gilardino Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 150 ευρω και απο το e-shop της cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 ρε παιδια πια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου του τηλεφωνου εγω εχω την Μ8800ΒDHK3 υπαρχη πιο κενουργια απαντιστεμου σας παρακαλω και κατι αλλο το βραδυ η φωτογραφιες χολενουν ετσι ειναι η μονο σε μενα το κανη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εγώ δεν το πρόλαβα.... το έμαθα αργά και είχα και 120Ε επιδότηση οπότε θα μου ερχόταν τελείως τσάμπα το τηλεφωνάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εγώ δεν το πρόλαβα.... το έμαθα αργά και είχα και 120Ε επιδότηση οπότε θα μου ερχόταν τελείως τσάμπα το τηλεφωνάκι... το κινητακι ειναι φοβερό παντως..Ειδικα ο ηχος του, πολυ δυνατός κ ποιοτικός..Η καλυτερη αγορα που εχω κανει με 150 ευρω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Ναι το πήρε κι ένας φίλος και το είδα από κοντά. Για αυτά τα λεφτά είναι ότι πιο καλό μπορείς να πάρεις. Βέβαια το λειτουργικό του δεν είναι Win και ένα άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι το πενάκι είναι κρεμαστό... Αν και δε νομίζω ότι πολυχρειάζεται πενάκι... Φωτο δεν έχω δει ακόμα, όταν θα δω θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Παιδια παρακληση το τηλεφωνο το βραδι χολενη στης φωτογραφιες ετσι ειναι η το κανη μονο σε μενα. και κατι ακομη οποιος ξερη ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου ας μου απαντειση εγω εχω την Μ8800BDHK3 kατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι πολυ σουπερ πολυ γρηγορο μενου τρομακτικες φωτο μονο στο απολιτο σκοταδι υστερη λιγο εναντη του ξενον φλας η οθονη αφης τελεια τι να πω και η τιμητου σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 To κινητό παρέδωσε το πνεύμα του... Κόλλησε η οθόνη και δεν γίνεται τίποτα από το πρώι. Κρίμα. Πάνω που είχα πεί πως δεν θα το αλλάξω σύντομα. Ήδη ψάχνω να το αντικαταστήσω. (είναι η 2η φορά που μου το κάνει αλλά τώρα δεν λέει να γίνει τίποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 γιατι δεν το πας στην smartec ? http://www.smartec.gr/index.php το ίδιο πρόβλημα είχαμε και εμείς, θα πάω αύριο να το παραλάβω να μάθω τι είχε (χαλασμένη οθόνη ή software πρόβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Δεν αναγκαστηκε να το παω καπου. Υστερα απο ( πολλες ωρες ) μου ξεκολλησε. :rolleyes: Οπως και να εχει την αποφαση μου την εχω παρει και ειμαι μεταξυ ΟΜΝIA HD και HTC HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Εμάς μας άλλαξαν οθόνη, όλα καλά. Μέχρι να χειροτερεύσει το πρόβλημα γινόταν και αυτό που περιγράφεις, δηλαδή κόλλαγε και ξεκόλλαγε μόνο του μετά από ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 εμενα παλι εχει ενα καμμενο pixel το οποιο φαινεται σε οποιο μενου κι αν ειμαι...με το που ανοιγω την καμερα και πηγαινω στο βιντεο αυτοματως τα pixels στην οθονη πολλαπλασιαζονται...μαλλον η οθονη τα χει παιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καλημερα,ξερει κανεις αν στο κινητακι μπαινει καποιο σοβαρο προγραμμα πλοηγησης GPS??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Από την στιγμή που έχει κλειστό λειτουργικό, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daljeetkaur1 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Samsung m8800 pixon Edited January 27, 2010 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Παιδιά έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Στα βιντεάκια που παίρνω έχει τέλεια εικόνα και ήχο όμως σε μέρος με δυνατή μουσική κόβεται σχεδόν εντελώς ο ήχος.Δεν έχω απαίτηση να παίζει καθαρά τον ήχο εφόσον είναι πολύ δυνατά όμως τουλάχιστον να ακουγόταν κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 skeftomai na to agorasw apo to kotsobolo 199 euro ti lete einai eukairia Ειναι πολυ καλη ευκαιρια..και το C905 στα 199 στα multirama ειναι ακομα καλυτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrk7 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Γεια σας παιδια! Να ρωτησω κατι... Εαν κανεις flash το Samsung Pixon και αλλαξεις firmware αλλαζει ο αριθμος ΙΜΕΙ;;;; (ή γενικα αν αλλαζει, εφοσων κανεις flash..) ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Γεια σας παιδια! Να ρωτησω κατι... Εαν κανεις flash το Samsung Pixon και αλλαξεις firmware αλλαζει ο αριθμος ΙΜΕΙ;;;; (ή γενικα αν αλλαζει, εφοσων κανεις flash..) ευχαριστω! Από που κι ως που να αλλάζει το IMEI; Να ρωτήσω, το GPS έχει χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrk7 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Από που κι ως που να αλλάζει το IMEI; που θες να ξερω φιλε μου? Αν δεν ρωτησεις δεν θα μαθεις.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Δεν αλλάζει το ΙΜΕΙ έτσι, αλλά με ειδικά software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 ΕΠΕΙΔΗ με ενδιαφέρει η συσκευή θέλω να ρωτήσω α. αν το κινητό ανταποκρίνεται και χωρίς το πενάκι με το δάχτυλο. β. ποιά είναι τα κυριότερα μειονεκτήματά του... (γιατί βλέπω ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με την οθόνη) Ευχαριστώ όλους όσους προθυμοποιηθούν να απαντήσουν. Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Προφανώς το forum μπορεί να κλείσει αφού δεν προσφέρει απολύτως τίποτα... Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Το κινητό μπορείς να το δουλέψεις εύκολα χωρίς πενάκι. Ελλείψη wifi και οθόνη..... Όταν δουλεύει φυσικά, η οθόνη είναι μιά χαρά! Αλλά όταν δουλεύει... Γι'αυτό τον λόγο το έδωσα και εγώ για επισκευή. ( και τώρα που το σκέφτομαι έχει περάσει πάνω από μήνας.... ) πρέπει να δώ τι γίνεται, παραλίγο να το ξέχναγα... :P Eπίσης η μπαταρία του δεν κράταει και πάρα πολύ. Το μεγάλο, τεράστιο + είναι η φωτογραφίες του που για κινητό είναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Το κινητό μπορείς να το δουλέψεις εύκολα χωρίς πενάκι. Ελλείψη wifi και οθόνη..... Όταν δουλεύει φυσικά, η οθόνη είναι μιά χαρά! Αλλά όταν δουλεύει... Γι'αυτό τον λόγο το έδωσα και εγώ για επισκευή. ( και τώρα που το σκέφτομαι έχει περάσει πάνω από μήνας.... ) πρέπει να δώ τι γίνεται, παραλίγο να το ξέχναγα... :P Eπίσης η μπαταρία του δεν κράταει και πάρα πολύ. Το μεγάλο, τεράστιο + είναι η φωτογραφίες του που για κινητό είναι super. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου... προφανώς το συγκεκριμένο κινητό έχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα στην οθόνη του. Άρα για κάποιον που επιζητά κάτι αξιόπιστο για να μην τρέχει με τα service των αντιπροσωπειών (που όλοι ξέρουμε πόσο γρήγορα εξυπηρετούν) η συσκευή είναι ακατάλληλη. Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontos196 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 γεια σας παιδια ... θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις καποιος πως κι αν αλλαζουν οι εικονες οταν κλειδωνεις το κινητο ... ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts