Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ηθελα να ρωτησω, αν το αγορασει καποιος από cosmote, vodafone ,wind εχει το μενου τις εταιριας;

μπορεις καποιος να το βγαλει;;;

ειναι διαφορετικο απο το "κανονικό"; ειναι ενοχλητικό;

αυτα παιδες και σας ευχαριστω!!!:)

H κοπέλα μου το πήρε απο cosmote και το μενού του είναι το original

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια το χρώμα Vandyke Brown πιο χρωμα ειναι στο κηνιτο;

ειναι αυτο το χρώμα; http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.techshout.com/images/lg-kp500-cookie-india.jpg&imgrefurl=http://www.e-guru.org/2009/03/18/lg-cookie-review-lg-kp500-cookie-touch-screen-phone-by-susan-hargreaves/&usg=__tZHSN2JRtHUzA9bNptK9L71GpA8=&h=429&w=320&sz=21&hl=el&start=9&um=1&tbnid=w-WjWj8Eog_8tM:&tbnh=126&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Dlg%2Bcookies%2BVandyke%2BBrown%26hl%3Del%26sa%3DX%26um%3D1

και κατι τελευταιο απο e-shop.gr η καρτα μνημης 8gb http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553785 κανει για το κηνιτο σιγουρα, ειναι καλη μαρκα αν οχι προτεινετε μου μια 8αρα απο αυτο το καταστημα, διαβασα σε προηγουμενες σελιδες οτι η KINGSTON δεν ειναι και τοσο καλη. με 8αρα επισης διαβασα οτι το κηνιτό δεν κολλαει καθολου, σωστα; ή καλυτερη ειναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553517 αυτη;

σας ευχαριστω για τις απαντησεις...

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Για το χρώμα δεν ξέρω.

Αυτή την έχω εγώ και έιναι πολύ καλή!Δεν κολλάει καθόλου!:)

Την είχα πάρει 8 ευρώ από το Multirama!Τώρα κάνει 21!:confused:

Παρακαλώ όποιος ξέρει πως θα βάλω θέματα στο LG KP500 να απαντήσει :) i am helpless

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Η κοπέλα μου δυστυχώς βιάστηκε και πήρε το Κούκι σε καφέ-κόκκινο. Τώρα δεν της αρέσει. Υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί η πρόσοψη; Κανα ελληνικό μαγαζάκι;
Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να διαγραψω καποιες γλωσσες στο μενου γλωσσας εισαγωγης?

Χρειαζομαι μονο ελληνικα και αγγλικα, και οταν γραφω με το δαχτυλο sms πχ ειναι σχεδον αδυνατο να φτασω στα "ελληνικα" με το δαχτυλο πραγμα που ενοχλει αφανταστα.

Προφανως αυτο πρεπει να γινεται μονο με φλασαρισμα, εχει κανεις ιδεα?

-------------------------------------------------------------------------------------------

(i) Νεοτερο Firmware για το cookie ειναι το V10Y-00 αλλα το προγραμμα αναβαθμισης της LG δεν το βγαζει :-(

Pffff...

Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να διαγραψω καποιες γλωσσες στο μενου γλωσσας εισαγωγης?

Χρειαζομαι μονο ελληνικα και αγγλικα, και οταν γραφω με το δαχτυλο sms πχ ειναι σχεδον αδυνατο να φτασω στα "ελληνικα" με το δαχτυλο πραγμα που ενοχλει αφανταστα.

Προφανως αυτο πρεπει να γινεται μονο με φλασαρισμα, εχει κανεις ιδεα?

-------------------------------------------------------------------------------------------

(i) Νεοτερο Firmware για το cookie ειναι το V10Y-00 αλλα το προγραμμα αναβαθμισης της LG δεν το βγαζει :-(

Όχι δυστυχώς!:(Και εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ!:(

Ίσως η V10Y-00 να έρθει στην χώρα μας αργότερα.

---------------------------------------------------------------------------------------

Πανέμορφο νησί η Θασος!:)

Η κοπέλα μου δυστυχώς βιάστηκε και πήρε το Κούκι σε καφέ-κόκκινο. Τώρα δεν της αρέσει. Υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί η πρόσοψη; Κανα ελληνικό μαγαζάκι;

Κι εμένα δε μου αρέσει καθόλου... Θέλω το μαύρο housing, που είναι μόνο μαύρο.

Στο ebay πάντως υπάρχει, και, το άνοιξα για να δω κάτι που ήθελα, και αν επιχειρήσεις την αλλαγή μόνος σου, είναι αρκετά εύκολο.

Η V10Y τι διορθώνει;

Εγώ είχα το μαύρο και το έδωσα και πήρα το λευκό. Είναι απίστευτο. Βέβαια η γραμμή στο πλάι είναι γκρί και όχι γαλάζια όπως είναι στην Αγγλία για την O2 αλλα είναι πανέμορφο. Αν το βρείτε ρίξτε του μια ματιά

Ναι, όντως, το λευκό είναι πολύ μουράτο. Το έχει η αδερφή μου.

Πάντως το γαλάζιο πλαίσιο το βρίσκεις στο ebay...

Πιστεύω πάντως πως στο άσπρο θα έπρεπε το θέμα να έχει διαφορετικά χρώματα... Πχ, το θέμα του, ταιριάζει ολοκληρωτικά μόνο με το καφέ κόκκινο..

Πάντως εγώ που ψάχνω το λευκό στον Γερμανό για ανανέωση συμβολαίου, δεν το έχω βρει ακόμη, και μου λένε ότι έχει έλλειψη...

Ευχαριστώ isidorosr20595

Σε ποιες επιλογές αναφέρεσαι????

'Όταν κάνω κλήση δεν υπάρχει η επιλογή «εγγραφή».:(

Πήρα τηλέφωνο την LG Ελλαδας και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας ΕΚΤΟΣ λέει και αν είναι μέσα στο τελευταίο firmware

αλλά δεν το γνωρίζουν.

Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας στο LG KP500? Αν υπάρχει …. πως γίνεται?:worry::worry::worry:

Πάνω αριστερά στην οθόνη έχει ένα κουτάκι,το πατάς και υπάρχει μία επιλογή που λέγεται "Εγγραφή".

Εγώ το δοκίμασα πριν στο πώ!

ειχα διαβασει σε προηγουμενες σελιδες οτι μπορεις οταν το παρεις το κινητο πρωτη φορα μπορεις να το ανοιξεις να το ξεσκαλησεις αφου εχει ο καθενας το μικροβιο μεσα του, και μετα οταν τελειωσει να τους κανεις την ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

αυτο δεν ειναι κακο για την μπαταρια;

η πρωτη φορτιση ποσες ωρες θελει στο μπισκοτο;

αυριο με το καλο, το εχω στα χερια μου:D

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Ευχαριστώ isidorosr20595.

¨Έχεις απόλυτο δίκιο. Την βρήκα την επιλογή.

Καλά…αυτά τα άτομα στην LG δεν έχουν ιδέα για τα κινητά που πουλάνε?

Πες «δεν ξέρω» ρε αδελφέ. Τους ρώτησα 2 φόρες και τις 2 ήταν κατηγορηματικοί «δεν υποστηρίζει εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας!»

… γιατί να είναι απόλυτοι όταν δεν ξέρουν κάτι..??...:confused:

Τέλος πάντων.

Υπάρχει ποιο γρήγορος τρόπος για να ενεργοποίησης την εγγραφή?

Δηλαδή να μην χρειαστεί να πας στο μενού, να πατήσεις εγγραφή, να σε πάει μετά στο πρόγραμμα έγγραφης που και εκεί πρέπει να πατήσεις πάλι το “rec”, κτλ.

Μήπως μπορείς να κάνεις assign εντολή σε κάποιο πλήκτρο του κινητού και όταν το πατάς να κάνει αυτόματα εγγραφή ή να σε πηγαίνει τουλάχιστον στο πρόγραμμα εγγραφής???:blink:

Όχι δεν γίνεται.

Και πάλι αυτός ο τρόπος είναι γρήγορος!

Πάρτους τηλέφωνο και πές ότι ρώτησες σε ένα φόρουμ και σου είπαν πως υπάρχει και που είναι για να τους κάνεις ρεζίλη!:D:p

Αποκλείεται να κατάλαβα κάτι άλλο!

Υπάρχει ακουστικό bluetooth με το οποίο να συνεργάζεται άψογα, γιατί με όσα ακουστικά το έχω συνδέσει έχω πρόβλημα;

Συγκεκριμένα ή θα χάνει τη σύνδεσή του χωρίς να κάνει επανασύνδεση μόνο του, ή δεν θα με ακούνε πολύ καλά κλπ.

Ευχαριστώ!!