filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μου ειπαν στο καταστημα YOU απ'οπου το πηρα να βγαλω την ζελατινα που εχει (οπως καθε κινητο εχει..) και να βαλω αυτη που δινει μεσα στην συσκευασια..εγω ομως δεν θελω να την βγαλω την ζελατινα που εχει..μια χαρα προστατευει απ'τις δαχτυλιες..γτ ομως μου ειπαν οτι πρεπει να την βγαλω..??μπορει να παθει κατι η οθονη αφης..??:confused: Άντε με γεια σου , κι εγώ το μαύρο με γκρι πήρα , ....δεν είναι πανέμορφο ?!!!!:up:[/Quote] Ευχαριστω!!..ναι πανεμορφο ειναι..και πιο σοβαρο το μαυρο..εχει βγει και σε ροζ και σε ασημι..και το ασημι μ'αρεσε..:D.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 παιδια το μεγαφωνο ειναι δυνατο? Παρα πολυ δυνατο ειναι με συνεπεια να αλειωνεται η ποιοτητα του ηχου!:!::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 μολις το πηρα και εγω. ακομα δεν εχω ανοιξει καν το κουτι. ποση ωρα να βαλω να φορτισει πρωτη φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 μολις το πηρα και εγω. ακομα δεν εχω ανοιξει καν το κουτι. ποση ωρα να βαλω να φορτισει πρωτη φορα? Καταρχας,Μεγια σου!Ελπιζω να σου φανει γερο(οχι πως δεν ειναι:))!7 ωρες οπως καθε κινητο!Θα αλλαξεις το avatar σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Λοιπον καθως φορτησε πληρως ειπα να το σκαλησω αρκετα..καταρχην η συσκευασια περιλαμβανει: φορτιστης, μπαταρια, cd-manuals, handsfree, usb καλωδιο, προστατευτικο οθονης οπως θα καταλαβατε πληρεστατη..:happy: Εντυπωσεις: -Φοβερη οθονη αφης 3'', μεγαλη και ευαναγνωστη -Το μενου ευκολο με γρηγορη πλοηγηση -Πολλα και ομορφα εφε που θυμιζουν ακριβα κινητα -Ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη..ειναι στιβαρο και εχει ωραια αισθηση οταν το κρατας στο χερι -Ομορφα widgets στην κυρια οθονη του -η καμερα του ειναι αρκετα καλη αλλα την ημερα..σε εσωτερικους χωρους τα παει σχετικα καλα..τη νυχτα δεν ξερω ακομη οταν βραδιασει θα δω τι κανει (δν περιμενω και πολλα)..αλλωστε δεν ειναι φωτογραφικο κινητο..οποιος θελει φωτογραφικο κινητο υπαρχει η επιλογη του renoir.. -Ο ηχος τοσο απ'το ενσωματωμενο ηχειο οσο και απ'τα handsfree ειναι ικανοποιητικος.. -Η οθονη για την παρακολουθηση ταινιας ειναι μια χαρα..ενταξει δν ειναι και pvp αλλα μιλαω εγω που εχω δει ταινια στο ipod nano με την 2'' οθονη..:p Αυτα προς το παρον..εμενα προσωπικα μου αφησε θετικοτατες εντυπωσεις..πολυ καλο κινητο για τα λεφτα του..απορω πως τοσο καιρο το σκεφτομουν και δν ειχα παει να το αγορασω κατευεθειαν..να φανταστειτε ετσι μου ερχεται τωρα να παω να παρω αλλο ενα να εχω δυο..:lol: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 καλοδουλευτο σε ολους τους καινουργιους κατοχους :) εγω θα ηθελα να σας ρωτησω τι εκδοση λογισμικου φορανε τα καινουργια που πηρατε τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodhat Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 εγώ το πήρα τη Δευτέρα και έχω 10 d...(αν είναι αυτό η έκδοση λογισμικού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 εγώ το πήρα τη Δευτέρα και έχω 10 d...(αν είναι αυτό η έκδοση λογισμικού) ναι αυτο ειναι. εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 τι εννοεις σε ορισμενους αριθμους?? αφου δεν στο κανει σε ολες,πιστευω ειναι ευκολο να βρεις τον λογο.απλα δες πως εχεις περασει τις επαφες. δηλ ειναι ολες γραμμενες με ελληνικους χαρακτηρες?? ... Το έχει παρουσιάσει, το πρόβλημα με τα "κινέζικα" και σε ονόματα περασμένα και με λατινικούς και με ελληνικούς χαρακτήρες. Πρόσφατα, σε τρεις αριθμούς γραμμένους με λατινικούς χαρακτήρες τους δυο δε με άφησε να τους στείλω και τον ένα που τον έστειλε τον έκανε "κινέζικο". Προσωπικά πάντως αυτό είναι το λιγότερο πρόβλημα, μια και τους αριθμούς μια φορά τους πέρασα και μετά οποιοσδήποτε άλλος προκύψει απλά τον καταχωρώ. Αυτό που δε διορθώνεται και είναι για εμένα άκρως ενοχλητικό και όχι μόνο είναι το πρόβλημα που είχα αναφέρει παλαιότερα ... Η δική μου συσκευή παρουσιάζει ένα πρόβλημα στο ημερολόγιο. Βάζω κανονικά τις συναντήσεις (ημερήσιες ή επαναλαμβανόμενες) και η ένδειξη στη κορυφή της οθόνης εμφανίζεται κανονικά, δηλαδή όταν έρθει η προ ρυθμισμένη ώρα κτυπά η ειδοποίηση. Αν βάλω μια ειδοποίηση όμως για την άλλη ημέρα π.χ. και το βράδι κλείσω τη συσκευή, όταν ενεργοποιήσω πάλι τη συσκευή η ένδειξη στην οθόνη δεν εμφανίζεται καθόλου με αποτέλεσμα οι ειδοποιήσεις να μην γίνονται. Πρέπει δηλαδή αφού ενεργοποιήσω τη συσκευή να μπω στο ημερολόγιο να ανοίξω μια οποιαδήποτε συνάντηση να πάω στην επεξεργασία της και να την αποθηκεύσω, έστω και χωρίς καμία αλλαγή, για να λειτουργήσει το ημερολόγιο σωστά. Πριν μέρες η ένδειξη εμφανιζόταν έστω και αρκετή ώρα μετά την ενεργοποίηση της συσκευής, τώρα δε το κάνει ούτε και αυτό. Έκανα επαναφορά της συσκευής αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις ή υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος στο ημερολόγιο που δε τη ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 μολις το πηρα και εγω. ακομα δεν εχω ανοιξει καν το κουτι. ποση ωρα να βαλω να φορτισει πρωτη φορα? Μέχρι να δείξει η ένδειξη ότι φορτίστηκε πλήρως. Μου ειπαν στο καταστημα YOU απ'οπου το πηρα να βγαλω την ζελατινα που εχει (οπως καθε κινητο εχει..) και να βαλω αυτη που δινει μεσα στην συσκευασια..εγω ομως δεν θελω να την βγαλω την ζελατινα που εχει..μια χαρα προστατευει απ'τις δαχτυλιες..γτ ομως μου ειπαν οτι πρεπει να την βγαλω..??μπορει να παθει κατι η οθονη αφης..??:confused: ... Πιθανόν να στο είπαν γιατί η ζελατίνα που έχει τοποθετημένη είναι όπως όλες οι ζελατίνες των κινητών που αγοράζουμε για μια μικρή προστασία από μικρό επαφές μέσα στο κουτί της συσκευασίας. Η ζελατίνα που υπάρχει μέσα στη συσκευασία είναι καθαρά για προστασία οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να εβγαζα την ζελατινα που εχει τωρα το κινητο οταν το αγορασα και να εβαζα αυτην της συσκευασιας??:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να εβγαζα την ζελατινα που εχει τωρα το κινητο οταν το αγορασα και να εβαζα αυτην της συσκευασιας??:confused: Για το KP500 μιλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Για το KP500 μιλας; Nαι για το kp500 μιλαω..το πηρα σημερα το πρωι..:D.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Nαι για το kp500 μιλαω..το πηρα σημερα το πρωι..:D.. Καλοριζικο.Δεν εχει ζελατινα.Μονο αυτο της συσκευασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να εβγαζα την ζελατινα που εχει τωρα το κινητο οταν το αγορασα και να εβαζα αυτην της συσκευασιας??:confused: μια χαρα ειναι η ζελατινα της συσκευασιας.δεν υπαρει λογος να την βγαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλοριζικο.Δεν εχει ζελατινα.Μονο αυτο της συσκευασιας. Εισαι σιγουρος..??..εμενα εχει..γι'αυτο ρωταω μηπως θα ηταν καλυτερα να εβαζα αυτη που εδινε μεσα στην συσκευασια.. Οκ θα την κρατησω μεχρι να χρειαστει να αντικατασταθει...ευχαριστω!!:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εισαι σιγουρος..??..εμενα εχει..γι'αυτο ρωταω μηπως θα ηταν καλυτερα να εβαζα αυτη που εδινε μεσα στην συσκευασια.. Οκ θα την κρατησω μεχρι να χρειαστει να αντικατασταθει...ευχαριστω!!:) παντος εγω εχω ακομα την ζελατινα που ειχε το κινητο οταν το πηρα. δεν υπηρχε λογος να την βγαλω. αν χαλασει θα βαλω την δευτερη που εχει μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 παντος εγω εχω ακομα την ζελατινα που ειχε το κινητο οταν το πηρα. δεν υπηρχε λογος να την βγαλω. αν χαλασει θα βαλω την δευτερη που εχει μεσα Νομίζω η δευτερη ζελατινα ότι είναι καλύτερη απο αυτή που έχει στην οθόνη αυτή τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Τα ίδια είναι και οι 2 που έχει μέσα,δεν έχουν καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 παντος εγω εχω ακομα την ζελατινα που ειχε το κινητο οταν το πηρα. δεν υπηρχε λογος να την βγαλω. αν χαλασει θα βαλω την δευτερη που εχει μεσα Εμενα δεν ειχε 2η ζελατινα!:cry::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εμενα δεν ειχε 2η ζελατινα!:cry::X δεν μπορει. μια στο τηλεφωνο,και μια στην συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Νομίζω η δευτερη ζελατινα ότι είναι καλύτερη απο αυτή που έχει στην οθόνη αυτή τη στιγμή... ιδιες ειναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 δεν μπορει. μια στο τηλεφωνο,και μια στην συσκευασια. Δεν ειχε στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν ειχε στο τηλεφωνο. για να το λες ετσι θα ειναι. δεν εχω κανενα λογο να μην σε πιστεψω. μπορει να την ξεχασανε,απο φορτο εργασιας:) αλλα επειδη εχω ανοιξει προσωπικα εγω 4 συσκευες,ολα ειχανε μια στο τηλεφωνο και μια μεσα στο κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Μολις πηγα να βγαλω μια φωτο στο δωματιο μου και η φωτογραφια βγηκε σαν να ασπρομαυρη..(χωρις να πειραξω καμια ρυθμιση):blink:..αφου πειραξα τις ρυθμισεις της φωτογραφικης και την ισσοροποια λευκου την εβαλα στο ''φθορισμου'' εφτιαξε καπως..συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο?? Εκδοση λογισμικου εχω κι εγω V10d..απλα επειδη ειχε ρωτησει ενας συμφορουμιτης πριν..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts