Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατί αμα πέσει το ρέυμα χάνεις και το τηλέφωνο.

Α.. Νόμιζα κάτι πιο σοβαρό. :) Ε, για εκείνη τη στιγμή υπάρχουν και τα κινητά. Ας εξυπηρετήσουν και το λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκαν στην αρχή. ;)

Huawei Nova 5T

Πιο ακριβη ειναι στη χρονοχρεωση με ελαχιστο χρονο χρεωσης το λεπτο συνεχομενα,δες καλα τιμοκαταλογους,επισης η cyta εχει περισσοτερες εναλλακτικες λυσεις,οπως ειπες κι εσυ καλυτερη εξυπηρετηση,πιο φιλικη εταιρια, το μονο αρνητικο ειναι το voip αλλα βρηκα τη λυση..

από εξυπηρέτηση πως πάει η cyta τώρα γτ όταν ξεκίνησε ήταν ψιλομπάχαλο.

πληρώνω 25 ευρώ το μήνα...ο πρώτος λογαριασμός για περίοδο μιας βδομάδας μου ήλθε 62.26 ευρώ....???????? γιατί ?

πληρώνω 25 ευρώ το μήνα...ο πρώτος λογαριασμός για περίοδο μιας βδομάδας μου ήλθε 62.26 ευρώ....???????? γιατί ?

Γιατί έχεις το τέλος ενεργοποίησης+το πάγιο που προπληρώνουμε για τον επόμενο μήνα(Φεβρουάριος)+την αναλογία παγίου από την μερα που ενεργοποιήθηκες μέχρι και 31/1 δηλαδή 30+25+7,26=62.26ευρώ.Από τον επόμενο λογαριασμό θα πληρώνεις 25ευρώ.Σε όλες τις εταιρίες πάντα προπληρώνουμε το πάγιο του μήνα και όταν ακυρώσεις λαμβάνεις τον εκκαθαριστικό που παίρνεις συνήθως χρήματα πίσω.

TCL 40 NXTPAPER

γιατί αμα πέσει το ρέυμα χάνεις και το τηλέφωνο.

Αυτο ειναι το λιγοτερο κι ασυρματο να χεις με pots εαν πεσει το ρευμα παλι δεν εχεις τηλ,το αρνητικο με το voip ειναι οτι δε μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολες τις πριζες η τηλ συσκευη,θελει καποια μετατροπη.

Αυτο ειναι το λιγοτερο κι ασυρματο να χεις με pots εαν πεσει το ρευμα παλι δεν εχεις τηλ,το αρνητικο με το voip ειναι οτι δε μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολες τις πριζες η τηλ συσκευη,θελει καποια μετατροπη.

Mια απλή επιστροφή σήματος θέλει που όλη η δουλειά είναι 5' υπόθεση:happy:

TCL 40 NXTPAPER

Γιατί έχεις το τέλος ενεργοποίησης+το πάγιο που προπληρώνουμε για τον επόμενο μήνα(Φεβρουάριος)+την αναλογία παγίου από την μερα που ενεργοποιήθηκες μέχρι και 31/1 δηλαδή 30+25+7,26=62.26ευρώ.Από τον επόμενο λογαριασμό θα πληρώνεις 25ευρώ.Σε όλες τις εταιρίες πάντα προπληρώνουμε το πάγιο του μήνα και όταν ακυρώσεις λαμβάνεις τον εκκαθαριστικό που παίρνεις συνήθως χρήματα πίσω.

τώρα κατάλαβα ... ευχαριστώ !!!

τώρα κατάλαβα ... ευχαριστώ !!!

Απλώς είδες ΑΥΤΑ τηλεφωνικά δεν τα λένε... Μην ανησυχείς δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω από τις μέρες που είσαι χρήστης!

Αν όμως δεν στο αναφέρουν, έστω να κάνεις τα κουμάντα σου για το πρώτο λογαριασμό. Να 'ναι καλά άτομα σαν τον @snapp εδώ μέσα...

Mια απλή επιστροφή σήματος θέλει που όλη η δουλειά είναι 5' υπόθεση:happy:

Άμα δε γνωρίζεις από αυτά ίσως είναι κι ένα 50άρικο σε ηλεκτρολόγο. Είνια μανούρα όπως και να το κάνεις.

... and Justice for ... ALL ...

μου εστειλαν σμς με κωδικο και πασσ για να βλεπω την πορεια της αιτησης μου.

μπαινω μεσα,παταω εξελιξη και μου βγαζει "συντομα κοντα σας"

αυτο παλι τι θα πει?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μου εστειλαν σμς με κωδικο και πασσ για να βλεπω την πορεια της αιτησης μου.

μπαινω μεσα,παταω εξελιξη και μου βγαζει "συντομα κοντα σας"

αυτο παλι τι θα πει?

δοκιμασε καμια 2-4 φορες να ξαναμπεις, συνεχεια κολλαει. εδω εμενα που ειμαι ενεργοποιημενος συντομα κοντα σας λεει..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

πήρε μπρος..

Το αίτημά σας βρίσκεται σε επεξεργασία.

αντε να δουμε!!

μολις ηρθε σμς "πιθανη ημερομηνιαπαραδοσης της γραμμης σας 14-3"

πφφφφ

20 εργασιμες σου λενε μετα!

μολις ηρθε σμς "πιθανη ημερομηνιαπαραδοσης της γραμμης σας 14-3"

πφφφφ

20 εργασιμες σου λενε μετα!

Καλησπέρα! Από την ημέρα που υπέγραψες το συμβόλαιο, πόσες ημέρες πέρασαν, μέχρι που σε εμφάνισε το παραπάνω μήνυμα;... :)

Huawei Nova 5T

8 'h 9 φλεβαρη το υπογραψαμε.αρα 28 εργασιμες ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ(5ημερο μετρησα)

πω ρε γμτ τι σπάσιμο που είναι να περιμένεις το νετ. σε καταλαβαίνω freak,υπομονή!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

και ο γειτονας το ρουτερ το ανοιγει 3 ωρες τη μερα....:)

και ο γειτονας το ρουτερ το ανοιγει 3 ωρες τη μερα....:)

Χαχαχα :lol: Σε καταλαβαίνω, FREAK. Κι εγώ στην αναμονή είμαι.. Με πήραν σήμερα τηλ. και μου είπαν ότι αύριο θα γίνει η σύνδεση. :w00t: Έχω υπογράψει και έχω και το ρούτερ. 8 ή 10 Φεβρουαρίου νομίζω υπέγραψα... :worry:

Huawei Nova 5T

οπα κάτσε.υπογραψαμε μαζι και εσυ εισαι ετοιμος,ενω εγω θα περιμενω αλλες 20 μερες???

οπα κάτσε.υπογραψαμε μαζι και εσυ εισαι ετοιμος,ενω εγω θα περιμενω αλλες 20 μερες???

Παιδιά παίζει τεράστιο ρόλο η περιοχή... ειδικά σε νέες αριθμοδοτήσεις!

Παιδιά παίζει τεράστιο ρόλο η περιοχή... ειδικά σε νέες αριθμοδοτήσεις!

Χμ.. Δεν έκανα νέα αριθμοδότηση. Κράτησα τον αριθμό που είχα και στον πΟΤΕ. :) Από περιοχή, Αθήνα.

Huawei Nova 5T

• The topic was unpinned