isidorosr20595 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 :lol::lol::lol: k εσεις αμεεεεεεεεσως να μη σκεφτειτε την πιο εθωα εκδοχη! Φτου σας :p Εε και εσυ "θελω να βγαλω ΚΑΤΙ στο πουλμαν"; Ας μην βγουμε αλλο off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Έχω το εξής πρόβλημα: κάνω προσθήκη επαφής στην μνήμη του τηλεφώνου (όταν κάνω στην sim δεν έχει πρόβλημα) και δεν κάνει αποθήκευση "Μνήμη τηλεφώνου πλήρης" Να σημειωθεί ότι: - μνήμη τηλ 187/1000 (όλα μεταφορά από την sim) - Δεσμευμένη μνήμη κατελ. 666kb ελευθ.3919kb - Εξωτ. μνήμη κατελ. 5024kb ελευθ. 1924000kb - μνήμη SIM κατελ. 132kb ελευθ. 8kb - μνήμη χρήστη κατελ. 36736kb ελευθ. 12352kb - μνήμη συστήματος κατελ. 10616kb ελευθ. 14248 - έκδοση λογισμικού v10b καμιά ιδέα πρωτού το κάνω φρίσμπι ; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 citiz παρατηρω οτι εχεις μια προηγουμενη εκδοση λογισμικου..η τελευταια εκδοση ειναι η v10d..αν δν βαριεσαι κανε ενα firmware update και ισως λυθει το προβλημα σου..:) P.S Mην το κανεις το καημενο το μπισκοτακι φρισμπι..δν του αξιζει..:cry: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Έχω το εξής πρόβλημα: κάνω προσθήκη επαφής στην μνήμη του τηλεφώνου (όταν κάνω στην sim δεν έχει πρόβλημα) και δεν κάνει αποθήκευση "Μνήμη τηλεφώνου πλήρης" Να σημειωθεί ότι: - μνήμη τηλ 187/1000 (όλα μεταφορά από την sim) - Δεσμευμένη μνήμη κατελ. 666kb ελευθ.3919kb - Εξωτ. μνήμη κατελ. 5024kb ελευθ. 1924000kb - μνήμη SIM κατελ. 132kb ελευθ. 8kb - μνήμη χρήστη κατελ. 36736kb ελευθ. 12352kb - μνήμη συστήματος κατελ. 10616kb ελευθ. 14248 - έκδοση λογισμικού v10b καμιά ιδέα πρωτού το κάνω φρίσμπι ; :mad: Προσπαθησε να κανεις Διαμορφωση.Ισως λυθει το προβλημα. Οντως μην κανεις φρισμπι το μπισκοτο!Αν θελεις φατο.Μπισκοτο δεν ειναι;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgiako Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα το δοικιμάσω και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα το δοικιμάσω και βλέπουμε Ποια βοηθεια;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgiako Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Ποια βοηθεια;:worry: μήνυμα Νο708, για την αναβάθμιση σε v10d, απλά ξέχασα να βάλω παράθεση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansy_tsita Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Θα ήθελα καποιος να μου πει που μπορω να βρω καρτα μνήμης που να εχει και μεσα στο πακετο εκεινο το βοηθιτικό που να μπενει απευθείας στον υπολογιστη. . . ο Γερμανος το 8ΓΒ κοστιζει 60Ευρο. . .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Θα ήθελα καποιος να μου πει που μπορω να βρω καρτα μνήμης που να εχει και μεσα στο πακετο εκεινο το βοηθιτικό που να μπενει απευθείας στον υπολογιστη. . . ο Γερμανος το 8ΓΒ κοστιζει 60Ευρο. . .. Πάρε αυτή,δοκιμασμένη και σε καλή τιμή,αυτη έχω και εγώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135 Ο γερμανός σε περιφερειακά γδέρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 citiz παρατηρω οτι εχεις μια προηγουμενη εκδοση λογισμικου..η τελευταια εκδοση ειναι η v10d..αν δν βαριεσαι κανε ενα firmware update και ισως λυθει το προβλημα σου..:) P.S Mην το κανεις το καημενο το μπισκοτακι φρισμπι..δν του αξιζει..:cry: Και διαμόρφωση έκανα και αναβάθμιση στην 10d έκανα (ή οποία μου φάνηκε ελαφρώς γρηγορότερη), το πρόβλημα δυστυχώς δεν λύθηκε. Επιστράφει στο ΠΛΑΙΣΙΟ και θα κανουν 20 μέρες είπαν. Αυτός που το παρέλαβε ούτε κάν έκανε το κόπο να το τσεκάρει. Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Πάρε αυτή,δοκιμασμένη και σε καλή τιμή,αυτη έχω και εγώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135 Ο γερμανός σε περιφερειακά γδέρνει ''Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά...'' :lol: :p Έχει όμως την 4άρα .... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569136 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Πιο νωρίς υπήρχε,μπορει να πήρε το τελευταίο κομματι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Θα ήθελα καποιος να μου πει που μπορω να βρω καρτα μνήμης που να εχει και μεσα στο πακετο εκεινο το βοηθιτικό που να μπενει απευθείας στον υπολογιστη. . . ο Γερμανος το 8ΓΒ κοστιζει 60Ευρο. . .. Πάρε από το Πλαίσιο. Την έχουν στα 25 euro. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Tο πήρε η αδερφή μου σε άσπρο. Τέλειο χρώμα κ πολύ μουράτο το τηλέφωνο. Φορά την 10d. Είναι καλή? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Eπειδή πούλησα το δικό μου το viewty,έχω εδώ και λίγο καιρό το cookie δανεικό ενός φίλου,πραγματικά είναι τρομερή συσκευή και σε τιμή ασυναγώνιστη. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Eπειδή πούλησα το δικό μου το viewty,έχω εδώ και λίγο καιρό το cookie δανεικό ενός φίλου,πραγματικά είναι τρομερή συσκευή και σε τιμή ασυναγώνιστη. Toτε αγορασετο!:D Ποιο εχεις τωρα;Γιατι πουλησες το viewty; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Αν είχε wifi και 5άρα κάμερα οκ να το αγοράσω. Από design είναι τρομερό και από Menu,αλλά ψάχνω κάτι ακόμη καλύτερο και είμαι ανάμεσα σε ένα htc diamond που βρήκα και ένα renoir. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Αν είχε wifi και 5άρα κάμερα οκ να το αγοράσω. Από design είναι τρομερό και από Menu,αλλά ψάχνω κάτι ακόμη καλύτερο και είμαι ανάμεσα σε ένα htc diamond που βρήκα και ένα renoir. Toτε γιατι το πουλησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Το viewty δεν είχε wifi και από μπαταρία δεν ήμουνα ευχαριστημένος γτ όλη μέρα έκανα τηλέφωνα και δεν κρατούσε αρκετά. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Tο πήρε η αδερφή μου σε άσπρο. Τέλειο χρώμα κ πολύ μουράτο το τηλέφωνο. Φορά την 10d. Είναι καλή? Παιζει να ειναι και η τελαυταια Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Η τελευταια ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Υπάρχουν διαφορές με την 10b? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Υπάρχουν διαφορές με την 10b? Eχω την ιδια απορια αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Και το δικό μου 10b έχει αλλά δεν έχω καμία όρεξη να του κάνω αναβάθμιση από τη στιγμή που όλα δουλεύουν άψογα! Αν είχα έστω και ένα πρόβλημα, το συζητούσα. Αλήθεια, έχει δημοσιεύσει η LG κάποια λίστα με τις αλλαγές που έγιναν στο firmware ή απλά είναι "η καινούρια έκδοση" για νά 'χαμε να λέγαμε; ----OFFTOPIC---- Όπως παλιά με τα Nokia που μόλις έβγαινε στην "πιάτσα" καινούρια έκδοση τρέχαμε όλοι σα χαϊβάνια να την περάσουμε για να πουλήσουμε τρελίτσα στο forum! Τσκ τσκ τσκ... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Τελικά την έκανα την αναβάθμιση αλλα δεν είδα διαφορά σε κάτι. Πάντως δεν μου έσβησε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts