Βασίλης Δημοσιεύτηκε September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2008 Αγορά νέου αυτοκινήτου Κατηγορία: "coupe + cabrio" Ενδεικτικά μοντέλα: Mazda RX-8, Audi TT, Alfa Romeo Brera, Mazda MX-5, Peugeot 207cc, Ford Focus cc, Opel Tigra κ.α. Σε αυτό το θέμα μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας για την επιλογή αυτοκινήτου που ανήκει στην κατηγορία "coupe + cabrio". Αν έχετε αποφασίσει να επιλέξετε κάποιο αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας και δεν έχετε ακόμη αποφασίσει ποιο θα είναι αυτό, τότε δεν έχετε παρά να θέσετε εδώ το ερώτημά σας αναφέροντας τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν, το budget που διαθέτετε ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία πιστεύετε ότι θα είναι χρήσιμη για να σας βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη του myphone.gr στην τελική σας επιλογή. Με άλλα λόγια το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση των υποψήφιων αγοραστών και όχι για συγκρίσεις άνευ ουσίας.Γι' αυτό παρακαλείσθε τα μηνύματά σας να είναι ουσιώδεις και περιεκτικά για να βοηθήσετε στο μέτρο του δυνατού τον υποψήφιο αγοραστή. Σημείωση: Επειδή σίγουρα θα υπάρξουν φορές που θα συζητούνται <<παράλληλα>> διαφορετικές περιπτώσεις αγορών από διαφορετικά μέλη,καλείσθε να χρησιμοποιείτε το quote στο αρχικό post πρότασης αγοράς που θέλετε να σχολιάσετε για να μην δημιουργηθεί σύγχυση στην ροή της συζήτησης. Επίσης στην σχετική Ανακοίνωση του Cars & Bikes, όπως επίσης και στο faq,υπάρχει λεπτομερής οδηγός για το πως να κάνετε <<πολλαπλή παράθεση>> (multi quote), αποφεύγοντας έτσι τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Καλησπερα παιδια ειμαι πολυ κοντα στην αγορα νεου αυτοκινητου και βρισκομαι σε μια πραγματικα δυσκολη θεση!Τοσο δυσκολη,που δε θα το περιμενα ΠΟΤΕ:p Ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα αυτα ειναι¨1)Audi A5 και 2)BMW 3 coupe:O Ακουω τις αποψεις σας και καλωσοριζω την καλη σας διαθεση για βοηθεια:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μπορεις να εισαι λιγο πιο συγκεκριμενος? Ποιες εκδοσεις. Και τα 2 ειναι πολυ καλα φυσικα. Αλλα αν πας σε αυτες τις τιμες εχεις παρα πολλες επιλογες. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
consei Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Αν είχες παρακολουθήσει την εκπομπή Top gear τότε θα πήγαινες κατευθείαν για το Α5. Ωραίες οι μπέμπες αλλά πουλάνε πιο ακριβά το σηματάκι από ότι η Audi. Αν θες τη δική μου γνώμη: AUDI δαγκωτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul_agg Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Αν είχες παρακολουθήσει την εκπομπή Top gear τότε θα πήγαινες κατευθείαν για το Α5. Ωραίες οι μπέμπες αλλά πουλάνε πιο ακριβά το σηματάκι από ότι η Audi. Αν θες τη δική μου γνώμη: AUDI δαγκωτό!!! +1.Αμαξάρα το Α5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Την BMW την χαιρεσαι μακροχρονια. Καθε μερα χαιρεσαι να οδηγας αυτο το υπεροχο τιμονι . Και το Audi ειναι υπεροχο, αλλα επειδη η μπροστινη κινηση (αντε τετρακινηση σε αλλα μοντελα), δεν σου δινει το ιδιο τιμονι μιας BMW θα ελεγα BMW . Βεβαια εξαρταται και απο την εκδοση που θες να παρεις. Αν ειναι για την 1600 αστο,, παρε Audi, αν ειναι 2000 και πανω BMW. Ομως με τα τεκμηρια να μην εχουν ξεκαθαρισει τι ακριβως θα γινει, εισαι σιγουρος οτι θες αυτοκινητο τετοιας αξιας? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 αν πας στο προσθιοκινητο audi τοτε παρε την μπεμπα!αλλιως το audi...αν&τωρα που το σκεφτομαι παρε κατευθειαν το audi:D! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Θα μπορούσαμε να μπούμε σε άπειρες αναλύσεις που να στηρίζουν και τις δύο προσεγγίσεις. Τα μοντέλα που συγκρίνουμε είναι αξιόπιστα και πραγματικά εργαλεία, οπότε περισσότερο μετράει πιστεύω ποιό σού «μιλάει» περισσότερο. Προσωπικά θα πήγαινα σε Audi απλά γιατί τα τελευταία χρόνια τη θεωρώ πιο μπροστά από όλες. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Φιλαράκι ένα θα σου πω μόνο AUDI ..... Είναι κάτι καινούργιο σχεδιαστικά και μου αρέσει πιο πολυ απο ότι η BMW!!!! Απο σένα εξατράται ...και τι απαιτήσεις έχεις !!!;) http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/08/06/11/125410.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 320 τουλάχιστον και σε άσπρο χρώμα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 cicilianos πολυ χαιρομαι που θα παρεις τετοιο αυτοκινητο,για μενα παρε και τα δυο :p εγω στη θεση σου δε θα μπορουσα να διαλεξω,και τα δυο ειναι απιστευτα cars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 cicilianos πολυ χαιρομαι που θα παρεις τετοιο αυτοκινητο,για μενα παρε και τα δυο :p εγω στη θεση σου δε θα μπορουσα να διαλεξω,και τα δυο ειναι απιστευτα cars +1! Πάρτα όλα να δώσεις και σε μας τίποτα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 +1! Πάρτα όλα να δώσεις και σε μας τίποτα.. :p :lol::lol: πολυ σωστα,βασικα εξακολουθω να τα θελω και τα δυο οποτε για σενα φιλε elusive δε μενει ΤΙΠΟΤΑ,τι να κανουμε απληστος ειμαι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Eγώ του δίνω και την αδερφή μου δώρο!:rotfl::rotfl::rotfl: Ε ciciliane? Tι λες?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deriziotis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 A5 ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΑ ΟΜΩΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 A5! Eίναι πιο όμορφο/ξεχωριστό σχέδιο και γενικά πιο ποιοτικό όντας παράλληλα πολύ φτηνότερο! Με τον 1,8Τ κοστίζει σχεδόν όσο και η 316 Coupe! Θα σου πρότεινα να το πάρεις με τον 2,0ΤFSI (που έχει παρόμοιες επιδόσεις με την τρίλιτρη 325) αν και με τον 1,8Τ οι επιδόσεις επίσης είναι άριστες. Βασικά δες αν μπορείς να το αγοράσεις 4κίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 στο ιδιο διλλημα ημουν πριν κανα 10μηνο.... καλη επιλογη σε οτι διαλεξεις... πως το 1,8τ κοστιζει οσο η 316 αφου αν βαλεις τα ξενον-λεντ(που στη μπεμβε ειναι στανταρ)ξεπερναει τη τιμη της βασικης εκδοσης της 320κουπε... ο 1,8 στο αουντι συντομα καταργειται και θα ξεκιναει με τον 2λιτρο τουρμπατο. οσον αφορα την εμφανιση,εγω εχω να πω οτι μοιαζουν παρα πολυ.... δε ξερω ποιος αντεγραψε ποιον αλλα εχουν πολλα κοινα στοιχεια στη σχεδιαση τους.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 εγω πιστευω πως καλυτερα ειναι να τα οδηγησεις και τα δυο για να δεις πως παν στο δρομο και να καταλειξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Quattro και τελος;δε ξερω τι να πω και τα δυο ειναι τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Eαν θελεις πραγματικα ενα αυτοκινητο ομορφο,χλιαδατο,με νεο αερα σε σχεδιασμο,και πολυ καλη οδιγικη συμπεριφορα στον δρομο,τοτε εννοειται πως θα παριες το Audi A5.Συνδυαζει τα παντα και πραγματικα εαν το οδηγησεις θα καταλαβεις οτι το αμαξι "παταει" στον δρομο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πωπω! Παιδια ενας ενας να προλλαβαινω να απαντω! Ξεκιναμε..βασικα παιρνουμε ολοι σαν δεδομενο οτι και τα 2 ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΜΑΞΙΑ!Ειναι σε μια κατηγορια τελειως ξεχωριστη,αυτη των μεσαιων coupe! Συμφωνω με τις αποψεις ολων σας!Βασικα τα λεφτα μου,φτανουν για το Α5 το 1800 TSI η για την 320coupe την απλη με 2-3 πραγματακια επανω!Ουτε cent παραπανω! Σχεδιαστικα το Α5 ειναι πανεμορφο αλλα απο την αλλη το 320 σε ασπρο ειναι τρελα!Το Α5 ειναι μπροστινο κουνα και το αλλο πισω!Κορυφαια φρενα το Α5 και πολυ καλυτερο τιμονι το 320! Εχουμε με τον θειο μου και ενα φιλαρακι μου που το παλευουμε εδω και 1 μηνα αλλα δε βγαινει ξεκαθαρος νικητης,μιας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!(αν και στα συγκριτικα η BMW υπερεχει ελαφρως στα σημεια)! Πριν λιγο πηρα φιλη μου που εχει την αντιπροσοπεια της BMW για TEST DRIVE του 320 και μεσα στην εβδομαδα θα καβαλησω και το Α5!Πιστευω τελκα πως θα παω πραγματικα ενστηκτοδως στην τελικη μου επιλογη!Δεν καταφερνω απο περιοδικα και απο σημειωσεις να βγαλω τελικο συμπρερασμα! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 cicilianos πολυ χαιρομαι που θα παρεις τετοιο αυτοκινητο,για μενα παρε και τα δυο :p εγω στη θεση σου δε θα μπορουσα να διαλεξω,και τα δυο ειναι απιστευτα cars Και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω ρε ****το μου!:cry::cry::cry: Τι στο καλο να παρω?!!! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 320 τουλάχιστον και σε άσπρο χρώμα. :Dοπως εδω ε???>>>> http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=68645&category_id=74 Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Kαι τα δύο είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα (έχω δει και τα δύο σε λευκό με φιμέ τζάμι και έπαθα πλάκα).Το ποιό θα διαλέξεις,εξαρτάται από το προσωπικό σου γούστο και από το αν είσαι "φανατικός" κάποιας εταιρείας. Πραγματικά πολύ μεγάλο δίλημμα αλλά ευχάριστο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κοιτα ειχα ενα αμαξακι του VAG αλλα πανε χρονια τωρα αυτο ηταν το Corado G60;)Οτι αλλο ειχα-ειχαμε σπιτι ηταν opel daihatsu και τετοια.Οποτε δε με λες φανατικο καμιας εταιρειας! Αρχιζω να βλεπω ομως τη ζυγαρια να γερνει προς το Α5;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts