pigou13 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 egw exw 28.376 mp3 ta opoia eina 90 Gb kai einai diaforou eidous Apo metal.dance mexri kai laika..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 εγώ έχω γύρω στα 15500 mp3 ε πιστεύω ικανοποιητικός αριθμός!:p:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enerata Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 egw 14000 peripou.. alla pote den einai ikanopoihtikos :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacksonas_21 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Μεσα στο PC υπαρχουν γυρω στα 6000 mp3 μαζι με τα CD'S και εχω περιπου αλλα τοσα σε εναν εξωτερικο.Καλα δεν ειναι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 γύρω στα 20 giga γιατι πολλά ειναι και γραμμένα σε dvd :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 εγω έχω 27 dvd μόνο με mp3 [κ συνεχίζω..] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 brhka kati....xrysa ftp kai h grammh mou (panepisthmiakh) eftiakse kai allo kai katebazw me 12-13mbs.aisiws exw ftasei ta 1.2tb me mp3 kai synexizw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Έτσι μεταξύ μας τώρα,από τη στιγμή που έχετε τόσα mp3 και σας αρέσει να ευλογάτε τα μούσια σας γιατί στις μουσικές προτάσεις & αναζητήσεις είστε τόσο σκράπες???Είναι ωραίο να απολαμβάνεις κάτι όταν γνωρίζεις την αξία του και τα όρια του,έτσι είναι η μουσική,δεν είναι ούτε μήλα ούτε αχλάδια ούτε 40tera mp3......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 sto sygkekrimeno section gia mena milaw denmpainw den asxoloumai....exw bgalei ta matia mou wres ateleiwtes sto net na psaxnw mp3 kai akoma pio polles wres na milaw kai na "parakalaw" an8rwpous pou kseroun gia kamia protash kana "hot" kommati.ase ta lefta gia na ta agorasw ola ayta akoma kai hlektronika.e oxi den 8a ta dwsw meta etsi sto piato se orismenous pou bariountai na psaksoun. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Έτσι μεταξύ μας τώρα,από τη στιγμή που έχετε τόσα mp3 και σας αρέσει να ευλογάτε τα μούσια σας γιατί στις μουσικές προτάσεις & αναζητήσεις είστε τόσο σκράπες???Είναι ωραίο να απολαμβάνεις κάτι όταν γνωρίζεις την αξία του και τα όρια του,έτσι είναι η μουσική,δεν είναι ούτε μήλα ούτε αχλάδια ούτε 40tera mp3......... μου φένεται πως δεν γνωρίζεις πως όλα αυτά τα τραγούδια που έχουμε είναι ένα τπτ σε σχέση με τα όσα υπάρχουν!!!λογικό να έχει κάποιος κάπου 10000 τραγούδια πχ να ξέρει άλλα 10000 και να μην ξέρει όόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόλα τα υπόλοιπα!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Εγω Παντως Εχω 100gb και τωρα περναω αλλα 15gb !!! αυτα που εχω μεσα στον σκληρο τα τραγουδια ειναι γυρο στις : 21000 και αλλα τοσα και βαλε... εχω σε CD/DVD δλδ συνολο αυτα που εχω ειναι πανω-κατω στις 50.000 !!! Αλλα δεν ειναι τπτ αυτα που εχω, σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουνε και βγαινουνε συνεχεια....!! Αλλα σιγα-σιγα θα τον αυξησουμε τον αριθμο στα Mp3...!!! και το ιδος ειναι λιγο απ΄ολα: Ελληνικα : Λαϊκα , dance , R & b , Remix , NonStop......! Ξενα : Electro - Electro house - House - R & B...... Κυριως Αυτου του ειδος ειναι η μουσικη που εχω...!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Εγω ειμαι περιπου στα 1500 και βλεπουμε...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 εγω παλι εχω 146 mp3 και ειμαι και περηφανος, κατεβασμενα 1 προς 1! αν θελεις κανενας αδερφος να κανει κανα ψυχικο να δωσει καμια 500αρια pop dance club κομματια ευπροσδεκτος :O αν οχι παλι, κ με τα λιγα π εχω μια χαρα ειμαι ;D Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 gyro stis 3000+ sto pc kai arketa akomi se dvds kai cds ta opia ta akouga palia... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Γύρω στο 1,5 Terrabite... Είμαι σε καλό σημείο; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 γυρω στα 200gb κ ανεβαινουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 127 GB (137.019.376.491 byte) 31.449 αρχεία σε 2,150 φακέλους! Δισκογραφίες αβέρτα! :D ps: κατεβάζω ακομη 24GB τωρα... σε 2-3 μερες θα τα εχω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 παρα πολλοι απο εδω μεσα, εχετε ΠΟΛΛΑ mp3.. υπαρχει περιπτωση να τα ακουσετε ποτε? δν θα ηταν καλυτερα να ειχατε λιγα 500-1k (αν θεωρουνται λιγα) απ τα καλυτερα σας, κ να τα ακουτε οποτε γουσταρετε κ να τα ξερετε κιολας? λεω εγω τωρα.. :X Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 παρα πολλοι απο εδω μεσα, εχετε ΠΟΛΛΑ mp3.. υπαρχει περιπτωση να τα ακουσετε ποτε? δν θα ηταν καλυτερα να ειχατε λιγα 500-1k (αν θεωρουνται λιγα) απ τα καλυτερα σας, κ να τα ακουτε οποτε γουσταρετε κ να τα ξερετε κιολας? λεω εγω τωρα.. :X Εγω τουλαχιστον διαλεγω να εχω ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ για να ακουω ΟΤΙ ΘΕΛΩ - όποτε το θελω ΕΓΩ και οχι ο καθε ραδιοφωνικος! :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 παρα πολλοι απο εδω μεσα, εχετε ΠΟΛΛΑ mp3.. υπαρχει περιπτωση να τα ακουσετε ποτε? δν θα ηταν καλυτερα να ειχατε λιγα 500-1k (αν θεωρουνται λιγα) απ τα καλυτερα σας, κ να τα ακουτε οποτε γουσταρετε κ να τα ξερετε κιολας? λεω εγω τωρα.. :X να τα ακούσεις όλα δεν νομίζω. Αλλά το κόστος αποθήκευσης είναι τόσο μικρό που δεν αξίζει να τα σβήσεις εντελώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 να τα ακούσεις όλα δεν νομίζω. Αλλά το κόστος αποθήκευσης είναι τόσο μικρό που δεν αξίζει να τα σβήσεις εντελώς Διαφωνώ με το να τα ακουσεις ολα... κι αν οχι ολα ενα 95 στα 100 (95%) τα εχεις ακουσει εστω 1 φορά! και ναι οπως λες το κοστος αποθηκευσης ειναι πολυ μικρο σε σχεση με τον "θησαυρο" που μπορεις να εχεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Εχω γυρω στα 2000 χωρίς να είμαι φανατικη. Απλά φροντιζω να τα ανανεωνω με συγκεκριμενα κομματια απο νεες κυκλοφοριες ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ποτε τραγουδια που δεν προκειται να ακουσω. Τσαμπα χωρο στο σκληρο πιανουνε. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 12771 τραγουδια στον εξωτερικο σκληρο. 4500 ελληνικα 4000 house/trance 3500 rock/metal τα υπολοιπα διαφορα soundtracks, εποχιακα η αλλα ασχετα καθε φορα που μπαινω για downloading προσθετω και 50-100 καινουρια τραγουδια:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 πλεον εχω ξεπερασει το οριο μετρησης,ενας 250αρις κι ενας 200αρις φισκα απο μουσικη κι εννοειται οτι εχω κι αλλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Γύρω στο 1,5 Terrabite... Είμαι σε καλό σημείο; :rolleyes: Ναι. Άν ήξερες να γράφεις και το terabyte θα ήταν καλύτερα. :rolleyes: kthnxbye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts