panosz75 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 @mirrorofsorrow: Ρε Γιώργο, τι μας κάνεις χριστουγεννιάτικα. :lol: Άψογο και πληρέστατο review. :) Πάντως, χωρίς να έχω καθόλου τη διάθεση να γκρινιάξω, φοβόμουν ότι δεν θα υποστήριζε επιλογή κειμένου στον browser και δυστυχώς οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί. Μακάρι να είναι ένα από τα ελαχιστότατα μειονεκτήματα της συσκευής. Μπράβο, πάντα τέτοια από τη Νokia. Δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να μας περιμένει το προσεχές χρονικό διάστημα με τα επόμενα τηλέφωνα της 5th edition. :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ωραίος ο mirrorofsorrow! Ευχαριστούμε για το review. Όσον αφορά την εισαγωγή κειμένου, εγώ που με το 7260 έχω Σταλθέντα μνμ:16690 Ληφθέντα μνμ:~18500 και όλα αυτά μέσα σε 4 χρόνια (από τοτε που βγήκε), τι λες? θα με βολέψει? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 @ mirrorofsorrow Μπορεις να κανεις καποιο σχολιο για τον τομεα του ηχου?Ποιοτητα αναπαραγωγης απο ακουστικα/ηχειο,ενταση ηχειου κτλ? επισης σχολιασε αν μπορεις και την ευαισθησια της οθονης κατα την αφη σε σχεση με καποια αλλη Touch συσκευη που γνωριζεις (με συμβατικη η πυκνωτικη τεχνολογια αφης) ευχαριστω "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Το τηλεφωνο εδω και λιγες ωρες βρισκεται στα χερια μου.Το αγορασα απο καταστημα ΚΑΙΖΕΡ στην αθηνα προς 450ευρω.Δεν εχω να πω πολλα γιατι με υπερκαλυψε ο φιλος mirrorofsorrow πιο πανω.Απλα τελεια συσκευη και το ελληνικο μενου που εχουν εγκαταστησει μου κανει τη χρηση του ακομη πιο ευκολη.Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.Τα συγχαρητιρια μου στη ΝΟΚΙΑ..αυτο τιποτε αλλο!:) http://img249.imagevenue.com/loc470/th_29712_27122008037_122_470lo.jpghttp://img178.imagevenue.com/loc165/th_29713_28122008042_122_165lo.jpghttp://img237.imagevenue.com/loc579/th_29715_28122008043_122_579lo.jpghttp://img235.imagevenue.com/loc229/th_29717_28122008046_122_229lo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλορίζικο και σε σένα φίλε. :) Αν μπορείς, σύνδεσέ το με το Nemesis να μας πεις αν το αναγνωρίζει αλλά να δει ςκιόλας αν του άλλαξαν και product code (ωστε να ξέρεις αν θα χάσεις ελληνικά όταν περάσεις την 11 ή όχι). @ mirrorofsorrow Μπορεις να κανεις καποιο σχολιο για τον τομεα του ηχου?Ποιοτητα αναπαραγωγης απο ακουστικα/ηχειο,ενταση ηχειου κτλ? επισης σχολιασε αν μπορεις και την ευαισθησια της οθονης κατα την αφη σε σχεση με καποια αλλη Touch συσκευη που γνωριζεις (με συμβατικη η πυκνωτικη τεχνολογια αφης) Τα ακουστικά του πακέτου είναι τα ίδια που βρίσκουμε στα Ν79, Ν85 και Ν78. Δηλαδή τα ίδια απαράδεκτα σε ποιότητα ακουστικά αλλά με το πολύ χρήσιμο αντάπτορα/καλώδιο με τηλεκοντρόλ που βοηθάει στον έλεγχο της μουσικής. Το χειριστήριο εδώ είναι κατάμαυρο και είναι πάρα πολύ όμορφο. Για τον ήχο από τα ηχεία δεν μπορώ να κρίνω γιατί άκουσα μεν δείγματα αλλά ήμουν σε ανοιχτό χώρο με φασαρία γύρω μου. Από τα ακουστικά (του πακέτου δυστυχώς, δεν είχα προνοήσει να έχω κάποαι καλύτερα μαζί μου) δεν παρατήρησα διαφορές, στις default ρυθμίσεις, σε σχέση με το Ν78, το οποίο όμως είνια καλύτερο από όλα τα FP1 πλην του Ν81. Κανένα παράπονο και σε αυτό τον τομέα. Πολλοί που έχουν την συσκευή και έχουν κάνει πιο ολοκληρωμένα τεστ, έχουν αναφέρει οτι η συσκευή αποδίδει καλύτερα απο το Ν78 και πλησιάζει πολύ το απίστευτο Ν81. Και δεν έχω λόγω να τους αμφισβητήσω. Δεν περίμενα άλλωστε κάτι λιγότερο. Όσον αφορά την ευαισθησία της οθόνης και την απόκρισή της το έχω σχολιάσει στην ανάλυση. Έμεινα απολύτως ικανοποιημένος. Καμί ακαθυστέρηση και κατά την εισαγωγή κειμένου, όσα τεστ έκανα, δεν έχανε κανένα πάτημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εγώ να ρωτήσω κάτι; Επειδή είμαι υπερκαλλυμένος από την αναφορά του mirrorofsorrow πάνω στο 5800ΧΜ, ήθελα απλώς να ρωτήσω στις ώρες που το χειρίστηκε αν είδε να "πέφτει" αισθητά η μπαταρία του και αν υπάρχει κάποιος χρήστης να μας πει πως πάει σε αυτόν τον τομέα. Δηλαδή εάν η μπαταρία των 1.320mAh με απλή καθημερινή χρήση μας βγάζει 2-3 μέρες χωρίς φόρτιση ή θα πρέπει να του βάλουμε καμιά μπαταρία ... αυτοκινήτου; :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Για 4 ώρες ασταμάτητα η συσκευή ήταν στα χέρια μας χωρίς να κλείσει ούτε λεπτό η οθόνη. Εγκαταστήσαμε εφαρμογές και θέματα, τα τρέξαμε, ανοίξαμε οτι έχει και δεν έχει μέσα η συσκευή, κάναμε τεστ αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο, ανοίξαμε μπόλικες σελίδες μέσω wi-fi και παίξαμε μπόλικα βίντεο απο το youtube, ανοίξαμε το gps και τραβήξαμε αρκετές φωτο και μερικά βίντεο. Για τουλάχιστον 3 ώρες ασταμάτητης και εξαντλητικής χρήσης η μπαταρία έπεσε μόλις 1 γραμμή. Όταν το κλείσαμε για να βγάλουμε την μπαταρία για να κάνομε κάτι πειράματα, η μπαταρία έπεσε άλλες 2. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου πω αν η μπαταρία του κρατάει η όχι. Πάντως με τόσο σκληρή χρήση, μου έδειξε οτι είναι σκυλί και οτι σε καθημερινή χρήση, ίσως βγάλει και 3 μέρες. Αυτό μένει να το επειβεβαιώσουν οι κάτοχοι μόλις την στρώσουν. Στο συγκεκριμένο δεν ήταν φυσικά στρωμμένη μιας και η συσκευή ήταν μόλις 4 ημερών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 αληθεια η εμπειρεια του web browsing πως ηταν?Διοτι τα περισσοτερα reviews κανουν λογο για αδικαιολογητα lags/καθυστερησεις στο φορτωμα των σελιδων και για πολυ αργο scrolling.Δενπεριμενω φυσικα επιπεδα safari αλλα τουλαχιστον να διορθωθηκε λιγο. "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Όσες σελίδες άνοιξα (και το myphone) η φόρτωση ήταν ταχύτατη και το scrolling δεν είχε κανένα κόλλημα. Το zoom in & out γίνεται ταχύτατα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου για να προσαρμώσει την σελίδα. Πάρα πολύ ωραία η λειτουργία πλήρης οθόνης και τρομερά βολικό που όταν επιλέγεις ρυθμίσεις, βγαίνουν όλα σε πλέγμα και διαλέγεις όποιο εικονίδιο θέλεις. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όσες σελίδες και αν άνοιξα. Όμως δεν μπορώ σίγουρα να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη γιατί η χρήση του browser δεν ήταν διεξοδική αλλά σύντομη. Οι πρώτες μου εντυπώσεις πάντως είναι άριστες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Θα ηθελα κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει να μου απαντησει γιατι ειναι τα πρωτα λεπτα που χειριζομαι το τηλεφωνο κ δεν εχω εξοικιωθει ακομη πληρως. Θελω να μου πειτε αν η μπροστινη καμερα του κινητου τραβαει κ εκεινη φωτογραφιες η' ειναι μονο για βιντεοκληση και ακομη θελω να μου πειτε αν εχω εγκατεστημενη την τελευταια αναβαθμιση,πηγα στην επιλογη ενημερωση συσκευης και μου γραφει τα εξης΄εκδοση λογισμικου V11.0.008 Ημ/νια εκδοσης λογισμικου 09-12-2008 Προσαρμοσμενη εκδοση 11.0.008.red.01. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ΑΥτό δεν το έξαψα αλλά άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει οτι η μπροστινή κάμερα δεν μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες αλλά χρησιμοποιείται μόνο για βιντεοκλήση. Για να το διαπιστώσεις, άνοιξε την κάμερα, πάτα επιλογές και χρήση δεύτερη κάμερας. ΑΝ δουλέψει, δοκίμασε να τραβήξει φωτο. Αν όχι, πάει να πει δεν γίνεται. Την τελευταία αναβάθμιση έχεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αλλοι περιμενουν ποτε θα κυκλοφορησει και καποια καλοπαιδα το εχουν ηδη και του κανουν βασανιστηρια.:shock:Ατιμη κοινωνια. http://www.engadget.com/2008/12/27/nokias-5800-xpressmusic-gets-torture-tested-succumbs-to-the-pa/ [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αλλοι περιμενουν ποτε θα κυκλοφορησει και καποια καλοπαιδα το εχουν ηδη και του κανουν βασανιστηρια.:shock:Ατιμη κοινωνια. http://www.engadget.com/2008/12/27/nokias-5800-xpressmusic-gets-torture-tested-succumbs-to-the-pa/ Τι κάνουν αυτοί ρεεε? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πάει, έχει χαζέψει ο κόσμος... :X Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Και μη χειροτερα......:X:blink::blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Θα ηθελα κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει να μου απαντησει γιατι ειναι τα πρωτα λεπτα που χειριζομαι το τηλεφωνο κ δεν εχω εξοικιωθει ακομη πληρως. Θελω να μου πειτε αν η μπροστινη καμερα του κινητου τραβαει κ εκεινη φωτογραφιες η' ειναι μονο για βιντεοκληση και ακομη θελω να μου πειτε αν εχω εγκατεστημενη την τελευταια αναβαθμιση,πηγα στην επιλογη ενημερωση συσκευης και μου γραφει τα εξης΄εκδοση λογισμικου V11.0.008 Ημ/νια εκδοσης λογισμικου 09-12-2008 Προσαρμοσμενη εκδοση 11.0.008.red.01. εγώ έχω V10.0.010 soft vers date 01/11/08 custom version date 07/11/2008 language set 09 model 5800 xpressmusic Type RM-356 latest update Not update Δοκιμή για αναβάθμιση έχω κάνει και από το τηλέφωνο και από τον υπολογιστή και δεν βγάζει ότι υπάρχει διαθέσημη :O Εσένα που βρήκαν και πέρασαν και Ελληνικά!!αφού ακόμη δεν έχει βγεί επίσημη rom από τη Νόκια; ΑΥτό δεν το έξαψα αλλά άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει οτι η μπροστινή κάμερα δεν μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες αλλά χρησιμοποιείται μόνο για βιντεοκλήση. Για να το διαπιστώσεις, άνοιξε την κάμερα, πάτα επιλογές και χρήση δεύτερη κάμερας. ΑΝ δουλέψει, δοκίμασε να τραβήξει φωτο. Αν όχι, πάει να πει δεν γίνεται. Την τελευταία αναβάθμιση έχεις. :) Δοκίμασα αυτό που λές και δεν σου δίνει την δυνατότητα να δουλέψεις την μπροστινή κάμερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αρα στην ουσια η μπροστινη καμερα σχεδον αχριστη ειναι.Μονο για βιντεο κλησεις......που αμφιβαλωω αν κανει κανεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 τι να σου πω φιλε μου esykas ....κι εγω απορησα εχθες μολις το ειδα.και να φανταστεις οτι στον καιζερ εφεραν μονο 2 κομματια σε κοκκινο-το οποιο ειναι φανταστικο-και το ενα το πηρα εγω και το αλλο ενας αλλος κυριος.και απο οτι ρωτησα δεν ξερει ποτε 8α ξαναφερει...προφανως μετα τις γιορτες.τωρα που βρηκαν ελληνικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 τι να σου πω φιλε μου esykas ....κι εγω απορησα εχθες μολις το ειδα.και να φανταστεις οτι στον καιζερ εφεραν μονο 2 κομματια σε κοκκινο-το οποιο ειναι φανταστικο-και το ενα το πηρα εγω και το αλλο ενας αλλος κυριος.και απο οτι ρωτησα δεν ξερει ποτε 8α ξαναφερει...προφανως μετα τις γιορτες.τωρα που βρηκαν ελληνικα.... αν δουλευει το nemesis μπορει να βρει καμια update με αλλαγη του product code. Ετσι δν ειναι λογικα? [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αρα στην ουσια η μπροστινη καμερα σχεδον αχριστη ειναι.Μονο για βιντεο κλησεις......που αμφιβαλωω αν κανει κανεις. :)πρίν από χρόνια που το έίχαν δωρεάν ναι βλέπαμε και καμιά φάτσα τώρα μόνο μέσω από καμιά ταινία στη τηλεόραση θυμάμε ότι υπάρχει.... τι να σου πω φιλε μου esykas ....κι εγω απορησα εχθες μολις το ειδα.και να φανταστεις οτι στον καιζερ εφεραν μονο 2 κομματια σε κοκκινο-το οποιο ειναι φανταστικο-και το ενα το πηρα εγω και το αλλο ενας αλλος κυριος.και απο οτι ρωτησα δεν ξερει ποτε 8α ξαναφερει...προφανως μετα τις γιορτες.τωρα που βρηκαν ελληνικα.... πάντως από Νόκια δεν υπάρχει ακόμη και έχει γραφτεί η επικείμενη αναβάθμιση στο All about Symbian αν δουλευει το nemesis μπορει να βρει καμια update με αλλαγη του product code. Ετσι δν ειναι λογικα? το νέμεση που δοκίμασα στα πεταχτά δεν την αναγνωρίζει αλλά δεν ξέρω και πολλά σε αυτά.Πάντως κάτι για flash lite 3 είδα ότι κάνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 αν δουλευει το nemesis μπορει να βρει καμια update με αλλαγη του product code. Ετσι δν ειναι λογικα? Και να δουλέψει αυτός ο τρόπος είναι πλέον επικίνδυνα τα πράγματα, γιατί η Nokia έχει πια σαν πολιτική της να ακυρώνει την εγγύηση σε τηλέφωνα που έχουν αλλαγμένο το product code. p.s.: esykas, χρόνια πολλά man, πολύχρονος. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Και να δουλέψει αυτός ο τρόπος είναι πλέον επικίνδυνα τα πράγματα, γιατί η Nokia έχει πια σαν πολιτική της να ακυρώνει την εγγύηση σε τηλέφωνα που έχουν αλλαγμένο το product code. p.s.: esykas, χρόνια πολλά man, πολύχρονος. :) Ευχαριστώ πολύ όσο για την καινούργια έκδοση από εδώ πήραν μάλλον τις πληροφορίες http://s60inside.wordpress.com/2008/12/23/nokia-5800-xpressmusic-neue-firmware-v11008/ Nokia 5800 XpressMusic firmware v11.0.08 changelog: Homepage is not defined for Vodafone Live! Last word disappears when selecting receiver in SMS My Nokia: phone displays “#” in front of Application name. During Back-Up & Restore operation, calendar entries are not restored Operator menu link within Welcome application Invalid message pops up before playing the file received via Bluetooth. Input Method, VKB just display number when selecting a WLAN access point which contains a password. Chinese box HWR control buttons and FS HWR control bar are too small. Unable to add image to Contact bar from Gallery when there is about 5 GB of data in memory card In Arabic UI, in calendar, the arrows on the top are reversed in week view and day view UI-rotation is too sensitive Search: Google search service is missing in Search. Contact could not display when switch numbers in Singtel 2-in-1 SIM card Maps: Wrong layout of the strings in the Maps search and favorites views Could not send new email if user name and password is not pre-defined Phone drops from service when both A5/3 +GEA3 used simultaneously with WLAN The Messaging application crashes a lot specially when replying or trying to send SMS you have to remove battery to be able to use the device again License Manager for Maps is not integrated to SW 5.0 Touch: Phonebook crashing when adding detail: Birthday, Anniversary Web screen is messed up Non stop Music Player “Library update” Clock, Alarm is inactive when phone is power off. APN Configuration Settings Update to be used for the Setting Wizard Ex-Factory settings are wrong UE unable to open Setting Wizard StartUpSettings version updated. Phone lost correct time during power off USSD - “Call Control Send USSD” command UE drops from 3G, then cannot sync to 3G cells Browser: Flash objects causes problems while browsing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ωραίο τηλεφωνάκι, αλλά όπως όλα τα νόκια χοντρό βρε αδερφέ..!:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ποτε ερχεται επισημα? Εχω κ επιδοτηση τον αλλο μηνα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 λογικά μέσα στον ιανουάριο πρέπει να το περιμένουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts