Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω καθυστερει περισσοτερο η online αιτηση γιατι περιμενεις να σου ερθουν με κουριερ τα συμβολαια.οσο αφορα τους συνεργατες που εχει η cyta ανα περιοχες ειναι αναλογος στο ποσο συνεπεις ειναι ο υπευθυνος του μαγαζιου και τα στειλει αμεσα..
:thanks:

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δευτερα 5/3 εκανα και εγω αιτηση στην CYTA..μου ειπανε 20 μερες.ελπιζω να γινει λιγοτερο.οχι οτι δεν εχω ιντερνετ τωρα(connx) αλλα εχω αγωνια για το πως θα ειναι η ολη εμπειρια του παροχου καθως ειναι η πρωτη μου επαφη με εναλλακτικο και ελπιζω οχι τραυματικη.

Την αιτηση την εκανα σε καταστημα cyta στην θεσσαλονικη (Μητροπολεως) και ελπιζω να γινει λιγο γρηγορα.:O

για νεο αριθμό απο την σιτα σσε μενα εκανε περιπου 20 εργασιμες.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

καλησπερα.

5/3 εκανα αιτηση φορητοτητας απο τον οτε στην cyta.αφου μου σταλθηκαν κωδικοι και ημερομηνια ενεργοποισης για τις 26/3 σημερα ειχα τηλεφωνημα για την γνωστη αντιπροσφορα απο το 13888....Ενας ειρωνευτικος κυριος μου επισημανε τα μειον της cyta (περι voip και no DEH no party) μου ειπε αν επιθυμω να συνεχισω στον οτε.του ειπα οχι και πως δεν εχω προβλημα με τις υπηρεσιες αλλα με τις τιμες και ο λογος που φευγω ειναι οικονομικος και μονο.

Μου ειπε μαλιστα πως το κοστος μεταφορας λογο του οτι η αιτηση μου εγινε στις 23/3/11 θα χρεωθω 50Ε.Εγω την αιτηση για adsl την ειχα κανει στις 22/2/11.στις 5/3/11 εβαλα τα 200λεπτα και 23/3/11 τα απεριοριστα σταθερα..δηλαδη μια μικρη αναβαθμιση στις υπηρεσιες.

ολα καλα μεχρι εκει.

μου λεει για να μην επιβαρυνθειτε θα πρεπει να ακυρωσετε την αιτηση στην cyta και να κανετε μια καινουργια μετα απο τις 23/3/12.

Τηλεγωνο στο τμημα εξυπηρετησης της cyta και με συνδεουν με το τμημα που ειναι αρμοδιο για αυτα τα θεματα.μου λεει οτι η μεταφορα απο τον ΟΤΕ στην cyta θα γινει την ημερομηνια που σας ηρθε στο κινητο και πως ηδη θα εχει ληξει ο χρονος με τον οτε τοτε οποτε δεν επιβαρυνεστε τιποτα.το κλεινω.τηλεφωνο στον οτε παλι..απο το 13888 μου λενε πως συστηματικα η μεταβαση στον αλλο παροχο γινεται λιγες μερες πριν και σταματατε να ειστε πελατης του οτε κατι ομως που δεν ισχυει καθως η "μεταγγραφη" γινεται απο ωρα σε ωρα κατι που μου το διεψευσε κατηγορηματικα η οτετζου.

σε αυτο το διαστημα μερικων ημερων δεν θα εχω ιντερνετ κατι που δεν ισχυει

τι γινεται ρε παιδια..απο ποτε παυω να ειμαι συνδρομητης του οτε.?θα χρεωθω τα 50?αφου οπως μου ειπε η κοπελα του οτε συστηματικα δεν ειμαι πελατης πλεον πως θα χρεωθει υπηρεσια στο ονομα μου αφου θα ειμαι σε φαση μεταγγραφης?

για μενα δεν ειναι κοπος να ακυρωσω το συμβολαιο αλλα επιμενω πως οι του οτε το κανουν να για να αγανακτισω και να παραμεινω στον οτε..

καλησπερα.

5/3 εκανα αιτηση φορητοτητας απο τον οτε στην cyta.αφου μου σταλθηκαν κωδικοι και ημερομηνια ενεργοποισης για τις 26/3 σημερα ειχα τηλεφωνημα για την γνωστη αντιπροσφορα απο το 13888....Ενας ειρωνευτικος κυριος μου επισημανε τα μειον της cyta (περι voip και no DEH no party) μου ειπε αν επιθυμω να συνεχισω στον οτε.του ειπα οχι και πως δεν εχω προβλημα με τις υπηρεσιες αλλα με τις τιμες και ο λογος που φευγω ειναι οικονομικος και μονο.

Μου ειπε μαλιστα πως το κοστος μεταφορας λογο του οτι η αιτηση μου εγινε στις 23/3/11 θα χρεωθω 50Ε.Εγω την αιτηση για adsl την ειχα κανει στις 22/2/11.στις 5/3/11 εβαλα τα 200λεπτα και 23/3/11 τα απεριοριστα σταθερα..δηλαδη μια μικρη αναβαθμιση στις υπηρεσιες.

ολα καλα μεχρι εκει.

μου λεει για να μην επιβαρυνθειτε θα πρεπει να ακυρωσετε την αιτηση στην cyta και να κανετε μια καινουργια μετα απο τις 23/3/12.

Τηλεγωνο στο τμημα εξυπηρετησης της cyta και με συνδεουν με το τμημα που ειναι αρμοδιο για αυτα τα θεματα.μου λεει οτι η μεταφορα απο τον ΟΤΕ στην cyta θα γινει την ημερομηνια που σας ηρθε στο κινητο και πως ηδη θα εχει ληξει ο χρονος με τον οτε τοτε οποτε δεν επιβαρυνεστε τιποτα.το κλεινω.τηλεφωνο στον οτε παλι..απο το 13888 μου λενε πως συστηματικα η μεταβαση στον αλλο παροχο γινεται λιγες μερες πριν και σταματατε να ειστε πελατης του οτε κατι ομως που δεν ισχυει καθως η "μεταγγραφη" γινεται απο ωρα σε ωρα κατι που μου το διεψευσε κατηγορηματικα η οτετζου.

σε αυτο το διαστημα μερικων ημερων δεν θα εχω ιντερνετ κατι που δεν ισχυει

τι γινεται ρε παιδια..απο ποτε παυω να ειμαι συνδρομητης του οτε.?θα χρεωθω τα 50?αφου οπως μου ειπε η κοπελα του οτε συστηματικα δεν ειμαι πελατης πλεον πως θα χρεωθει υπηρεσια στο ονομα μου αφου θα ειμαι σε φαση μεταγγραφης?

για μενα δεν ειναι κοπος να ακυρωσω το συμβολαιο αλλα επιμενω πως οι του οτε το κανουν να για να αγανακτισω και να παραμεινω στον οτε..

Χαχαχα Αθάνατος πΟΤΕ! :lol: Κι εμένα με είχαν πάρει και μου έκαναν αντιπρόταση. Μήπως ο "απίθανος" υπάλληλος του ΟΤΕ ήθελε να σου πει ότι θα επιβαρυνθείς με κάποιο ποσό, το οποίο ποσό θα αντιστοιχεί στις μέρες μέχρι την μεταφορά από τον ΟΤΕ στη Cyta και πάνω στην ειρωνία του μπερδεύτηκε; :rolleyes: Γιατί σ' εμένα αυτό μου είπαν.

Huawei Nova 5T

Χαχαχα Αθάνατος πΟΤΕ! :lol: Κι εμένα με είχαν πάρει και μου έκαναν αντιπρόταση. Μήπως ο "απίθανος" υπάλληλος του ΟΤΕ ήθελε να σου πει ότι θα επιβαρυνθείς με κάποιο ποσό, το οποίο ποσό θα αντιστοιχεί στις μέρες μέχρι την μεταφορά από τον ΟΤΕ στη Cyta και πάνω στην ειρωνία του μπερδεύτηκε; :rolleyes: Γιατί σ' εμένα αυτό μου είπαν.

φιλε μου εννοεις οπως μου απαντησανε σε αλλο forum οτι θα με βαλουν σε αναλογικο πακετο.χωρις δωρεαν χρονους κτλπ..

τι γινεται ομως με τα χρηματα αποδεσμευσης..?τα 50Ε που μου ειπε ειναι απο αποδεσμευση συμβολαιου.εσυ αφου ειχε ληξει ο χρονος με τον οτε εκανες την αιτηση?

φιλε μου εννοεις οπως μου απαντησανε σε αλλο forum οτι θα με βαλουν σε αναλογικο πακετο.χωρις δωρεαν χρονους κτλπ..

τι γινεται ομως με τα χρηματα αποδεσμευσης..?τα 50Ε που μου ειπε ειναι απο αποδεσμευση συμβολαιου.εσυ αφου ειχε ληξει ο χρονος με τον οτε εκανες την αιτηση?

Από τον ΟΤΕ θα αποδεσμευτείς στις 26/3.Τότε θα λήξει το συμβόλαιο σου δηλαδη και θα μεταφερθείς στην CYTA.Αυτά που σου λέει ο ΟΤΕ είναι λόγια του αέρα για να σε κάνει να μείνεις εκεί.Πως είναι δηλαδή δυνατόν πχ στις 25/3 να σου παρέχει υπηρεσίες ο ΟΤΕ και να μην ανήκεις συστημικά σε αυτόν;Μας κοροιδεύουν και αυτό σηκώνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

TCL 40 NXTPAPER

τεσπα πες με κοροιδο πες με οτι θες αλλα εγω ακυρωσα την αιτηση στην cyta και θα κανω ξανα νεα αιτηση στις 24/3 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..και εκει μετα δεν σηκωνω ειρωνιες και ιστοριες απο υπαλληλους του οτε..

τεσπα πες με κοροιδο πες με οτι θες αλλα εγω ακυρωσα την αιτηση στην cyta και θα κανω ξανα νεα αιτηση στις 24/3 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..και εκει μετα δεν σηκωνω ειρωνιες και ιστοριες απο υπαλληλους του οτε..

τελικα την εκανε την δουλεια του ο υπαλληλος του οτε...

δεν επεπε να δωσεις καθολου βαση στα λεγομενα του..παρα να παρεις αμεσα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων cyta και να τους ελγες οτι ειπες εδω σε εμας...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ε πετυχε να με καθυστερησει λιγες μερες..γιατι μετις γελοιες προσφορες δεν παιζει να μεινω

ρε φιλε επρεπε να τους πεις στην αιτηση να βαλουνε παυση μεχρι την ημερομηνια αποδεσμευσης,εγω ετσι εκανα κι εχω το κεφαλι μου ησυχο,εκανα την αιτηση 25 φεβρουαριου με παυση μεχρι τις 16 Μαρτιου που αποδεσμευομαι..ειναι απλα τα πραγματα.

Καλησπέρα! :) Αυτό που εννοώ είναι: Έκανες π.χ. άιτηση στις 20/3 στη Cyta. Όμως, η νέα σύνδεση θα ενεργοποιηθεί στις 10/4. Περίπου μέχρι και τις 10/4, θα είσαι συνδεδεμένος στον ΟΤΕ, μέχρι να σου έρθει ένας τυπικός λογαριασμός, στον οποίο θα αναγράφεται ότι η διακοπή από τις υπηρεσίες του ισχύει, ότι δηλαδή έφυγες από ΟΤΕ. Σε αυτό τον λογαριασμό, το ποσό θα αντιστοιχεί στις μέρες που ήσουν στον ΟΤΕ, από την ημέρα που πήρες τηλέφωνο στη Cyta για να κάνεις την νέα σύνδεση και φορητότητα, μέχρι και την ημέρα που σου ήρθε ο παραπάνω τυπικός λογαριασμός του ΟΤΕ, που σε ενημερώνει για τη διακοπή των υπηρεσιών του. Αυτό εννοούσα. Απλά, ο υπάλληλος του ΟΤΕ σου είπε ότι σου είπε, για να σε τρομάξει/μπερδέψει και να μείνεις στον ΟΤΕ, κάτι που δείχνει ότι το πέτυχε...

P.S.1: Οι ημερομηνίες είναι υποθετικές.

P.S.2: Με πήραν χτες ή προχτές τηλέφωνο και από την Wind, θέλοντας να με πείσουν ότι "και καλά" θα πληρώνω πιο φθηνά, αν τους επιλέξω, επειδή νόμιζαν ότι μιλούσαν σε κάποιον που δεν ήξερε... Όμως, με 2 - 3 συγκεκριμένες ερωτήσεις τους κόβεται η φόρα... :shifty:

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Αυτό που εννοώ είναι: Έκανες π.χ. άιτηση στις 20/3 στη Cyta. Όμως, η νέα σύνδεση θα ενεργοποιηθεί στις 10/4. Περίπου μέχρι και τις 10/4, θα είσαι συνδεδεμένος στον ΟΤΕ, μέχρι να σου έρθει ένας τυπικός λογαριασμός, στον οποίο θα αναγράφεται ότι η διακοπή από τις υπηρεσίες του ισχύει, ότι δηλαδή έφυγες από ΟΤΕ. Σε αυτό τον λογαριασμό, το ποσό θα αντιστοιχεί στις μέρες που ήσουν στον ΟΤΕ, από την ημέρα που πήρες τηλέφωνο στη Cyta για να κάνεις την νέα σύνδεση και φορητότητα, μέχρι και την ημέρα που σου ήρθε ο παραπάνω τυπικός λογαριασμός του ΟΤΕ, που σε ενημερώνει για τη διακοπή των υπηρεσιών του. Αυτό εννοούσα. Απλά, ο υπάλληλος του ΟΤΕ σου είπε ότι σου είπε, για να σε τρομάξει/μπερδέψει και να μείνεις στον ΟΤΕ, κάτι που δείχνει ότι το πέτυχε...

P.S.1: Οι ημερομηνίες είναι υποθετικές.

P.S.2: Με πήραν χτες ή προχτές τηλέφωνο και από την Wind, θέλοντας να με πείσουν ότι "και καλά" θα πληρώνω πιο φθηνά, αν τους επιλέξω, επειδή νόμιζαν ότι μιλούσαν σε κάποιον που δεν ήξερε... Όμως, με 2 - 3 συγκεκριμένες ερωτήσεις τους κόβεται η φόρα... :shifty:

εχω καταλαβει τι εννοεις..αλλα δεν εχει ληξει ο χρονος μου ακομα στον οτε..23/3 ληγει..εσυ εξηγεις αποτι καταλαβα παραδειγμα για τελειωμενο καθαρα χρονο..δεν με φοβησε με αποτελεσμα να μεινω στον οτε.απλα ακυρωσα την αιτηση μου και θα την ξανακανω 24/3 οπως μου ειπανε καλου κακου να κανω και απο την cyta που μιλησα πριν λιγο

μπορεις μπανεις στο my.cyta.gr και βαζεις τους κωδικους που σου ειχανε ερθει με μηνυμα οταν ενεργοποιηθηκες..

απο που μπορω να τους βρω σε περιπτωση που τους εχω χασει?

edit:

thanks @stathis123

Edited by kostakiss

απο που μπορω να τους βρω σε περιπτωση που τους εχω χασει?

καλεσε 13877 ΔΕ-ΠΑ 09:00-21:00 & Σ/Κ 09:00-17:00 απο το σταθερο σου ατελως.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σημερα ηρθε ενας τεχνικος απο cyta για να μου φερει τον εξοπλισμο,ευτυχως το thomson ειναι,πολυ μεγαλυτερο σε μεγεθος απο το παλιο το 585,τωρα ειναι ζητημα ημερων μεχρι τις 30 μαρτιου θα εχω συνδεθει με cyta παιζει ομως και πιο γρηγορα,για να δουμε,ελπιζω να πανε ολα καλα.

Ενεργοποίησα το communicator και από ποιότητα ήχου κορυφαία!!!Το πρόγραμμα είναι αντιγραφή του msn με την διαφορά οτι έχεις γεωγραφικό νούμερο πχ 215χχχχχχχ και μπορείς να καλείς κανονικά όπου θέλεις καταναλώνοντας τον δωρεάν χρόνο που έχεις στον βασικό αριθμό στο σπίτι(πχ απεριόριστα σταθερά και 80' σε κινητά).Επίσης αν έχεις ανοιχτό το πρόγραμμα μπορούν και να σε καλέσουν και αν είσαι εκτός έχει δωρεάν προώθηση στο νούμερο του σπιτιού σου.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα βιντεοκλήση για να πω εντυπώσεις.Άκουσα οτι θα βγει εφαρμογή για smartphone...που σημαίνει οτι αν έχεις πακέτο δεδομένων στο κινητό ή μέσω wifi θα καλείς χωρίς να χρεώνεις το κινητό σου!!!

TCL 40 NXTPAPER

μετα την ακυρωση της αιτησης στην cyta λογο του χρονου που δεν ειχα κλεισει ακομα στον οτε με τηλεφωνησε ο υπαλληλος της cyta οπως του ειχα πει για να μου θυμησει να κανω αιτηση..

23/3 τελειωνει ο χρονος..αυριο δηλαδη.μου ειπε πως μπορω να παω σε ενα καταστημα cyta και απλα με την ταυτοτητα μου να ΞΑΝΑ-ενεργοποιησω την αιτηση μου και να παρω τον αναλογο εξοπλισμο.

δεν νομιζω να παιχτει προβλημα με τον οτε που ο χρονος μου ληγει 23/3 και εγω θα παω την ιδια μερα να το κανω ε..?

και να μου ζητησουν χρηματα για μιση μερα

μετα την ακυρωση της αιτησης στην cyta λογο του χρονου που δεν ειχα κλεισει ακομα στον οτε με τηλεφωνησε ο υπαλληλος της cyta οπως του ειχα πει για να μου θυμησει να κανω αιτηση..

23/3 τελειωνει ο χρονος..αυριο δηλαδη.μου ειπε πως μπορω να παω σε ενα καταστημα cyta και απλα με την ταυτοτητα μου να ΞΑΝΑ-ενεργοποιησω την αιτηση μου και να παρω τον αναλογο εξοπλισμο.

δεν νομιζω να παιχτει προβλημα με τον οτε που ο χρονος μου ληγει 23/3 και εγω θα παω την ιδια μερα να το κανω ε..?

Ε, δε νομίζω να είναι τόσο @#&$!% στον ΟΤΕ... :rolleyes:

Huawei Nova 5T

Στο κατάστημα θα κάνεις NEA αίτηση. Θα περαστεί ξανά από την αρχή.

TCL 40 NXTPAPER

Στο κατάστημα θα κάνεις NEA αίτηση. Θα περαστεί ξανά από την αρχή.

ναι την εκανα σημερα...καμια 2 μερες κανει να προωθηθει μου ειπε και μου εδωσε και το ρουτερ.ενα thomson

http://www.speedtest.net/result/1858679216.png

σημερα που έκανα ενα τσακαρισματακι την ταχυτητα... δεν έχω πιάσει υψηλότερη μέχρι στιγμής!! :happy:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Μεταβαση στη cyta σημερα και ιντερνετ στα 4Μbps,δοκιμασα να ανοιξω videakia στο youtube και διαπιστωσα οτι ανοιγουν πιο γρηγορα σε σχεση με τον οτε και καμια σχεση με το μπαχαλο της forthnet,ελπιζω να ειναι παντα ετσι..

• The topic was unpinned