Pitsikoulina Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 367 στο κινητό και ίσως τα διπλάσια στο pc :p Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Λιγο παραπανω απο 5 χιλιαρικα απο οτι ειδα στο Winamp. Δεν τα θεωρω τοσο υπερβολικα πολλα, οσο λεει στο poll, ενισταμαι. :p Μπραβο μου ξαφνιαστηκα, κι εχω ακουσει ενα 60% υπολογιζω :) Γενικα το θεωρω χαζο να εχεις δισκογραφιες ολακερες, απλα για να τις εχεις, καλυτερα να βρισκεις πρωτα ενα bestακι να τσεκαρεις αν σ'αρεσει και μετα βλεπεις...μην γεμιζετε τσαμπα τους σκληρους.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Eχω αρκετα mp3 αν και συνηθως αγοραζω την μουσικη μου. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Eχω λιγα καπου 170 αρχεια αλλα δεν ειναι MP3 ειναι M4A(AAC) ~300kbps και αλλα 50 αρχεια που ειναι FLAC και ειναι απο βινυλια(VinylRip) με ποιοτητα 96KHz/24bit και τα FLAC πιανουν 6,5GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ψηφισα το 10χιλιαρο και παλι λιγα ειναι αφου εχω οσα εχει και το youtube :music::grin: Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Πλέον έχω φτάσει τα 20ΤΒ. Πολλά είναι flac ή single file + cue, οπότε δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική καταμέτρηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Έχω γύρο στα 100GB, αλλά αυτά που ακούω συνήθως είναι πολύ λίγα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Εγώ έχω κατεβάσει γύρω στα 100 mp3 τραγούδια απο youtube ,τα οποία τα περισσότερα είναι απο γνωστούς djs & τα υπόλοιπα ελληνικά ποπ - hip hop- λαικά- μπαλάντες & μπορώ να πω ότι τα έχω ακούσει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 29.160 mp3 ως επί το πλείστον ξένης ροκ μουσικής. Δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Αν εξαιρέσεις κάποια λίγα μαγαζιά, πού αλλού θα μπορούσα να ακούσω τη μουσική που μου αρέσει; Στο ράδιο τίποτα. Στην τηλεόραση τίποτα. Σε καφέ, clubs κτλ. τίποτα. Έ, τα έβαλα στο pc και ξένοιασα. :cool: Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eSSpy Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Πλέον έχω φτάσει τα 20ΤΒ. Πολλά είναι flac ή single file + cue, οπότε δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική καταμέτρηση. τι ενοεις ;; τι ειναι αυτα;; Παράθεση Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά για το ΚΑΛΟ της ΓΛΩΣΣΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!! Πετάμε τα γκρικλις στα σκουπίδια για πάντα , όλοι μαζί μπορούμε ... no greeklish plz !!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 ανώτερη ποιότητα μουσικού αρχείου. τα flac αρχεία πιο συγκεκριμένα, προσφέρουν ήχο χωρίς τις απώλειες ποιότητας που σημειώνονται κατά τη συμπίεση σε mp3 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Πρέπει να είναι λίγο πάνω από 10.000 αρχεία, σε δύο εξωτερικούς σκληρούς. Μαζεύω εδώ και λίγα χρόνια, αφού η μουσική είναι λύση για πολλά προβλήματα καθημερινα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts