gmac Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ΘΕΛΩ ταυτόχρονα να λειτουργούν τις ίδιες ώρες και οι Εφορίες, η ΔΕΗ, οι Δήμοι, τα Δημόσια σχολεία, οι τράπεζες και να εξισορροπηθούν οι μισθοί... Με τη διαφορά ότι αν αυξηθούν οι ώρες λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών και λειτουργούν και τα απογεύματα, το αυξημένο κόστος θα το πληρώσουμε όλοι μας ως φορολογούμενοι. Σίγουρα είναι παράλογο που κλείνουν στη 1, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθούν μέχρι το βράδυ. Ας επεκταθούν μέχρι τις 4 για αρχή και βλέπουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Με τη διαφορά ότι αν αυξηθούν οι ώρες λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών και λειτουργούν και τα απογεύματα, το αυξημένο κόστος θα το πληρώσουμε όλοι μας ως φορολογούμενοι. Σίγουρα είναι παράλογο που κλείνουν στη 1, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθούν μέχρι το βράδυ. Ας επεκταθούν μέχρι τις 4 για αρχή και βλέπουμε. :) Όχι, να μην επεκταθούν καθόλου μέχρι τις 4. Να γίνει η βάρδια 12π.μ. - 6 μ.μ. Έτσι ώστε αν έγω ξεκινάω την δουλιά μου στις 8, να σχολάσω στις 4 μ.μ. και να προλάβω να πάω στο ΙΚΑ (στο οποίο αναγκάστικα να πάω 4!!!! φορές τις τελευταίες μέρες να για ολοκληρώσω μία και μοναδική υπόθεση :mad:), αλλά και όποιος ξεκινάει τη βάρδιά του το μεσημέρι, να προλάβει να πάει στις 12. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Όχι, να μην επεκταθούν καθόλου μέχρι τις 4. Να γίνει η βάρδια 12π.μ. - 6 μ.μ. Έτσι ώστε αν έγω ξεκινάω την δουλιά μου στις 8, να σχολάσω στις 4 μ.μ. και να προλάβω να πάω στο ΙΚΑ (στο οποίο αναγκάστικα να πάω 4!!!! φορές τις τελευταίες μέρες να για ολοκληρώσω μία και μοναδική υπόθεση :mad:), αλλά και όποιος ξεκινάει τη βάρδιά του το μεσημέρι, να προλάβει να πάει στις 12. Όλοι όμως σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας ε; Το ΙΚΑ και η κάθε δημόσια υπηρεσία δεν εξυπηρετεί μόνο ιδιώτες αλλά κατά ένα μεγάλο βαθμό και επιχειρήσεις άρα δε μπορεί να ανοίγει στις 12 για να εξυπηρετηθούμε εγώ κι εσύ. Άλλωστε η συζήτηση περί ΔΥ είναι σε λάθος βάση κατά τη γνώμη μου. Ας λειτουργούν όποτε θέλουν αρκεί να δικτυωθούν ώστε να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από το internet, τηλέφωνο κτλ. Στα χρόνια που ζω κι εργάζομαι στην Αγγλία έχει χρειαστεί να πάω αυτοπροσώπως σε δημόσια υπηρεσία μία (1) φορά και μόνο, για να βγάλω National Insurance Number (αν είχα γεννηθεί εδώ δε θα χρειαζόταν να πάω ούτε για αυτό). Δεν έχει χρειαστεί να πάω στην εφορία ούτε μια φορά, στις επιχειρήσεις ηλεκτρικού/νερού/τηλεφώνου επίσης ποτέ κι ας έχω μετακομίσει 3 φορές, έχω κάνει μεταβίβαση οχήματος και πληρωμή road tax (σα να λέμε τέλη κυκλοφοριας) χωρίς να κουνηθώ από την καρέκλα μου κ.ο.κ. Σκεφτείτε τώρα πόσες φορές θα είχε χρειαστεί να στηθώ στις ουρές στην Ελλάδα με τις ώρες (για να μη μιλήσω για κάποιον που - αντίστοιχα με εμένα εδώ - θα ήταν αλλοδαπός που να θέλει να εργαστεί στην Ελλάδα). Άρα το ζήτημα με τις ΔΥ κατά τη γνώμη μου δεν είναι το ωράριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ απόλυτα. Ωστόσο ακούγονται ως επιστημονική φαντασία όταν μιλάμε για την Ελλάδα. :rolleyes: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Εδώ καλά καλά δεν έχουν τηλέφωνα οι ΔΥ μετά το κλείσιμο της Altec και συ ρε gmac θέλεις να γίνονται όλα από το σπίτι σου;Μα κάτι απαιτήσεις που έχεις ώρες ώρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 ΘΕΛΩ ταυτόχρονα να λειτουργούν τις ίδιες ώρες και οι Εφορίες, η ΔΕΗ, οι Δήμοι, τα Δημόσια σχολεία, οι τράπεζες και να εξισορροπηθούν οι μισθοί Καλά Πετρο, κάτσε να σταματησουν να κάνουν απεργειες επειδή θέλουν βαρέα και ανθυιγεινα και μετά βλέπουμε ενα ενα τα βήματα μην του μπερδέψουμε, αλλώστε δημόσιοι ειναι:blink::lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Ίσως σας διαφεύγει ότι την απόφαση αυτή την πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος, δηλαδή οι ίδιοι οι μαγαζάτορες και οι επιχειρηματίες. ναι,αμε πως,τα μεγαλα κεφαλια εννοεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Άλλωστε η συζήτηση περί ΔΥ είναι σε λάθος βάση κατά τη γνώμη μου. Ας λειτουργούν όποτε θέλουν αρκεί να δικτυωθούν ώστε να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από το internet, τηλέφωνο κτλ. Άρα το ζήτημα με τις ΔΥ κατά τη γνώμη μου δεν είναι το ωράριο. Συμφωνω με τα παραπανω. Το θεμα ειναι γραφειοκρατικο τελικα. Αν αλλαζει συνεχεια η νομοθεσια και ζητουν ολο και περισσοτερα χαρτια, τοτε οι δημοσιοι υπαλληλοι φταινε που καθυστερουν οι πολιτες; Οσο για τη δικτυωση των υπηρεσιων, μονο αλλαλουμ επικρατει εκει επειδη διαφορετικοι διαγωνισμοι για τετοια προγραμματα τρεχουν με καθε αλλαγη κυβερνησης. Με αποτελεσμα να ακυρωνεται ο προηγουμενος διαγωνισμος και να αρχιζει καθε φορα νεος. Χανονται χρηματα, χρονος και τελικα καταληγουμε να λεμε: Στην Ελλαδα ειμαστε... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 καιρός είναι να αρχισουν να ανοιγουν και την κυριακη θα δημιουργηθούν και νεες θέσεις εργασίας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ Αλλά .... όλα αυτά τα ευεργετικά παράπανω σε κάποια άλλη χώρα ίσως Ναι να ισχύσει το μέτρο αλλά να προσληφθεί κόσμος και όχι ο ίδιος ο υπάλληλος να δουλευει 15ωρο... Βέβαια ας έχουν υποψη τους οι δουλεύοντες σε εμπορικά καταστήματα ότι οι των γραφείων έχουν καταργήσει το 9ωρο εδώ και πολύ καιρό εκτός αν δουλευεις πχ...σε δεη, οτε, υπουργειο, κτηματολόγιο κλπ κλπ είσαι σίγουρος ότι θα προσλάβουν νέους υπαλλήλους η θα βολευτούν με τους ίδιους και τους ίδιους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εδώ καλά καλά δεν έχουν τηλέφωνα οι ΔΥ μετά το κλείσιμο της Altec και συ ρε gmac θέλεις να γίνονται όλα από το σπίτι σου;Μα κάτι απαιτήσεις που έχεις ώρες ώρες :p Κάτσε, εδώ ο Πέτρος θέλει να είναι ανοιχτά μέχρι το βράδυ :p ναι,αμε πως,τα μεγαλα κεφαλια εννοεις Τελικά είναι ο εμπορικός σύλλογος το αντιπροσωπευτικό όργανο των εμπόρων ναι ή όχι; Εκλέγεται από τους εμπόρους ναι ή όχι; Υπάρχει άλλο όργανο ποιο κατάλληλο για να αποφασίσει τα των εμπόρων κι αν ναι ποιο είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Σε μια νορμάλ χώρα η επέκταση του ωραρίου θα έφερνε καινούργιες θέσεις εργασίας. Σε μια μπανανία η επέκταση του ωραρίου σημαίνει ότι θα λιώσουν οι υπάρχοντες υπάλληλοι. Διαλέγετε και παίρνετε... ;) Πάντως κάποιες μεσαίες πηρός το μικρές επιχειρήσεις ενδέχεται να μην έχουν την (οικονομική) δυνατότητα πρόσληψης νέων υπαλλήλων, οπότε ίσως και να οδηγούμαστε στο θάνατό τους... Αλλά οι μεσαίες και μεγάλες νομίζω δεν έχουν δικαιολογία και μακάρι και η επιθεώρηση εργασίας (ανεκδοτάκι) να έκανε την δουλειά της σωστά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Κάτσε, εδώ ο Πέτρος θέλει να είναι ανοιχτά μέχρι το βράδυ :p Τελικά είναι ο εμπορικός σύλλογος το αντιπροσωπευτικό όργανο των εμπόρων ναι ή όχι; Εκλέγεται από τους εμπόρους ναι ή όχι; Υπάρχει άλλο όργανο ποιο κατάλληλο για να αποφασίσει τα των εμπόρων κι αν ναι ποιο είναι αυτό; κι αναρωτιεμαι τωρα εγω αν υπαρχουν πολλοι που πιστευουν στον εμπορικο συλλογο,κατα την γνωμη μου οτι τους συμφερει κανουν και μια χαρα τσεπωνουν η φτιαχνοντε απο αλλους μεγαλυτερους. μην ζηταμε αποδειξεις πλεον,εδω παιρνουν κεφαλια για την πλακα τους,εχει χαθει πλεον το νοημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts