Paris Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Σκάσανε μύτη οι πρώτες παραεισαγωγές. που θα το βρω και γω στα 350 ευρω να το παραεισαγω για τον εαυτο μου ? :P My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Επιτέλους σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία να χειριστώ και να ασχοληθώ εκτενώς με το 5800. Καταρχήν σε θέμα διαστάσεων, παρόλο που είχα δει ότι οι διαστάσεις του είναι πάρα πολύ κοντά στο Ν78 που έχω 6 μήνες τώρα, μόλις το έπιασα στα χέρια μου, εντυπωσιάστηκε από τις μικρές του διαστάσεις. Εκεί όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο η συσκευή είναι η ποιότητα κατασκευής της. Το περίγραμμα της πρόσοψης το οποίο προεξέχει αρκετά από το επίπεδο της επιφάνεια της οθόνης, ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται πάρα πολύ ψεύτικο και χτυπάει άσχημα στο μάτι, από κοντά είναι το ακριβώς αντίθετο. Σου δίνει την αίσθηση προσεγμένης κατασκευής που δικαιολογεί τον σχεδιασμό για προφύλαξη της οθόνης. Αν βέβαια ήταν στο ίδιο επίπεδο με την οθόνη, θα ήταν σίγουρα προτιμότερο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι με χαλάει. Τα υλικά τώρα κατασκευής και η ποιότητα πείθουν ότι το κινητό, παρόλο που ανήκει στα mid-range μουσικά τηλέφωνα, θα κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου και δεν θα αρχίσει να φανερώνει ρωγμές στις ενώσεις του. Ζώντας με το Ν78, το 5800 μου έδωσε την αίσθηση ανώτερης και δεμένης κατασκευής και σίγουρα αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κάποιος από μία συσκευή σε επίπεδα τιμής των 350 ευρώ. Το πίσω κάλυμμα μου άρεσε ακόμα περισσότερο για δύο λόγους. Πρώτον, δεν τρίζει ούτε στο ελάχιστο, όταν ανοίγει και κλείνει δείχνει να κουμπώνει σταθερά και τα τριξίματα του Ν78 δεν θα τα δούμε ποτέ. Ελπίζω δηλαδή. Όπως ελπίζω να είναι όλα έτσι και να μην έτυχε να δω απλά ένα καλό κομμάτι μιας άριστης παρτίδας. Δεύτερον, το υλικό είναι μαλακό πλαστικό που δεν γρατζουνίζεται εύκολα και δείχνει να αντέχει σε πτώσεις/επαφές (όχι δεν το τέσταρα αυτό και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ). H οθόνη είναι πάρα πολύ μεγάλη και χορταστική για το μέγεθος της συσκευής. Τα τρία πλήκτρα κάτω από αυτήν, είναι πολύ καλά στην πίεση, με ικανοποιητική διαδρομή και υφή. Βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση κάτω από την οθόνη ωστέ σε περιπτώσεις που χρειάζεται να πιέσεις κάποιο, να βρίσκεται εντός της ακτίνας πίεσης του αντίχειρά σου. Η οθόνη έχει τρομερά μεγάλη ανάλυση για το μέγεθός της με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα σα ζωγραφιστά. Την ίδια ακριβώς εντύπωση μου είχε κάνει και η οθόνη των Ν80 και Ν90 όταν τα είχα πρωτο χρησιμοποιήσει. Μόνο που εδώ το μέγεθός της είναι και χορταστικό . Η απόκριση είναι άψογη και σε καμί απολύτως περίπτωση δεν παρατήρησα καθυστερημένη απόκριση ή απουσία αντίδρασης σε κάποιο πάτημα. Το θέμα απόκρισης ξεκαθαρίστηκε για μένα με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ήταν ένα από τα λίγα που με προβλημάτιζαν για την εν λόγω συσκευή. Μεγάλη έκπληξη μου έκανε και η ταχύτητα πλοήγησης του μενού. Όλα τα εικονίδια του μενού και των υπομενού θέλουν μονό κλικ, πράγμα ευχάριστο γιατί σε πολλά μενού περίμενα ότι θα ήταν αναγκαίο το διπλό κλικ. Βέβαια, χρειάζεται