Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες πολύ ωραία εφαρμογούλα με net radio απο πάρα πολλές χώρες (και Ελλάδα). Απλά πηγαίνετε στην ενημέρωση λογισμικού.

Δεν ξέρω πότε βγήκε αλλά μόλις την είδα.

ΥΓ: Μάλλον άργησα κάπως :(

Edited by MIXOStsi
:rtfm:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες πολύ ωραία εφαρμογούλα με net radio απο πάρα πολλές χώρες (και Ελλάδα). Απλά πηγαίνετε στην ενημέρωση λογισμικού.

Και εγώ το είδα σήμερα και το εγκατέστησα, αλλά δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί. Τί κάνω;

τοσο καιρο δεν υπαρχει η ιδια εφαρμογη στο ovi store? απλα την αντικατεστησε αυτην, δεν ειδα καποια αισθητη διαφορα (βασικα καμια:lol:)

Και εγώ το είδα σήμερα και το εγκατέστησα, αλλά δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί. Τί κάνω;

ειναι εφαρμογη για να ακους σταθμους στο ιντερνετ πχ εγω ακουω απο αθηνα τον κανακη με τον σερβετα στον Imagine :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ειναι εφαρμογη για να ακους σταθμους στο ιντερνετ πχ εγω ακουω απο αθηνα τον κανακη με τον σερβετα στον Imagine :D

Βασικά ΑΥΤΟ θέλω να κάνω και εγώ!

Πήγα ταξίδι αυτές τις ημέρες και τους έχασα, την επόμενη φορά όμως θα είμαι προετοιμασμένος πλέον! Ώστε το πρόγραμμα έχει περασμένο και τον imagine;

Βασικά ΑΥΤΟ θέλω να κάνω και εγώ!

Πήγα ταξίδι αυτές τις ημέρες και τους έχασα, την επόμενη φορά όμως θα είμαι προετοιμασμένος πλέον! Ώστε το πρόγραμμα έχει περασμένο και τον imagine;

ναι :D καθε μερα βαζω κανακη και λιωνω :lol:

ναι :D καθε μερα βαζω κανακη και λιωνω :lol:

Και γιατί δεν μου λες πώς το κάνεις; :shifty:

Και γιατί δεν μου λες πώς το κάνεις; :shifty:

Πηγαινε σταθμοι ανα περιοχη, μετα Ελλαδα και θα σου βγαλει διαφορους ελληνικους σταθμους. Ενας απο αυτους ειναι ο Imagine.

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

Πηγαινε σταθμοι ανα περιοχη, μετα Ελλαδα και θα σου βγαλει διαφορους ελληνικους σταθμους. Ενας απο αυτους ειναι ο Imagine.

Ευχαριστώ!

Για κάποιον λόγο όταν το έψαχνα δεν μου έδειχνε τις χώρες και τους σταθμούς, τώρα όλα καλα.

Καλημερα .Εχω ενα προβλημα καποια εφαρμογη συνδεεται στο ιντερνετ τρεις φορες την ημερα και αν δεν συνδεθει στο wifi του σπιτιου συνδεεται μεσω vodafone και χρεωνομαι.Υπαρχει τροπος να την εντοπισω γιατι στο παρασκηνιο δεν υπαρχει ανοιχτη εφαρμογη;

Δεν μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής; Ποιο είναι το όνομα της;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποια εφαρμογη το κανει.Ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιος τροπος να την ανακαλυψω

Καλύτερα να μας γράψεις όλες τις εφαρμογές που έχεις κάνει εγκατάσταση για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

οι τελευταιες που εχω βαλει πριν ξεκινησει το προβλημα.reversi, nokia battery monitor,mobile guard,swype,skype,foreca weather,internet radio,mobile security.εκτος απο το swype και to mobile guard τις υπολοιπες τις απεγκαταστησα αλλα το προβλημα παραμενει.

το εχω απεγκαταστησει αλλα εξακολουθω να εχω το προβλημα

δες τις ρυθμισεις email

Εχω ελεγξει τις ρυθμισεις σε οσες εφαρμογες εχω εγκατεστημενες και εχω διαγραψει τις υπολοιπες.δυστυχως το προβλημα παραμενει.

Εχω ελεγξει τις ρυθμισεις σε οσες εφαρμογες εχω εγκατεστημενες και εχω διαγραψει τις υπολοιπες.δυστυχως το προβλημα παραμενει.

συνηθως ειναι το email απο την εφαρμογη της νοκια οχι καποια ακυρη... τσεκαρε το παλι ;) δοκιμασε να απενεργοποιησεις το μαιλ...

συνηθως ειναι το email απο την εφαρμογη της νοκια οχι καποια ακυρη... τσεκαρε το παλι ;) δοκιμασε να απενεργοποιησεις το μαιλ...

βρηκα το προβλημα σε ενα αρχειο στη rom (wsfserver.exe).αυτο συνδεοτανε και τραβαγε λιγα kb.ψαχνοντας στο ιντερνετ Βρηκα και αλλους με το ιδιο προβλημα σε 5800.Δεν βρηκα ομως απο ποια εφαρμογη ειναι.Παντως το διεγραψα και δεν ξανασυνδεθηκε

βρηκα το προβλημα σε ενα αρχειο στη rom (wsfserver.exe).αυτο συνδεοτανε και τραβαγε λιγα kb.ψαχνοντας στο ιντερνετ Βρηκα και αλλους με το ιδιο προβλημα σε 5800.Δεν βρηκα ομως απο ποια εφαρμογη ειναι.Παντως το διεγραψα και δεν ξανασυνδεθηκε

skype.......

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπέρα,

επειδή δεν βρήκα πουθενά... ξέρει κανείς εάν υπάρχει app που να προσθέτει την ημερομηνία και ώρα επάνω στην φωτο???

εάν υπάρχει κανένα "κόλπο" για να πετύχουμε αυτό????

Thnks.. ;)

γεια χαρα,να κανω μια ερωτηση σχετικα με το αν υπαρχει εφαρμογη η οποια ενω εχεις αποθηκευμενη μια επαφη στον καταλογο οταν σε καλει η συγκεκριμενη επαφη να μην εμφανιζεται το ονομα της (για ευνοητους λογους),υπαρχει?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• 2 weeks later...

Έχω περάσει σε Nokia n97 την εφαρμογή SPB MobileShell v3.7.2.-

Η εφαρμογή αυτή με το άνοιγμα του κινητού τίθεται από μόνη της σε λειτουργία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τίθεται σε λειτουργία μετά από επιλογή μου ???

-Επίσης παρά του ότι έψαξα επανειλημμένα δεν βρήκα τρόπο να βγω από την εφαρμογή, αλλά παραμένει μόνιμα ενεργή.-

Ούτε ο Handy ούτε ο best taskman μπορούν να την κλείσουν.-

-Πηγαίνοντας στα εργαλεία/επιλογή αρχικής οθόνης, ναι μεν σε πάει στην αρχική οθόνη, αλλά δεν κλείνει την εφαρμογή και σε λίγο σε επαναφέρει αυτόματα σε αυτή.-

Επειδή μου αρέσει ιδιαίτερα σαν εφαρμογή, αλλά δεν θέλω να είναι πάντα ανοικτή, υπάρχει κάποιος τρόπος να την κλείνω ???

Ευχαριστώ.-