Jump to content

Αγορά αυτοκινήτου: Κατηγορία «Coupe και Cabrio»

Βασίλης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω με αυτο που λεει ο Chris_7 αλλα αναμεσα σε αυτα τα δυο προτεινω 207.To beetle ειναι πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει.Επισης εχει υφασματινη οροφη εναντι του 207 που ειναι μεταλλικη.

Οντος μεγαλη υποθεση και η μεταλλικη οροφη...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι beetle και χαζομαρες...elliza αυτο ειναι αμαξι...:p

http://www.partstrain.com/images/The_Auto_Blog/2007.Volkswagen.EOS.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα προτιμουσα το μπιτλ!το μονο που με χαλαει ειναι η υφασματινη οροφη!

επισης κατι το διαφορετικο στον σχεδιασμο απο τα αλλα της ιδιας κατηγοριας!

αν το μπατζετ φτανει στα 25,27κ τοτε εγω προτινω ΜΧ5...να "γραφει" και καμμια πλατεια που και που..

αν το μπατζετ φτανει στα 25,27κ τοτε εγω προτινω ΜΧ5...να "γραφει" και καμμια πλατεια που και που..

Δεν νομίζω κάποια που σκέφτεται να πάρει Beetle Cabrio να θέλει να γράφει πλατείες που και που.

Η γνώμη μου: Πάρε το οτιδήποτε εκτός από Beetle Cabrio.

Επίσης για αγορά coupe και cabrio υπάρχει το παρακάτω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217886&page=17

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Δεν νομίζω κάποια που σκέφτεται να πάρει Beetle Cabrio να θέλει να γράφει πλατείες που και που.

Επίσης για αγορά coupe και cabrio υπάρχει το παρακάτω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217886&page=17

Εξηγησε της ομως τους λογους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι αυτοκίνητο 2 γενιές πίσω. Αυτό φτάνει.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

το παραπανω σχολιο φαινεται ΠΑΡΑ πολυ ευκολα οτι το εκανα για πλακα...

οσο για το beetle,ναι, βασιζεται σε ενα αρχαιο πατωμα με μηχανικα μερη ξεπερασμενα απο αυτοκινητα προηγουμενων γενιων,ειναι υπερτιμολογημενο και η ποιοτητα του συμβαδιζει με αυτη ενος γκολφ 4 ωστοσο καθαρα για λογους εμφανισης και ιστοριας οσον αφορα το πρωτο σκαραβαιο,εχει το κοινο του και τις οποιες πωλησεις κανει...

Καλησπερα παιδια!!Ειμαι νεο μελος κ θελω να σας κανω μια ερωτηση αν στο κατα ποσο πιο ειναι καλυτερο απο τα δυο!!Το ερωτημα εχει να κανει με το στησιμο του αυτοκινητου κ το κατα ποσο πιο ευχρηστο ειναι.Τελος ειμαι αναμεσα στο 1.8tfsi i στο 2.0tfsi αλλα κλεινω προς 1.8tfsi.Ευχαριστω!!

Το 1.8 ειναι καλυτερη επιλογη μια και ειναι value for money και επιπλεον ειναι και τα τελη!;)

Αναμεσα σε coupe και roadster θα ελεγα coupe!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το 1.8 ειναι καλυτερη επιλογη μια και ειναι value for money και επιπλεον ειναι και τα τελη!;)

Αναμεσα σε coupe και roadster θα ελεγα coupe!

x2!Coupe και από μένα. ;)

eimai katoxos tou coupe 2.0 TFSI kai exw odhghsei kai to cabrio....kat'eme,phgaine gia to coupe...safws kalytero sthsimo,safws kalyterh hxomonwsh kai fysika ka8olou trigmoi....

apo th stigmh omws pou skeftesai kai to roadster to 1.8tfsi , des kai to coupe to 2.0tfsi..den 3erw posh einai h diafora sthn timh meta3y tous..alla me to 1.8 tha paleyeis me ta skoda kai ta A3...apla to aytokinhto einai gia 2000 cc....kai an sou perissepsoun konta sta 1500 euro , bale kai thn magnhtikh anartish kai 8a deis megalh diafora sth symperifora..:)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

καμπριο με διαφορα...μικρο ειναι πετας κ το ανεμοθραυστη κ δεν εχεις καθολου αερα μεσα.

στην Ελλαδα ζεις,που εχουμε καλο καιρο κ ηλιο...

απο την αλλη εξαρταται κ για ποια χρηση το θες.αν το θες για μεγαλα ταξιδια κτλ ναι παρε κουπε.

προσεξε μην μετανοιωσεις για εξτρα π δεν εβαλες, για να κανεις οικονομια...το δερμα με εξωτερικη ραφη+ξενον κατ εμε σε αυτα τα λεφτα επιβαλετε.

βγηκε σε 2λιτρο κουατρο?

Re paidia gia to 2litro tha plirosei teli i tekmirio to palikari i oxi?Ti egine m auto to metro pou vgalan ton septemvri?

τα τελη ειναι 440 νομιζω πλεον γι ατο 2λιτρο.

τεκμηριο, εχει απο 2000 κυβικα και πανω.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Και για μενα φιλε μου παρε coupe με το 2λιτρο μοτερ!!! (Αμα βαλεις και magnetic ride θα σαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ)!!

Αν ζοριζεσαι οικονομικα, παρε μεταχειρισμενο απο Γερμανια οι τιμες εχουν πεσει ΠΑΡΑ πολυ!!!!!!!

Και μη βιαστεις να το παρεις, παρτο με το νεο ετος για να γλιτωσεις και τα τελη κυκλοφοριας!

Τα coupe εχουν καλυτερο στησιμο, γτ τα roadster δεν εχουν καλη αεροδυναμικη και στις υψηλες ταχυτητες εχουν ενα μικρο ελαφρωμα του μπροστινου μερους.

Hello !