Jump to content

Fringe (Fox)

YpNoS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 651
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

επιτελους

εμενα μου ελειψε η ολιβια

και τους τιτλους μηπως τους εκαναν ετσι λογω του οτι ολο το επεισοδιο ηταν στο 80?

Για πιο ρετρο υφος...

:X

επιτελους

εμενα μου ελειψε η ολιβια

και τους τιτλους μηπως τους εκαναν ετσι λογω του οτι ολο το επεισοδιο ηταν στο 80?

Για πιο ρετρο υφος...

Αυτο δεν το σκεφτηκα,δεν ειχα δει και ολο το επεισοδιο την στιγμη που το εγραψα εδω.Παντως αυτο το επεισοδιο εξηγησε πολλα πραγματα οσο αφορα την ιστορια μεχρι τωρα,άλλα ειχαν καποια σημασια και άλλα αδιαφορα.

Διαβασα και για ενα επεισοδιο μιουζικαλ;:blink::wacko:

Μου άρεσε πάρα πολύ το επεισόδιο! Από τις λίγες φορές που το κόνσεπτ της παράλληλης διάστασης, χάρη στους διαλόγους και τις ερμηνείες, είναι τόσο ανθρώπινο και συγκινητικό.

Eπίσης, προσέξατε ότι στο παράλληλο σύμπαν ο Eric Stoltz πήρε τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Back to the Future, αντί του Μ. J. Fox;! :lol: (αρχικά ο Stoltz είχε επιλεγεί, αλλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αντικαταστάθηκε από τον Fox)

Και όσον αφορά τους τίτλους αρχής, απλά κορυφαίοι!

Edited by captum

Ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο. Η 2η season έπρεπε να ξεκινήσει με περισσότερα καλά επεισόδια, αλλά δε με χαλάει που τελικά δείχνουν να έχουν "ξυπνήσει".

Το μόνο που με χαλάει είναι το μοτίβο που τείνει να γίνει στερεοτυπικό σε τέτοιες σειρές

με το παιδί που είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για το μέλλον του κόσμου

και σχεδόν ποτέ δεν αποδίδει τελικά όσα υπόσχεται το hype.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τι εκπληκτικη ερμηνεια ως "νεοτερος" επιστημονας.. Respect και μονο :D

(αν και το ολο θεμα "πυλη" - "αλλη πραγματικοτητα" το ξεσκονισαν και δεν το εξηγησαν)

Dream big and dare to fail..

Πολύ μου άρεσε ο τίτλος του 17ου επεισοδίου (Olivia. In The Lab. With The Revolver.), και έξυπνη η σύνδεσή του με το επιτραπέζιο που έπαιξαν. Γενικότερα, καλά το πάνε, γιατί πλέον φαίνεται ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα μας απασχολεί η κεντρική ιστορία του Peter και της άλλης πραγματικότητας.

αγαπω την δαναμ.

και ειδατε που ειχα δικιο για τους τιτλους και τα γραφικα ?

τελικα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου σειρες

:X

Το μόνο που δεν μου αρέσει στη σειρά, είναι η ένδειξη του οτι υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ εναλλακτικό σύμπαν, ενώ θα έρπεπε να είναι άπειρα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρομερό επεισόδιο το 16 και πολύ καλό το 17.

Ελπίζω πως μέχρι το τέλος της 2ης σεζόν θα έχουμε επικά επεισόδια.

Αξίζει η σειρά και σίγουρα έχει ανέβει επίπεδο.

ΘΕΟΣ ο John Noble ως νέος Walter.

Άλλο ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ επεισόδιο, ήταν πολύ ενδιαφέρον που γνωρίσαμε έναν χαρακτήρα με τον οποίο ο Walter είχε τόσα κοινά σημεία, ειδικά ο διάλογος που είχανε μου άρεσε πολύ.

Καταπληκτική και η τελική σκηνή, δεν είχα φανταστεί το περιεχόμενο της, περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό και μου φάνηκε τρομερή σαν ιδέα από τους σεναριογράφους.