μια-δυο μέρες εξοικείωσης μέχρι να μάθεις που χρειάζεται ένα και που διπλό. Μόλις γίνει αυτό, η πλοήγηση στο μενού και η εκτέλεση της επιθυμητής ενέργειας , θα γίνεται ταχύτατα. Σε αυτό τεράστιο ρόλο παίζει το πολύ γρήγορο μενού. Πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι όσες εφαρμογές εγκαταστήσαμε, έτρεξαν χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα σε ολόκληρη την οθόνη και όχι στο κομμάτι 320Χ240. Αυτό δείχνει ότι ποτέ δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα που αφορά την ανάλυση της οθόνης. Επίσης τα θέματα για 3rd edition έτρεξαν επίσης χωρίς πρόβλημα. Το μόνο που είδα ως πρόβλημα είναι ότι το rotation της οθόνης αργεί λίγο περισσότερο σε σχέση με το μαμίσιο θέμα. Δεν είχα μαζί κάποιο θέμα για 5th edition, από τα μπόλικα που κυκλοφορούν ήδη, για να δοκιμάσω. Πάντως, το θέμα συμβατότητας φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει ελάχιστα. Πολύ ευχάριστα τα νέα και εδώ. Η κάμερα, δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να καυχηθεί αυτό το τηλέφωνο. Αξιοπρεπέστατη στην λήψη βίντεο και καλή στις φωτογραφίες. Σε εσωτερικούς χώρους με μέτριο φωτισμό υπάρχει αρκετός θόρυβος αλλά όπου υπάρχει καλός φωτισμός, το αποτέλεσμα ικανοποιεί. Το φλας φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά και στο βίντεο και στις φωτογραφίες. Πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι στην λήψη βίντεο, ο φακός είναι μόνιμα σε ένα μικρό επίπεδο ζουμ. Αντίθετα, στην κάμερα όλα φαίνονται στην πραγματική απόσταση που βρίσκονται. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει και το Ν78 μου και σκέφτομαι, ότι ίσως να φορούν ακριβώς τον ίδιο φακό. Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να το διορθώσουν αν και, ίσως δεν το διαπιστώσει κάποιος αν δεν το ξέρει. Το GPS δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω καθώς ήμουν συνεχώς σε κλειστό χώρο. Έχει περασμένο το Νokia Μaps 2 ενώ τα δεδομένα GPS και τα ορόσημα είναι πλέον συγκεντρωμένα σε ένα μενού. Ας ελπίσουμε, όταν έρθει σε εμάς η συσκευή, να υποστηρίζεται η συσκευή από τον updater ώστε να μπορέσουμε να του περάσουμε την πάρα πολύ καλή έκδοση 3 του Nokia Maps. Η χρήση του browser δεν ήταν εκτενής για να μπορέσω να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη εικόνα αλλά διαπίστωσα ότι η ταχύτητα φόρτωσης και άνοιγμα των σελίδων ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Δυστυχώς η επιλογή και επεξεργασία κειμένου εντός της σελίδας δεν προστέθηκε και είναι κρίμα. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που περιμένουμε να προστεθεί σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Πάρα πολύ μου άρεσε η οργάνωση του μενού που γίνεται πλέον πάρα πολύ πιο ανώδυνα σε σχέση με τα μέχρι τώρα series 60. Επιλέγεις οργάνωση και μετά με drag & drop βάζεις το κάθε εικονίδιο στην θέση ή τον φάκελο που επιθυμείς. Δημιουργείς νέους φακέλους και οργανώνεις το μενού σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα για τους κατόχους προηγούμενων series 60 συσκευών καθώς όλα συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί ακριβώς που τα έχουμε μάθει να είναι στα παλιά μας τηλέφωνα. Το ότι υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες με το 3rd edition για μένα είναι πλεονέκτημα γιατί η κορυφαία ευχρηστία που χαρακτήριζε όλα τα series 60 δίνει και εδώ το παρόν. Και όπως έχουμε πει, πάνω απ’ όλα τηλέφωνο και μετά όλα τα’ άλλα. Και πάμε τώρα στην εισαγωγή κειμένου. Την αναγνώριση γραφής δεν έκανα καν τον κόπο να την δοκιμάσω γιατί είναι μόνο για εφέ και παιχνίδι. Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος (έλληνας βασικά) που να γράφει μήνυμα με αναγνώριση γραφής. Το πλήρες qwerty είναι πολύ καλό και επιτρέπει την γρήγορη εισαγωγή κειμένου σχετικά άνετα. Τα λάθη βέβαια στην πρώτη μου αυτή επαφή με την συσκευή δεν έλειπαν, αλλά σε σχέση με άλλα virtual qwerty που έχω χρησιμοποιήσει με το δάχτυλο (ονόματα δεν λέμε) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Εκεί όμως που η συσκευή πραγματικά ζωγραφίζει είναι στο αλφαριθμητικό με χρήση (ή όχι) του Τ9. Κανένα μα κανένα λάθος ότι και αν προσπάθησα να γράψω. Πραγματικά άψογο. Το μικρό qwerty είναι για χρήση με το πενάκι. Βολεύει πολύ και αυτό και η εισαγωγή γίνεται χωρίς πολλά λάθη (θυμίζω είναι η πρώτη επαφή μου με την συσκευή, μετά από μία βδομάδα είναι λογικό να εξοικειωθεί ο οποιοσδήποτε με όλα τα πληκτρολόγια). Οι συσκευή μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Στα σημεία κλειδιά, τα οποία θα καθόριζαν και αν θα δεχτώ ή όχι την συσκευή (ποιότητα κατασκευής, εισαγωγή κειμένου, ευχρηστία), αρίστεψε και μπορώ να πω ότι περιμένω να έρθει η στιγμή να την αγοράσω και να κάνω τα εξαντλητικά τεστ, που είναι απαραίτητη διαδικασία κατά την απόχτηση νέας συσκευής. Μπράβο στην Nokia που μας προσφέρει μια τόσο πλήρης και ικανή συσκευή σε τόσο καλή τιμή και με το πληρέστατο πακέτο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Πραγματικά, δεν του λείπει τίποτα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 5800 αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Nokia στην πλατφόρμα 5th Edition και από δω και στο εξής, σε κάθε νέα ανακοίνωση, κάθε νέα κυκλοφορία, περιμένουμε σημαντικές βελτιώσεις τόσο από άποψη ευχρηστίας όσο και από άποψη χαρακτηριστικών. Το θέμα είναι ότι, παρόλο που το 5800 είναι ουσιαστικά ένα πείραμα, ένα στοίχημα αν θέλετε της εταιρίας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καμία έλλειψη που θα μπορούσε κάποιος να του καταλογίσει. Και αυτό είναι σίγουρα κάτι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς τους τελικούς χρήστες και περισσότερο για τους φανατικούς, που περιμένουν ανυπόμονα την συσκευή και ξέρουν ότι θα είναι αυτοί που θα έρθουν αντιμέτωποι με τα τυχόν κουσούρια της. Μπορεί να υπάρχουν πολλά, δεν λέω ότι η συσκευή είναι τέλεια . Εγώ όμως, μετά από λίγες ώρες μαζί της, μετά από αρκετό ψάξιμο, δεν κατάφερα να βρω κάτι που θα με έκανε να το ξανασκεφτώ να ην αγοράσω ή να με αποτρέψει να την πάρω. ΥΓ. Να ευχαριστήσω τον φίλο esykas που εμπιστεύθηκε το νέο του απόχτημα τόσες ώρες στα χέρια μου. :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 @mirrorofsorrow Κατατοπιστικοτατος!! Μια μονο ερωτηση πριν βαλω σημερα κιολας το C905 σε αγγελια! Εχω και windows mobiles,βασικα αυτη τη στιγμη τα TC και HD.Στο μεν 1ο ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να γραψεις καλα χωρις πενακι,στο δε 2ο γραφεις πολυ ανετα μεν,αλλα ΔΕΝ κυκλοφορειτε ευκολα λογο πλατους. Αν εχεις δοκιμασει καποια απ τις ανωτερο συσκευες πες μου πως συγκρινης το 5800 με αυτες? Αν οχι πες με καποια αλλη με τατς πληκτρολογειο που εχεις δοκιμασει(και ποια?) η ακομα και σε συγκριση με το Ν78 που εχεις(το ειχα και εγω) για να καταλαβω πανω κατω που βρισκετε το 5800 Οι τατς συσκευες ειναι πιο ευχρηστες αν μαθεις και τις λειτουργης με μοναδικη παραφωνια την εισαγωγη κειμενου και επειδη το θελω για καθημερινη χρηση αυτο ειναι must! Ευχαριστω:) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα όταν πρωτοανακοινώθηκε το 5800. Λέω οθονάρα, νέο λειτουργικό αλλά η ευχρηστία και η εισαγωγή κειμένου θα πάνε περίπατο. ΚΑΜΙΑ σχέση. Μιλάμε, με το Τ9 είναι σα να έχεις ένα κανονικό τηλέφωνο candybar με μεγάλα και ωραία πλήκτρα. Η λέξη άψογο είναι λίγη. Δεν θέλω να μπαίνω στο τριπάκι να το συγκρίνω με άλλες συσκευές γιατί πάει πολύς καιρός που είχα windows και ποτέ δεν με είχε βολέψει καμία. Πριν λίγο καιρό δοκίμασα diamond και δεν μπορούσα να γράψω με τίποτα, μα με τίποτα, το τονίζω, και έχω δοκιμάσει σε 3 αιφον. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το 5800. Στο full screen qwerty έχει τεράστια πλήκτρα και δύσκολα πατάς λάθος αν δεν βιάζεσαι. Στο Τ9, τα είπα και πριν. Αν είχε έρθει στην ελληνική αγορά, θα πήγαινε Δευτέρα πρωί στο κοντινότερο κατάστημα και θα το έπαιρνα. Θέλω και άλλο χρόνο μαζί του. Τόσο πολύ με κέρδισε. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα όταν πρωτοανακοινώθηκε το 5800. Λέω οθονάρα, νέο λειτουργικό αλλά η ευχρηστία και η εισαγωγή κειμένου θα πάνε περίπατο. ΚΑΜΙΑ σχέση. Μιλάμε, με το Τ9 είναι σα να έχεις ένα κανονικό τηλέφωνο candybar με μεγάλα και ωραία πλήκτρα. Η λέξη άψογο είναι λίγη. Δεν θέλω να μπαίνω στο τριπάκι να το συγκρίνω με άλλες συσκευές γιατί πάει πολύς καιρός που είχα windows και ποτέ δεν με είχε βολέψει καμία. Πριν λίγο καιρό δοκίμασα diamond και δεν μπορούσα να γράψω με τίποτα, μα με τίποτα, το τονίζω, και έχω δοκιμάσει σε 3 αιφον. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το 5800. Στο full screen qwerty έχει τεράστια πλήκτρα και δύσκολα πατάς λάθος αν δεν βιάζεσαι. Στο Τ9, τα είπα και πριν. Αν είχε έρθει στην ελληνική αγορά, θα πήγαινε Δευτέρα πρωί στο κοντινότερο κατάστημα και θα το έπαιρνα. Θέλω και άλλο χρόνο μαζί του. Τόσο πολύ με κέρδισε. :) ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ!!!!:) Σε λιγη ωρα βγαινει στο σφυρι το 905!!:D Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ποπο τελεια.....Τωρα μας αναψες περισσοτερο........ Ησουν απολυτα πειστικος.....Αναμενουμε λοιπον... Σε ευχαριστουμε για την αναλυση σου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 @mirrorofsorrow: Ρε Γιώργο, τι μας κάνεις χριστουγεννιάτικα. :lol: Άψογο και πληρέστατο review. :) Πάντως, χωρίς να έχω καθόλου τη διάθεση να γκρινιάξω, φοβόμουν ότι δεν θα υποστήριζε επιλογή κειμένου στον browser και δυστυχώς οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί. Μακάρι να είναι ένα από τα ελαχιστότατα μειονεκτήματα της συσκευής. Μπράβο, πάντα τέτοια από τη Νokia. Δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να μας περιμένει το προσεχές χρονικό διάστημα με τα επόμενα τηλέφωνα της 5th edition. :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ωραίος ο mirrorofsorrow! Ευχαριστούμε για το review. Όσον αφορά την εισαγωγή κειμένου, εγώ που με το 7260 έχω Σταλθέντα μνμ:16690 Ληφθέντα μνμ:~18500 και όλα αυτά μέσα σε 4 χρόνια (από τοτε που βγήκε), τι λες? θα με βολέψει? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 @ mirrorofsorrow Μπορεις να κανεις καποιο σχολιο για τον τομεα του ηχου?Ποιοτητα αναπαραγωγης απο ακουστικα/ηχειο,ενταση ηχειου κτλ? επισης σχολιασε αν μπορεις και την ευαισθησια της οθονης κατα την αφη σε σχεση με καποια αλλη Touch συσκευη που γνωριζεις (με συμβατικη η πυκνωτικη τεχνολογια αφης) ευχαριστω "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Το τηλεφωνο εδω και λιγες ωρες βρισκεται στα χερια μου.Το αγορασα απο καταστημα ΚΑΙΖΕΡ στην αθηνα προς 450ευρω.Δεν εχω να πω πολλα γιατι με υπερκαλυψε ο φιλος mirrorofsorrow πιο πανω.Απλα τελεια συσκευη και το ελληνικο μενου που εχουν εγκαταστησει μου κανει τη χρηση του ακομη πιο ευκολη.Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.Τα συγχαρητιρια μου στη ΝΟΚΙΑ..αυτο τιποτε αλλο!:) http://img249.imagevenue.com/loc470/th_29712_27122008037_122_470lo.jpghttp://img178.imagevenue.com/loc165/th_29713_28122008042_122_165lo.jpghttp://img237.imagevenue.com/loc579/th_29715_28122008043_122_579lo.jpghttp://img235.imagevenue.com/loc229/th_29717_28122008046_122_229lo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλορίζικο και σε σένα φίλε. :) Αν μπορείς, σύνδεσέ το με το Nemesis να μας πεις αν το αναγνωρίζει αλλά να δει ςκιόλας αν του άλλαξαν και product code (ωστε να ξέρεις αν θα χάσεις ελληνικά όταν περάσεις την 11 ή όχι). @ mirrorofsorrow Μπορεις να κανεις καποιο σχολιο για τον τομεα του ηχου?Ποιοτητα αναπαραγωγης απο ακουστικα/ηχειο,ενταση ηχειου κτλ? επισης σχολιασε αν μπορεις και την ευαισθησια της οθονης κατα την αφη σε σχεση με καποια αλλη Touch συσκευη που γνωριζεις (με συμβατικη η πυκνωτικη τεχνολογια αφης) Τα ακουστικά του πακέτου είναι τα ίδια που βρίσκουμε στα Ν79, Ν85 και Ν78. Δηλαδή τα ίδια απαράδεκτα σε ποιότητα ακουστικά αλλά με το πολύ χρήσιμο αντάπτορα/καλώδιο με τηλεκοντρόλ που βοηθάει στον έλεγχο της μουσικής. Το χειριστήριο εδώ είναι κατάμαυρο και είναι πάρα πολύ όμορφο. Για τον ήχο από τα ηχεία δεν μπορώ να κρίνω γιατί άκουσα μεν δείγματα αλλά ήμουν σε ανοιχτό χώρο με φασαρία γύρω μου. Από τα ακουστικά (του πακέτου δυστυχώς, δεν είχα προνοήσει να έχω κάποαι καλύτερα μαζί μου) δεν παρατήρησα διαφορές, στις default ρυθμίσεις, σε σχέση με το Ν78, το οποίο όμως είνια καλύτερο από όλα τα FP1 πλην του Ν81. Κανένα παράπονο και σε αυτό τον τομέα. Πολλοί που έχουν την συσκευή και έχουν κάνει πιο ολοκληρωμένα τεστ, έχουν αναφέρει οτι η συσκευή αποδίδει καλύτερα απο το Ν78 και πλησιάζει πολύ το απίστευτο Ν81. Και δεν έχω λόγω να τους αμφισβητήσω. Δεν περίμενα άλλωστε κάτι λιγότερο. Όσον αφορά την ευαισθησία της οθόνης και την απόκρισή της το έχω σχολιάσει στην ανάλυση. Έμεινα απολύτως ικανοποιημένος. Καμί ακαθυστέρηση και κατά την εισαγωγή κειμένου, όσα τεστ έκανα, δεν έχανε κανένα πάτημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εγώ να ρωτήσω κάτι; Επειδή είμαι υπερκαλλυμένος από την αναφορά του mirrorofsorrow πάνω στο 5800ΧΜ, ήθελα απλώς να ρωτήσω στις ώρες που το χειρίστηκε αν είδε να "πέφτει" αισθητά η μπαταρία του και αν υπάρχει κάποιος χρήστης να μας πει πως πάει σε αυτόν τον τομέα. Δηλαδή εάν η μπαταρία των 1.320mAh με απλή καθημερινή χρήση μας βγάζει 2-3 μέρες χωρίς φόρτιση ή θα πρέπει να του βάλουμε καμιά μπαταρία ... αυτοκινήτου; :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Για 4 ώρες ασταμάτητα η συσκευή ήταν στα χέρια μας χωρίς να κλείσει ούτε λεπτό η οθόνη. Εγκαταστήσαμε εφαρμογές και θέματα, τα τρέξαμε, ανοίξαμε οτι έχει και δεν έχει μέσα η συσκευή, κάναμε τεστ αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο, ανοίξαμε μπόλικες σελίδες μέσω wi-fi και παίξαμε μπόλικα βίντεο απο το youtube, ανοίξαμε το gps και τραβήξαμε αρκετές φωτο και μερικά βίντεο. Για τουλάχιστον 3 ώρες ασταμάτητης και εξαντλητικής χρήσης η μπαταρία έπεσε μόλις 1 γραμμή. Όταν το κλείσαμε για να βγάλουμε την μπαταρία για να κάνομε κάτι πειράματα, η μπαταρία έπεσε άλλες 2. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου πω αν η μπαταρία του κρατάει η όχι. Πάντως με τόσο σκληρή χρήση, μου έδειξε οτι είναι σκυλί και οτι σε καθημερινή χρήση, ίσως βγάλει και 3 μέρες. Αυτό μένει να το επειβεβαιώσουν οι κάτοχοι μόλις την στρώσουν. Στο συγκεκριμένο δεν ήταν φυσικά στρωμμένη μιας και η συσκευή ήταν μόλις 4 ημερών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 αληθεια η εμπειρεια του web browsing πως ηταν?Διοτι τα περισσοτερα reviews κανουν λογο για αδικαιολογητα lags/καθυστερησεις στο φορτωμα των σελιδων και για πολυ αργο scrolling.Δενπεριμενω φυσικα επιπεδα safari αλλα τουλαχιστον να διορθωθηκε λιγο. "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Όσες σελίδες άνοιξα (και το myphone) η φόρτωση ήταν ταχύτατη και το scrolling δεν είχε κανένα κόλλημα. Το zoom in & out γίνεται ταχύτατα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου για να προσαρμώσει την σελίδα. Πάρα πολύ ωραία η λειτουργία πλήρης οθόνης και τρομερά βολικό που όταν επιλέγεις ρυθμίσεις, βγαίνουν όλα σε πλέγμα και διαλέγεις όποιο εικονίδιο θέλεις. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όσες σελίδες και αν άνοιξα. Όμως δεν μπορώ σίγουρα να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη γιατί η χρήση του browser δεν ήταν διεξοδική αλλά σύντομη. Οι πρώτες μου εντυπώσεις πάντως είναι άριστες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Θα ηθελα κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει να μου απαντησει γιατι ειναι τα πρωτα λεπτα που χειριζομαι το τηλεφωνο κ δεν εχω εξοικιωθει ακομη πληρως. Θελω να μου πειτε αν η μπροστινη καμερα του κινητου τραβαει κ εκεινη φωτογραφιες η' ειναι μονο για βιντεοκληση και ακομη θελω να μου πειτε αν εχω εγκατεστημενη την τελευταια αναβαθμιση,πηγα στην επιλογη ενημερωση συσκευης και μου γραφει τα εξης΄εκδοση λογισμικου V11.0.008 Ημ/νια εκδοσης λογισμικου 09-12-2008 Προσαρμοσμενη εκδοση 11.0.008.red.01. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ΑΥτό δεν το έξαψα αλλά άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει οτι η μπροστινή κάμερα δεν μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες αλλά χρησιμοποιείται μόνο για βιντεοκλήση. Για να το διαπιστώσεις, άνοιξε την κάμερα, πάτα επιλογές και χρήση δεύτερη κάμερας. ΑΝ δουλέψει, δοκίμασε να τραβήξει φωτο. Αν όχι, πάει να πει δεν γίνεται. Την τελευταία αναβάθμιση έχεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αλλοι περιμενουν ποτε θα κυκλοφορησει και καποια καλοπαιδα το εχουν ηδη και του κανουν βασανιστηρια.:shock:Ατιμη κοινωνια. http://www.engadget.com/2008/12/27/nokias-5800-xpressmusic-gets-torture-tested-succumbs-to-the-pa/ [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αλλοι περιμενουν ποτε θα κυκλοφορησει και καποια καλοπαιδα το εχουν ηδη και του κανουν βασανιστηρια.:shock:Ατιμη κοινωνια. http://www.engadget.com/2008/12/27/nokias-5800-xpressmusic-gets-torture-tested-succumbs-to-the-pa/ Τι κάνουν αυτοί ρεεε? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πάει, έχει χαζέψει ο κόσμος... :X Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Και μη χειροτερα......:X:blink::blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Θα ηθελα κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει να μου απαντησει γιατι ειναι τα πρωτα λεπτα που χειριζομαι το τηλεφωνο κ δεν εχω εξοικιωθει ακομη πληρως. Θελω να μου πειτε αν η μπροστινη καμερα του κινητου τραβαει κ εκεινη φωτογραφιες η' ειναι μονο για βιντεοκληση και ακομη θελω να μου πειτε αν εχω εγκατεστημενη την τελευταια αναβαθμιση,πηγα στην επιλογη ενημερωση συσκευης και μου γραφει τα εξης΄εκδοση λογισμικου V11.0.008 Ημ/νια εκδοσης λογισμικου 09-12-2008 Προσαρμοσμενη εκδοση 11.0.008.red.01. εγώ έχω V10.0.010 soft vers date 01/11/08 custom version date 07/11/2008 language set 09 model 5800 xpressmusic Type RM-356 latest update Not update Δοκιμή για αναβάθμιση έχω κάνει και από το τηλέφωνο και από τον υπολογιστή και δεν βγάζει ότι υπάρχει διαθέσημη :O Εσένα που βρήκαν και πέρασαν και Ελληνικά!!αφού ακόμη δεν έχει βγεί επίσημη rom από τη Νόκια; ΑΥτό δεν το έξαψα αλλά άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει οτι η μπροστινή κάμερα δεν μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες αλλά χρησιμοποιείται μόνο για βιντεοκλήση. Για να το διαπιστώσεις, άνοιξε την κάμερα, πάτα επιλογές και χρήση δεύτερη κάμερας. ΑΝ δουλέψει, δοκίμασε να τραβήξει φωτο. Αν όχι, πάει να πει δεν γίνεται. Την τελευταία αναβάθμιση έχεις. :) Δοκίμασα αυτό που λές και δεν σου δίνει την δυνατότητα να δουλέψεις την μπροστινή κάμερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αρα στην ουσια η μπροστινη καμερα σχεδον αχριστη ειναι.Μονο για βιντεο κλησεις......που αμφιβαλωω αν κανει κανεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 τι να σου πω φιλε μου esykas ....κι εγω απορησα εχθες μολις το ειδα.και να φανταστεις οτι στον καιζερ εφεραν μονο 2 κομματια σε κοκκινο-το οποιο ειναι φανταστικο-και το ενα το πηρα εγω και το αλλο ενας αλλος κυριος.και απο οτι ρωτησα δεν ξερει ποτε 8α ξαναφερει...προφανως μετα τις γιορτες.τωρα που βρηκαν ελληνικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 τι να σου πω φιλε μου esykas ....κι εγω απορησα εχθες μολις το ειδα.και να φανταστεις οτι στον καιζερ εφεραν μονο 2 κομματια σε κοκκινο-το οποιο ειναι φανταστικο-και το ενα το πηρα εγω και το αλλο ενας αλλος κυριος.και απο οτι ρωτησα δεν ξερει ποτε 8α ξαναφερει...προφανως μετα τις γιορτες.τωρα που βρηκαν ελληνικα.... αν δουλευει το nemesis μπορει να βρει καμια update με αλλαγη του product code. Ετσι δν ειναι λογικα? [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts