Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμ.. Δεν έκανα νέα αριθμοδότηση. Κράτησα τον αριθμό που είχα και στον πΟΤΕ. :) Από περιοχή, Αθήνα.

Σε φορητότητα ειδικά ΟΤΕ σε 2 βδομάδες το αργότερο είσαι έτοιμος...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει ο ηλεκτρολογος να σου αλλαξει τη κεντρικη πριζα του σπιτιου?? π.χ εαν η κεντρικη ειναι στο σαλονι να τη φερει μεσα στο δωματιο σου??? διοτι εχω πριζα στο δωματιο απλα θελω και το ρουτερ να το χω διπλα στο pc για να συνδεεται ενσυρματα..

Σε φορητότητα ειδικά ΟΤΕ σε 2 βδομάδες το αργότερο είσαι έτοιμος...

Αυτό πιστεύω.. Χτες με πήραν τηλέφωνο, ότι σήμερα θα ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου και προσωρινά δεν έχω τηλέφωνο... Αυτό που δε θυμάμαι είναι αν θα μου στείλουν μήνυμα ή θα με πάρουν τηλέφωνο, όταν ενεργοποιηθεί.. :confused:

Huawei Nova 5T

Παιδιά παίζει τεράστιο ρόλο η περιοχή... ειδικά σε νέες αριθμοδοτήσεις!

Πες το καλύτερα...''Παίζει τεράστιο ρόλο ο ΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ''...Πχ αν είσαι στα Διαβατά αν κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο θέλεις 3-5μήνες το λιγότερο και αν καταφέρεις να φύγεις ποτε.Και Γερμανοί που έχουν την εταιρία δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως από τον τρόπο που λειτουργεί τόσα χρόνια για αυτό θα βλέπει πελάτη μόνο με τα κυάλια.

TCL 40 NXTPAPER

Εμένα πάλι από αυτά που διαβάζω και ακούω και διαβάζω μου φαίνεται πως ο ΟΤΕ έχει χειροτερέψει στο συγκεκριμένο θέμα.

Μπορει ο ηλεκτρολογος να σου αλλαξει τη κεντρικη πριζα του σπιτιου?? π.χ εαν η κεντρικη ειναι στο σαλονι να τη φερει μεσα στο δωματιο σου??? διοτι εχω πριζα στο δωματιο απλα θελω και το ρουτερ να το χω διπλα στο pc για να συνδεεται ενσυρματα..

εάν έχει χώρο μέσα απο τους σωλήνες που περνάνε οι καλωδιώσεις μπορει να σου περάσει μέσα απο αυτούς το καλώδιο του τηλεφώνου.

και να στο βγάλει με εξωτερική πρίζα δίπλα στην πρίζα του ρεύματος που υπάρχει στο δωμάτιο. αν γίνει τέτοια δουλειά φρόντισε το καλώδιο τηλεφώνου να είναι θωρακισμένο(μπλεντάζ) γιΑ να μην έχεις παρεμβολές απ'τα πεδία που δημιουργούνται γύρω απ'τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος. αν δεν έχεις χώρο μέσα στους σωλήνες πρέπει να βρει ο ηλεκτρολόγος που είναι η είσοδος του καλωδίου του τηλεφώνου και να αρχίσει να σκάβει κανάλια στους τοίχους στο σπίτι για να σου περάσει καλώδιο να στο φέρει στο δωμάτιο.... (δηλαδά παρ'το αυγό και κουρευ'το).

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Μπορείς να βάλεις το modem στην πρίζα που θέλεις χωρίς πρόβλημα αλλά το θέμα είναι με την επιστροφή σήματος.Δηλαδή αν έχεις το modem στην πρώτη(κεντρική) πρίζα με επιστροφή σήματος θα έχουν και οι υπόλοιπες πρίζες τηλεφωνία.Αν το βάλεις πχ στο δωμάτιο σου και είναι η δεύτερη κατά σειρά, επιστροφή σήματος θα γίνει από την δεύτερη και πίσω.Δηλαδή στη πρώτη δεν θα λειτουργεί το τηλέφωνο.Ανάλογα τις ανάγκες σου...

TCL 40 NXTPAPER

Εχω πρόβλημα με το τηλέφωνο...κάποιοι μου εκαναν παράπονα οτι το τηλέφωνο κάνει συνέχεια τούτ, τούτ σαν να μιλάμε και δεν μπορούν να μας πάρουν ουτε μετα απο πολλές προσπάθειες...τι είναι πάλι και τούτο...θα το λύσει η cyta η θα την κάνουμε ...το πιο πιθανό είναι γιατί είναι μέσου voip το σύστημα

Τελικά, δεν ενεργοποίησαν τη σύνδεσή μου σήμερα ( Παρασκευή ), παρόλο που με είχαν πάρει τηλέφωνο την Πέμπτη και μου έλεγαν ότι Παρασκευή θα με συνδέσουν...

Edit: Θα αναγκαστώ να αποσύρω το προγούμενο σχόλιό μου... :sorry: Κατά τις 00:30 άνοιξα το ρούτερ και η σύνδεση είχε ενεργοποιηθεί!! :w00t::dance::yahoo: Τελικά, η CYTA κρατάει το λόγο της!! :D

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

ρε παιδια, σας εκαναν καθολου hard reset το router απο τα κεντρικα; γιατι εμενα μεχρι τον κωδικο απο το wi-fi αλλαξανε!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εχω πρόβλημα με το τηλέφωνο...κάποιοι μου εκαναν παράπονα οτι το τηλέφωνο κάνει συνέχεια τούτ, τούτ σαν να μιλάμε και δεν μπορούν να μας πάρουν ουτε μετα απο πολλές προσπάθειες...τι είναι πάλι και τούτο...θα το λύσει η cyta η θα την κάνουμε ...το πιο πιθανό είναι γιατί είναι μέσου voip το σύστημα

Κάνε ένα restart το modem να πάρει πάλι ρυθμίσεις αλλιώς μίλα με 13811.

ρε παιδια, σας εκαναν καθολου hard reset το router απο τα κεντρικα; γιατι εμενα μεχρι τον κωδικο απο το wi-fi αλλαξανε!

Μάλλον θα έχεις λευκό TOMSHON.Νομίζω οτι κάνουν αναβάθμιση λογισμικού ωστέ να λειτουργεί και το κουμπί για το wifi αλλά δεν ξέρω αν χάνονται οι κωδικοί.Επίσης κάλεσαν σήμερα φίλο μου για να τον ενημερώσουν οτι το COMMUNICATOR πλέον χρεώνεται από 1/3 με 5ευρώ τον μήνα και σου δίνει δυνατότητα να καταναλώνεις τον δωρεάν χρόνο που έχεις στο κανονικό σου πακέτο!!!Πρώτα ήταν με χρονοχρέωση ενώ τώρα όπου και αν είσαι εκτός σπιτιού και έχεις πρόσβαση στο internet θα μιλάς τζάμπα σαν να καλείς από το σπίτι και δεν θα χρεώνεσαι επιπλέον!Πολύ καλό!

TCL 40 NXTPAPER

Μάλλον θα έχεις λευκό TOMSHON.Νομίζω οτι κάνουν αναβάθμιση λογισμικού ωστέ να λειτουργεί και το κουμπί για το wifi αλλά δεν ξέρω αν χάνονται οι κωδικοί.

ισως να κανουν αναβαθμισεις αλλα το κουμπι δεν δουλευει ακομα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

σημερα(!!!!) παρελαβα το ρουτερ.

περιμενω ενεργοποιηση της γραμμης απο τον οτε, και μεσα σε 4 μερες θα επικοινωνησει τεχνικος της cyta μαζι μου(-να κάνει τι?-)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

σημερα(!!!!) παρελαβα το ρουτερ.

περιμενω ενεργοποιηση της γραμμης απο τον οτε, και μεσα σε 4 μερες θα επικοινωνησει τεχνικος της cyta μαζι μου(-να κάνει τι?-)

να τσεκάρει γραμμή,να μετρήσει τις ταχύτητες που πιάνεις σε down Και up Που πιανεις...

Androidoθαυμάστρια.

Μάλλον θα έχεις λευκό TOMSHON.Νομίζω οτι κάνουν αναβάθμιση λογισμικού ωστέ να λειτουργεί και το κουμπί για το wifi αλλά δεν ξέρω αν χάνονται οι κωδικοί.Επίσης κάλεσαν σήμερα φίλο μου για να τον ενημερώσουν οτι το COMMUNICATOR πλέον χρεώνεται από 1/3 με 5ευρώ τον μήνα και σου δίνει δυνατότητα να καταναλώνεις τον δωρεάν χρόνο που έχεις στο κανονικό σου πακέτο!!!Πρώτα ήταν με χρονοχρέωση ενώ τώρα όπου και αν είσαι εκτός σπιτιού και έχεις πρόσβαση στο internet θα μιλάς τζάμπα σαν να καλείς από το σπίτι και δεν θα χρεώνεσαι επιπλέον!Πολύ καλό!

Θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο αυτό με το Communicator;.. :O

ισως να κανουν αναβαθμισεις αλλα το κουμπι δεν δουλευει ακομα...

Λευκό Thomson έχω κι εγώ και από χτες πάει μια χαρά ( χτύπα ξύλο!!! :ninja: )!! :happy:

να τσεκάρει γραμμή,να μετρήσει τις ταχύτητες που πιάνεις σε down Και up Που πιανεις...

Δε με ρώτησε κανείς κάτι τέτοιο. :worry:

P.S.: Όταν είχα πάρει το αρχικό τηλέφωνο, όχι για το συμβόλαιο, για να ενημερωθώ για τα πακέτα που έχει, είχα ρωτήσει εγώ τι ταχύτητες πιάνω. Έχει κάποια σχέση αυτό; :worry:

Huawei Nova 5T

Δε με ρώτησε κανείς κάτι τέτοιο. :worry:

P.S.: Όταν είχα πάρει το αρχικό τηλέφωνο, όχι για το συμβόλαιο, για να ενημερωθώ για τα πακέτα που έχει, είχα ρωτήσει εγώ τι ταχύτητες πιάνω. Έχει κάποια σχέση αυτό; :worry:

να σε ρωτήσει; αφού είναι συνηθισμένη διαδικασία.

δεν ξέρω πια σχέση έχει... αλλά νομίζω θα είναι πιο ακριβής η μέτρηση απο το μπαρμπαδελάκι εκείνο που είναι σαν μεγάλο τηλέφωνο.

δλδ πρεπει να φροντισω να ειμαι σπιτι?

ναι γιατί συνδέεται με την πρίζα του τηλεφώνου.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Androidoθαυμάστρια.

να σε ρωτήσει; αφού είναι συνηθισμένη διαδικασία.

δεν ξέρω πια σχέση έχει... αλλά νομίζω θα είναι πιο ακριβής η μέτρηση απο το μπαρμπαδελάκι εκείνο που είναι σαν μεγάλο τηλέφωνο.

Μόνος μου έχω κάνει τις συνδέσεις, ακολουθώντας αυτά που έγραφε στον οδηγό. Και λειτουργεί και το τηλέφωνο και ο υπολογιστής, αλλά και το κινητό.. :worry:

Huawei Nova 5T

Μόνος μου έχω κάνει τις συνδέσεις, ακολουθώντας αυτά που έγραφε στον οδηγό. Και λειτουργεί και το τηλέφωνο και ο υπολογιστής, αλλά και το κινητό.. :worry:

δλδ πήρες το ρούτερ το συνδεσες μόνος και δεν σε ειδοποίησε κανένας απο το τεχνικό τμήμα πως θα έρθει;

Androidoθαυμάστρια.

δλδ πήρες το ρούτερ το συνδεσες μόνος και δεν σε ειδοποίησε κανένας απο το τεχνικό τμήμα πως θα έρθει;

Ναί... Από άτομα έχουν έρθει μία φορά ο courier για το συμβόλαιο και άλλη μία ένας άλλος courier για το router. Ειδοποίηση είχα την προηγούμενη της ημέρας της ενεργοποίησης της σύνδεσής μου, για να μου πούν ότι θα μου την ενεργοποιήσουν. Πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι;.. :worry:

Huawei Nova 5T

δεν νομίζω..

πριν ένα χρόνο έιχα κάνει την συνδεση μου,ίσως άλλαξαν τα δεδομένα απο τότε!! (βέβαια και στη μεταφορά γραμμής που έιχα κάνει πριν λίγο καιρό πάλι ηρθε τεχνικος και τσεκαρε :D αλλα οχι μην αγχωθεις )

Androidoθαυμάστρια.

δεν νομίζω..

πριν ένα χρόνο έιχα κάνει την συνδεση μου,ίσως άλλαξαν τα δεδομένα απο τότε!! (βέβαια και στη μεταφορά γραμμής που έιχα κάνει πριν λίγο καιρό πάλι ηρθε τεχνικος και τσεκαρε :D αλλα οχι μην αγχωθεις )

Ok then. :) Ησύχασα οριστικά τότε από μία γραφειοκρατία, μέχρι να κάνω σύνδεση με τη Cyta, και έφυγα και από τον OTE. Μου μοιάζει σαν win - win.. ;)

Huawei Nova 5T

Θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο αυτό με το Communicator;.. :O

QUOTE]

Μόλις το ενεργοποιήσεις η εταιρία σου λέει να κατεβάσεις το πρόγραμμα στο pc από το mycyta.Είναι κάτι σαν το skype και μπορείς να κάνεις chat,βιντεοκλήσεις και να καλείς και σε όποιον αριθμό θέλεις και τώρα θα έχεις και τον δωρεάν χρόνο που έχεις στο βασικό πακέτο σου.Δηλαδή έχεις απέριόριστα σταθερά και 80΄ προς κινητά και πας ταξίδι Αμερική.Με το communicator θα μπορείς να καλείς πχ σταθερά Ελλάδας απεριόριστα και 80' προς κινητα!Έχει πάγιο 5ευρώ η υπηρεσία και σου δίνουν κανονικό γεωγραφικό αριθμό πχ 215xxxxxxx.Αυτό είναι χρήσιμο για φοιτητές και γενικά σε επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

ενω στο σμς μου ελεγαν πως 14 του μηνα θα συνδεθω στο δικτυο του οτε, και κατοπιν σε διαστημα 4 ημερων θα επικοινωνησει τεχνικος της σιτα μαζι μου,

επικοινωνησε σημερα και κλεισαμε ραντεβου για αυριο.

αυτο τωρα τι σημαινει?πως θα εχω απο αυριο τηλ+ιντερνετ?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• The topic was unpinned