kostakis_7 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αν δεν εχει το 300αρι Astra καποιου ειδους μπλοκε,τσαμπα το βγαζουν.Ηδη το προβλημα του Astra OPC ειναι οτι δεν βρισκει προσφυση πουθενα.Υποστροφη συνεχεια και παντου...Με +60 αλογα θα γραφει και την οπισθεν... Το νέο ισχυρότατο «R» θα χρησιμοποιεί νέα ανάρτηση αγωνιστικών προδιαγραφών με χαμηλωμένο αμάξωμα κατά 40 mm, μπλοκέ διαφορικό και φυσικά μεγαλύτερους δίσκους φρένων, σε σχέση με το απλό Astra OPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 οτι και νανε Opel ειναι.πανε να πιασουν το S3 και βγαζουν χιλια δυο.στα διπορτα η Audi κανει παιχνιδι σε γκαζια και ποιοτητα αλλα τωρα θα μπει στο παιχνιδι και το Sirocco που θα πατησει μαλλον το S3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 δεν μπορω να δεχτω τετοιες προκαταληψεις του στυλ "οπελ ειναι".. πραγματικα. κι εμενα δε μου αρεσουν καποιες μαρκες, αλλα δεν ειμαι προκατειλημενος.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 οτι και νανε Opel ειναι.πανε να πιασουν το S3 και βγαζουν χιλια δυο.στα διπορτα η Audi κανει παιχνιδι σε γκαζια και ποιοτητα αλλα τωρα θα μπει στο παιχνιδι και το Sirocco που θα πατησει μαλλον το S3 καλα κατσε διαβασε λιγο την ιστορια της οπελ και δες απο που ειναι η οπελ και μετα πες "οπελ ειναι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 πλεον μας εχουν αφησει εκπληκτους προς ο θετικο hyundai και ΚΙΑ οι οποιες εδω και αρκετα χρονια ηταν υποτημιμενες και φτανουμε να λεμε πως το Opel ειναι απλα ενα Opel.:lol:Τα opel παντα ηταν καλα αυτοκινητα,δεν βρικω καποιο μοντελο που να υποτημα την μαρκα.Astra,Vectra,Corsa,Calibra εδω και πολλα χρονια εχουν αφησει ικανοποιημενους πολλους κατοχους.Δε νομιζω να τα βλεπει κανει ως απλα ενα opel ειναι.Τωρα αν για μερικους οι μονες μαρκες αυτοκινητων ειναι Audi,VW,BMW,Mercedes ας μην μπαινουν στον κοπο να συγκρινουν αυτοκινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Σιγά την ιστορία που έχει η opel. Το να μη χαλάει ένα αυτοκίνητο και να σε πηγαίνει από ένα σημείο σε ένα άλλο δεν αρκεί για να χαρακτηριστεί ένα αυτοκίνητο καλό. Τα opel είναι από τα πιο αδιάφορα αυτοκίνητα στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 πλεον μας εχουν αφησει εκπληκτους προς ο θετικο hyundai και ΚΙΑ οι οποιες εδω και αρκετα χρονια ηταν υποτημιμενες και φτανουμε να λεμε πως το Opel ειναι απλα ενα Opel.:lol:Τα opel παντα ηταν καλα αυτοκινητα,δεν βρικω καποιο μοντελο που να υποτημα την μαρκα.Astra,Vectra,Corsa,Calibra εδω και πολλα χρονια εχουν αφησει ικανοποιημενους πολλους κατοχους.Δε νομιζω να τα βλεπει κανει ως απλα ενα opel ειναι.Τωρα αν για μερικους οι μονες μαρκες αυτοκινητων ειναι Audi,VW,BMW,Mercedes ας μην μπαινουν στον κοπο να συγκρινουν αυτοκινητα. πολυ σωστα απλα η οπελ ειναι μια γερμανικη εταιρεια που δεν ειναι στο μεγεθος της αουντι της bmw της mercedes ομως εχει τη δικη της διαχρονικη αξια.οι επιτυχιες που εκανε με τα μοντελα της κατα καιρους δειχνουν την αξια της εταιρειας ;)τεραστια ιστορια στο χωρο της αυτοκινησης :cool: Βασικές πληροφορίες για την OPEL: Έτος ίδρυσης: 1863 Έδρα: Russelsheim, Γερμανία Ελληνική ιστοσελίδα: http://www.opel.gr Μοντέλα (Ελλάδα): Agila, Corsa, Astra, Tigra, Vectra, Insignia, GT, Zafira, Antara http://www.sportdrive.gr/opel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Σιγά την ιστορία που έχει η opel. Το να μη χαλάει ένα αυτοκίνητο και να σε πηγαίνει από ένα σημείο σε ένα άλλο δεν αρκεί για να χαρακτηριστεί ένα αυτοκίνητο καλό. Τα opel είναι από τα πιο αδιάφορα αυτοκίνητα στην αγορά. Και ομως εχει τεραστια ιστορια η opel. ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ιστορία. Διάφορες έζησαν ένδοξες μέρες. Το θέμα είναι τώρα τι κάνει η κάθε μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Εργαλείο η Mustang Shelby GT500 Η Ford είναι πιστή στις παραδόσεις της, που επιτάσσει την παρουσίαση νέων μοντέλων στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε λοιπόν και στην παρουσίαση του δυνατότερου Mustang, που δημιούργησε η Ford SVT. Η νέα Shelby GT500 των 547 ίππων θα μας θαμπώσει με την ομορφιά της και την κτηνώδη δύναμη της στην έκθεση του Ντιτρόιτ. «Είμαστε απόλυτα υπερήφανοι από το πλήθος των βελτιώσεων που επιτεύχθηκαν πάνω στην νέα Shelby GT500. Έτσι κατορθώσαμε και συνδυάσαμε άριστα την δύναμη με την άριστη οδική συμπεριφορά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο που προσφέρει άφθονη ευχαρίστηση σε όποιον το οδηγεί.» Αυτά ήταν τα λόγια του Carroll Shelby, ιδρυτή των αυτοκινήτων Shelby, και τα οποία σε λίγες γραμμές περιγράφουν στο έπακρο το ποιόν του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Τα 547 άλογα «ξεπηδούν» από έναν κινητήρα 5,4 λίτρων, ο οποίος πέρα από τους 8 κυλίνδρους διαθέτει και υπερσυμπιεστή. Το μεγάλο άνοιγμα στο φουσκωμένο καπό δεν είναι μόνο για εφέ αλλά και για να καλύπτει τις ανάγκες ψύξης του δυνατού κινητήρα με δροσερό αέρα. Η μετάδοση και αυτή με την σειρά της έχει δεχτεί επιμέλεια ώστε να μπορέσει να αντέξει την τόση δύναμη. Για την περίσταση λοιπόν χρησιμοποιείται ένας δίδισκος συμπλέκτης. Στον τομέα όμως της εξαγωγής έπεσε τρομερή μελέτη μιας και οι μηχανικοί επιθυμούσαν να ενσωματώσουν στο Shelby GT500 μια εξάτμιση με δυναμική χροιά, αλλά όχι όμως ενοχλητική. Να νιώθεις δηλαδή ότι οδηγείς κάτι ξεχωριστό, αλλά χωρίς να διαταράσσει την ηρεμία σου! Εσωτερικά υπάρχουν πολλά λογότυπα GT500 και Shelby (σε περίπτωση που ξεχνάει ο οδηγός τι οδηγεί!), δερμάτινες επενδύσεις καθώς και δορυφορική πλοήγηση που ενεργοποιείται με την φωνή του οδηγού. http://www.imageshack.gr/files/6oa67bj7ztq2v0ojg867.jpg http://www.imageshack.gr/files/irwv61qj2w71qe6acz8o.jpg http://www.sportdrive.gr/2009/1/5/ford-to-present-in-detroit-mustang-shelby-gt500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τρομερη η Mustang!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 πολυ αγριο το μαστανγκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 όσοι γουστάρουν το Mustang, ας δουν την νέα σειρά knight Rider 2008. ;) http://www.nbc.com/Knight_Rider/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 δεν μπορω να δεχτω τετοιες προκαταληψεις του στυλ "οπελ ειναι".. πραγματικα. κι εμενα δε μου αρεσουν καποιες μαρκες, αλλα δεν ειμαι προκατειλημενος..δεν ειναι προκαταληψη ειναι η αποψη μου!μιας και αναφερθηκαμε στην Opel σου λεω τα πιστευω μου!:) καλα κατσε διαβασε λιγο την ιστορια της οπελ και δες απο που ειναι η οπελ και μετα πες "οπελ ειναι" να διαβασω τι;;σιγα τους τομους που εχει η Opel. πλεον μας εχουν αφησει εκπληκτους προς ο θετικο hyundai και ΚΙΑ οι οποιες εδω και αρκετα χρονια ηταν υποτημιμενες και φτανουμε να λεμε πως το Opel ειναι απλα ενα Opel.:lol:Τα opel παντα ηταν καλα αυτοκινητα,δεν βρικω καποιο μοντελο που να υποτημα την μαρκα.Astra,Vectra,Corsa,Calibra εδω και πολλα χρονια εχουν αφησει ικανοποιημενους πολλους κατοχους.Δε νομιζω να τα βλεπει κανει ως απλα ενα opel ειναι.Τωρα αν για μερικους οι μονες μαρκες αυτοκινητων ειναι Audi,VW,BMW,Mercedes ας μην μπαινουν στον κοπο να συγκρινουν αυτοκινητα.σε πληροφωρω οτι η ποιοτητα Kia και hyundai ειναι πολυ καλητερη και σε μηχανικα οσο και σε ηλεκτρικα.και να σου οτι απο τα πιο χαλια μοντελα τηε Opel ειναι το Vectra.απο τα πιο ζημιαρικα και κακογουστα αμαξια.νομιζω οτι δεν ειμαι κολλημενος με αυτες τις μαρκες απλος μπορω να εκφερω την αποψη μου σε κατι που εχω δει και δοκιμασει.πολλοι ειναι αυτοι που δεν θα ξανα-αγοραζαν Opel.και δεν νομιζω να συγκρινεις Audi,Bmw,Mercendes και VW.τεσπα εγω ειπα την αποψη μου.τωρα σεβαστη η μη δεν ξερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 δεν ειναι προκαταληψη ειναι η αποψη μου!μιας και αναφερθηκαμε στην Opel σου λεω τα πιστευω μου!:) να διαβασω τι;;σιγα τους τομους που εχει η Opel. σε πληροφωρω οτι η ποιοτητα Kia και hyundai ειναι πολυ καλητερη και σε μηχανικα οσο και σε ηλεκτρικα.και να σου οτι απο τα πιο χαλια μοντελα τηε Opel ειναι το Vectra.απο τα πιο ζημιαρικα και κακογουστα αμαξια.νομιζω οτι δεν ειμαι κολλημενος με αυτες τις μαρκες απλος μπορω να εκφερω την αποψη μου σε κατι που εχω δει και δοκιμασει.πολλοι ειναι αυτοι που δεν θα ξανα-αγοραζαν Opel.και δεν νομιζω να συγκρινεις Audi,Bmw,Mercendes και VW.τεσπα εγω ειπα την αποψη μου.τωρα σεβαστη η μη δεν ξερω! εχει κατι τομους απο το 1863 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 οτι και νανε Opel ειναι.πανε να πιασουν το S3 και βγαζουν χιλια δυο.στα διπορτα η Audi κανει παιχνιδι σε γκαζια και ποιοτητα αλλα τωρα θα μπει στο παιχνιδι και το Sirocco που θα πατησει μαλλον το S3 τι υποδυναμη θα εχει το sirocco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 270 άλογα. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 τι υποδυναμη θα εχει το sirocco? θα εχει 270 5 παραπανω απο το S3!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 θα εχει 270 5 παραπανω απο το S3!!:) να δουμε οταν βγαλουν σε λιγο διαστημα το νεο S3 τι θα εχει :) προβλεπω παντως σε 10-20 χρονακια μοντελα σαν το S3 να πετανε κιολας :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Concept: BMW 1-Series (2011) http://img519.imageshack.us/img519/3244/picxc4.jpg http://img266.imageshack.us/img266/4597/bmw1seriesconceptartistoa7.th.jpg – http://img266.imageshack.us/img266/7522/bmw1seriesconceptartistzg8.th.jpg – http://img266.imageshack.us/img266/8194/bmw1seriesconceptartistht1.th.jpg Following a mid-cycle facelift performed in 2007, the next generation BMW 1-Series is due to arrive in 2011. Prototype mules using the current 1-Series body (E87) have already been spotted testing around Germany and as a result artist renderings are starting to fill the speculative void. Despite the early stage of testing, some details have been revealed. According to AutoBild, who spoke to BMW's product development chief, Klaus Draeger, BMW is keeping to the recent philosophy of fast developing new segments. Although a decision has not been made yet, the new 1-Series lineup may feature a type of elongated shooting-brake two-door wagon/ hatch variant. Such a variant, which can accommodate adult size rear passengers unlike the current 1-Series, would allow BMW to offer it to the US market. The existing BMW and PSA Group alliance which already produces engines for MINI would build engines ranging from 1.4 liters to 3.0 liters for the 1-Series. Turbos are most certainly on the list, but an M version of the 1-Series is out of the question again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Concept: BMW 1-Series (2011) Following a mid-cycle facelift performed in 2007, the next generation BMW 1-Series is due to arrive in 2011. Prototype mules using the current 1-Series body (E87) have already been spotted testing around Germany and as a result artist renderings are starting to fill the speculative void. Despite the early stage of testing, some details have been revealed. According to AutoBild, who spoke to BMW's product development chief, Klaus Draeger, BMW is keeping to the recent philosophy of fast developing new segments. Although a decision has not been made yet, the new 1-Series lineup may feature a type of elongated shooting-brake two-door wagon/ hatch variant. Such a variant, which can accommodate adult size rear passengers unlike the current 1-Series, would allow BMW to offer it to the US market. The existing BMW and PSA Group alliance which already produces engines for MINI would build engines ranging from 1.4 liters to 3.0 liters for the 1-Series. Turbos are most certainly on the list, but an M version of the 1-Series is out of the question again. πω πω πολυ ασχημη ε;ελπιζω να μη βγει ετσι οπως ειναι στη φωτο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 πω πω πολυ ασχημη ε;ελπιζω να μη βγει ετσι οπως ειναι στη φωτο :blink: Δεν νομίζω να βγει έτσι.. εξάλλου αυτές η φωτογραφίες είναι photoshop και όχι πραγματικές :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Όπως και να την κάνουν την 1, μια ζωή πατάτα θα είναι, τουλάχιστον εμφανησιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τα νεύρα στο πλάι την κάνουν μοναδική, όπως και τις περισσότερες BMW. To πίσω μέρος που ήταν χάλια στην τωρινή έκδοση έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Όπως και να την κάνουν την 1, μια ζωή πατάτα θα είναι, τουλάχιστον εμφανησιακά. κοιτα αυτο που λες το ελεγα στην αρχη που την εβγαλαν,μετα το συνηθισα το συγκεκριμενο καλουπι οποτε δε με χαλαει και τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts