Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μηπως μαζι με το κινητο ειναι και το "ComesWithMusic"???

α ναι......απο το e-click ποια αναβαθμιση εχει???την 11ατη??

Ενας θεός ξέρει αφου κάνεις δεν εχει παραλάβει ακόμα από το e-click..τέλη αυτής της εβδομάδας,αρχές της άλλης θα παραλάβουμε....ελπίζουμε τουλάχιστον,αλλά απ'οτι βλέπω πλάκα πλάκα μόνο το e-click έχει μια κανονική τιμή......

Λοιπόν το πρωί πηγα στο Νοκια το κεντρικο θεσσαλονικη για μια δουλειτσα.Ο τυπος εκει μου ειπε οτι μεσα στο Γεναρη αναμενεται δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τιμη επισημα αλλα απο καποιες ενημερωεσεις αυτη θα ειναι 295+19%=351,05 οποτε μαλλον καπου εκει θα κυμενεται η τιμη του. αργοτερα επειδη ειδα στο e-click οτι ηταν αμεσα διαθεσιμο απλα εκανα ενα τηλ να το επιβεβαιωσω.Η απαντηση τους ηταν οτι ακομα δε ξερουν και περιμενουν παραλαβες απο τη νοκια.αρα μαλλον απο την αλφα κοπυ τα περιμενουν και αυτοι.

Για μισό ρε παιδιά... μέχρι τώρα δε λέγαμε ότι το e-click τα φέρνει από γερμανία με περασμένα τα ελληνικά?
Trust no one!

καλα,καληνυχτα......δηλαδη και το e-click μεσα στο 1ο τριμηνο θα παραλαβει τις συσκευες????????????????:worry::(:(:(

To e-click κάνει εισαγωγή από Γερμανία...

καλα,καληνυχτα......δηλαδη και το e-click μεσα στο 1ο τριμηνο θα παραλαβει τις συσκευες????????????????:worry::(:(:(

Για μισό ρε παιδιά... μέχρι τώρα δε λέγαμε ότι το e-click τα φέρνει από γερμανία με περασμένα τα ελληνικά?

το e-click δεν περιμενει την alpha copy να φερει συσκευες .

Κανεις (και ?) δικες του εισαγωγες ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παντως το δικο μου απο ουγγαρια ειναι!και τωρα που το καλοσκεφτομαι χωρις να θελω να πω πως ειναι και κανονας δεν ειμαι και ο πιο τυχερος ανθρωπος στο κοσμο ....οσες συσκευες εγραφαν ουγγαρια ειχα προβληματακια...ας ελπισω οχι με αυτη....παρεπιπτωντος αν και πιστευω να στρωσει απο μπαταρια πως πατε....εμενα μια μερα με χιλια ζορια....και οχι με τρελλη χρηση.

Επικοινωνησα σημερα με το e-click και μου ειπας πως περιμενουν το 5800 περιπου στο τελος του μηνα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τελικα παιδια πια θα ειναι η τιμη του γιατι το βρισκω απο 379.00 € εος 576.00 €

Και αυτο γιατι δεν εχει ανακοινωθει ακομα & επισημα η τιμη του

απο την alpha copy .(μιλαμε για Ελληνικες συσκευες)

Οποτε λογικη αυτη η διαφορα στην τιμη του..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επικοινωνησα σημερα με το e-click και μου ειπας πως περιμενουν το 5800 περιπου στο τελος του μηνα.

Χμμμμμμ!!!τελος του μηνα ε?????

Και το εχει 379????

Και 23 του μηνα ξεκινανε οι μαζικες πωλησεις Αγγλια με 279????

Ε λοιπον ειμαι και γω μαγκας ρε παιδια 25 Ιανουαριου οποιος θελει του πουλαω και γω 375 (φθηνοτερα απο το e-click)!!!!

Μαζευτειτε απο 100 ατομα και πανω και πειτε μου!!!!!!

100 5800 να πουλησω Χ 95 ευρω κερδος=9.500 χιλιαρικακια!!!!!!!

(αν ειστε και 200 ατομα ακομη καλυτερα)

Δεν το'ξερα οτι βγαινουν τοσο ευκολα τα λεφτα ρε παιδια!!!!!

Χμμμμμμ!!!τελος του μηνα ε?????

Και το εχει 379????

Και 23 του μηνα ξεκινανε οι μαζικες πωλησεις Αγγλια με 279????

Ε λοιπον ειμαι και γω μαγκας ρε παιδια 25 Ιανουαριου οποιος θελει του πουλαω και γω 375 (φθηνοτερα απο το e-click)!!!!

Μαζευτειτε απο 100 ατομα και πανω και πειτε μου!!!!!!

100 5800 να πουλησω Χ 95 ευρω κερδος=9.500 χιλιαρικακια!!!!!!!

(αν ειστε και 200 ατομα ακομη καλυτερα)

Δεν το'ξερα οτι βγαινουν τοσο ευκολα τα λεφτα ρε παιδια!!!!!

http://www.gsmarena.com/nokia_5800_x..._-news-729.php

we found out that the expected Nokia 5800 release date is actually 23rd February instead of 23rd January

Εγω πιστευω πως οταν το 5800 βγει στην Αγγλια,οι τιμες θα πεσουν,γιατι αλλιως ολοι θα αγοραζουν απο Αγλλια...

Εγω πιστευω πως οταν το 5800 βγει στην Αγγλια,οι τιμες θα πεσουν,γιατι αλλιως ολοι θα αγοραζουν απο Αγλλια...

Οταν? κοίτα αυτο!

http://www.amazon.co.uk/NOKIA-5800-XPRESSMUSIC-PHONE-UNLOCKED/dp/B001MWFXL6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1231795276&sr=8-1

καλα αυτο σαν το ε-κλικ.Επισημα μαλλον θα βγει 27/2 στην Αγλλια....:chair::dash:

Νομίζω φίλε μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ότι δεν κατάλαβες καλά.

Γράφει In stock. Και το AMAZON αν το λέει το ενοεί

παιδια σκεφτομαι να παω μεχρι την Αγγλια...........:mobile: θελει κανεις τιποτα να του φέρω:bow::lol::lol::lol::lol:
TOMMIS RODOS ;)

Λοιπόν το πρωί πηγα στο Νοκια το κεντρικο θεσσαλονικη για μια δουλειτσα.Ο τυπος εκει μου ειπε οτι μεσα στο Γεναρη αναμενεται δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τιμη επισημα αλλα απο καποιες ενημερωεσεις αυτη θα ειναι 295+19%=351,05 οποτε μαλλον καπου εκει θα κυμενεται η τιμη του. αργοτερα επειδη ειδα στο e-click οτι ηταν αμεσα διαθεσιμο απλα εκανα ενα τηλ να το επιβεβαιωσω.Η απαντηση τους ηταν οτι ακομα δε ξερουν και περιμενουν παραλαβες απο τη νοκια.αρα μαλλον απο την αλφα κοπυ τα περιμενουν και αυτοι.

Μαλλον απιθανο για μεσα στο μηνα,οταν στο Ηνωμενο Βασιλειο κανουν λογο για τελη Φεβρουαριου

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ρε παιδιά το amazon λέει 369 λίρες η nokia θα το δίνει κανονικά με 250 λίρες....

είδατε καλά τις τιμές? παραεισαγωγή είναι του amazon προφανώς.

επίσης για να είστε και λίγο πιο πονηροί δεν το έχει το ίδιο το amazon αλλα τρίτοι πωλητές που πουλάνε προϊόντα μέσο του amazon. δεν έχεις την εγγύηση του amazon δηλαδή αν σε γελάσουν

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B001MWFXL6/ref=dp_olp_2/279-1017551-7829050?ie=UTF8&qid=1231795276&sr=8-1

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...