Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβγαλα κατι φωτογραφιες με το Cookie και ειναι 1.05mb ενω αλλες 1.23mb..:blink:..oμολογω πως δεν το περιμενα τοσο μεγαλο μεγεθος!!..εδω στο lg kc550 που εχει ο πατερας μου το μεγαλυτερο μεγεθος που πανε στα 5mpixels ειναι 900kb..μαλιστα εχουν αναφερθει διαφορα τετοια στο αντιστοιχο τοπικ του kc550 στο myphone..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβγαλα κατι φωτογραφιες με το Cookie και ειναι 1.05mb ενω αλλες 1.23mb..:blink:..oμολογω πως δεν το περιμενα τοσο μεγαλο μεγεθος!!..εδω στο lg kc550 που εχει ο πατερας μου το μεγαλυτερο μεγεθος που πανε στα 5mpixels ειναι 900kb..μαλιστα εχουν αναφερθει διαφορα τετοια στο αντιστοιχο τοπικ του kc550 στο myphone..

Afou exei toso megali o8oni...

Afou exei toso megali o8oni...

Δν νομιζω να παιζει ρολο η οθονη..η αναλυση παιζει, ο φακος, ο αισθητηρας και πολλα αλλα..

Μια φωτο τραβηγμενη στην υψηλοτερη αναλυση 3mpixels απ'το μπισκοτακι:

http://img12.imageshack.us/img12/8374/p2505091310.th.jpg

αρκετα καλη θα ελεγα!!:D

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Δν νομιζω να παιζει ρολο η οθονη..η αναλυση παιζει, ο φακος, ο αισθητηρας και πολλα αλλα..

Μια φωτο τραβηγμενη στην υψηλοτερη αναλυση 3mpixels απ'το μπισκοτακι:

http://img12.imageshack.us/img12/8374/p2505091310.th.jpg

αρκετα καλη θα ελεγα!!:D

σε τι ρυθμιση το τραβηξες? αυτοματο?

σε τι ρυθμιση το τραβηξες? αυτοματο?

-Αναλυση: 3mpixels

-ποιοτητα: πολη καλη

-Νυχτερινη ληψη: off

-Ισορροποια λευκου: Αυτοματο

Δεν εχει αλλες ρυθμισεις οσον αφορα την ποιοτητα της φωτογραφιας..εμενα παντως μου φανηκε πολυ καλη φωτο (για την ημερα)..για νυχτα θα τραβηξω καμια οταν σκοτεινιασει να δουμε τι ψαρια πιανει και θα την ανεβασω..:)

ρωταω γιατι εγω χαλαστηκα απο τη καμερα. ειχα πριν to k800ι και ειχα τραβιξει απειρες φωτογραφιες και τωρα μερικες που εβγαλα με το LG δε μου φανηκαν και πολυ της προκοπης.

-Αναλυση: 3mpixels

-ποιοτητα: πολη καλη

-Νυχτερινη ληψη: off

-Ισορροποια λευκου: Αυτοματο

Δεν εχει αλλες ρυθμισεις οσον αφορα την ποιοτητα της φωτογραφιας..εμενα παντως μου φανηκε πολυ καλη φωτο (για την ημερα)..για νυχτα θα τραβηξω καμια οταν σκοτεινιασει να δουμε τι ψαρια πιανει και θα την ανεβασω..:)

Kalitera na min trabikseis!:X:rolleyes:

Kalitera na min trabikseis!:X:rolleyes:

χαχαχα..καταλαβα..ε, ενταξει μωρε δεν πειραζει..εχω προετοιμαστει ψυχολογικα..:p..δεν περιμενω και πολλα..

Κι εδω μια φωτο σε εσωτερικο χωρο στο δωματιο μου συγκεκριμενα με ενεργοποιημενη την νυχτερινη ληψη (οχι δεν παιζω με αμαξακια..για στολισμα το εχω..:lol:)

http://img9.imageshack.us/img9/6931/p2505092014.th.jpg

Μετρια προς το χαλια θα την χαρακτηριζα..οι κοκκοι ειναι δυστυχως εντονοι στην φωτο..δεν υποστηριζει και macro mode..:(

Nα ρωτήσω κάτι??? Μπορει να λαμβάνει ανάφορές παράδοσης στα sms που στέλνει??? όπως δηλαδή κ τα Sony Ericsson???

Nαι.Μυνηματα-Ρυθμισεις-SMS-Αναφορα παραδοσης και επιλεγεις ΟΝ.Σχεδον το ιδιο και με τα ΜΜS.(Αυτο ελειπε να μην ειχε!:X:blink:)

Καλό κινητό αλλά δε μπόρεσα να αντέξω τη μπαταρία του και το έδωσα

Δεν πειραζει..ευχομαι την επομενη φορα σταθερο κινητο..:D..(αν εισαι σαν κι εμενα που βαριεμαι ευκολα τα κινητα και θελω να παιρνω καινουργια τοτε η ευχη αυτη δεν θα πιασει..:lol:..)

Eμενα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι με το που παει η μπαταρια στην μια γραμμη τοτε αρχιζεις και ψαχνεις τον φορτιστη..:down:..

N78 και Τ700 δε ξέρω το πήρα παρορμητικά :p

Kαι λεω κι εγω που εχω αλλαξει τοσα κινητα οτι ειμαι υπερβολικος..τελικα υπαρχουν και χειροτερα..:lol:

Δηλαδη εχεις 3 κινητα..??:blink:..ποιο απ'ολα ειναι το κυριο σου??εμενα το lg cookie και σαν δευτερο εχω το νοκια 3110c..:p

Καλό κινητό αλλά δε μπόρεσα να αντέξω τη μπαταρία του και το έδωσα

Πάντως και εγώ έχω το κινητό δύο βδομάδες τώρα και σκέφτομαι να το δώσω. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, η μπαταρία ειναι όντως μεγάλο πρόβλημα και πιστεύω με τα ίδια χρήματα θα μπορούσα να πάρω ένα άλλο κινητό π.χ. Ericsson ή Nokia με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.

Μεγάλη απογοήτευση και τα ακουστικά του...

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία όσο η ποιότητα κατασκευής κ τα μνμτα!!! Δηλαδή στέλνω ίσως κ 50 sms την ημερα, με ενδιαφέρει λοιπόν να μην τρείζει οταν θα γράφω κ φυσικά να μπορώ να γραφω άνετα... Γίνονται όλα αυτά με το LG cookie???

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία όσο η ποιότητα κατασκευής κ τα μνμτα!!! Δηλαδή στέλνω ίσως κ 50 sms την ημερα, με ενδιαφέρει λοιπόν να μην τρείζει οταν θα γράφω κ φυσικά να μπορώ να γραφω άνετα... Γίνονται όλα αυτά με το LG cookie???

Oχι, αλλα πρεπει να ξερεις πως αφου παιρνεις ενα touchscreen κινητο δεν θα γραφεις τοσο γρηγορα οσο και σε ενα bar η slide!

Mπορεις ομως να βαλεις απο τις ρυθμισεις στο νεο SMS πληκτρολογιο κινητου.Εχει εικονικο πληκτρολογιου κανονικου κινητου.Μπορει να σε διευκολινει.

Kατι άλλο, όταν μιλας στο τηλ. δεν πατιούνται κατά λάθος τα εικονικά πληκτρα της οθόνης αφής, από το αυτί για παράδειγμα???