Dead Angel Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και γω. Δεν σας φαίνεται όμως πολύ 'κάπως' το πώς συνδίασε ο Πήτερ αυτά τα πράγματα; Σαν να έγινε πολύ ξαφνικά και πολύ πρόχειρα. Κατα τ'άλλα καταπληκτικό επεισόδιο όντως Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και γω. Δεν σας φαίνεται όμως πολύ 'κάπως' το πώς συνδίασε ο Πήτερ αυτά τα πράγματα; Σαν να έγινε πολύ ξαφνικά και πολύ πρόχειρα. Κατα τ'άλλα καταπληκτικό επεισόδιο όντως Ναι, μου χτύπησε λίγο άσχημα που ο Peter με το που συνήλθε συνδύασε τα γεγονότα και κατάλαβε ότι είναι "από αλλού"... Αλλά όντως, σερί πολύ καλών επεισοδίων για το Fringe, που μετά το διάλειμμά του έχει πατήσει γκάζι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. April 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 ο οποιος ψαχνει τον Πιτερ; +1 Φανταζομαι τα νευρα που θα εχει.. :rolleyes: Πολυ ενδιαφερον το επεισοδιο.. Προβλεπω προσωρινη μετακινηση του Πετρου στο αντιπαλο στρατοπεδο αλλα σιγουρη επαναφορα στο πλευρο της ξανθομαλλουσας σε μελλοντικο κυκλο :p Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 λιγο ακυρο το τελευταιο επεισοδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Βγήκε και σε 720p το τελευταίο; Δεν το έχω δει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Βγήκε και σε 720p το τελευταίο; Δεν το έχω δει ακόμα... παντα βγαινει σε 720 απο το πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 παντα βγαινει σε 720 απο το πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον Το ξέρω, απλά μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν το είχα βρει, γι'αυτό ρώτησα. :) Μια ματιά που έριξα, είδα ότι είναι το μιούζικαλ επεισόδιο που περιμέναμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Μια ματιά που έριξα, είδα ότι είναι το μιούζικαλ επεισόδιο που περιμέναμε... Μα καθολου!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 δε πολυ έπιασα το νόημα του επεισοδίου... απλά το οτι ο Πήτερ θα επιστρέψει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μακράν το πιο βαρετό φετινό επεισόδιο! Το μόνο που μου άρεσε ήταν η εμφάνιση της Ολίβια! :love: Της πάει πολύ το κόκκινο και το καπελάκι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. May 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Παραλιγο να με παρει ο υπνος.. εκτος απο 1-2 σημεια τα οποια ειχαν να κανουν με τα σκηνικα και την εμμεση διηγηση του μεγιστου Γουολτερ, τα υπολοιπα.. ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Παραλιγο να με παρει ο υπνος.. Αυτό το άπειρο loop θα το εξετάσει το Fringe σε προσεχές επεισόδιο. :lol: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Και εκει που ειχε παρει τα πανω της η σειρα εβγαλαν ενα επεισοδιο που με ξενέρωσε τελειως.Καλυτερα να μην εβγαζαν επεισοδιο αυτη την εβδομαδα παρα αυτο το χαζοχαρουμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Θυμιστε μου ποια ηταν η προειδοποιηση του Watcher στον Walter? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. May 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Αυτό το άπειρο loop θα το εξετάσει το Fringe σε προσεχές επεισόδιο. :lol: :rolleyes: :lol: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Φοβερό το επεισόδιο. Λέτε ο Secretary να είναι ο «Άλλος» Walter....;; ο οποιος ψαχνει τον Πιτερ; Και τελικα αυτο γινεται!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Μέτριο επεισόδιο αλλά γαμ@το τέλος!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 To "και καλά μιούζικαλ", που τελικά μόνο μιούζικαλ δεν ήταν, μου φάνηκε καλό. Ήταν κάτι διαφορετικό και λειτούργησε σαν διάλειμμα μετά από 2-3 συνεχόμενα "δυνατά" επεισόδια. Όχι κάτι το εξαιρετικό όμως. Το τελευταίο μου άρεσε γιατί η ατμόσφαιρα μου θύμισε κάτι από X-Files και επιπλέον το τέλος μας προετοιμάζει για τα επόμενα 2 τελευταία επεισόδια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 στα οποια ο Broyles, ο αφεντικος της Dunham , δηλωσε οτι μολις το διαβασε ταραχτηκε τοσο πολυ που εκανε μιση ωρα να μιλησει . αν μη τι αλλο, εδω εχουμε λιγο πλοκη που προχωραει εν αντιθεσει του λοστ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παίδες καλησπέρα.Είμαι fun του Lost.Θέλω να ξεκινήσω κάποια άλλη σειρά σιγά σιγά...Τι λέει αυτή εδώ?Έχει σασπένς?Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παίδες καλησπέρα.Είμαι fun του Lost.Θέλω να ξεκινήσω κάποια άλλη σειρά σιγά σιγά...Τι λέει αυτή εδώ?Έχει σασπένς?Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Καλη ειναι γι αποτοξινωση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Για κάτι χαλαρό με γέλιο και λίγο σασπένς προτείνω το Chuck Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παίδες καλησπέρα.Είμαι fun του Lost.Θέλω να ξεκινήσω κάποια άλλη σειρά σιγά σιγά...Τι λέει αυτή εδώ?Έχει σασπένς?Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Η καλυτερη επιλογη :D δεν θα το μετανοιωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Η καλυτερη επιλογη :D δεν θα το μετανοιωσεις Για να δούμε τι θα δούμε ρε παίδες...Thanks πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheater Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) Πάντως αν θες να δεις την... αυθεντική σειρά επάνω στην οποία βασίστηκε το Fringe, δες τα X-Files. Δεν ξέρω πόσοι από σας ήσασταν φανατικοί οπαδοί τους, αλλά πόσα επεισόδια έχω μετρήσει όπου πετάγομαι και λέω "Pusher!" ή "Soft Light!" ή άλλους τίτλους επεισοδίων των Χ-Files, δεν λέγεται... Πάντως, αν θες κάτι με σασπένς και είσαι και fan του Lost, θα σου πρότεινα το FlashForward. Αν και κατά με, η καλύτερη σειρά around αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι το Breaking Bad. Edited May 10, 2010 by dreamtheater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts