SoYoUtHiNkYoUcAn Δημοσιεύτηκε October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2008 Γεια σε όλους!!!! Έχω σοβαρο πρόβλημα με το pc μου!!!! Τον έχω εδώ και 2 χρόνια και αν και είχα και άλλους υπολογιστές πιο παλιά κανένας δεν μου έβγαλε τέτοιο πρόβλημα!!! Ο desktop μου λοιπόν ενώ τον ανοίγω κανονικά, μπαίνω στο νετ κανονικά, μπαίνω msn κανονικά, βάζω μουσική κανονικά με windows media player , και χρησιμοποιώντας internet explorer 7, ξαφνικά αρχίζει να ανταποκρίνεται αργά , κοινώς να σέρνεται. Πατάω ας πούμε να κάνει maximize κάποιο παράθυρο και κάνει maximize μετά από 15-20 δεύτερα σαν τρελό και μου βγάζει αναφορά σφάλματος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα!!! Άλλες φορές πάλι και ενώ κάνω κατι σημαντικό στον internet explorer ή στον windows media player αρχίζει να ζορίζετε και ξαφνικά κανει reboot μόνος του. Όταν ξανανοίγει μετά το reboot μου βγάζει αναφορά σφάλματος ότι τα windows ανένηψαν από ενα σοβαρό πρόβλημα!!! Σημείωση ότι έκανα format και ξανακάνει το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό κιόλας από πριν. Έχω κάνει άπειρα scans με spybot search & destroy, ad-aware, και όλα τα γνωστά Anti- spyware,Anti-malware και δεν βρίσκουν τίποτα!!! Έχω anti-virus BitDefender total security. Έχω κάνει update σε όλους τους drivers . Τι του συμβαίνει??? Σας παρακαλώ βοηθήστε!!! Είναι εργαλείο για μένα και ειδικα αυτή την περίοδο που πρέπει να επικοινωνώ καθημερινά με την σχολή μου στην Αγγλία. Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!:wacko: Παράθεση [sIGPIC]Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΛΙΒΕΡΗ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!![/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αν εκανες format και σου κανει τα ιδια τοτε πρεπει να ειναι προβλημα hardware.Στο κανει μονο οταν το ζοριζεις (ανοιχτες πολλες εφαρμογες); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoYoUtHiNkYoUcAn Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Σε ευχαριστώ !!!!Συνήθως όταν ζορίζετε το πρόγραμμα κάνει reboot. Δηλαδή για παράδειγμα όταν μετά το format χρειάστηκε να ενημερώσω την βιβλιοθήκη του windows media player με τα τραγούδια στην μέση της διαδικασίας έκανε reboot , χωρίς να είναι ούτε συνδεδεμένο στο νετ, ούτε να τρέχει κάποιο άλλο πρόγραμμα παράλληλα. Υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταρία της motherboard??? Παράθεση [sIGPIC]Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΛΙΒΕΡΗ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!![/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Σε ευχαριστώ !!!!Συνήθως όταν ζορίζετε το πρόγραμμα κάνει reboot. Δηλαδή για παράδειγμα όταν μετά το format χρειάστηκε να ενημερώσω την βιβλιοθήκη του windows media player με τα τραγούδια στην μέση της διαδικασίας έκανε reboot , χωρίς να είναι ούτε συνδεδεμένο στο νετ, ούτε να τρέχει κάποιο άλλο πρόγραμμα παράλληλα. Υπάρχει περίπτωση να είναι η μπαταρία της motherboard??? Εκανες ενημερωση την βιβλιοθηκη Ποσα GB? Ουτε επεξεργαστη ουτε ram ανεφερες Μπαταρια συνηθως δεν παρουσιαζει τετοια προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoYoUtHiNkYoUcAn Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αχ ναι παιδιά συγνώμη!!! Επεξεργαστής Intel Core2 CPU 6300 στα 1,86GHz και RAM 1,00GB. Τα τραγούδια ήταν γύρω στα 15 GB. Α και επείσης μέτρησα και την μπαταρια βγήκε ότι είναι 2,86 V. Επείσης πριν λίγα λεπτά ενώ προσπαθούσα να δω αν υπάρχουν απαντήσεις και ενώ φόρτωνε η σελίδα πάλι crashαρε και επανεκκίνησε!!! Σημειωτέων οτι δεν είχα άλλα προγράμματα ανοιχτά!!!! Για πείτε μου με βάση τις θερμοκρασίες που θα σας δώσω αν υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης!!!! SPEEDFAN GPU 53C TEMP1 37C TEMP2 39C HDO 36C CORE 0 47C CORE 1 47C CORE 52C AMBIENT 0C Οι ψύκτρες δουλεύουν 100%, αλλά δίπλα στο GPU και στο CORE μου βγάζει φλόγα ενώ στα άλλα δύο core πρασινο τικ και στα υπόλοιπα μπλε βελάκι πτώσης. PLEEEAAAASSSSEEEEE HEEEELLLPPPPP!!!!!! Παράθεση [sIGPIC]Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΛΙΒΕΡΗ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!![/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Επιασε δουλεια και δεν μπορουσα να σου απαντησω...για δες αν οταν το ζοριζεις ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας της cpu και ριξε μια ματια αν αναμεσα στην ψυκτρα και τον ανεμιστηρα εχει σκονη.Το εχω δει αρκετες φορες να γινεται.Αν δεν περναει ο αερας σωστα μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια η cpu.Δεν χανεις τιποτα να το τσεκαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoYoUtHiNkYoUcAn Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Κι όμως!!! Προχτές πριν το format τα ξεσκόνισα όλα!!! Δεν έχει την σκόνη που είχε πριν το format για να μου δημιουργεί τόσα προβλήματα!!!! Οι θερμοκρασίες είναι πολύ άσχημες??? Κανονικά το σύστημα αντέχει μέχρι 65 από οτι βλέπω. Και εχω και το speedfan συνεχεια και τις παρατηρώ και είναι σταθερές της GPU στους 53c και της CORE 52c!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!! Μου είπαν να κατεβάσω το Sensors View για να μου δείξει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και τα αποτελέσματα είναϊ: TEMPERATURES CPU 61C GPU 50C SYS 35C HD0 34C VOLTAGES VCOREA 1,3V +3,3V 3,31V +5V 5,11V +12V 11,40V -5V 1,84V -12V 0,64V +5VSB 5,04V +VBAT 0,00V Παράθεση [sIGPIC]Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΛΙΒΕΡΗ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!![/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 οι θερμοκρασιες ειναι λιγο υψηλες αλλα οχι και σε σημειο να κολλαει και να κανει επανεκκινησεις.Βασικα δες προσκεκτικα αν ολες οι ψυκτρες(και ανεμιστιρακια) ειναι σωστα βαλμενα στις θεσεις τους.Στο λεω γιατι και μενα στο παλιο μου pc ειχε σπασει η μια απο τις 4 βασεις του ανεμιστηρα του επεξεργαστη και εφθανε η θερμοκρασια πανω απο 70 βαθμους!!!!Επισης στα bios μπες και πατα load default settings μηπως ειναι ρυθμισμενο για overclock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoYoUtHiNkYoUcAn Δημ. October 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θέλει λίγη πάστα από ότι μου είπαν!!! Έκανα και μια αλλαγή στην μπαταρία της Motherboard και πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα!!!! Παράθεση [sIGPIC]Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΛΙΒΕΡΗ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!![/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thoribos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Όταν λές πάστα τι εννοείς?δεν σε καταλαβαίνω....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Εννοεί τη θερμοαγώγιμη πάστα που μπαίνει πάνω στον επεξεργαστή για να μεταφέρεται καλύτερα η θερμότητα στην ψύκτρα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts