Voice features

* Voice recorder

* Voice messaging

User interface

User interface

* Series 40

* Five-way scroll key, two soft keys, send and end call keys

http://europe.nokia.com/A41009137

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 6600 fold.Στο προηγούμενο thread που ήταν 3 κινητά μαζί , κάτι λέγανε ότι κάποιο έχει "πρόβλημα" στο ηχείο του,ότι δεν ακούγεται δυνατά.Το fold έχει τέτοιο πρόβλημα?

παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 6600 fold.Στο προηγούμενο thread που ήταν 3 κινητά μαζί , κάτι λέγανε ότι κάποιο έχει "πρόβλημα" στο ηχείο του,ότι δεν ακούγεται δυνατά.Το fold έχει τέτοιο πρόβλημα?

Ειναι εξαιρετικο κινητο. Το εχω. Μια χαρα ηχειο εχει. Σ'αυτον τον τομεα, καλυτερο απο το slide (αυτο εχει το προβλημα). Το μονο μειον στο fold, ειναι στην οθονη του. Τη βρισκω λιγο σκοτεινη.. Δεν εχει τη λαμψη του 6600slide και του 3600..

Αν εξαιρεσεις το θεμα της οθονης (που ειναι και υποκειμενικο), ειναι παρα πολυ καλο κατα τ'αλλα. Δεν θα σε απογοητευσει. Ουτε τζογος, ουτε τριξιματα. Πανεμορφο (το μαυρο), μικρο σαν σπιρτοκουτο για την τσεπη.. Παρ'το!

Υ.Γ. αληθεια, ξερει κανεις αν εχει βγει αναβαθμιση, και αν η φωτεινοτητα της οθονης μπορει να βελτιωθει με καποια μελλοντικη αναβαθμιση..?

Συνήθως οι αναβαθμίσεις δεν αυξάνουν την φωτεινότητα. Προφανώς αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα μοντέλα ηθελημένα απο την εταιρία και στόχο έχει την επίτευξη μεγαλύτερης αυτονομίας (βλέπε Ν82 που μετά απο τόσες αναβαθμίσεις η φωτεινότητα παρέμεινε εκνευριστικά χαμηλή).

Πολυ κακως. Κακιστα.. θα επρπε να διορθωνουν τις πατατιές τους.. Ενα φοβερο κινητο, και να ''υποφερει'' σε φωτεινοτητα.. Ηθελα να ξερω πώς το ''πετυχαινουν'' αυτο.. Το 6300, 2 χρονων μοντελο, α ψ ο γ η οθονη εν αντιθεση με το 6600f, και α ψ ο γ η ακουστικη εν αντιθεση με το 6600s... Mυστηρια πραγματα..

Η μπαταρια εχει διαρκεια?

Νορμαλ χρηση, ολο το 24ωρο ανοιχτο, τουλαχιστον 3 μερες. Πολυ καλη μπαταρια.

εχω κινησει γη και ουρανο αλλα δεν υπαρχει πουθενα σε μαυρο μονο το αθλιο το ροζ... ουτε με παραγγελια ουτε τιποτα... μονο στο Play247.gr το εχω βρει αλλα δεν το εμπιστευομαι και πολυ λογω εγγυσης

μηπως δεν εχει βγει καθολου στην αγορα το μαυρο και θα ερθει αργοτερα?

εχω κινησει γη και ουρανο αλλα δεν υπαρχει πουθενα σε μαυρο μονο το αθλιο το ροζ... ουτε με παραγγελια ουτε τιποτα... μονο στο Play247.gr το εχω βρει αλλα δεν το εμπιστευομαι και πολυ λογω εγγυσης

η nokia δεν εχει προβληματα οπως η se για την εγγυηση,μονο για αλλαγη γλωσσας χρεωνεσαι που εκει δεν εχεις προβλημα μιας και το κινητο εχει ελληνικα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τα ιδια κι εγω. Τοσο ομορφο το μαυρο, τοσο αθλιο το ροζ, και φερνουν μονο το ροζ...

Πανεμορφο και μικρο κινητο, αλλα αρκετα υπερτιμημενο ακομα. Πιστευω του χρονου θα ειναι πολυ καλη αγορα.

• 1 month later...

καλησπερα!

και εγω μολις το αγορασα αλλα κριμα που δεν σας διαβασα πιο πριν γιατι τωρα ανακαλυψα την αρκετα σκοτεινη οθονη του και απογοητευτηκα παρα πολυ.επισης περασα 1 mp3 για να δω πως ακουγεται και παλι χαλαστηκα.καμια σχεση η ποιοτητα αναπαραγωγης με το SE W595 που εχω τωρα και υποτιθεται πηρα το νοκια για να το αντικαταστησω(χαζομαρα μου).ενταξει το ξερω οτι δεν ειναι μουσικο κινητο αλλα και παλι περιμενα κατι καλυτερο γιατι.......300 ευρω ειναι αυτα.τα οποια για μενα δεν αξιζε τελικα....γνωμη μου ετσι....μην παρεξηγηθω.....στα 200 ευρω καλα θα ητανε.

τελοςπαντων με την πρωτη ευκαιρια θα το πουλησω για κατι καλυτερο......

η τεχνητη νοημοσυνη δεν μπορει να νικησει την φυσικη ηλιθιοτητα.

Φίλε μου τσέκαρε και το 3600. Είναι πολύ φθηνότερο, έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, καλή κάμερα, πιο φωτεινή οθόνη και παιδιά που τα έχουν συγκρίνει είπαν οτι το ηχείο του είναι πιο δυνατό.

να κανω μια ερωτηση?

το κινητο ειχε μεσα μια καρτα μνημης 512 mb .χωρις να βαλω εγω τιποτα περιπου 300-350 mb ηταν κατελλειμενα απο εναν φακελο με το ονομα cities.και ανοιγοντας το ειχε αλλους 2 φακελους με 2 ονοματα που δεν θυμαμαι.ξερει κανεις τι ειναι αυτο?ειναι κατι σημαντικο για το κινητο?(αν και την εχω βγαλει την καρτα μνημης και εχω βαλει μεγαλυτερη)

Ευχαριστω πολυ,σοφια.

edit:

ok παιδια ,βρηκα την απαντηση στο topic του 6600 slide.

η τεχνητη νοημοσυνη δεν μπορει να νικησει την φυσικη ηλιθιοτητα.

Ο φάκελος περιέχει τους χάρτες της Ελλάδας και αρκετών άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Αν δεν έχεις σκοπό να ταξιδεύσεις στο κοντινό μέλλον, σου προτείνω να σβήσεις όλο τον φάκελο και να κατεβάσεις μόνο τον χάρτη της Ελλάδας με το maploader.

• 4 weeks later...
καλησπερα σε ολους..ειδα το 6600φ απο κοντα.ειναι πολυ μικρο και ωραιο.υπαρχει καποιος που το εχει να μας πει τη γνωμη του γιατι ενδιαφερομαι να το παρω?εχω ακουσει για σκοτεινη οθονη.αυτο δεν ρυθμιζεται με την φωτεινοτητα στο μενου?επισης λενε για χαμηλη ενταση του ακουστικου και δεν ακους καλα με το συνομιλητη.ισχυει αυτο?αν μπορεσει καποιος ας μας πει για το κιν. αυτο.

Οντως σκοτεινη οθονη φιλε, σε ενοχλητικο βαθμο. Τουλαχιστον για μενα..

Το ακουστικο δεν θα το ελεγα κακο και με χαμηλη ενταση. Ειναι αρκετα καλο, εως πολυ καλο.

Μειον εχει στο ηχειο, που δεν ακουγονται δυνατα οι ηχοι κλησης.

Κατα τ'αλλα, ειναι οντως μικρο, ευχρηστο, και πολυ πολυ ομορφο. Ειδικα το μαυρο.

Σκοτεινη, σκοτεινοτατη με φουλ την ρυθμιση φωτεινοτητας..

Και ξεχασα να σου πω κι ενα αλλο μειον. Η φωτογραφια του εχει μια ..κιτρινοπη(?) - μουντή αποχρωση. Στο αυτοματο παντα ετσι? Εκτος κι αν πριν την καθε ληψη, πας και ανεβασεις την φωτεινοτητα. Πραγμα οχι δυσκολο βεβαια, αλλα ετσι χανεις χρονο στην 'αυθορμητη', γρηγορη - στιγμιαια φωτογραφιση.

Εν κατακλειδι, στο συνολο του, ειναι ενα καλο τηλεφωνο. Αλλα οχι για 300+ ευρω. Για 200 το πολυ 250, ναι θα ηταν πολυ καλη αγορα.

• 1 month later...

καλημέρα σε όλους! :)

απο χθες ειμαι κατοχος και εγω του 6600 fold και για την ωρα εχω μια απορια που μεκνευριζει. εχω συνηθισει να γραφω στα κεφαλαια. παρατηρησα πως οταν γραφω πχ μνμ και σβησω/διορθωσω κατι ξαναγυρνα στα μικρά :mad: ετσι ειναι και πρεπει να το ανεχτω ή υπαρχει τροπος να λυθει αυτο και να μην σπασουν τα νευρα μου τελειως? :wacko::p

ευχαριστω. να περνατε καλα;)

lots of kisses from Salonica :happy:

Έτσι είναι χρόνια τώρα. Αλλά, γιατί θέλεις να γράφεις με κεφάλαια στο μηνύματα; Αφου όπως και να τα γράψεις, κεφάλαια πάνε.

Έτσι είναι χρόνια τώρα. Αλλά, γιατί θέλεις να γράφεις με κεφάλαια στο μηνύματα; Αφου όπως και να τα γράψεις, κεφάλαια πάνε.

απλα συνηθεια:p δλδ δεν υπαρχει λύση ε? :( κριμα θα κοψω τοτε τα μνμ :lol:

σευχαριστω για την ανταποκριση. καλη σου μερα;)

lots of kisses from Salonica :happy:

Ξεκινά να γράφεις με μίκρα. Αγνόησε τους τόνους, τα τελικά σίγμα και θα δεις ότι δεν θα σε πειράζει τόσο. Όπως είπες, όλα θέμα συνήθειας είναι. :)

• 2 weeks later...

γεια σε ολους

μια παρατηρηση σε εμενα μονο η σε ολους δεν παιζει το ραδιοφωνο απο το ηχειο παρα μονο απο τα ακουστικα?

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

• 2 weeks later...