costastsak Δημοσιεύτηκε September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2008 Παιδιά εδώ και δύο μέρες παρατηρώ οτι το pc ανταποκρίνεται σε οτι και αν κάνω πολύ αργά. Από το να ανοίξω ένα φάκελο μέχρι και στο mozilla. Αργεί να φορτώσει την όποια σελίδα. Και είμαι σίγουρος οτι δεν έχει να κάνει με τον πάροχο. Έκανα και defragment, του έκανα και τα πάντα με το ccleaner έβγαλα οτι άχρηστο πρόγραμμα αλλά τα ίδια...Υπάρχει λύση; ή πάω για format (κάτι το οποίο θέλω να αποφύγω) Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 εναρξη-εκτελεση εκει γραψε msconfig πηγαινε μετα στην εκκινη κ βγαλε οτι δεν χρησιμοποιεις...επισης αν εβαζες ραμ ισως εβλεπες μια διαφορα...αν παλι δ λειτουργησει τιποτα απο αυτα καλο θα ηταν ενα φορματ... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. September 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 I Otan les na valw ram ti ennoeis akrivws na kanw? Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 εννοω ποση ραμ εχει ο υπολογιστης σου?1 giga 2 giga?αν εχει μικρη τοτε καλο θα ηταν να του βαλεις καποια επιπλεον μνημη. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. September 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 2 giga ram έχω. Εάν βγάλω το προγράμματα από το msconfig θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ όποτε θέλω; Εάν κατάλαβα καλά από εκεί του λέω ποιά προγράμματα να τρέχουν κατά την εκκίνηση, σωστά; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Όταν βλέπεις ότι το μηχάνημα αντιδράει αργά, άνοιξε τον task manager και δες αν κάποιο process έχει αυξημένο cpu usage. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakissim Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Για Ιους και λοιπα ζουζουνια το σκαναρες;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Σε τέτοιες καταστάσεις βοηθάει το Disk Clean Up (Εκκαθάριση Δίσκου).Το Εκκαθάριση δίσκου θα το βρείς:Start (Έναρξη),All Programms (Όλα τα προγράμματα),Accessories (Βοηθήματα),System Tools (Εργαλεία Συστήματος) και κάνεις κλίκ στο Disk Clean Up (Εκκαθάριση Δίσκου). Συγνώμη που το γράφω και στα αγγλικά αλλά δεν ξέρω τι Windows XP έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. September 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έκανα και defragment. Και έκανα και αυτό με το msconfig που μου είπε ο φίλος πιο πάνω αλλά το θέμα είναι οτι αφού έβγαλα τα προγράμματα που δεν ήθελα μου ζήτησε restart. Και μετά το restart μου βγάζει έμα μήνυμα να του βάλω να ξεκινάει σε normal mode και να ανοίγουν τα προγράμματα όλα κανονικά. Έαν δεν του βάλω να ξεκινάει σε normal mode μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα. Τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 costastsak said: Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έκανα και defragment. Και έκανα και αυτό με το msconfig που μου είπε ο φίλος πιο πάνω αλλά το θέμα είναι οτι αφού έβγαλα τα προγράμματα που δεν ήθελα μου ζήτησε restart. Και μετά το restart μου βγάζει έμα μήνυμα να του βάλω να ξεκινάει σε normal mode και να ανοίγουν τα προγράμματα όλα κανονικά. Έαν δεν του βάλω να ξεκινάει σε normal mode μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα. Τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση; κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο msconfig, επανεκκινείς τον υπολογιστή σου και όταν εμφανιστεί το μήνυμα κλικάρεις το άδειο κουτάκι που δίπλα λέει να μην ξαναεμφανιστεί το μήνυμα ή να ανοίξει το msconfig και πατάς ΟΚ. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts