Jump to content

Fringe (Fox)

YpNoS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και γω.

Δεν σας φαίνεται όμως πολύ 'κάπως' το πώς συνδίασε ο Πήτερ αυτά τα πράγματα; Σαν να έγινε πολύ ξαφνικά και πολύ πρόχειρα. Κατα τ'άλλα καταπληκτικό επεισόδιο όντως

• Απαντήσεις 651
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και γω.

Δεν σας φαίνεται όμως πολύ 'κάπως' το πώς συνδίασε ο Πήτερ αυτά τα πράγματα; Σαν να έγινε πολύ ξαφνικά και πολύ πρόχειρα. Κατα τ'άλλα καταπληκτικό επεισόδιο όντως

Ναι, μου χτύπησε λίγο άσχημα που ο Peter με το που συνήλθε συνδύασε τα γεγονότα και

κατάλαβε ότι είναι "από αλλού"...

Αλλά όντως, σερί πολύ καλών επεισοδίων για το Fringe, που μετά το διάλειμμά του έχει πατήσει γκάζι! :)

ο οποιος ψαχνει τον Πιτερ;

+1 Φανταζομαι τα νευρα που θα εχει.. :rolleyes: Πολυ ενδιαφερον το επεισοδιο..

Προβλεπω προσωρινη μετακινηση του Πετρου στο αντιπαλο στρατοπεδο αλλα σιγουρη επαναφορα στο πλευρο της ξανθομαλλουσας σε μελλοντικο κυκλο :p

Dream big and dare to fail..

Βγήκε και σε 720p το τελευταίο; Δεν το έχω δει ακόμα...

παντα βγαινει σε 720

απο το πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον

:X

παντα βγαινει σε 720

απο το πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον

Το ξέρω, απλά μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν το είχα βρει, γι'αυτό ρώτησα. :)

Μια ματιά που έριξα, είδα ότι είναι το μιούζικαλ επεισόδιο που περιμέναμε...

Μακράν το πιο βαρετό φετινό επεισόδιο! Το μόνο που μου άρεσε ήταν η εμφάνιση της Ολίβια! :love: Της πάει πολύ το κόκκινο και το καπελάκι!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλιγο να με παρει ο υπνος.. εκτος απο 1-2 σημεια τα οποια ειχαν να κανουν με τα σκηνικα και την εμμεση διηγηση του μεγιστου Γουολτερ, τα υπολοιπα.. ;)
Dream big and dare to fail..

Παραλιγο να με παρει ο υπνος..

Αυτό το άπειρο loop θα το εξετάσει το Fringe σε προσεχές επεισόδιο. :lol:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Και εκει που ειχε παρει τα πανω της η σειρα εβγαλαν ενα επεισοδιο που με ξενέρωσε τελειως.Καλυτερα να μην εβγαζαν επεισοδιο αυτη την εβδομαδα παρα αυτο το χαζοχαρουμενο.

To "και καλά μιούζικαλ", που τελικά μόνο μιούζικαλ δεν ήταν, μου φάνηκε καλό. Ήταν κάτι διαφορετικό και λειτούργησε σαν διάλειμμα μετά από 2-3 συνεχόμενα "δυνατά" επεισόδια. Όχι κάτι το εξαιρετικό όμως.

Το τελευταίο μου άρεσε γιατί η ατμόσφαιρα μου θύμισε κάτι από X-Files και επιπλέον το τέλος μας προετοιμάζει για τα επόμενα 2 τελευταία επεισόδια! :)

στα οποια ο Broyles, ο αφεντικος της Dunham , δηλωσε οτι μολις το διαβασε ταραχτηκε τοσο πολυ που εκανε μιση ωρα να μιλησει .

αν μη τι αλλο, εδω εχουμε λιγο πλοκη που προχωραει εν αντιθεσει του λοστ

:X

Παίδες καλησπέρα.Είμαι fun του Lost.Θέλω να ξεκινήσω κάποια άλλη σειρά σιγά σιγά...Τι λέει αυτή εδώ?Έχει σασπένς?Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?

Παίδες καλησπέρα.Είμαι fun του Lost.Θέλω να ξεκινήσω κάποια άλλη σειρά σιγά σιγά...Τι λέει αυτή εδώ?Έχει σασπένς?Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?

Καλη ειναι γι αποτοξινωση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Η καλυτερη επιλογη :D δεν θα το μετανοιωσεις

Η καλυτερη επιλογη :D δεν θα το μετανοιωσεις

Για να δούμε τι θα δούμε ρε παίδες...Thanks πάντως

Πάντως αν θες να δεις την... αυθεντική σειρά επάνω στην οποία βασίστηκε το Fringe, δες τα X-Files.

Δεν ξέρω πόσοι από σας ήσασταν φανατικοί οπαδοί τους, αλλά πόσα επεισόδια έχω μετρήσει όπου πετάγομαι και λέω "Pusher!" ή "Soft Light!" ή άλλους τίτλους επεισοδίων των Χ-Files, δεν λέγεται...

Πάντως, αν θες κάτι με σασπένς και είσαι και fan του Lost, θα σου πρότεινα το FlashForward. Αν και κατά με, η καλύτερη σειρά around αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι το Breaking Bad.

Edited by dreamtheater