chocbhed_6630 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 αν επιτρεπετε φιλε stendor απο που το πηρες και σε τι τιμη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός 5800 χρώματος μπλε. Η συσκευή είναι πολύ καλή σε ποιότητα και πολύ εύκολη στην χρήση. Τα 2 ανλυτικά review του φίλου mirrorofsorrow δείχνουν ακριβώς πως είναι η συσκευή οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω ( δεν είμαι και καλός στα review :lol:), όποτε οτι θέλετε ρωτάτε και θα απαντώ. Το κινητό φοράει το τελευταίο firmware και με περασμένα τα Ελληνικά. Υ.Γ. Την συσκευή την πήρα από τον φίλο matrix και τον ευχαριστώ για την γρήγορη και άψογη συναλλαγή. Κώστα καλορίζικο σε σένα θα πιάσει τόπο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 αν επιτρεπετε φιλε stendor απο που το πηρες και σε τι τιμη? stendor: Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός 5800 χρώματος μπλε. {...}Το κινητό φοράει το τελευταίο firmware και με περασμένα τα Ελληνικά. Υ.Γ. Την συσκευή την πήρα από τον φίλο matrix και τον ευχαριστώ για την γρήγορη και άψογη συναλλαγή. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδια στην galery images and videos φαινονται χυμα ολες οι φωτογραφιες και τα βιντεο που εχεις βαλει μεσα η υπαρχει δυνατοτητα για φακελους ?? http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 εχει σχεση με τα NOKIA Widsets? Nαι φιλε μου:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Κώστα καλορίζικο σε σένα θα πιάσει τόπο :) Σε ευχαριστώ Στράτο! Αν και το έχω μόνο μια μέρα έχω βολευτεί αρκετά θα έλεγα και μου φαίνεται αρκετά γνώριμο στον χειρισμό λες και το έχω μήνες, παρόλο που είναι κ η πρώτη μου συσκευή touch. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδια στην galery images and videos φαινονται χυμα ολες οι φωτογραφιες και τα βιντεο που εχεις βαλει μεσα η υπαρχει δυνατοτητα για φακελους ?? Φυσικα, φτιαχνεις εναν φακελο και τον ονομαζεις Temp. Ριχνεις ολο το "επιστημονικο" σου υλικο εκει και δεν φαινεται στην gallery!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδια στην galery images and videos φαινονται χυμα ολες οι φωτογραφιες και τα βιντεο που εχεις βαλει μεσα η υπαρχει δυνατοτητα για φακελους ?? Μπορείς επίσης να κάνεις εγκατάσταση έναν file manager όπως είναι ο Xplore και να κάνεις αυτά τα αρχεία που θες κρυφά, οπότε δεν θα φαίνονται στην έκθεση. Έγω αν θέλω να κρύψω κάτι αυτό κάνω. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Nαι φιλε μου:D ευχαριστω φιλε μου ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός 5800 χρώματος μπλε. Η συσκευή είναι πολύ καλή σε ποιότητα και πολύ εύκολη στην χρήση. Τα 2 ανλυτικά review του φίλου mirrorofsorrow δείχνουν ακριβώς πως είναι η συσκευή οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω ( δεν είμαι και καλός στα review :lol:), όποτε οτι θέλετε ρωτάτε και θα απαντώ. Το κινητό φοράει το τελευταίο firmware και με περασμένα τα Ελληνικά. Υ.Γ. Την συσκευή την πήρα από τον φίλο matrix και τον ευχαριστώ για την γρήγορη και άψογη συναλλαγή. Hey, μεγειές-μεγειές!!! :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Φυσικα, φτιαχνεις εναν φακελο και τον ονομαζεις Temp. Ριχνεις ολο το "επιστημονικο" σου υλικο εκει και δεν φαινεται στην gallery!:) :lol::lol::lol:: http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός 5800 χρώματος μπλε. Η συσκευή είναι πολύ καλή σε ποιότητα και πολύ εύκολη στην χρήση. Καλοριζικο ! ,καλως ηρθες στο club των ολιγων :p Ελπιζω να το δουμε απο κοντα την επομενη φορα ,ετσι ? :tease: Για να εχει ο mirrorofsorrow και μια 2η συσκευη να ασχολειται , οχι μονο με το δικο μου ..:rotfl: Αν και το έχω μόνο μια μέρα έχω βολευτεί αρκετά θα έλεγα και μου φαίνεται αρκετά γνώριμο στον χειρισμό λες και το έχω μήνες, παρόλο που είναι κ η πρώτη μου συσκευή touch. Οντως ,η αληθεια να λεγεται ,μαθαινεται πολυ ευκολα :happy: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Οντως ,η αληθεια να λεγεται ,μαθαινεται πολυ ευκολα :happy: Ας είναι καλά τα τόσα reviews και τα τόσα αναλυτικά βιντεάκια του youtube που πλέον όλοι ξέρουμε τόσο καλά το κινητό λες και το χρησιμοποιούμε καιρό αλλιώς θα σας έλεγα που άλλα θα πατούσατε κι αλλού θα πηγαίνατε... :D ΥΓ: πάντως όσοι βιάζεστε βρήκα αρκετές συσκευές στο ebay από Aγγλία ή από Αμερική στα 340-380€ προτιμήστε απο hong kong να και δε παίζει για μούφα πιστεύω Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ας είναι καλά τα τόσα reviews και τα τόσα αναλυτικά βιντεάκια του youtube που πλέον όλοι ξέρουμε τόσο καλά το κινητό λες και το χρησιμοποιούμε καιρό αλλιώς θα σας έλεγα που άλλα θα πατούσατε κι αλλού θα πηγαίνατε... :D Αλλο να το εχεις στα χερια σου ,και αλλο να το βλεπεις στα βιντεακια.:lol: Ουτως ή αλλως τα βιντεακια τα βαριεμαι :D [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 θελω και γωωωωωωω................... κανενας φιλος που δεν το θελει η το βαρεθηκε?? ε? ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδια απο ηχο πως παει σε συγκριση με τo n958gb ειναι πιο δυνατο και καθαρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellim Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Δεν μπορει καποιος να γραψει σε βιντεο με την εξοδο της τηλεορασης?? να δουμε πως δουλευει το ελληνικο μενου? αντε να ζηλευουμε! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 ΡΕ παιδια να ρωτησω κατι.Πως και δεν εκανε review το gsmarena ακομη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 ΡΕ παιδια να ρωτησω κατι.Πως και δεν εκανε review το gsmarena ακομη? Τι εννοείς??? Κι αυτό εδώ τι είναι???? http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 fantom, εσενα δηλαδη αυτο σου φαινεται για review; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=31976 Εντός της επόμενης εβδομάδας οι πρώτες παραεισαγωγές σε σχετικά καλή τιμή...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 fantom, εσενα δηλαδη αυτο σου φαινεται για review; Όταν λέτε review ρε παιδιά τι εννοείται δηλαδή?? ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=31976 Εντός της επόμενης εβδομάδας οι πρώτες παραεισαγωγές σε σχετικά καλή τιμή...... Αυτο ας ελπισουμε πως ειναι καλο δειγμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Τι εννοείς??? Κι αυτό εδώ τι είναι???? http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php Αυτό δεν είναι revew φίλε μου. Απλά εδώ γράφουν τα specs του κινητού. Το ερώτημα ειναι εσύ τι θεωρεις review ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=31976 Εντός της επόμενης εβδομάδας οι πρώτες παραεισαγωγές σε σχετικά καλή τιμή...... Αν το πουλάνε αυτοί τόσο, η κλοπυ πόσο θα το δίνει? Έχει καμία σχέση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts