Balantis7 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Γιατί 2 μήνες?? Θα έχουμε διακοπή?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ναι, έχουμε διακοπή έως 1 Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Τόσο πολύ!!Στο καλύτερο σημείο μας αφήνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ξεκινησε και το Fringe. Δεν μου αρεσει που αλλαξαν τους τιτλους της αρχης .:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 επιτελους εμενα μου ελειψε η ολιβια και τους τιτλους μηπως τους εκαναν ετσι λογω του οτι ολο το επεισοδιο ηταν στο 80? Για πιο ρετρο υφος... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 επιτελους εμενα μου ελειψε η ολιβια και τους τιτλους μηπως τους εκαναν ετσι λογω του οτι ολο το επεισοδιο ηταν στο 80? Για πιο ρετρο υφος... Αυτο δεν το σκεφτηκα,δεν ειχα δει και ολο το επεισοδιο την στιγμη που το εγραψα εδω.Παντως αυτο το επεισοδιο εξηγησε πολλα πραγματα οσο αφορα την ιστορια μεχρι τωρα,άλλα ειχαν καποια σημασια και άλλα αδιαφορα. Διαβασα και για ενα επεισοδιο μιουζικαλ;:blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 (edited) Μου άρεσε πάρα πολύ το επεισόδιο! Από τις λίγες φορές που το κόνσεπτ της παράλληλης διάστασης, χάρη στους διαλόγους και τις ερμηνείες, είναι τόσο ανθρώπινο και συγκινητικό. Eπίσης, προσέξατε ότι στο παράλληλο σύμπαν ο Eric Stoltz πήρε τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Back to the Future, αντί του Μ. J. Fox;! :lol: (αρχικά ο Stoltz είχε επιλεγεί, αλλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αντικαταστάθηκε από τον Fox) Και όσον αφορά τους τίτλους αρχής, απλά κορυφαίοι! Edited April 4, 2010 by captum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο. Η 2η season έπρεπε να ξεκινήσει με περισσότερα καλά επεισόδια, αλλά δε με χαλάει που τελικά δείχνουν να έχουν "ξυπνήσει". Το μόνο που με χαλάει είναι το μοτίβο που τείνει να γίνει στερεοτυπικό σε τέτοιες σειρές με το παιδί που είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για το μέλλον του κόσμου και σχεδόν ποτέ δεν αποδίδει τελικά όσα υπόσχεται το hype. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. April 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Τι εκπληκτικη ερμηνεια ως "νεοτερος" επιστημονας.. Respect και μονο :D (αν και το ολο θεμα "πυλη" - "αλλη πραγματικοτητα" το ξεσκονισαν και δεν το εξηγησαν) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Πολύ μου άρεσε ο τίτλος του 17ου επεισοδίου (Olivia. In The Lab. With The Revolver.), και έξυπνη η σύνδεσή του με το επιτραπέζιο που έπαιξαν. Γενικότερα, καλά το πάνε, γιατί πλέον φαίνεται ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα μας απασχολεί η κεντρική ιστορία του Peter και της άλλης πραγματικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 αγαπω την δαναμ. και ειδατε που ειχα δικιο για τους τιτλους και τα γραφικα ? τελικα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου σειρες Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το μόνο που δεν μου αρέσει στη σειρά, είναι η ένδειξη του οτι υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ εναλλακτικό σύμπαν, ενώ θα έρπεπε να είναι άπειρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Τρομερό επεισόδιο το 16 και πολύ καλό το 17. Ελπίζω πως μέχρι το τέλος της 2ης σεζόν θα έχουμε επικά επεισόδια. Αξίζει η σειρά και σίγουρα έχει ανέβει επίπεδο. ΘΕΟΣ ο John Noble ως νέος Walter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Άλλο ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ επεισόδιο, ήταν πολύ ενδιαφέρον που γνωρίσαμε έναν χαρακτήρα με τον οποίο ο Walter είχε τόσα κοινά σημεία, ειδικά ο διάλογος που είχανε μου άρεσε πολύ. Καταπληκτική και η τελική σκηνή, δεν είχα φανταστεί το περιεχόμενο της, περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό και μου φάνηκε τρομερή σαν ιδέα από τους σεναριογράφους. Η ερμηνεία του Walter απίστευτη για άλλη μια φορά, ο άνθρωπος έχει πάρει την σειρά στους ώμους του και δίνει ρέστα. Θα ήθελα παρόλ' αυτά να δω τον Πήτερ να μαθαίνει την αλήθεια για τον εαυτό του, απογοητεύτηκα λίγο που άλλαξε γνώμη ο πατέρας του και δεν είδαμε την σκηνή αυτή σ' αυτό το επεισόδιο, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα το μάθει βέβαια και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η αντίδραση του σε ένα τέτοιο νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Τουλάχιστον ΕΠΙΚΟ το 18ο. Έχει απογειωθεί η σειρά πλέον. Τεράστια βελτίωση. Ευτυχώς ανανεώθηκε και για 3η σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ευτυχώς ανανεώθηκε και για 3η σεζόν. γιουπιιιιιιιιι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Moλις ειδα το 18.. φοβερο επεισοδιο.. Παντως αυτη τη Νταναμ οταν την ειδα στο πρωτο επεισοδιο ειπα "καλα αυτο το μπαζο βρηκαν να βαλουν πρωταγωνιστρια"...τωρα εχει φτασει 2η σεζον και εχω αρχισει να την ερωτευομαι:love: Δεν ειμαι ο μονος, ετσι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Moλις ειδα το 18.. φοβερο επεισοδιο.. Παντως αυτη τη Νταναμ οταν την ειδα στο πρωτο επεισοδιο ειπα "καλα αυτο το μπαζο βρηκαν να βαλουν πρωταγωνιστρια"...τωρα εχει φτασει 2η σεζον και εχω αρχισει να την ερωτευομαι:love: Δεν ειμαι ο μονος, ετσι? Να την ερωτεύομα δεν θα το 'λεγα, αλλά από αντιπαθητική που ήταν στην αρχή έχει αρχίσει σιγά σιγά να μου γίνεται πιο συμπαθής. Μου βγάζει μια ψυχρότητα σαν άνθρωπος, έχει αυτό το "σουλούπι" του στρατιωτικού, κρατάει τα πάντα μέσα της, έχει μυστικά, δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο να εκφραστεί, σίγουρα είναι γεννημένη για πράκτορας του FBI, αλλά από 'κει και πέρα τίποτα. Από το ντύσιμο της, μέχρι το πως στέκεται προσωπικά μου βγάζει κάτι που με ξενερώνει, δεν είναι άνθρωπος που χαίρεσαι να είσαι δίπλα του, ακόμα και μια κουβέντα με το τσιγκέλι της την βγάζεις, πόσο μάλλον κάτι παραπάνω. Δεν έχει να κάνει τόσο με την εμφάνιση της, αντικειμενικά δεν είναι άσχημη γυναίκα αλλά καταφέρνει να μην βγάζει καθόλου θηλυκότητα, δεν σε αφήνει να την πλησιάσεις με τίποτα. Παρόλ' αυτά, σιγά σιγά με κερδίζει, είναι καλή σ' αυτό που κάνει, πιστή στους φίλους της, αλλά θα ήθελα να την δω πέρα από το ρόλο του πράκτορα, να δω το πιο ανθρώπινο πρόσωπο της, κάτι που στα τελευταία επεισόδια πάει να γίνει με αργούς ρυθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Συμφωνώ, πολύ καλό το 2x18! Το φινάλε του μας υπενθυμίζει, όπως και τα προηγούμενα επεισόδια, ότι αν και κατεξοχήν σειρά επιστημονικής φαντασίας, που καταπιάνεται με παράλληλα σύμπαντα, ταξίδια στο χρόνο κλπ, μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και με μικρές, απλές και έξυπνες στιγμές όπως τα τελευταία λεπτά του 18ου επεισοδίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Απιστευτο το 18...και με τρελη συνδεση με το Λοστ,και τα time travel.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Απιστευτο το 18...και με τρελη συνδεση με το Λοστ,και τα time travel.. Kαμμένεεε !!! :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 :lol::lol::lol:τι να κανωωω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Φοβερό το επεισόδιο. Λέτε ο Secretary να είναι ο «Άλλος» Walter....;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Φοβερό το επεισόδιο. Λέτε ο Secretary να είναι ο «Άλλος» Walter....;; ο οποιος ψαχνει τον Πιτερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Η καλύτερη θεωρία που έχω διαβάσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts