tazio Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Δε νομίζω να του έδωσαν την ίδια συσκευή. Η LG έχει από τις πιο σοβαρές αντιπροσωπείες στη χώρα μας, αλλά πάντοτε υπάρχει και η περίπτωση να μην ήταν και τόσο ειλικρινείς μαζί του. Με λίγο ψάξιμο θα το καταλάβει αν είναι η ίδια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Παιδιά αξίζει το κινητάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Παιδιά αξίζει το κινητάκι? Για τα λεφτά του και σε αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλό. Εσύ τι ζητάς από ένα κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Βασικά το πήρε ο φίλος μου σήμερα και είναι λιγάκι δυστακτικός.Δεν ζητάει κάτι τρομερό, ένα μέτριο κινητό θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Βασικά το πήρε ο φίλος μου σήμερα και είναι λιγάκι δυστακτικός.Δεν ζητάει κάτι τρομερό, ένα μέτριο κινητό θέλει. Aν στέλνει SMS ας μην το πάρει.Αν δεν στέλνει SMS ας το πάρει ανεπιφήλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Στέλνουμε σμσ,όχι τπτ τρελό,το πολύ 5 τη μέρα....Η μπαταρία του κρατάει μόνο 3 ώρες απ'οτι γράφει στο σάιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 3 ώρες; 2-3 μέρες εγώ έχω ακούσει ότι κρατάει και γενικά όλα τα LG τόσο περίπου τόσο πάνε Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 3-4 μέρες με μέτρια χρήση είναι. Ας το πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Το παρήγγειλε ήδη!Εμφανισιακά είναι ωραίο και του άρεσε.Είναι η 1η του απόπειρα με LG.Τώρα σκέφτομαι κ γω LG αλλά είμαι διστακτική.Τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Να το δεις από τον φίλο σου και αν σου αρέσει πάρτο και εσύ. Αν σε βολεύη η οθόνη αφής και όλα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iraklispro Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LG KP500 Silver ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ πχ (άμα πέσει από πουθενά καθώς και τα touchscreen λένε ότι είναι πολύ ευπαθείς) επιπλέον δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης καθώς δεν είχα πάρει πολλά κινητά στο παρελθόν, και δεν ξέρω άμα οι 350 ώρες που έχει για χρόνο αναμονής και οι 3 ώρες και 30 λεπτά για χρόνο ομιλίας είναι αρκετές για έναν μέσο χρήστη(να το φορτίζεις κάθε 2-3 μέρες) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?PLZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LG KP500 Silver ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ πχ (άμα πέσει από πουθενά καθώς και τα touchscreen λένε ότι είναι πολύ ευπαθείς) επιπλέον δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης καθώς δεν είχα πάρει πολλά κινητά στο παρελθόν, και δεν ξέρω άμα οι 350 ώρες που έχει για χρόνο αναμονής και οι 3 ώρες και 30 λεπτά για χρόνο ομιλίας είναι αρκετές για έναν μέσο χρήστη(να το φορτίζεις κάθε 2-3 μέρες) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?PLZ Δεν νομίζω να δοκίμασε κανείς την αντοχή του!:p Η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Χααα, νομίζετε :p Ένα θα σας πω. Στην 3ήμερη, στον Κιάμο, το Cookie φίλης, έπεσε κ η χαζή το πάταγε με τη μπότα 10 λεπτά... Και ήταν κ αναποδογυρισμένο με εκτεθειμένη οθόνη... Να μην αναφέρω τις αναρίθμητες πτώσεις... Το κινητό λειτουργεί άψογα. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Θα ξέρετε όλοι ότι δε γίνεται να αλλάξεις το θέμα στο Cookie. Τελικά γίνεται. Ψάξτε στο google για έναν οδηγό ονόματι LG KP500 Install Prada Theme. Εγώ το έκανα κ τώρα το cookie μου είναι τέλειο! Δυστυχώς links δε θυμάμαι κ screens δε ξέρω πώς βγαίνουν στα lg. ΥΓ. Θέλει Windows XP για να δουλέψουν oι drivers. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iraklispro Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Eυχαριστώ παιδιά κάτι ακόμα μήπως ξέρετε αν έχει πλυθόρα free εφαρμογών όπως τα sonny ericson ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Απέκτησα και εγώ πριν 2-3 μέρες το συγκεκριμένο κινητό και σήμερα παραλίγο να το πετάξω διότι ενώ είχα ενεργοποιήσει το ξυπνητήρι αυτό δεν χτύπησε..Σημείωση: το είχα βάλει στην σίγαση...Ευτυχώς το backup κλασικό ξυπνητήρι έκανε την δουλειά του και έτσι πρόλαβα να φτάσω στο γραφείο..Εκεί παρατήρησα ότι για να χτυπάει το ξυπνητήρι πρέπει να είναι on η ηχητική ειδοποίηση και ο ήχος να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο 1. Το έχει παρατήρησει κανείς άλλος αυτό ή σε μένα συμβαίνει μόνο?!? Και κάτι ακόμα...Ψάχνω τις ρυθμίσεις mms για την wind..Θα κάνω post και στο ανάλογο θέμα αλλά έλεγα μήπως τις έχει κανείς πρόχειρες γιατί δεν μπορώ να τις βρω πουθενά.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Οριστε φιλε παρε το link http://www.getjar.com/software/LG/kp500/Games Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 (κορίτσι είναι φίλε:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Το παρήγγειλε ήδη!Εμφανισιακά είναι ωραίο και του άρεσε.Είναι η 1η του απόπειρα με LG. Τώρα σκέφτομαι κ γω LG αλλά είμαι διστακτική.Τι λες? Εγώ λέω όχι , να μην το πάρεις ! Εάν τώρα έχεις το nokia 6220 classic , θα σου φανεί μέρα με τη νύχτα ! Να παραμείνεις διστακτική.... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Εγώ λέω όχι , να μην το πάρεις ! Εάν τώρα έχεις το nokia 6220 classic , θα σου φανεί μέρα με τη νύχτα ! Να παραμείνεις διστακτική.... :rolleyes: +1000 Συμφωνω με τν Didimos ;) καλυτερα να παραμεινεις στο 6220 γτ θα τα βρεις λιγο σκουρα με το cookie ειδικα στην συγγραφη μηνυματων.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αν έχει νύχια, δε νομίζω να τα βρει καθόλου σκούρα. Το κινητό, πάντως, για αυτά που προσφέρει, έχει πολύ καλή τιμή. Και είναι και πολύ όμορφο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αν έχει νύχια, δε νομίζω να τα βρει καθόλου σκούρα. Το κινητό, πάντως, για αυτά που προσφέρει, έχει πολύ καλή τιμή. Και είναι και πολύ όμορφο. Ναι όμως θα γεμίσει γρατζουνιές!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Ε, ας βάλει τη ζελατίνα από το κουτί και ας πάρει μια θήκη. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Παίρνει παιχνίδια, προγράμματα και θέματα; Και αν ναι, τι περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Παίρνει παιχνίδια, προγράμματα και θέματα; Και αν ναι, τι περίπου; Ναι, Java. Θέματα δεν παίρνει εκτός να το hackάρεις αλλά πρέπει να το κάνεις στα XP και το μόνο που υπάρχει είναι ένα σαν του Prada. ΓΙα αυτό ξέχνα τα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts