Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομίζω να του έδωσαν την ίδια συσκευή. Η LG έχει από τις πιο σοβαρές αντιπροσωπείες στη χώρα μας, αλλά πάντοτε υπάρχει και η περίπτωση να μην ήταν και τόσο ειλικρινείς μαζί του.

Με λίγο ψάξιμο θα το καταλάβει αν είναι η ίδια συσκευή.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά αξίζει το κινητάκι?

Για τα λεφτά του και σε αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλό.

Εσύ τι ζητάς από ένα κινητό;

Βασικά το πήρε ο φίλος μου σήμερα και είναι λιγάκι δυστακτικός.Δεν ζητάει κάτι τρομερό, ένα μέτριο κινητό θέλει.

Βασικά το πήρε ο φίλος μου σήμερα και είναι λιγάκι δυστακτικός.Δεν ζητάει κάτι τρομερό, ένα μέτριο κινητό θέλει.

Aν στέλνει SMS ας μην το πάρει.Αν δεν στέλνει SMS ας το πάρει ανεπιφήλακτα!

Στέλνουμε σμσ,όχι τπτ τρελό,το πολύ 5 τη μέρα....Η μπαταρία του κρατάει μόνο 3 ώρες απ'οτι γράφει στο σάιτ?

3 ώρες; 2-3 μέρες εγώ έχω ακούσει ότι κρατάει και γενικά όλα τα LG τόσο περίπου τόσο πάνε
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Το παρήγγειλε ήδη!Εμφανισιακά είναι ωραίο και του άρεσε.Είναι η 1η του απόπειρα με LG.Τώρα σκέφτομαι κ γω LG αλλά είμαι διστακτική.Τι λες?

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LG KP500 Silver ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ πχ (άμα πέσει από πουθενά καθώς και τα touchscreen λένε ότι είναι πολύ ευπαθείς) επιπλέον δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης καθώς δεν είχα πάρει πολλά κινητά στο παρελθόν, και δεν ξέρω άμα οι 350 ώρες που έχει για χρόνο αναμονής και οι 3 ώρες και 30 λεπτά για χρόνο ομιλίας είναι αρκετές για έναν μέσο χρήστη(να το φορτίζεις κάθε 2-3 μέρες)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?PLZ

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LG KP500 Silver ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ πχ (άμα πέσει από πουθενά καθώς και τα touchscreen λένε ότι είναι πολύ ευπαθείς) επιπλέον δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης καθώς δεν είχα πάρει πολλά κινητά στο παρελθόν, και δεν ξέρω άμα οι 350 ώρες που έχει για χρόνο αναμονής και οι 3 ώρες και 30 λεπτά για χρόνο ομιλίας είναι αρκετές για έναν μέσο χρήστη(να το φορτίζεις κάθε 2-3 μέρες)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?PLZ

Δεν νομίζω να δοκίμασε κανείς την αντοχή του!:p

Η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει 4 μέρες.

Χααα, νομίζετε :p

Ένα θα σας πω. Στην 3ήμερη, στον Κιάμο, το Cookie φίλης, έπεσε κ η χαζή το πάταγε με τη μπότα 10 λεπτά... Και ήταν κ αναποδογυρισμένο με εκτεθειμένη οθόνη... Να μην αναφέρω τις αναρίθμητες πτώσεις...

Το κινητό λειτουργεί άψογα.

Θα ξέρετε όλοι ότι δε γίνεται να αλλάξεις το θέμα στο Cookie.

Τελικά γίνεται.

Ψάξτε στο google για έναν οδηγό ονόματι LG KP500 Install Prada Theme.

Εγώ το έκανα κ τώρα το cookie μου είναι τέλειο!

Δυστυχώς links δε θυμάμαι κ screens δε ξέρω πώς βγαίνουν στα lg.

ΥΓ. Θέλει Windows XP για να δουλέψουν oι drivers.

Απέκτησα και εγώ πριν 2-3 μέρες το συγκεκριμένο κινητό και σήμερα παραλίγο να το πετάξω διότι ενώ είχα ενεργοποιήσει το ξυπνητήρι αυτό δεν χτύπησε..Σημείωση: το είχα βάλει στην σίγαση...Ευτυχώς το backup κλασικό ξυπνητήρι έκανε την δουλειά του και έτσι πρόλαβα να φτάσω στο γραφείο..Εκεί παρατήρησα ότι για να χτυπάει το ξυπνητήρι πρέπει να είναι on η ηχητική ειδοποίηση και ο ήχος να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο 1. Το έχει παρατήρησει κανείς άλλος αυτό ή σε μένα συμβαίνει μόνο?!?

Και κάτι ακόμα...Ψάχνω τις ρυθμίσεις mms για την wind..Θα κάνω post και στο ανάλογο θέμα αλλά έλεγα μήπως τις έχει κανείς πρόχειρες γιατί δεν μπορώ να τις βρω πουθενά..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Το παρήγγειλε ήδη!Εμφανισιακά είναι ωραίο και του άρεσε.Είναι η 1η του απόπειρα με LG. Τώρα σκέφτομαι κ γω LG αλλά είμαι διστακτική.Τι λες?

Εγώ λέω όχι , να μην το πάρεις !

Εάν τώρα έχεις το nokia 6220 classic , θα σου φανεί μέρα με τη νύχτα !

Να παραμείνεις διστακτική.... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Εγώ λέω όχι , να μην το πάρεις !

Εάν τώρα έχεις το nokia 6220 classic , θα σου φανεί μέρα με τη νύχτα !

Να παραμείνεις διστακτική.... :rolleyes:

+1000 Συμφωνω με τν Didimos ;) καλυτερα να παραμεινεις στο 6220 γτ θα τα βρεις λιγο σκουρα με το cookie ειδικα στην συγγραφη μηνυματων..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Αν έχει νύχια, δε νομίζω να τα βρει καθόλου σκούρα.

Το κινητό, πάντως, για αυτά που προσφέρει, έχει πολύ καλή τιμή. Και είναι και πολύ όμορφο.

Αν έχει νύχια, δε νομίζω να τα βρει καθόλου σκούρα.

Το κινητό, πάντως, για αυτά που προσφέρει, έχει πολύ καλή τιμή. Και είναι και πολύ όμορφο.

Ναι όμως θα γεμίσει γρατζουνιές!:p

Ε, ας βάλει τη ζελατίνα από το κουτί και ας πάρει μια θήκη.

Παίρνει παιχνίδια, προγράμματα και θέματα; Και αν ναι, τι περίπου;

Ναι, Java. Θέματα δεν παίρνει εκτός να το hackάρεις αλλά πρέπει να το κάνεις στα XP και το μόνο που υπάρχει είναι ένα σαν του Prada. ΓΙα αυτό ξέχνα τα θέματα.