PRATINAS Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 7918. Oλα παιζουν στο Winamp 5.02 Aπο τζουτζουκα μεχρι Μπρεγκοβιτς.... Ενταξει καλα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 i piratia skotoni tin mousiki alla exo 4500+ mp3 3dvd gemata + kati cd Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 1624 τωρα που τα ξαναβλεπω αλλα θελω να περασω αλλα 12cd μεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 Εγω εχω 556 τραγουδια και ειναι 2,6gb. Εβλεπα κατι τρελλα νουμερα (11.000 + ) και μου κουνιοντουσαν τα αυτια... ρε παιδια ομως μου σερνεται ο σκληρος. εχω και επισοδια "ερωτας και πολη" καθως και φιλαρακια! Σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα τι να κανω ? Ο σκληρος ειναι "σκλαβος-υπηρετης" . 40αρης. Αυτα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Mηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω συλλογες με ξενη μουσικη σε mp3.............Αν ναι ας στειλει pm...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 ---mp3 kali fasi :) peripoy exo 120 cd kai 15 dvd tora posa bgenoyne oyte poy 3ero ta pio polla einai xima mono ta dvd einai ligo ftiaxmena:) ean ediaferete kanis gia antalages kai einai apo athina eimai mesa:)) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Συνφωνα με την δημοσκοπιση συνεργαζομαι με μαυρους... :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 έκανα μια εκαθάριση και έχω τώρα 77... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Ti ekatharisi itan afti?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Ρε συ οι άλλοι τα αυξάνουν εσύ τα μειώνεις; :blink: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Είχα πολλά αλλά κάποια τα σιχενόμουν. έσβησα αυτά που τα είχα βαρεθεί και τώρα έχω τα χειρότερα best(έτσι τα ονόμασα) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Τελευταία καταμέτρηση 20.608 κομμάτια 136GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (10 Μάρ. 2004 , 14:17) Τελευταία καταμέτρηση 20.608 κομμάτια 136GB Σίγουρα δεν σου έχει ξεφύγει κάποιο διπλοεγγεγραμμένο; :worry: :whistle: :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (10 Μάρ. 2004 , 12:34) Σίγουρα δεν σου έχει ξεφύγει κάποιο διπλοεγγεγραμμένο; :worry: :whistle: :D :D Τα περισσότερα είναι full albums και το καλό με το winamp είναι η πολύ καλή media library που έχει. Οπότε η απάντηση ειναι οχι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 popo kalif asi tha itna na organoname kamia antalagi metaski full albums idika osi imaste apot is idies polois ti lete? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (10 Μάρ. 2004 , 20:22) popo kalif asi tha itna na organoname kamia antalagi metaski full albums idika osi imaste apot is idies polois ti lete? DSL είναι η απάντηση στο ερώτημά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Otan vreksei lefta einai i apantisi ston alfa..:( Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 ke oxi mono exo dsl alla to brisko pioe ukolo na apro 50 cd apo eba filo para na kantohme na spaxno gia full albmusm sot net! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (11 Μάρ. 2004 , 10:37) ke oxi mono exo dsl alla to brisko pioe ukolo na apro 50 cd apo eba filo para na kantohme na spaxno gia full albmusm sot net! Κάθε μέρα κατεβάζω γύρω στα 2 giga μουσικής. Full albums πάντα. Πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosop Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 ξεκινησα απλα στην αρχη για πλακα ... τωρα εχω 500 GB mono mp3 ... εχω σταματησει τωρα υπαρχει μουσικη για το σπιτι - μαγαζι 24 Η / 24ωρο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daydreamer Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Θα θελα να μου πείτε εσείς με τα άπειρα μπ3 τα ακούτε όλα;;; Σας αρέσουν όλα;;; Ευχαριστώ ;) Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Ego polla den ta eho akousei.Kirios ta metal. Epeita einai polla pou den mou aresoun,kati klasika kai tetoia omos gia sillogi kai mono ta kratao.Siga to horo pou pianoun..4-5mb to kathena. Ta ipoloipa oso mporo. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (12 Μάρ. 2004 , 13:23) Θα θελα να μου πείτε εσείς με τα άπειρα μπ3 τα ακούτε όλα;;; Σας αρέσουν όλα;;; Ευχαριστώ ;) :) basika nai moy aresoyne ola !! eimai atomo poy pos na to kanoyme moy aresoyne ola ta song!!! ean ta akoyme e oxi den nomizo kapote otan ta mazeba tora oxi kai toso .. kanis gia antalagi ??me polla mp3 ....ane3artitos moysiki katigoria K.L.P :) :p Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geosop (11 Μάρ. 2004 , 21:11) ξεκινησα απλα στην αρχη για πλακα ... τωρα εχω 500 GB mono mp3 ... εχω σταματησει τωρα υπαρχει μουσικη για το σπιτι - μαγαζι 24 Η / 24ωρο ... xxexexexe....me2 kapos etsi eimai .....apla ka8ontai sto terastio dyktio moy :p :p Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Εγω παντως εχω γυρω στα 400 cd φουλ Μπ3 αλμπουμς και μια παραπολυ καλη συλλογη. Σιγουρα υπαρχουν κομματια που δεν εχω ακουσει ακομα . Οταν κανεις συλλογη δεν εχεις μονο αυτα που θες αλλα και αλλα προσπαθωντας να εχεις δειγματα απο ολα τα ειδη μουσικης. Οπως την βρισκει ο καθένας !!! :) Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts