Jump to content

Πόσα mp3 έχετε;

aggelopas
 Κοινοποίηση

Posa mp3 ehete??  

623 members have voted

1. 1. Posa mp3 ehete??

• 0-500 (mp3 newbie..)
      55
    • 501-2000 (a good start..)
      111
    • 2001-5000 (poromenos mp3as..)
      151
    • 5001-10.000 (sinergasia me mavrous..)
      101
    • 10.001- ??? (R.I.A.A.'s blacklist..)
      205

Recommended Posts

• Απαντήσεις 436
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λιγο παραπανω απο 5 χιλιαρικα απο οτι ειδα στο Winamp. Δεν τα θεωρω τοσο υπερβολικα πολλα, οσο λεει στο poll, ενισταμαι. :p

Μπραβο μου ξαφνιαστηκα, κι εχω ακουσει ενα 60% υπολογιζω :)

Γενικα το θεωρω χαζο να εχεις δισκογραφιες ολακερες, απλα για να τις εχεις, καλυτερα να βρισκεις πρωτα ενα bestακι να τσεκαρεις αν σ'αρεσει και μετα βλεπεις...μην γεμιζετε τσαμπα τους σκληρους.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eχω αρκετα mp3 αν και συνηθως αγοραζω την μουσικη μου.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
Eχω λιγα καπου 170 αρχεια αλλα δεν ειναι MP3 ειναι M4A(AAC) ~300kbps και αλλα 50 αρχεια που ειναι FLAC και ειναι απο βινυλια(VinylRip) με ποιοτητα 96KHz/24bit και τα FLAC πιανουν 6,5GB

• 2 weeks later...
Πλέον έχω φτάσει τα 20ΤΒ. Πολλά είναι flac ή single file + cue, οπότε δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική καταμέτρηση.

• 1 month later...
Εγώ έχω κατεβάσει γύρω στα 100 mp3 τραγούδια απο youtube ,τα οποία τα περισσότερα είναι απο γνωστούς djs & τα υπόλοιπα ελληνικά ποπ - hip hop- λαικά- μπαλάντες & μπορώ να πω ότι τα έχω ακούσει όλα.

• 2 weeks later...

29.160 mp3 ως επί το πλείστον ξένης ροκ μουσικής.

Δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Αν εξαιρέσεις κάποια λίγα μαγαζιά, πού αλλού θα μπορούσα να ακούσω τη μουσική που μου αρέσει; Στο ράδιο τίποτα. Στην τηλεόραση τίποτα. Σε καφέ, clubs κτλ. τίποτα. Έ, τα έβαλα στο pc και ξένοιασα. :cool:

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

• 1 month later...
Πλέον έχω φτάσει τα 20ΤΒ. Πολλά είναι flac ή single file + cue, οπότε δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική καταμέτρηση.

τι ενοεις ;; τι ειναι αυτα;;

Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά για το ΚΑΛΟ της ΓΛΩΣΣΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!! Πετάμε τα γκρικλις στα σκουπίδια για πάντα , όλοι μαζί μπορούμε ... no greeklish plz !!! :)

ανώτερη ποιότητα μουσικού αρχείου.

τα flac αρχεία πιο συγκεκριμένα, προσφέρουν ήχο χωρίς τις απώλειες ποιότητας που σημειώνονται κατά τη συμπίεση σε mp3

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πρέπει να είναι λίγο πάνω από 10.000 αρχεία, σε δύο εξωτερικούς σκληρούς. Μαζεύω εδώ και λίγα χρόνια, αφού η μουσική είναι λύση για πολλά προβλήματα καθημερινα :p