DesertSMisSRaiN Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ρε παιδιά, έχει κανένας άλλος την αίσθηση ότι η Torv το (πάρα)παρακάνει όταν παίζει τη Fauxlivia? Εντάξει, το έχουμε καταλάβει πως αυτή είναι η "χαρούμενη" έκδοση της Olivia, αλλά αυτή χαμογελάει και όταν βλέπει πτώματα, κάνει πλάκα και όταν μιλάνε για την καταστροφή του κόσμου κτλ. Και δεν είναι πια να πεις ότι το κάνει για να ξεχωρίζουμε ποιά είναι ποιά γιατί ακόμα και από τα μαλλιά το πιάνουμε το θέμα... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ρε παιδιά, έχει κανένας άλλος την αίσθηση ότι η Torv το (πάρα)παρακάνει όταν παίζει τη Fauxlivia? Εντάξει, το έχουμε καταλάβει πως αυτή είναι η "χαρούμενη" έκδοση της Olivia, αλλά αυτή χαμογελάει και όταν βλέπει πτώματα, κάνει πλάκα και όταν μιλάνε για την καταστροφή του κόσμου κτλ. Και δεν είναι πια να πεις ότι το κάνει για να ξεχωρίζουμε ποιά είναι ποιά γιατί ακόμα και από τα μαλλιά το πιάνουμε το θέμα... Χαχα και να ηταν μονο αυτο;:lol: Παρατηρησε κανεις οτι στο παραλληλο μιλαει "μαγκιορικα";:cool: Ο τονος της φωνης της και οι εκφρασεις της ρε παιδι μου πολυ επιτηδευμενοι για να αποδωσουν εναν εντελως διαφορετικο χαρακτηρα.Θυμαμαι χαρακτηριστικα σε ενα απο τα τελευταια επεισοδια που πηγε ο Peter στο παραλληλο με τον Lee κοιταει τον Peter και λεει με μια μαγκια "Who the hell are you"? Γενικα η κοπελα δε το χει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Χαχα και να ηταν μονο αυτο;:lol: Παρατηρησε κανεις οτι στο παραλληλο μιλαει "μαγκιορικα";:cool: Ο τονος της φωνης της και οι εκφρασεις της ρε παιδι μου πολυ επιτηδευμενοι για να αποδωσουν εναν εντελως διαφορετικο χαρακτηρα.Θυμαμαι χαρακτηριστικα σε ενα απο τα τελευταια επεισοδια που πηγε ο Peter στο παραλληλο με τον Lee κοιταει τον Peter και λεει με μια μαγκια "Who the hell are you"? Γενικα η κοπελα δε το χει.. Ναι, το έχω παρατηρήσει και αυτό, αλλά άντε αυτό πες να το δεχτώ ως διαφορά στην προσωπικότητα και τον τρόπο που εκφράζονται οι δύο Oliviες. Αυτά που ανέφερα πριν δε στέκουν λογικά, ανεξαρτήτως σύμπαντος :p Και επίσης, νομίζω ότι αν όλο αυτό γίνεται για να μας δείξουν πως είναι άλλες (εννοώ και να μπορούμε να ξεχωρίζουμε πότε είναι η μία και πότε άλλη αλλά και να καταλάβουμε πως έχουν άλλο χαρακτήρα), νομίζω πως δεν εκτιμούν αρκετά τους θεατές τους: αν μπορούμε να καταλάβουμε (όπως όπως) την υπόθεση που έχει φτάσει να είναι πιο μπερδεμένη και από το Lost, τότε σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε και πότε είναι η Olivia ή η Fauxlivia :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ναι, το έχω παρατηρήσει και αυτό, αλλά άντε αυτό πες να το δεχτώ ως διαφορά στην προσωπικότητα και τον τρόπο που εκφράζονται οι δύο Oliviες. Αυτά που ανέφερα πριν δε στέκουν λογικά, ανεξαρτήτως σύμπαντος :p Και επίσης, νομίζω ότι αν όλο αυτό γίνεται για να μας δείξουν πως είναι άλλες (εννοώ και να μπορούμε να ξεχωρίζουμε πότε είναι η μία και πότε άλλη αλλά και να καταλάβουμε πως έχουν άλλο χαρακτήρα), νομίζω πως δεν εκτιμούν αρκετά τους θεατές τους: αν μπορούμε να καταλάβουμε (όπως όπως) την υπόθεση που έχει φτάσει να είναι πιο μπερδεμένη και από το Lost, τότε σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε και πότε είναι η Olivia ή η Fauxlivia :p Η σειρα παρ'οτι μου αρεσει πολυ εχει γινει πολυ μπερδεμα απο την αρχη της 4ης σεζον.Φασκει και αντιφασκει σε σημεια.Για παραδειγμα, ο September λεει στον Peter οτι ειναι στο σπιτι του αλλα απο την αλλη υπαρχουν συμβαντα που εδω ειτε δεν εχουν συμβει ειτε συνεβησαν διαφορετικα.Οπως πχ το προηγουμενο επεισοδιο με το τερας στο αεροπλανο. Και δεν ειμαι εβλεπα και lost να ειμαι προπονημενος στα μπερδεματα:p Επισης αν και παλιο το ειχα απορια, καταλαβε κανεις πώς πέθανε ο William Belle; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ρε παιδιά, έχει κανένας άλλος την αίσθηση ότι η Torv το (πάρα)παρακάνει όταν παίζει τη Fauxlivia? Εντάξει, το έχουμε καταλάβει πως αυτή είναι η "χαρούμενη" έκδοση της Olivia, αλλά αυτή χαμογελάει και όταν βλέπει πτώματα, κάνει πλάκα και όταν μιλάνε για την καταστροφή του κόσμου κτλ. Και δεν είναι πια να πεις ότι το κάνει για να ξεχωρίζουμε ποιά είναι ποιά γιατί ακόμα και από τα μαλλιά το πιάνουμε το θέμα... Ειδικά σ' αυτό το επεισόδιο το παράκανε όντως. Σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό που κάνει η γυναίκα, αλλά το overacting στον συγκεκριμένο ρόλο κάνει μπαμ. Το περπάτημα της ειδικά είναι για γέλια, μου θυμίζει τον Brandon από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Όπως επίσης και τα χαμόγελα όταν βλέπει πτώματα...οκ, το καταλάβαμε, είσαι χαρούμενη. Take it down a notch though. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Η σειρα παρ'οτι μου αρεσει πολυ εχει γινει πολυ μπερδεμα απο την αρχη της 4ης σεζον.Φασκει και αντιφασκει σε σημεια.Για παραδειγμα, ο September λεει στον Peter οτι ειναι στο σπιτι του αλλα απο την αλλη υπαρχουν συμβαντα που εδω ειτε δεν εχουν συμβει ειτε συνεβησαν διαφορετικα.Οπως πχ το προηγουμενο επεισοδιο με το τερας στο αεροπλανο. Και δεν ειμαι εβλεπα και lost να ειμαι προπονημενος στα μπερδεματα:p Επισης αν και παλιο το ειχα απορια, καταλαβε κανεις πώς πέθανε ο William Belle; Εγώ ρε παιδιά δεν κατάλαβα εξ αρχής γιατί έπρεπε να πάνε να κάνουν νέο σύμπαν - ή τέλος πάντων αυτό να μας τσαμπουνάνε ότι ήταν το βασικό clue της ιστορίας από την αρχή της σεζόν. Δε θα ήταν πιο απλό, λογικό (στα πλαίσια που κάτι μπορεί να είναι λογικό στο Fringe) και πιο ευληπτο για το θεατή, αυτό να είναι το ίδιο σύμπαν με αυτό που ήταν και πέρσι ο Peter, απλά να είχε διαμορφωθεί διαφορετικά για τους ανθρώπους γύρω του αφού ο ίδιος δεν υπήρξε στη ζωή πολλών εξ αυτών ποτέ και πέθανε όταν ο Walter προσπάθησε να τον σώσει όταν ήταν παιδί; Μετά βέβαια από αυτό που είπε ο September, εγώ κατάλαβα ότι τελικά είναι το ίδιο σύμπαν με το περσινό, αλλά και πάλι δεν ήταν ξεκάθαρο (σιγά μην ήταν...). Για τον William Bell, δε νομίζω πως έχουμε απορία πώς πέθανε. Αν θυμάμαι καλά θυσιάστηκε για να κρατήσει ανοιχτή την πύλη ανάμεσα στα δύο σύμπαντα για να περάσουν πίσω ο Peter, η Olivia και ο Walter. Ειδικά σ' αυτό το επεισόδιο το παράκανε όντως. Σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό που κάνει η γυναίκα, αλλά το overacting στον συγκεκριμένο ρόλο κάνει μπαμ. Το περπάτημα της ειδικά είναι για γέλια, μου θυμίζει τον Brandon από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Όπως επίσης και τα χαμόγελα όταν βλέπει πτώματα...οκ, το καταλάβαμε, είσαι χαρούμενη. Take it down a notch though. Σχεδόν όλοι έχουν διαφορετική συμπεριφορά στο άλλο σύμπαν (Lincoln, Walter, Astrid) με κάποιες εξαιρέσεις που είναι σχεδόν ίδιοι με τους "εδώ" εαυτούς τους (Broyles, Nina Sharp), αλλά κανένας μα κανένας ηθοποιός δε φαίνεται να το παρακάνει τόσο έντονα όσο η Torv. Πάντως γενικά, επειδή θεωρώ πως ο τρόπος που παίζει την Olivia είναι πολύ κακός, θα ήθελα κάποια στιγμή να τη δω και σε κάποιο άλλο ρόλο για να δω αν αυτό το ξύλινο, ξερό πράγμα που βγάζει η ερμηνεία της είναι κατά παραγγελία "παίξε την Olivia σε στυλ Scully" ή αν απλά η κοπέλα είναι ξενέρωτη και ατάλαντη... Edited April 8, 2012 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Ρε παιδια τι γινεται με τη σειρα;; Οσο παει το χανω και περισσοτερο με τοσο μπερδεμα που γινεται.Με κραταει απιστευτα αλλα σε καθε επεισοδιο γινεται ολο και πιο μπερδεμα.Κατι μου λεει οτι στο τελος θα μεινουμε με την απορια.Θελω οπωσδηποτε 5η σαιζον παντως (μαζοχισμος:p:D). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Πω....... τι γινεται ρε! Ειδατε το 19; :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Δε νομίζω να υπάρχει άτομο που να πιστεύει ότι όταν σκηνοθετούσαν τα επεισόδια του 1ου κύκλου είχαν στο μυαλό τους μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό που είδαμε είναι τόσο διαφορετικό λες και ξεκινούσε νέα σειρά. Στην αρχή με ξενέρωσε η αλα matrix αισθητική αλλα εν τέλη δίνει νέο αέρα στη σειρά και δείχνει ότι ίσα ίσα δεν πάει για κόψιμο.... από εκεί και πέρα μια απλή απορία: ο κόσμος που έδειξε λογικά είναι το παρών το πως εξελίχθηκαν δλδ τα πράγματα. Σε αυτό το παρών όμως δεν υπάρχει άραγε και το αντίστοιχο παράλληλο σύμπαν η δεν έχει νόημα μιας και ζούμε την πραγματικότητα των Παρατηρητών οι οποιοι ελέγχουν τον χωροχρόνο....? Επίσης αναρωτιέμαι πως o J.J. θα εξηγήσει το τι στο καλο είναι αυτοί οι Παρατηρητές. Το ξεχείλωμα του Lost δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό του Fringe... δεν μαζεύεται :p Υ.Γ. Η πιο αστεία μορφή στο άλλο σύμπαν είναι με διαφορά η Αστερω :p Edited April 22, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δε νομίζω να υπάρχει άτομο που να πιστεύει ότι όταν σκηνοθετούσαν τα επεισόδια του 1ου κύκλου είχαν στο μυαλό τους μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό που είδαμε είναι τόσο διαφορετικό λες και ξεκινούσε νέα σειρά. Στην αρχή με ξενέρωσε η αλα matrix αισθητική αλλα εν τέλη δίνει νέο αέρα στη σειρά και δείχνει ότι ίσα ίσα δεν πάει για κόψιμο.... από εκεί και πέρα μια απλή απορία: ο κόσμος που έδειξε λογικά είναι το παρών το πως εξελίχθηκαν δλδ τα πράγματα. Σε αυτό το παρών όμως δεν υπάρχει άραγε και το αντίστοιχο παράλληλο σύμπαν η δεν έχει νόημα μιας και ζούμε την πραγματικότητα των Παρατηρητών οι οποιοι ελέγχουν τον χωροχρόνο....? Επίσης αναρωτιέμαι πως o J.J. θα εξηγήσει το τι στο καλο είναι αυτοί οι Παρατηρητές. Το ξεχείλωμα του Lost δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό του Fringe... δεν μαζεύεται :p Υ.Γ. Η πιο αστεία μορφή στο άλλο σύμπαν είναι με διαφορά η Αστερω :p Για να είμαστε ειλικρινείς, ούτε και στο Lost είχαν ιδέα πώς θα ολοκληρώνανε τη σειρά, ασχέτως του τι ισχυρίζονται οι ίδιοι. Δε νομίζω να μπορεί άλλωστε να γίνει αυτό σε μια σειρά φαντασίας εκτός και αν πρόκειται για μίνι σειρά που πρόκειται να ολοκληρωθεί σίγουρα χωρίς 2η-3η κτλ σεζόν. Το ίδιο ισχύει για τις υπόλοιπες εξαιρετικές σειρές sci-fi, όπως τα X-Files ή το Battlestar Galactica. Αλλά όσο μια σειρά δίνει καλά επεισόδια, δε με πολυνοιάζει πώς καταλήξαμε εδώ που καταλήξαμε. Έχω δει και σειρές με τέλεια οργάνωση σκέψης και εξέλιξης που ήταν απίστευτες βλακείες και δεν σώζονταν με τίποτα :p Κατά τα άλλα, πολύ, πάρα πολύ καλό επεισόδιο το οποίο δείχνει πως η σειρά αν είχε και τη στήριξη του κοινού θα μπορούσε να συνεχισει για άλλες τόσες σεζόν (και βάλε). Όσο για αυτό που λες, ναι μάλλον οι Observers ελέγχουν και το άλλο σύμπαν. Άλλωστε, δεν αναφέρθηκε πουθενά πως δεν υπάρχει άλλο σύμπαν ή ότι καταστράφηκε κτλ. Οπότε αφού δε μας είπαν ούτε ότι δεν υπάρχει ούτε ότι υπάρχει, μπορούμε να υποθέσουμε κρίνοντας από τη μυθολογία της σειράς μέχρι σήμερα ότι μάλλον υπάρχει και μάλλον και αυτό είναι υπό την κατοχή των Observers. Δυστυχώς πάντως το ότι η σειρά παίρνει νέο αέρα από ένα τέτοιο επεισόδιο δε λέει και πολλά πράγματα για το αν θα συνεχιστεί ή θα κοπεί. Το ίδιο είχε κάνει 2-3 σεζόν πριν το Dollhouse, το οποίο είχε μια μέτρια σεζόν και ένα αντίστοιχο εξαιρετικό post-apocalyptic επεισόδιο σαν φινάλε (δεν παίχτηκε αρχικά, μόνο στο DVD είχε μπει αν θυμάμαι καλά), αλλά δεν έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στο αν θα συνεχιζόταν ή όχι: συνεχίστηκε βέβαια τελικά, αλλά για τελείως άλλους λόγους. Τέλος, πλέον νομίζω δεν έχει και νόημα να συζητάμε για την πορεία της σειράς. Από άποψη τηλεθέασης, η σειρά πάει απίστευτα χάλια - κυριολεκτικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χάλια, για μια τέτοιας ποιότητας σειρά. Αν η σειρά πάει και για 5ο κυκλο 13 επεισοδίων όπως ακούγεται, άλλοι θα είναι οι λόγοι που θα τη σώσουν (βλ. λεφτά) και όχι η τηλεθέαση. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 O Μπέλι που κολλάει στο 19 ξέρει κανένας; Τι έκανε στην Ολιβια; Απίστευτο επισόδειο, μακάρι να πάρει 5η σεζόν αν είναι να ασχοληθούν με αυτό το θέμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Θα συμφωνησω με οσους λενε οτι η σειρα ακολουθει την πορεια του λοστ... Αλλιως ξεκινησε, ουτε οι ιδιοι ξερουν που παει... Και δεν ξερουμε ακομα περι συνεχειας και 5ης σεζον ε? Χμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Και δεν ξερουμε ακομα περι συνεχειας και 5ης σεζον ε? Χμ.... ...και μόλις μάθαμε :) To Fringe πήρε το πράσινο φως για 13 ακόμα επεισόδια (τελευταία σεζόν). Επιτέλους και ένα καλό νέο από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 5η και καλή λοιπόν όπως ανακοινώθηκε επίσημα και πολύς κόσμος ήδη ζητάει να κρατήσει παραπάνω!!! :) :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει: 1) Στο πρώτο δίπολο συμπάντων ο Τζοουνς του εναλλακτικού υπήρχε?... το ίδιο και για το μεταγενέστερο δίπολο (αυτό του 4ου κύκλου). 2) Μια τραβηγμένη άποψη: Ίσως αυτό που προσπαθεί να πετύχει ο Τζοουνς είναι να αποτρέψει τον φαύλο κύκλο που έχουν δημιουργήσει οι Παρατηρητές αφού με την συμπαντική ένωση θα ελέγχει τους φυσικούς νομους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 εγω ακομα δεν καταλαβα πως το καλο επανηλθε ο πητερ.Δηλ αν εγω παω στο παρελθον ξεκανω τον χιτλερ και μετα τον σκεφτομαι θα επανελθει;Duhhhhhhhhhh .Hμαρτον περιμενα να δω κατι ανατρεπτικο σε αυτο το στορυ που ειχε αγωνια εδω και 5 μηνες και τελικα μου πεταν στο τελος αγαπες και λουλουδια:mad:.Εκτος αν αποκαλυφθει η αληθεια στο φιναλε το επομενο σαββατο:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 εγω ακομα δεν καταλαβα πως το καλο επανηλθε ο πητερ.Δηλ αν εγω παω στο παρελθον ξεκανω τον χιτλερ και μετα τον σκεφτομαι θα επανελθει;Duhhhhhhhhhh .Hμαρτον περιμενα να δω κατι ανατρεπτικο σε αυτο το στορυ που ειχε αγωνια εδω και 5 μηνες και τελικα μου πεταν στο τελος αγαπες και λουλουδια:mad:.Εκτος αν αποκαλυφθει η αληθεια στο φιναλε το επομενο σαββατο:lol: Δεν επανήλθε επειδή κάποιος τον σκέφτεται.Ίσα ίσα που κανείς δεν τον θυμάται στην παρούσα σεζόν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ξέρει κανείς "ποιοι έρχονται";;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εννοούσε τους observers από το μέλλον. Θυμήσου τι είχε γίνει 2 επεισόδια πιο πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Λιγο από Lost μου θύμισε το τελευταιο επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 παιδια η 5η σεζον ποτε ξεκιναει; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Σεπτέμβριο του 2012 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Βγηκε το πρωτο επεισοδιο.. περιμενω την 720 εκδοση ;) Οποιος θελει ας το δει το κανονικο να μας πει εντυπωσεις Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Βγηκε το πρωτο επεισοδιο.. περιμενω την 720 εκδοση ;) Οποιος θελει ας το δει το κανονικο να μας πει εντυπωσεις πισωγύρισμα στην υπόθεση ήταν το 1ο επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 πισωγύρισμα στην υπόθεση ήταν το 1ο επεισόδιο. Ε όχι ακριβώς. Δεν μας πήγε πουθενά πίσω, ίσα ίσα προχώρησαν γρήγορα την υπόθεση και μας έβαλαν στο νέο κλίμα της σειράς. Δηλώνω πάντως fan του setting των 4 πρώτων σεζόν - αυτή η μετάβαση στο μέλλον μπορεί να βοηθήσει την υπόθεση αλλά προσωπικά με ψιλοξενερώνει. Κατά τα άλλα, yay, Fringe is back! :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts