Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guys εχω μια απορια...εχει υπερβολικα δυνατο ηχο οταν αναπαραγω βιντεο..εχω την ενταση στο vol. 1 και εχει πολυ δυνατο ηχο...το εχει παρατηρησει κανεις??..ενταξει ειπαμε να εχει δυνατο ηχειο αλλα οχι και τοσο..δηλαδη αν θελω να το εχω χαμηλα πως θα γινει???:confused:..στην μουσικη ειναι καπως πιο νορμαλ τα πραγαμτα..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guys εχω μια απορια...εχει υπερβολικα δυνατο ηχο οταν αναπαραγω βιντεο..εχω την ενταση στο vol. 1 και εχει πολυ δυνατο ηχο...το εχει παρατηρησει κανεις??..ενταξει ειπαμε να εχει δυνατο ηχειο αλλα οχι και τοσο..δηλαδη αν θελω να το εχω χαμηλα πως θα γινει???:confused:..στην μουσικη ειναι καπως πιο νορμαλ τα πραγαμτα..

Το ειχα πει πιο πανω.Εχει πολυ δυνατο ηχειο.Δυστυχως μερικες φορες αλειωνεται και ο ηχος!

Το ειχα πει πιο πανω.Εχει πολυ δυνατο ηχειο.Δυστυχως μερικες φορες αλειωνεται και ο ηχος!

Nαι το ειδα..απλα ηταν σε προηγουμενη σελιδα και δν το ειχα προσεξει...μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τον χαμηλωσω..απ'τις ρυθμισεις..??..και ενταξει ειναι που ειναι δυνατος αλλα αλειωνεται κιολλας οπως λες κι εσυ..

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Nαι το ειδα..απλα ηταν σε προηγουμενη σελιδα και δν το ειχα προσεξει...μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τον χαμηλωσω..απ'τις ρυθμισεις..??..και ενταξει να ηταν δυνατος αλλα αλειωνεται οπως λες κι εσυ..

To εχω ψαξει και δεν εχω βρει τιποτα!Αν συγκρινεις με καποιο Sony Ericsson την ενταση του ηχου τους θα δεις γιατι λεω πως ειναι πολυ δυνατος...

To εχω ψαξει και δεν εχω βρει τιποτα!Αν συγκρινεις με καποιο Sony Ericsson την ενταση του ηχου τους θα δεις γιατι λεω πως ειναι πολυ δυνατος...

Nαι το συγκρινα με το SE K770i και εχει τεραστια διαφορα..δηλαδη πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο..δλδ να προσπαθω να βρω τροπο να χαμηλωσω την ενταση του ηχου η οποια ειναι υπερβολικη..συνηθως μεχρι τωρα προσπαθουσα για το αντιθετο..:p

Δηλαδη ετσι και το παω την ενταση κοντα στο vol.10 νομιζεις οτι θα εκραγει..:rocket:..Αρχικα μου δημιουργηθηκαν διαφορες υποψιες για ελλατωματικο ηχειο αλλα ενταξει το επιβεβαιωσα

Τελος παντων θα το ψαξω σημερα το απογευμα..ισως βρω τπτ..παντως καλο βγηκε το κνητακι..δν βρισκεις ευκολα τετοιες οθονες με τοσα λιγα λεφτα (εξαιρεση CECT και διαφορα αλλα κινεζικα..)

Guys εχω μια απορια...εχει υπερβολικα δυνατο ηχο οταν αναπαραγω βιντεο..εχω την ενταση στο vol. 1 και εχει πολυ δυνατο ηχο...το εχει παρατηρησει κανεις??

Πολύ σπαστικό αυτό :mad:

Παίζει πάρα πολύ δυνατά και χαμηλώνει ελάχιστα !!! :O

Αν βάλεις να παίξει κανά ...πονηρό video , το μαθαίνει όλη η γειτονιά !!! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Nαι το συγκρινα με το SE K770i και εχει τεραστια διαφορα..δηλαδη πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο..δλδ να προσπαθω να βρω τροπο να χαμηλωσω την ενταση του ηχου η οποια ειναι υπερβολικη..συνηθως μεχρι τωρα προσπαθουσα για το αντιθετο..:p

Δηλαδη ετσι και το παω την ενταση κοντα στο vol.10 νομιζεις οτι θα εκραγει..:rocket:..Αρχικα μου δημιουργηθηκαν διαφορες υποψιες για ελλατωματικο ηχειο αλλα ενταξει το επιβεβαιωσα

Τελος παντων θα το ψαξω σημερα το απογευμα..ισως βρω τπτ..παντως καλο βγηκε το κνητακι..δν βρισκεις ευκολα τετοιες οθονες με τοσα λιγα λεφτα (εξαιρεση CECT και διαφορα αλλα κινεζικα..)

Μεγια!(να δεν στο ειπα!νομιζω στο ειπα)και καλυ επιτιχια!Που να το βαλεις στο 30(μεγιστο!)

Μεγια!(να δεν στο ειπα!νομιζω στο ειπα)και καλυ επιτιχια!Που να το βαλεις στο 30(μεγιστο!)

Ευχαριστω πολυ φιλε Ισιδωρε..νομιζω θα την χρειαστω αρκετα..:D..οσον αφορα το κινητο δεν εχω επιχειρησει να το παω τοσο δυνατα γιατι προβλεπω να εκραγει στην κυριολεξια το κινητο..:lol:

Πολύ σπαστικό αυτό :mad:

Παίζει πάρα πολύ δυνατά και χαμηλώνει ελάχιστα !!! :O

Αν βάλεις να παίξει κανά ...πονηρό video , το μαθαίνει όλη η γειτονιά !!!:lol

Ναι ετσι ειναι...:lol::lol::w00t:..μονο handsfree αν θελουμε τετοιου ειδους βιντεο..:p

Mολις πριν απο λιγο μου εκανε και το πρωτο freezing να το πω ετσι..:mad:..απλα πατησα το κουμπι με το κοκκινο τηλεφωνακι (το γνωστο ''no'') για να βγω απ'την καμερα και κολλησε η οθονη..αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει..

2 ερωτησεις:

-αρχεια .swf δν διαβαζει??..γτ στην micro sd που εχω βαλει εχει δημιουργηθει ενας φακελος που λεγεται ''περιεχομενο flash''..κι οταν τα βαζω και πατω να τα προβαλει μου βγαζει ''μη υποστηριζομενο αρχειο''

-το ξυπνητυρι χτυπαει οταν ειναι απενεργοποιημενο το κινητο??..απλα για να μην καθομαι να το βαζω να χτυπησει σε ενα 1 λεπτο να κλεινω το κιν. να περιμενω να δω αν θα χτυπησει..ας πει οποιος ξερει..

:thanks:

Mολις πριν απο λιγο μου εκανε και το πρωτο freezing να το πω ετσι..:mad:..απλα πατησα το κουμπι με το κοκκινο τηλεφωνακι (το γνωστο ''no'') για να βγω απ'την καμερα και κολλησε η οθονη..αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει..

2 ερωτησεις:

-αρχεια .swf δν διαβαζει??..γτ στην micro sd που εχω βαλει εχει δημιουργηθει ενας φακελος που λεγεται ''περιεχομενο flash''..κι οταν τα βαζω και πατω να τα προβαλει μου βγαζει ''μη υποστηριζομενο αρχειο''

-το ξυπνητυρι χτυπαει οταν ειναι απενεργοποιημενο το κινητο??..απλα για να μην καθομαι να το βαζω να χτυπησει σε ενα 1 λεπτο να κλεινω το κιν. να περιμενω να δω αν θα χτυπησει..ας πει οποιος ξερει..

Νομιζω χτυπαει.Θα το δοκιμασω τωρα γιατι εχω και εγω την ιδια απορια.Πρεπει να το εχεις αναγκαστηκα στο κανονικο προφιλ.

Ναι χτυπαει!

Επειδη τα handsfree του κινητου δν μου φαινονται και πολυ σόι και απ'οτι φαινεται σε λιγο καιρο θα χαλσουν οποτε που μπορω να βρω και να αγορασω αλλα..λεμε τωρα σε περιπτωση που χαλασουν..με μια συντομη αναζητηση σε γνωστα μαγαζια δν βρηκα τπτ..:worry:

EDIT: Βρηκα αυτο...κανει για το lg cookie..??(οπτικα φαινεται καλυτερο απ'αυτο που εδινε η μαμα lg)

Επειδη τα handsfree του κινητου δν μου φαινονται και πολυ σόι και απ'οτι φαινεται σε λιγο καιρο θα χαλσουν οποτε που μπορω να βρω και να αγορασω αλλα..λεμε τωρα σε περιπτωση που χαλασουν..με μια συντομη αναζητηση σε γνωστα μαγαζια δν βρηκα τπτ..:worry:

παντος να σε ενημερωσω εγω εχω ενα bluetooth hands free jabra και δεν ειναι συμβατο με το ookie.

το εχω βαλει σε αρκετα αλλα τηλεφωνα αλλα το cookie αρνειτε να κανει συνδεση μαζι του.

στο λεω αυτο ωστε αν αποφασισεις να παρεις ενα bluetooth hands free να την ψαξεις λιγο παραπανω,ωστε να ειναι συμβατο με το μπισκοτακι.

...

Κτυπάει κανονικά, όπως και η ειδοποιήσεις του ημερολογίου.

να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει...προσπαθω να μεταφέρω τις επαφές μου απο sony ericsson και οπως πρότεινε κάποιος πιο πάνω εκανα αποστολή με bluetooth.Αφου έστειλε κανονικά κάποιες ,γυρω στις 50,τωρα όταν προσπαθω να κανω αποστολή στο ericsson βγαζει "το αντικειμενο δεν εγινε αποδεκτο απο την αλλη συσκευη" ενώ στο lg δείχνει "αποσυνδεση".

?????

Νέα απάντηση μετά από λίγο ψάξιμο.

Χθες που έψαξα λιγάκι γιατί παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό, είδα ότι δε στέλνει καταχωρήσεις που περιλαμβάνουν χαρακτήρες όπως "/". Για έλεγξε μήπως και σε εσένα ισχύει αυτό.

Νέα απάντηση μετά από λίγο ψάξιμο.

Χθες που έψαξα λιγάκι γιατί παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό, είδα ότι δε στέλνει καταχωρήσεις που περιλαμβάνουν χαρακτήρες όπως "/". Για έλεγξε μήπως και σε εσένα ισχύει αυτό.

ευχαριστω πολύ για την προσπάθεια αλλα δεν είναι αυτό δυστυχώς. Εστειλα όλες τις επαφές μέχρι το Μ και τώρα δεν στέλνει καμία. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να αρχίσω να τις περνάω μία μία.

πως βαζω κεφαλαια μονο οταν γραφω μηνυμα?

Υαρχει ενα βελακι.Οταν ειναι επανω γραφεις με κεφαλαια και το αντιστροφο.

Yπαρχει καποιος τροπος να βαλω στην οθονη την δευτερη ζελατινα που εδινε ωστε μα μην δημιουργηθουν αυτες οι ενοχλητικες φουσκαλιτσες??:confused:

Ευχαριστω!!

πως βαζω κεφαλαια μονο οταν γραφω μηνυμα?

Για να μένουν συνεχώς κεφαλαία τα γράμματα πάτα δυο φορές συνεχόμενα το πλήκτρο "shift".

Yπαρχει καποιος τροπος να βαλω στην οθονη την δευτερη ζελατινα που εδινε ωστε μα μην δημιουργηθουν αυτες οι ενοχλητικες φουσκαλιτσες??:confused:

Ευχαριστω!!

Βρες μαι καρτούλα σε μέγεθος πιστωτικής περίπου (τηλεκάρτα π.χ. ή αν έχεις πιστωτική) δίπλωσε στην άκρη της ένα πανάκι ή ένα χαρτί έτσι ώστε να πιέζεις με αυτή τη κάρτα τη ζελατίνα, την οποία απελευθερώνεις σιγά σιγά πάνω στην οθόνη χωρίς να αφήνεις κενά, άρα φουσκάλες και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να γδάρεις τη συσκευή.

Πριν ξεκινήσεις να βάλεις την ζελατίνα καθάρισε πολύ καλά την οθόνη, κατά προτίμηση με ένα χαρτάκι ή πανάκι καθαρισμού γυαλιών ή φακών.

Βρες μαι καρτούλα σε μέγεθος πιστωτικής περίπου (τηλεκάρτα π.χ. ή αν έχεις πιστωτική) δίπλωσε στην άκρη της ένα πανάκι ή ένα χαρτί έτσι ώστε να πιέζεις με αυτή τη κάρτα τη ζελατίνα, την οποία απελευθερώνεις σιγά σιγά πάνω στην οθόνη χωρίς να αφήνεις κενά, άρα φουσκάλες και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να γδάρεις τη συσκευή.

Πριν ξεκινήσεις να βάλεις την ζελατίνα καθάρισε πολύ καλά την οθόνη, κατά προτίμηση με ένα χαρτάκι ή πανάκι καθαρισμού γυαλιών ή φακών.

Eυχαριστω φιλε tazio..:D

παιδια οταν μπαινω στο μενου της καμερας δε μπορω να δω τη μπαρα που κανεις ζουμ. πως εμφανιζεται?

Στην αναλυση 3.0ΜΡ δεν μπορεις να κανεις ζουμ.Αμα θελεις απο τις ρυθμισεις να κατεβασεις την ποιοτητα ωστε να κανεις ενα απειροελαχιστο ζουμ.

Στην αναλυση 3.0ΜΡ δεν μπορεις να κανεις ζουμ.Αμα θελεις απο τις ρυθμισεις να κατεβασεις την ποιοτητα ωστε να κανεις ενα απειροελαχιστο ζουμ.

δε το γνωριζα. ευχαριστω.