iNCubO Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Το skroutz εχει ολες τις τιμες απο ολα τα καταστηματα. Τα καταστηματα που μας ενδιαφερουν ειναι τα:Multirama,Πλαισιο και Γερμανος γιατι μονο απο εκει αγοραζουμε( οι περισσοτεροι). Αντε και κανενα Vodafone,Wind η Κοσμοτε. Το Πλαισιο το εχει 160€ Μειωθηκε 20€. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια στο ποια θεωρεί ενδιαφέρονται καταστήματα. Ωστόσο η τιμή είναι αντικειμενικό κριτήριο, και εφόσον είναι χαμηλότερη είναι άτοπο να την ανεβάζουμε +20 ευρώ επειδή τόσο το κοστολογούν τα 3 μαγαζιά που μας ενδιαφέρουν Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Και σιγα σιγα ολο θα κατεβαινει... Γιατι το λες αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnP Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 5)και θα ηθελα επισης να μπορω να στελνω με ανεσι μηνυματα πολλα ζηταω???:innocent: Oσο αναφορα τα μνμτ ειναι τελειο... Εγω ποτε δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο ευκολο να γραψεις μνμ σε οθονη αφης! Οσο για την τιμή του εγω το πήρα 165Ε από το e-shop!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos8101995 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Oσο αναφορα τα μνμτ ειναι τελειο... Εγω ποτε δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο ευκολο να γραψεις μνμ σε οθονη αφης! Οσο για την τιμή του εγω το πήρα 165Ε από το e-shop!!!Mια χαρα ειναι,τελειο...πιστευω οτι σε εχει ικανοποιησει πολυ ε? Παράθεση http://moviestime.mrmovieforum.com/forum.htm,olympiacosgate7.sosblog.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnP Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Nα ρωτήσω κατι? Μπορώ να αλλάξω θέματα στο cookie??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Nα ρωτήσω κατι? Μπορώ να αλλάξω θέματα στο cookie??? Δεν μπορεις!:):cry::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Nα ρωτήσω κατι? Μπορώ να αλλάξω θέματα στο cookie??? Κανινικα οχι..αλλα ειχε τυχει και ειχα πεσει σε διαφορα sites που ελεγαν εναν τροπο πως να βαλεις θεματα (για το lg viewty ηταν..λογικα το ιδιο θα ισχυει και στο μπισκοτο) και ειχε και διαφορα να κατεβασεις..αλλα δν θυμαμαι πως λεγοταν..απλα google it και κατι θα βρεις..:google: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Δεν νομιζω να γινεται γιατι με το Viewty πατας το C για να αλλαξεις τα θεματα. Με το μπισκοτο πως να το κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos8101995 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Nα ρωτήσω κατι? Μπορώ να αλλάξω θέματα στο cookie???Οχι δεν μπορεις...δυστυχως ειναι ενα μειονεκτημα του:( Παράθεση http://moviestime.mrmovieforum.com/forum.htm,olympiacosgate7.sosblog.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StatusMalus Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Η αλλαγή Theme προς το παρόν δεν είναι δυνατή χωρίς να κάνει κάποιος hacking στο κινητό (κάτι που είναι επικίνδυνο να χαλάσει το cookie και δεν το καλύπτει η εγγύηση). Κάποιοι είχαν επιτυχία: αλλά δεν νομίζω να αξίζει να ρισκάρει κανείς το κινητό του. Σε ένα ξένο φόρουμ ξεκίνησαν μια προσπάθεια για να πείσουν την LG να δώσει αυτή την δυνατότητα σε μελλοντική αναβάθμιση: http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,2409.0.html. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Τοτε καλα ελεγα...:):O Μα δεν είπα ότι φταις εσύ. Απλά στο Γερμανό σου είπαν ... :X Γιατι το λες αυτο; Γιατί όλα τα μαζικά παραγόμενα καταναλωτικά αγαθά όσο παλιώνουν η τιμή τους πέφτει. :) Για την ερώτηση σχετικά με την αλλαγή του θέματος, πράγματι είναι κρίμα να μην υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του. Αλλά μη ξεχνάμε ότι ουσιαστικά είναι μια συσκευή στην εισαγωγική ("φτηνή") κατηγορία και δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Όποιος θέλει κάτι παραπάνω (όπως η αφεντιά μου π.χ. που γλυκοκοιτάει τα Arena & Renoir) ψάχνει για μεγαλύτερα αδελφάκια του cookie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdamG4 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ΠΕΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΛΑ ΓΑΜ@#!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡ'ΟΛΟ Π ΔΝ ΕΧΕΙ 3G Κ ΦΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΕΖΕΙ ΑΦΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!(174 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ VODAFONE):cool: Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 White ¦ Unlocked Bootloader 11W31¦ GingerDX 0.28 ¦ Alfs Kernel ¦ Overclocked @ 748~768 mhz :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 καλημερα, μια βοηθεια καποιος αν ξερει, ειχα το cookie συνδεδεμενο στο pc στις εικονες κ χτυπησε οποτε τραβηξα το καλωδιο για να μιλησω και απο κεινη την ωρα δε μου βλεπει τις εικονες σε καμια μνημη κανει restart δλδ οταν παω :( να πω πως αν το συνδεσω στο pc ανοιγουν κανονικα αρα υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ΠΕΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΛΑ ΓΑΜ@#!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡ'ΟΛΟ Π ΔΝ ΕΧΕΙ 3G Κ ΦΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΕΖΕΙ ΑΦΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!(174 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ VODAFONE):cool: Με γεια σου φίλε μου.... :up: , καλό έεεε ??!!!!!! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansy_tsita Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Θα ήθελα κάποιος απο εσάς να μου έλεγε κάποιες ιστιοσελίδες που θα μπορούσα να βρώ σχετικά wallpapers και Screensavers για το "μπισκοτάκι" ευχαριστώ προκαταβολικά. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Θα ήθελα κάποιος απο εσάς να μου έλεγε κάποιες ιστιοσελίδες που θα μπορούσα να βρώ σχετικά wallpapers και Screensavers για το "μπισκοτάκι" ευχαριστώ προκαταβολικά. . . Eδω θα βρεις πολλα τετοια..:) http://www.zedge.net/ Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Eδω θα βρεις πολλα τετοια..:) http://www.zedge.net/ Ρωσικη ιστοσελιδα ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StatusMalus Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 καλημερα, μια βοηθεια καποιος αν ξερει, ειχα το cookie συνδεδεμενο στο pc στις εικονες κ χτυπησε οποτε τραβηξα το καλωδιο για να μιλησω και απο κεινη την ωρα δε μου βλεπει τις εικονες σε καμια μνημη κανει restart δλδ οταν παω :( να πω πως αν το συνδεσω στο pc ανοιγουν κανονικα αρα υπαρχουν Όταν είναι συνδεδεμένη μια συσκευή μνήμης με το PC πρέπει να γίνει σωστή αποδέσμευση από το λειτουργικό και μετά να αφαιρεθεί το καλώδιο. Αλλιώς υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να προκληθεί ζημιά στο file system. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ξανασυνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης και να χρησιμοποιήσεις τα windows για να κάνουν έλεγχο και αυτόματη επιδιόρθωση σφαλμάτων. (το περίεργο είναι πάντως ότι όπως λες στον υπολογιστή δουλεύουν!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 καλημερα, μια βοηθεια καποιος αν ξερει, ειχα το cookie συνδεδεμενο στο pc στις εικονες κ χτυπησε οποτε τραβηξα το καλωδιο για να μιλησω και απο κεινη την ωρα δε μου βλεπει τις εικονες σε καμια μνημη κανει restart δλδ οταν παω :( να πω πως αν το συνδεσω στο pc ανοιγουν κανονικα αρα υπαρχουν Αν κανεις ατιγραφο ασφαλειας και μετα διαμορφωση μνημης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Θα ήθελα κάποιος απο εσάς να μου έλεγε κάποιες ιστιοσελίδες που θα μπορούσα να βρώ σχετικά wallpapers και Screensavers για το "μπισκοτάκι" ευχαριστώ προκαταβολικά. . . http://www.mylgcookie.com/index.php http://www.lg-cookie.com/index.php http://mobile360.org/category/mobile-games/touchscreen-games Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ευχαριστω κ τους 2 σας για το ενδιαφερον εκανα update και διορθωθηκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos1908 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 ειμαι και εγω απο χθες ενας κατοχος του cookie...με κατενθουσιασε και η οθονη αφης του ειναι παρα παλυ καλη!! αλλα οταν το εβαλα να το συνδεσω με τον υπολογιστη δεν το αναγνωριζει..μπορει καποιος να με βοηθησει?? thanks προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 ειμαι και εγω απο χθες ενας κατοχος του cookie...με κατενθουσιασε και η οθονη αφης του ειναι παρα παλυ καλη!! αλλα οταν το εβαλα να το συνδεσω με τον υπολογιστη δεν το αναγνωριζει..μπορει καποιος να με βοηθησει?? thanks προκαταβολικα!! Μεγια και σε εσενα! Οταν το συνδεεις στον Η/Υ πρεπει να ειναι ξεκλειδωμενο. Εχεις και το ΟΜΝΙΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos1908 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 το εχω ξεκλειδωτο αλλα στο lg pc suite II μου λεει πως το κινιτο δεν μπορει να συνδεθεί...εσυ το συνδέεις με καπιο αλλο προγραμμα?? οχι δεν εχω το OMNIA απλα σκευτομουν να το παρω!! thnks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 το εχω ξεκλειδωτο αλλα στο lg pc suite II μου λεει πως το κινιτο δεν μπορει να συνδεθεί...εσυ το συνδέεις με καπιο αλλο προγραμμα?? οχι δεν εχω το OMNIA απλα σκευτομουν να το παρω!! thnks! Kαι εγω το ιδιο προβλημα ειχα...πρεπει να εγκαταστησεις κατι USB Drivers.Δεν θυμαμαι πως λεγεται το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts