geovoul23 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 ο Observer… ουσιαστικά εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο… εξού και η ονομασία του… ΥΓ: υπότιτλους από πού???:confused: Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 ο Observer… ουσιαστικά εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο… εξού και η ονομασία του… ΥΓ: υπότιτλους από πού???:confused: Από το site της υπογραφής μου. Ακόμα δεν είδα το 17...Ελπίζω να προλάβω να το δω σήμερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 thx... :D Το επεισόδιο ήταν καλό… επιτέλους αρχίζει και στρώνει η υπόθεση!!! Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Αρκετά καλό επεισόδιο.Απόλυτο Must η σειρά.Την λάτρεψα αμέσως. Πλέον τα πράγματα στρώνουν για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ φινάλε. Το τέλος όλα τα λεφτά.Φοβερό.Αντάξιο με αυτο του 1χ14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Το είδα και γω μ'άρεσε αρκετά. Η σειρά πλέον είναι favorite!! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Πάμε και για το 1χ18 σήμερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 κάπως μέτριο μου φάνηκε το σημερινό Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Συμπαθητικό το σημερινό επεισόδιο(μερικές πολύ δυνατές στιγμές).Καθαρά μεταβατικό για δυνατό φινάλε. Χρειαζόταν να υπάρξει ένας κρίκος για το φινάλε. Αναμένουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δεν το εχω δει ακομα αλλα μου εκανε εντυπωση το μεγαλυτερο μεγεθος του αρχειου,550ΜΒ.Ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια επεισοδειο απο τα προηγουμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Nαι, είναι 49 λεπτά και κάτι Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Όχι, όπως όλα τα επεισόδια του Fringe, διαρκεί 49 λεπτά περίπου. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, και στα 350MB μια χαρά είναι η ποιότητα. Το ίδιο κάνουν κάποιες φορές και στο Dollhouse που διαρκεί επίσης 49 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Από τη μέση περίπου και μετά, το επεισόδιο μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον. Το πρώτο μισό ήταν λίγο :zzz:... Άλλα 2 επεισόδια περιμένουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Άντε επιτέλους αρχίζουν να έχουν ολοένα κ μεγαλύτερη συνοχή τα επεισόδια μεταξύ τους. Πάλι φάνηκε ο observer και φυσικά είχαμε κ μια καλή αποκάλυψη στο τέλος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. April 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ρε ****το, μονο εγω δεν παρατηρω τον observer? :( Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Και γω, σε ελάχιστα επεισόδια τον εντόπισα μόνος μου (2 με 3). Σε όλα τα υπόλοιπα τον είδα μόνο αφού είδα το βίντεο - αφιέρωμα στον παρατηρητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 FOX has renewed FRINGE, the No. 1 new series among Adults 18-49, with a full second season, it was announced today by Kevin Reilly, President, Entertainment for Fox Broadcasting Company. “FRINGE proved to be a notable addition to our schedule all season and it really has fans buzzing as it builds to a fantastic season finale,” said Reilly. “J.J. and the whole Bad Robot team have been phenomenal partners, and we look forward to years of making great television with them.” “FRINGE continues to gain momentum, creatively and with viewers,” said J.J. Abrams, series co-creator and executive producer. “We couldn’t be more thrilled that FRINGE will continue to freak people out for at least another season!” FRINGE has captivated audiences this season, winning its Tuesday time period weekly among key demographics and ranks as the No. 1 new series in primetime among Adults 18-49. Questions will be answered when the first season of FRINGE wraps up with two all-new episodes. First, on Tuesday, May 5 (9:01-10:00 PM ET/PT), Olivia experiences “awake dreams,” Walter divulges key information about the Z.F.T. manifesto and Peter reveals a secret that yields unexpected results in a disturbing case. In the climactic finale airing Tuesday, May 12 (9:04-10:00 PM ET/PT), discoveries are made, loyalties are tested, otherworldly origins are discovered and guest star Leonard Nimoy debuts as a pivotal person of interest. Created by J.J. Abrams & Alex Kurtzman & Roberto Orci, FRINGE stars Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Lance Reddick, Kirk Acevedo, Blair Brown and Jasika Nicole. The series is produced by Bad Robot Productions in association with Warner Bros. Television. Abrams, Jeff Pinkner, Bryan Burk and J.H. Wyman serve as executive producers, while Kurtzman and Orci are consulting producers. Additionally, Pinkner and Wyman serve as the series’ showrunners. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Αρκετά καλό επεισόδιο με ωραίο φινάλε! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Το τέλος ήταν όντως καλό, αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με το υπόλοιπο. Πώς ξεπέταξαν έτσι το story και τον χαρακτήρα του Χάρις; :down: Για την Μrs. Massive Dynamics ελπίζω οι κουκουλοφόροι να της έριξαν κάτι σε βελάκια για νάρκωση και όχι κανονικές σφαίρες, γιατί μου άρεσε σαν χαρακτήρας. Είδαμε και το απαραίτητο reference στο Star Trek -έχει και πρεμιέρα ο J.J. Abrams αυτές τις μέρες. Αν υποσχεθούμε όλοι ότι θα δούμε την ταινία του, θα σταματήσει να το κάνει αυτό στις σειρές του; (βλ. και ) Πάντως σε σχέση με τις τελευταίες υποθέσεις στο Fringe, και επειδή παρόμοιες έχουμε δει κατά καιρούς π.χ και στα X-Files, μπορώ να πω ότι με απογοητεύει λίγο ο τρόπος που τις προσεγγίζουν. Πολύ επιφανειακός, χωρίς να δίνεται περισσότερο βάθος στους χαρακτήρες (ναι, ΟΚ, ο μπαμπάς είναι τρελός επιστήμονας που πετάει αφασικά αστεία, ο γιος μάς εξηγεί σε απλά Αγγλικά τι εννοεί ο μπαμπάς, αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα απ'αυτό; ) Δεν λέω, έχει μπόλικο μυστήριο και ενδιαφέρον, αλλά για μένα δεν αρκεί αυτό για πολύ. (φαίνεται πως είμαι σε εβδομάδα γκρίνιας για τις σειρές -ελπίζω το Lost να τη γλιτώσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Το τέλος ήταν όντως καλό, αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με το υπόλοιπο. Πώς ξεπέταξαν έτσι το story και τον χαρακτήρα του Χάρις; :down: Για την Μrs. Massive Dynamics ελπίζω οι κουκουλοφόροι να της έριξαν κάτι σε βελάκια για νάρκωση και όχι κανονικές σφαίρες, γιατί μου άρεσε σαν χαρακτήρας. Είδαμε και το απαραίτητο reference στο Star Trek -έχει και πρεμιέρα ο J.J. Abrams αυτές τις μέρες. Αν υποσχεθούμε όλοι ότι θα δούμε την ταινία του, θα σταματήσει να το κάνει αυτό στις σειρές του; (βλ. και ) Πάντως σε σχέση με τις τελευταίες υποθέσεις στο Fringe, και επειδή παρόμοιες έχουμε δει κατά καιρούς π.χ και στα X-Files, μπορώ να πω ότι με απογοητεύει λίγο ο τρόπος που τις προσεγγίζουν. Πολύ επιφανειακός, χωρίς να δίνεται περισσότερο βάθος στους χαρακτήρες (ναι, ΟΚ, ο μπαμπάς είναι τρελός επιστήμονας που πετάει αφασικά αστεία, ο γιος μάς εξηγεί σε απλά Αγγλικά τι εννοεί ο μπαμπάς, αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα απ'αυτό; ) Δεν λέω, έχει μπόλικο μυστήριο και ενδιαφέρον, αλλά για μένα δεν αρκεί αυτό για πολύ. (φαίνεται πως είμαι σε εβδομάδα γκρίνιας για τις σειρές -ελπίζω το Lost να τη γλιτώσει) Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο, απλά να πω πως στην αρχή μαζί με τις υποθέσεις, υπήρχε και αρκετό βάθος στους χαρακτήρες(μέχρι το 7ο-8ο επεισόδιο πιστεύω). Μετά συνέχεια πήρε το όλο story. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον J.J.Abrams.Αυτός ξέρει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Και εγώ για τις 2 τελευταίες μιλάω συγκεκριμένα. Μετά δηλαδή το επεισόδιο με το "τέρας" που κυκλοφορούσε στους υπονόμους, το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Πάμε για grant finale!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Εξαιρετικό το τελευταίο 10λεπτο. Πάμε για τρομερό φινάλε. Εξαιρετική έχει γίνει η σειρά. Να αναφέρω ξανά πως ο John Noble δίνει ρεσιτάλ σε κάθε επεισόδιο:).Εξαιρετικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 sta 22 ep telionei h seira?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Στα 20 τελειώνει ο πρώτος κύκλος και πάμε για δέυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Μαμάτο επεισόδιο! Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η μαλθακία με το γυαλί, απο όπου μπορέσαν να αναπαράγουν τους ήχους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts