Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν μου πάρουν τηλέφωνο για να μου φέρουν τον εξοπλισμό μπορώ να επιλέξω ποιό ρούτερ θέλω εγώ η οτι θέλουν αυτοί ? pirelli η thomson ? εχω ακούσει οτι το pirelli είναι πιο καλό πιο σταθερό απο το thomson ....θα προτιμούσα pirelli ... εσείς τι λέτε...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν μου πάρουν τηλέφωνο για να μου φέρουν τον εξοπλισμό μπορώ να επιλέξω ποιό ρούτερ θέλω εγώ η οτι θέλουν αυτοί ? pirelli η thomson ? εχω ακούσει οτι το pirelli είναι πιο καλό πιο σταθερό απο το thomson ....θα προτιμούσα pirelli ... εσείς τι λέτε...

Σου δίνουν modem ανάλογα την διαθεσιμότητα της εταιρίας.Αν θέλεις τους κάνεις ένα τηλεφώνημα να ρωτήσεις αν γίνεται αυτό που θέλεις.Εγώ όταν είχα κάνει την αίτηση έδιναν μόνο pirelli εκείνη την περίοδο.Τους είχα πάρει τηλ για να ζητήσω το pirelli και μου είπαν πως δεν υπήρχαν thomson εκείνη την περίοδο.

TCL 40 NXTPAPER

Η cyta απο τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση γενικά πως πάει, εχει εξυπηρέτηση?

πριν μερικούς μήνες ήταν χάλια γιατί πλακώσανε όλοι να βάλουν cyta...τώρα νομίζω πως έχει ηρεμήσει το πράγμα αλλά είναι γνωστό ότι η ποσότητα των υπαλληλων της είναι μικρή

Χθες το βραδυ μετα απο μισο χρονο περιπου απροβληματιστης λειτουργιας,ειχα κατι απανωτα disconnect.το κανε σε κανεναν αλλον;

Τωρα ειναι οκ.

Edit:μου το ξανακανε τωρα...πριν αρχισω τα &@^£<#% στην εξυπηρετηση,τι να κανω;restart εχω κανει

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι θα έκανε και ο πατέρας μου αίτηση για Cyta, ειλικρινά δεν το περίμενα...

Στην περιοχή του (Χανιά), υπάρχει διαθεσιμότητα σε Wind, Cyta και πΟΤΕ.

Στον πΟΤΕ έδινε γύρα στα 150€/δίμηνο, ως χρήστης ISDN, πακέτο με απεριόριστα για Ελλάδα και εξωτερικό κλπ.

Η Wind έχει ένα πακετάκι για αιτήσεις μέσω internet με 33€/μήνα και δώρο έναν εκτυπωτή.

Η Cyta, έχει το κλασσικό πακέτο στα 38€/μήνα, που επέλεξε αυτό.

Για να δύμε πόσες μέρες θα κάνει...Αίτηση, χθες, Παρασκευή και 13. :lol:

Αυτό έλεγε πάντα...Δεν το φτιάξανε ποτέ...

Σε μένα δούλευε κανονικά.Στο username δεν θα βάζετε το @cyta.gr .

TCL 40 NXTPAPER

Σε μένα δούλευε κανονικά.Στο username δεν θα βάζετε το @cyta.gr .

εννοώ δεν δείχνει την πρόοδο της αίτησης η μπάρα.... τα υπόλοιπα δουλεύουν...

Ασύρματα με USB, η με καλώδιο είναι καλύτερα να συνδεθείς στο ιντερνετ...

Eννοείτε με καλώδιο.

εννοώ δεν δείχνει την πρόοδο της αίτησης η μπάρα.... τα υπόλοιπα δουλεύουν...

Ίσως επειδή είναι πολύ πρόσφατη η αίτηση σου και δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία φορητότητας.Σε λίγες μέρες θα ενημερωθεί. Θυμάμαι σε μένα μετά από καμία βδομάδα από την στιγμή που παρέδωσα τα δικαιολογητικά υπήρξε ενημέρωση.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

TCL 40 NXTPAPER

Επειδεί εχω προσφορά ... 4Mbps - απεριόριστα σταθερά-80 λεπτά προς κινητά ...25 ευρώ το μήνα ... αν δεν είμαι ευχαριστημένος πχ με την ταχύτητα μπορώ να ανέβω ταχύτητα.. η να κατέβω απο απεριόριστα στα 360 λεπτά πχ το μήνα πρός σταθερά ? Εχω αυτή τη δυνατότητα?

Επειδεί εχω προσφορά ... 4Mbps - απεριόριστα σταθερά-80 λεπτά προς κινητά ...25 ευρώ το μήνα ... αν δεν είμαι ευχαριστημένος πχ με την ταχύτητα μπορώ να ανέβω ταχύτητα.. η να κατέβω απο απεριόριστα στα 360 λεπτά πχ το μήνα πρός σταθερά ? Εχω αυτή τη δυνατότητα?

Nα ανέβεις ταχύτητα μπορείς όποτε θέλεις. Να αλλάξεις χρόνους ομιλίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω μπορείς κάθε 3μηνο.

TCL 40 NXTPAPER

thanks ... snapp

Το τηλέφωνο εχει καλή ακουστικότητα με cyta οπως στον οτε η βουίζει ... πιο παλιά είμουνα στην τελλάς και είχε θόρυβο ...

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Το τηλέφωνο εχει καλή ακουστικότητα με cyta οπως στον οτε η βουίζει ... πιο παλιά είμουνα στην τελλάς και είχε θόρυβο ...

είμαι περίπου 9 μήνες στη cyta κανα 2 φορές μόνο μικροφώνιζε κάπως στην ομιλία.

σε γενικές γραμμές κανένα θέμα.

ας μας πει και κάποιος άλλος όμως..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα.

TCL 40 NXTPAPER

Καλημέρα!! Τη βοήθειά σας θέλω!!! Επειδή κοιτάζω να κάνω αίτηση για Double Play αυτές τις μέρες, ξέρω ότι θα είναι χαζή η ερώτησή μου, έχει απεριόριστα σταθερα η Cyta; :O
Huawei Nova 5T

Καλημέρα!! Τη βοήθειά σας θέλω!!! Επειδή κοιτάζω να κάνω αίτηση για Double Play αυτές τις μέρες, ξέρω ότι θα είναι χαζή η ερώτησή μου, έχει απεριόριστα σταθερα η Cyta; :O

Με 25€ θα εχεις 4mbps και απεριοριστα σταθερα.

Που μετά τον χρόνο θα πέσει στα 23ευρώ για πάντα!Δεν θα βρεις φθηνότερο πακέτο!

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπέρα, σουβλάκι! Είσαι ένα από τα άτομα που ήθελα να μου απαντήσει , για να με κατατοπίσει με την On. :) Μόνο που η Cyta έχει 4mbps. εν αντιθέσει με την On που έχει 8. Βέβαια, εξαρτάται πόσο σου δίνουν πραγματικά.. Γι΄αυτό έλεγα να πάω στα 8,ούτως ώστε αν πάρω μικρότερη ταχύτητα, μην καταλήξω να πάρω και 1mbps... :worry:

Που μετά τον χρόνο θα πέσει στα 23ευρώ για πάντα!Δεν θα βρεις φθηνότερο πακέτο!

1. Από εξυπηρέτηση τι ξέρουμε για τη Cyta;

2. Ό,τι ταχύτητα πληρώνεις, παίρνεις;

3.Επίσης, από τη στιγμή που στέλνεις τα δικαιολογητικά, πόσος καιρός μέχρι να σου ενεργοποιηθεί η σύνδεση;... Επειδή δεν κοίταξα όλες τις προηγούμενες σελίδες του thread....

4. Τα 4mbps είναι ικανοποιητική ταχύτητα ή θα περιμένω "αιώνια", π.χ. για να δω ένα 5λεπτο hd b;inteo sto Youτube; Το τεέυταίο το έβαλα, γιατί ξέρω ότι έιναι κάτι το "βαρύ" για μικρές ταχύτητες..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που ήδη μου δώσατε και εκ των προτέρων για τις επόμενες! :)

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα, σουβλάκι! Είσαι ένα από τα άτομα που ήθελα να μου απαντήσει , για να με κατατοπίσει με την On.

1. Από εξυπηρέτηση τι ξέρουμε για τη Cyta;

2. Ό,τι ταχύτητα πληρώνεις, παίρνεις;

3.Επίσης, από τη στιγμή που στέλνεις τα δικαιολογητικά, πόσος καιρός μέχρι να σου ενεργοποιηθεί η σύνδεση;... Επειδή δεν κοίταξα όλες τις προηγούμενες σελίδες του thread....

4. Τα 4mbps είναι ικανοποιητική ταχύτητα ή θα περιμένω "αιώνια", π.χ. για να δω ένα 5λεπτο hd b;inteo sto Youτube; Το τεέυταίο το έβαλα, γιατί ξέρω ότι έιναι κάτι το "βαρύ" για μικρές ταχύτητες..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που ήδη μου δώσατε και εκ των προτέρων για τις επόμενες! :)

1.ικανοποιητική η εξυπηρέτηση,μάλιστα μια φορά με κάλεσαν ξανά μετά απο μία μέρα για να δουν αν ξαναείχα πρόβλημα με το νετ.

2.εγω πληρώνω 8άρα αλλα δεν πέρασα ποτέ την 6άρα.

3.πάνω κάτω ένα μήνα μου πήρε εμένα(για νέα εξ'ολοκλήρου γραμμή)

4.ας μας απαντήσει κάποιος ειδικός,ούτε εγώ ξέρω.:D

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

σχετικα για το 4. Θα περιμενεις μιας και εγω που εχω 8αρα 1080p καμια φορα κολλαει. αλλο το streaming και αλλο το downloading.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλησπέρα, σουβλάκι! Είσαι ένα από τα άτομα που ήθελα να μου απαντήσει , για να με κατατοπίσει με την On. :) Μόνο που η Cyta έχει 4mbps. εν αντιθέσει με την On που έχει 8. Βέβαια, εξαρτάται πόσο σου δίνουν πραγματικά.. Γι΄αυτό έλεγα να πάω στα 8,ούτως ώστε αν πάρω μικρότερη ταχύτητα, μην καταλήξω να πάρω και 1mbps... :worry:

Προσωπικά είχα 4άρα, και με NetOne είχα 9-10. Κατεβάζω αρκετά συχνά από servers και δεν με πειράζει η αναμονή των 20'. Δοκίμασε με 4άρα και αν δεις ότι δεν σε καλύπτει πας σε 8άρα.

Προσωπικά είχα 4άρα, και με NetOne είχα 9-10. Κατεβάζω αρκετά συχνά από servers και δεν με πειράζει η αναμονή των 20'. Δοκίμασε με 4άρα και αν δεις ότι δεν σε καλύπτει πας σε 8άρα.

Εκεί βλέπω κι εγώ να πηγαίνω ( Cyta ).. Τώρα μια άλλη απορία, που ίσως να έχει απαντηθεί... Η Cyta δίνει τηλεφωνία με άλλο "τρόπο", απ' ό,τι έχω καταλάβει. Δηλαδή, στον τιμοκατάλογό της βλέπω ότι δε δίνει "σταθερή τηλεφωνία απεριόριστη", αλλά "ψηφιακές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας". Θα ήθελα μια διευκρίνηση επ' αυτού... :O

Huawei Nova 5T

• The topic was unpinned