trancer13 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 μεταξυ σιροκο και ροχι το 2ο ειναι σιγουρα πολυ πιο fun to drive..βασικα στα λεφτα που κοστιζει ειναι το πιο οδηγοκεντρικο...προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ,και αν αντεχεις τα γνωστα κουσουρια που εχει σε θεματα καταναλωσης λαδιου και καυσιμου ειναι μια πολυ καλη προταση..απο την αλλη 2 φιλοι κατοχοι εχουν αλλαξει μοτερ οποτε και αυτο θα ειναι κατι που θελει προσοχη ειδικα αν κοιτας για μεταχειρο. το σιροκο ειναι πολυ καλη προταση,τα κανει ολα,συμφερει,και εχει καλη τιμη ωστοσο,Ροχι δεν ειναι ουτε θα γινει οδηγικα.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Σκοπευω να προβω στην αγορα αυτοκινητου και ειμαι αναμεσα σε μεταχειρισμενο honda s2000 και καινουριο vw scirocco 122ps.το ξερω οτι ειναι ανομοια το ενα με το αλλο και οτι παραλογο αυτο που θα πω αλλα θελα να ακουσω την αποψη σας για το πιο θα επιλαγατε και γιατι......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Kαι τα 2 αυτοκινητα μου αρεσουν αφανταστα αν και φυσικα ειναι τελειως διαφορετικα. Πρωτα και κυρια θα πρεπει να λαβεις υποψην σου την φορολογιση γιατι με τα νεα μετρα το 2λιτρο S2000 θα ειναι ασυμφορο.Μετα λογω του οτι ειναι μεταχειρισμενο θα πρεπει να το ψαξεις παρα πολυ καλα γιατι πολλα εχουν φαει στουκες και φυσικα κακομεταχειριση σε αντιθεση με ενα καινουργιο Scirocco. Προσωπικα θα πηγαινα στο Honda γιατι και cabrio ειναι και δεν ισιωνει ποτε :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Kαι τα 2 αυτοκινητα μου αρεσουν αφανταστα αν και φυσικα ειναι τελειως διαφορετικα. Πρωτα και κυρια θα πρεπει να λαβεις υποψην σου την φορολογιση γιατι με τα νεα μετρα το 2λιτρο S2000 θα ειναι ασυμφορο.Μετα λογω του οτι ειναι μεταχειρισμενο θα πρεπει να το ψαξεις παρα πολυ καλα γιατι πολλα εχουν φαει στουκες και φυσικα κακομεταχειριση σε αντιθεση με ενα καινουργιο Scirocco. Προσωπικα θα πηγαινα στο Honda γιατι και cabrio ειναι και δεν ισιωνει ποτε :D +1 στον zyper.Και γω για το S2000 θα πηγαινα.Αλλη φαση το πισωκινητο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 η καρδια λεει s2000 αν δεν εχεις προβλημα με τεκμηριο.το sirocco εχει γινει σουπα αν και ειναι καλο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 για πολλοστή φορά...πριν ανοίξουμε νέο τόπικ, κάνουμε πρώτα μια αναζήτηση...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts