Jump to content

www.mail.gr

vasillis2904
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ MAIL.GR

ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.:(:(:worry::worry:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ MAIL.GR

ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.:(:(:worry::worry:

Στο site μπαίνω κανονικά.

Εννοείς δεν μπορείς να κάνεις log-in στο account σου;

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΩΡΤΟΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ

Καλησπερα...

Βασικα αν μπορεις μην γραφεις με κεφαλαια , ειναι σαν να φωναζεις (φιλικα)

Στο θεμα μας τωρα...

Σε πεταει εξω απο τη σελιδα ή κλεινει ο ΙΕ , Firefox , κλπ ?

Τσεκαρεις μην τυχον και γραφεις το password λαθος?

Ειναι σημαντικο το αν καποιο γραμμα ειναι γραμμενο με κεφαλαιο ή μικρο...

Μια χαρα μπαινω και εγω στο δικο μου

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

απο οτι βλεπω εγω τελευταια που προσπαθω να μπω στο λογαριασμο μου αργει παρα πολυ,μαλλον εχει πεσει πολυ κινηση στον server.Αλλα δεν ειναι καθολου αξιοπιστο σαν mail καλυτερα ειναι οσοι εχετε εκει λογαριασμο να μετακομιζετε σιγα σιγα...

απο οτι βλεπω εγω τελευταια που προσπαθω να μπω στο λογαριασμο μου αργει παρα πολυ,μαλλον εχει πεσει πολυ κινηση στον server.Αλλα δεν ειναι καθολου αξιοπιστο σαν mail καλυτερα ειναι οσοι εχετε εκει λογαριασμο να μετακομιζετε σιγα σιγα...

Παντα αργουσε απ οσο θυμαμαι...:p:!:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

ναι αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει η κατασταση,μιλαμε θελει πανω απο 2 λεπτα για να ανοιξει καποιο mail και δεν φταιει η συνδεση μου για αυτο!

ναι αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει η κατασταση,μιλαμε θελει πανω απο 2 λεπτα για να ανοιξει καποιο mail και δεν φταιει η συνδεση μου για αυτο!

Το γνωριζω πως η συνδεση σου δεν φταιει γιατι παρομοια πραγματα μου κανει και εμενα γι αυτο αλλαξα email :p

• 2 years later...

Καλησπερα.Ειδα ενα φορουμ με θεμα το Mail.gr και μπηκα να γραψω.Ειμαι μελλος του Mail.gr απο τοτε που πρωτοέγινε.Τώρα ξαφνικα και αφου χιλιαδες χρηστες εχουν στηριξει-ενωσει δεκάδες σελίδες και λογαριασμους με το Mail.gr, ερχονται να πουν οτι στις 20-Μαιου-2011 θα διαγραφουν όλα αν δεν δώσετε 30 ευρώ.

Ρωτάω εγω τώρα, Πως καποιος να πληρώσε χρήματα σε μια υπηρεσια που δεν εχει ουτε τροπο επικοινωνιας με καποιον admin και εναν τροπο πληρωμής που μπορει καποιος να μην μπορει η να μην θελει????

Απαράδεκτοι.Εγω θα τους πλήρωνα αλλα ετσι οπως ειναι όχι.Σκευτομαι πως θα κλεισουν ουτως ή άλλως και κανουν αρπαχτη, οτι πιάσουν.Τι διασφάλιση εχουμε?

Και ειναι και αλητεια να μην δίνουν ενα χρονικο διαστημα μεγάλο εστω για τουν παλαιους χρηστες που βλέπουν οτι το χρησιμοποιουν καθε μερα σχεδον.

Επρεπε να αφησουν τους υπαρχον χρηστες και να ανοιξουν αλλον σερβερ για τους νέουν που επιδει θα πληρώνουν να ειναι και πιο γρήγορος.

Στο αλλο απλα να αφηναν τις διαφιμησεις.

Δειχνουν οτι στην ελλαδαειναι οντως της αρπαχτης.

Μπραβο Mail.gr μας εδειξες ποιος εισαι.

Είναι σίγουρο αυτό; Επίσημο;

στην κεντρική έχει αναρτηθεί το παρακάτω πάντως:

Μετά από 11 χρόνια δωρεάν λειτουργίας αναγκαζόμαστε, λόγω των συνεχών επιθέσεων από spammers, να κάνουμε το Mail.gr αποκλειστικά συνδρομητικό, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα της υπηρεσίας μας.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το email σας στο Mail.gr, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και εγγραφείτε συνδρομητής στην υπηρεσία πατώντας το πλήκτρο 'Πληρωμή με κάρτα' στο μενού αριστερά.

Το Mail.gr θα λειτουργεί μόνο με συνδρομητές μετά τις 20 Μαίου. Όλοι οι υπόλοιποι λογαριασμοί και τα δεδομένα θα διαγραφούν στις 20 Μαίου, οπότε αποθηκεύστε όποια από τα μηνύματα και δεδομένα σας θέλετε να κρατήσετε στον υπολογιστή σας.

Προσωπικά θεωρώ εντελώς λάθος να διατηρεί κάποιος ένα mail account (όταν βέβαια το θέλει για δουλειά και όχι για πλάκα) σε αναξιόπιστο provider. Και στους αναξιόπιστους συμπεριλαμβάνω όλους τους ελληνικούς, ακόμα και τους ISPs, αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία των ξένων site.

Για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιεί σοβαρά το mail του η λύση είναι το δικό του hosting σε σοβαρή εταιρεία, με δικό του hostname.

Για κάποιον που δεν θέλει να πληρώσει, το καλύτερο είναι να διαλέξει μια μεγάλη εταιρεία freemail (gmail, yahoo, hotmail βασικά) ούτως ώστε να είναι βέβαιος ότι δεν θα κλείσει μια ωραία μέρα και θα τον αφήσει ξεκρέμαστο. Στην Ελλάδα το έχουμε ξαναδεί το έργο (θυμίζω πολλούς ISP που έκλεισαν αλλά και υπηρεσίες mail που καταργήθηκαν όπως το b-online.)

• 3 weeks later...

εγώ πάντως αφού είδα το e-mail αυτο που αναφέρει για πλατφόρμα της Google πλήρωσα, μιλησα και με το sales@mail.gr και μου επιβεβαιωσαν ότι θα μεταφερθεί ο λογαριασμός μου στο νέο Mail.gr που θα τρέχει σε περιβάλλον Gmail.

** Έχετε 10 Ημέρες για να Εγγραφείτε στο Συνδρομητικό Mail.gr και να κρατήσετε το ****@mail.gr **

To Mail.gr σταματάει την παροχή δωρεάν e-mail στις 20 Μαίου & γίνεται αποκλειστικά συνδρομητικό.

Μετά από 11 χρόνια δωρεάν λειτουργίας αναγκαζόμαστε, λόγω της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας και των συνεχών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε από spammers, να κάνουμε το Mail.gr αποκλειστικά συνδρομητικό για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της υπηρεσίας μας. Οι λογαριασμοί των συνδρομητών θα μεταφερθούν στο νέο Mail.gr που φιλοξενείται σε servers της Google και χρησιμοποιεί την e-mail πλατφόρμα της Google, την κορυφαία και πλέον αξιόπιστη πλατφόρμα e-mail παγκοσμίως. Το κόστος της συνδρομής με κάρτα είναι 30€/χρόνο.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ****@mail.gr email σας στο Mail.gr, πατήστε ΕΔΩ και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής με κάρτα μέσω PayPal.

Το Mail.gr θα λειτουργεί μόνο με συνδρομητές μετά τις 20 Μαίου. Τα μηνύματα των συνδρομητών θα μεταφερθούν στη νέα πλατφόρμα. Όλοι οι υπόλοιποι λογαριασμοί και τα δεδομένα θα διαγραφούν στις 20 Μαίου, οπότε αποθηκεύστε έως τότε όποια από τα μηνύματα και δεδομένα σας θέλετε να κρατήσετε.

Πατήστε ΕΔΩ για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της πληρωμής με κάρτα και να κρατήσετε το ****@mail.gr.

** Σε περίπτωση χρήσης διαφορετικού e-mail στο paypal από το e-mail σας στο Mail.gr, ενημερώστε μας στο sales@mail.gr.

Εναλλακτικός τρόπος πληρωμής: Αγοράστε μια paysafe κάρτα των 50 ευρώ (σημεία πώλησης στο site: http://www.paysafecard.com/gr/). Στη συνέχεια, στείλτε μας τον 16-ψηφιο κωδικό της κάρτας στο email sales@mail.gr

** Εάν έχετε ήδη εγγραφεί συνδρομητής, παρακαλούμε αγνοήστε το παρόν μήνυμα. **

Ευχαριστούμε,

Mail.gr

sales@mail.gr