Η ερμηνεία του Walter απίστευτη για άλλη μια φορά, ο άνθρωπος έχει πάρει την σειρά στους ώμους του και δίνει ρέστα.

Θα ήθελα παρόλ' αυτά να δω τον Πήτερ να μαθαίνει την αλήθεια για τον εαυτό του, απογοητεύτηκα λίγο που άλλαξε γνώμη ο πατέρας του και δεν είδαμε την σκηνή αυτή σ' αυτό το επεισόδιο, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα το μάθει βέβαια και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η αντίδραση του σε ένα τέτοιο νέο.

Τουλάχιστον ΕΠΙΚΟ το 18ο.

Έχει απογειωθεί η σειρά πλέον. Τεράστια βελτίωση.

Ευτυχώς ανανεώθηκε και για 3η σεζόν.

Moλις ειδα το 18.. φοβερο επεισοδιο..

Παντως αυτη τη Νταναμ οταν την ειδα στο πρωτο επεισοδιο ειπα "καλα αυτο το μπαζο βρηκαν να βαλουν πρωταγωνιστρια"...τωρα εχει φτασει 2η σεζον και εχω αρχισει να την ερωτευομαι:love:

Δεν ειμαι ο μονος, ετσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Moλις ειδα το 18.. φοβερο επεισοδιο..

Παντως αυτη τη Νταναμ οταν την ειδα στο πρωτο επεισοδιο ειπα "καλα αυτο το μπαζο βρηκαν να βαλουν πρωταγωνιστρια"...τωρα εχει φτασει 2η σεζον και εχω αρχισει να την ερωτευομαι:love:

Δεν ειμαι ο μονος, ετσι?

Να την ερωτεύομα δεν θα το 'λεγα, αλλά από αντιπαθητική που ήταν στην αρχή έχει αρχίσει σιγά σιγά να μου γίνεται πιο συμπαθής.

Μου βγάζει μια ψυχρότητα σαν άνθρωπος, έχει αυτό το "σουλούπι" του στρατιωτικού, κρατάει τα πάντα μέσα της, έχει μυστικά, δεν αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο να εκφραστεί, σίγουρα είναι γεννημένη για πράκτορας του FBI, αλλά από 'κει και πέρα τίποτα. Από το ντύσιμο της, μέχρι το πως στέκεται προσωπικά μου βγάζει κάτι που με ξενερώνει, δεν είναι άνθρωπος που χαίρεσαι να είσαι δίπλα του, ακόμα και μια κουβέντα με το τσιγκέλι της την βγάζεις, πόσο μάλλον κάτι παραπάνω. Δεν έχει να κάνει τόσο με την εμφάνιση της, αντικειμενικά δεν είναι άσχημη γυναίκα αλλά καταφέρνει να μην βγάζει καθόλου θηλυκότητα, δεν σε αφήνει να την πλησιάσεις με τίποτα.

Παρόλ' αυτά, σιγά σιγά με κερδίζει, είναι καλή σ' αυτό που κάνει, πιστή στους φίλους της, αλλά θα ήθελα να την δω πέρα από το ρόλο του πράκτορα, να δω το πιο ανθρώπινο πρόσωπο της, κάτι που στα τελευταία επεισόδια πάει να γίνει με αργούς ρυθμούς.

Συμφωνώ, πολύ καλό το 2x18! Το φινάλε του μας υπενθυμίζει, όπως και τα προηγούμενα επεισόδια, ότι αν και κατεξοχήν σειρά επιστημονικής φαντασίας, που καταπιάνεται με παράλληλα σύμπαντα, ταξίδια στο χρόνο κλπ, μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και με μικρές, απλές και έξυπνες στιγμές όπως τα τελευταία λεπτά του 18ου επεισοδίου...

Απιστευτο το 18...και με τρελη συνδεση με το Λοστ,και τα time travel..

Kαμμένεεε !!! :lol:

:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή