babis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Το 6 επισης θα μεινει σχετικα λιγο στην αγορα αφου ο αντικαταστατης του θα παρουσιαστει πιο νωρις απο τις υπολοιπες γενιες. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Το 6 επισης θα μεινει σχετικα λιγο στην αγορα αφου ο αντικαταστατης του θα παρουσιαστει πιο νωρις απο τις υπολοιπες γενιες. ενδιαφέρον αυτό, που το διάβασες; είναι σίγουρο; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μην ξεφυγεις απο Ιαπωνια.. Αν δεν σου αρεσει καποιο μοντελο της ΤΟΥΟΤΑ απο την οποια εισαι οπως λες πολυ ικανοποιημενος, δες το Civic, και το νεο Mazda 3.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 σαν ποιοτητα θα ειναι καλυτερο η εμφανησιαακα? παραθετω κ καποιες πληροφοριες που βρηκα.. Το νέο Golf θα στοιχίζει €1.165 φτηνότερα στην VW H έκτη γενιά του Golf, που θα κάνει πρεμιέρα στην Διεθνή Έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, θα κοστίζει στην VW 1.165 ευρώ λιγότερα για να κατασκευαστεί από ότι η σημερινή, πέμπτη γενιά του μοντέλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, Frankfurter Allgemeine Zeitung. μα το λεμε εδω και 2 χρονια. ο λογος που αλλαξε το 5 ενω πουλαγε, ηταν αυτος ακριβος. να μειωθει το κοστος παραγωγης. δεν ειναι τυχαιο που ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες εκτος απο το vag group εχουν προβλημα με την κριση. επισης ο χρονος κατασεκυης του 5 ηταν διπλασιος απο το χρονο κατασκευης του ανταγωνισμου (πχ focus). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 ενδιαφέρον αυτό, που το διάβασες; είναι σίγουρο; οπως εχουμε ξαναπει, το 6 βγηκε στα γρηγορα (και μαλιστα στην αρχη τους επιασε πανικος να το βγαλουν το 2007 αλλα τελικα το εβγαλαν τελος 2008) για να μειωσουν το κοστος και χρονο παραγωγης του 5. ηδη σχεδιαζουν το 7 το οποιο θα εχει πολλες αλλαγες και θα βγει σε 3 χρονια . παλιοτερα το golf αλλαζε καθε 9(το 2αρι) ή 8(το 3αρι) χρονια. τωρα λογικο ειναι να αλλαζει καθε 6 χρονια αλλα οχι σε 3. απλα επρεπε να γινει η αλλαγη απο τ ο5αρι που ενω πουλαγε πολυ, τελικα δεν αφηνε τα κερδη στην εταιρια, λογω υψηλου κοστους και λογω μεγαλου χρονου κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 ναι αλλα το Golf εχει καπου στα 19.000€ εχει 120 αλογα περιπου και ειναι 1400κυβικα. ενω τα mazda,honda εχουν λιγοτερη δύναμη και αν θες περισσοτερη πρεπει να ανεβεις κυβικα που συμενει και εξοδα με τα τελη κυκλοφοριας και ολα αυτα τα σχετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 μα αν το σκεφτεσαι ετσι και με κατι παραπανω παιρνεις το astra με τα 180 αλογα που σαφως ειναι πιο σφαιρατο απο τα λιγα του golf. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ήδη σχεδιαζουν το 7 το οποιο θα εχει πολλες αλλαγες και θα βγει σε 3 χρονια. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα μειώνονται και οι χρόνοι ζωής του εκάστοτε μοντέλου. Και αυτό ισχύει για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι αμίληκτος και οι καιροί δύσκολοι. Αν μείνεις έστω και ένα 6μηνο πίσω, μπορεί να είναι καταστροφικό για την εταιρία. Το 6 παρουσιάστηκε 4ο 3μηνο του 2008 και κυκλοφορεί Νοέμβρη/Δεκέμβρη. Το 7 θα παρουσιαστεί 2012 και θα κυκλοφορήσει τέλη της ίδιας χρονιάς με αρχές 2012 (4 γεμάτα χρόνια). Είναι σίγουρα πολύ μικρός ο χρόνος ζωής του αλλά αυτό κάθε άλλο παρά ανασταλτικός παράγοντας είναι. Άλλωστε, σημαντικότερος παράγοντας είναι το να έχεις ένα ποιοτικό, ασφαλές και αξιόλογο αυτοκίνητο και όχι να οδηγάς οτι πιο καινούριο υπάρχει στην αγορά. Αυτό που κοιυάμε είναι αν το 6 μας καλύπτει. Αν ναι, όλα τα άλλα περισσεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 μα αν το σκεφτεσαι ετσι και με κατι παραπανω παιρνεις το astra με τα 180 αλογα που σαφως ειναι πιο σφαιρατο απο τα λιγα του golf. Ούτε σαν συνοδηγός. Καλύτερα να πάρω ταξί!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μην ξεφυγεις απο Ιαπωνια.. Αν δεν σου αρεσει καποιο μοντελο της ΤΟΥΟΤΑ απο την οποια εισαι οπως λες πολυ ικανοποιημενος, δες το Civic, και το νεο Mazda 3.. Εχεις δικιο φιλε.Ειναι δυσκολο να αφηνεις την αξιοπιστια και να πας σε κατι γερμανικο και μαλιστα vw.Μεγαλο ρισκο.Εγω θα επαιρνα παντως το civic. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 tO NEO Auris τι κινητηρες θα εχει? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Γιατί, βγαίνει νέο Auris; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα μειώνονται και οι χρόνοι ζωής του εκάστοτε μοντέλου. Και αυτό ισχύει για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι αμίληκτος και οι καιροί δύσκολοι. Αν μείνεις έστω και ένα 6μηνο πίσω, μπορεί να είναι καταστροφικό για την εταιρία. Το 6 παρουσιάστηκε 4ο 3μηνο του 2008 και κυκλοφορεί Νοέμβρη/Δεκέμβρη. Το 7 θα παρουσιαστεί 2012 και θα κυκλοφορήσει τέλη της ίδιας χρονιάς με αρχές 2012 (4 γεμάτα χρόνια). Είναι σίγουρα πολύ μικρός ο χρόνος ζωής του αλλά αυτό κάθε άλλο παρά ανασταλτικός παράγοντας είναι. Άλλωστε, σημαντικότερος παράγοντας είναι το να έχεις ένα ποιοτικό, ασφαλές και αξιόλογο αυτοκίνητο και όχι να οδηγάς οτι πιο καινούριο υπάρχει στην αγορά. Αυτό που κοιυάμε είναι αν το 6 μας καλύπτει. Αν ναι, όλα τα άλλα περισσεύουν. αν αυτο που αναφερες ισχυει τοτε σιγουρα το εχω παρει το αμαξι αυτο καθως σκεφτομαι σε αγορα καινουριου σε 4-5 χρονια...και μην λεμε ανοησιες το golf 6 ειναι πολυ ωραιο..μπειτε και σε ενα gti και μετα θα αλλαξετε γνωμη.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 οπως εχουμε ξαναπει, το 6 βγηκε στα γρηγορα (και μαλιστα στην αρχη τους επιασε πανικος να το βγαλουν το 2007 αλλα τελικα το εβγαλαν τελος 2008) για να μειωσουν το κοστος και χρονο παραγωγης του 5. ηδη σχεδιαζουν το 7 το οποιο θα εχει πολλες αλλαγες και θα βγει σε 3 χρονια . παλιοτερα το golf αλλαζε καθε 9(το 2αρι) ή 8(το 3αρι) χρονια. τωρα λογικο ειναι να αλλαζει καθε 6 χρονια αλλα οχι σε 3. απλα επρεπε να γινει η αλλαγη απο τ ο5αρι που ενω πουλαγε πολυ, τελικα δεν αφηνε τα κερδη στην εταιρια, λογω υψηλου κοστους και λογω μεγαλου χρονου κατασκευης Stick to your fives mkv and the rabbit is gone... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εχεις δικιο φιλε.Ειναι δυσκολο να αφηνεις την αξιοπιστια και να πας σε κατι γερμανικο και μαλιστα vw.Μεγαλο ρισκο.Εγω θα επαιρνα παντως το civic. civic? με την απιστευτη ροπη κ απιστευτη τιμη?Δεν αναφερω τον σχεδιασμο του καθως γουστα ειναι αυτα... Ούτε σαν συνοδηγός. Καλύτερα να πάρω ταξί!:p +1 αναλογα βεβαια κ το ταξι... μα αν το σκεφτεσαι ετσι και με κατι παραπανω παιρνεις το astra με τα 180 αλογα που σαφως ειναι πιο σφαιρατο απο τα λιγα του golf. φιλε με ποιο golf το συγκρινεις? πιο σφερατο για να το λες κατι θα ξερεις... μαλλον ξεχνας τον συνδυασμο turbo+combressor του golf για να μην αναφερθω κ στην ποιοτητα κατασκευης τους απο οτι θυμαμαι τα αστρα ακομα με ημιακαμπτο αξονα κυκλοφορουν... α και κατι τελευταιο..εχουν γινει συγκριτικα opel astra 1.6t vs seat leon 1.8tsi κ 1 βγηκε το leon οποιος θελει του στελνω κ το συγκριτικο το οποιο φυσικα δεν ειναι κ νομος που πρεπει να τον αποδεχομαστε ακριτα αλλα δεν παυει να ειναι κ ενα μετρο συγκρισης Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Γειά σας παιδιά. Μετά απο έρευνα αγοράς κατέληξα σε αυτά τα δύο αυτοκίνητα. Και τα δύο βγαίνουν γύρω στα 21000 Ευρώ (οι full extra εκδόσεις). Το peugeot μου αρέσει πολύ εσωτερικά (ταμπλό, χειριστήρια κλπ), το οδήγησα και ήταν καταπληκτικό 130 Km στην ανηφόρα της Καρδίας (για όσους είναι απο Θεσσαλονίκη) με aircondition ανοιχτό και είχε να δώσει και άλλο. Ο κινητήρας είναι σε συνεργασία με την BMW και έχει καδένα. Αυτά που έχω ερωτηματικά είναι τα λάδια που θα καίει καθώς και η ασφάλεια που έχει η συγκεκριμένη έκδοση με αυτόν τον κινητήρα ενώ εξωτερικά δε μαρέσει καθόλου. Απο την άλλη μεριά το Qashqai μαρέσει πολύ εξωτερικά, εσωτερικά μου άρεσαν οι χώροι και η θέση οδήγησης. Το ταμπλό μου φάνηκε συνηθισμένο ενώ ερωτηματικά μου είναι οι ρεπρίζ του και η απόδοση του κινητήρα που είναι σε συνεργασία με την Renault. Μου φαίνεται οτι καταλήγω όμως στο Qashqai. Τι λέτε? (Μη μου προτείνετε άλλα αμάξια θα προτιμούσα την άποψη σας αν έχετε για αυτά τα δύο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Γειά σας παιδιά. Μετά απο έρευνα αγοράς κατέληξα σε αυτά τα δύο αυτοκίνητα. Και τα δύο βγαίνουν γύρω στα 21000 Ευρώ (οι full extra εκδόσεις). Το peugeot μου αρέσει πολύ εσωτερικά (ταμπλό, χειριστήρια κλπ), το οδήγησα και ήταν καταπληκτικό 130 Km στην ανηφόρα της Καρδίας (για όσους είναι απο Θεσσαλονίκη) με aircondition ανοιχτό και είχε να δώσει και άλλο. Ο κινητήρας είναι σε συνεργασία με την BMW και έχει καδένα. Αυτά που έχω ερωτηματικά είναι τα λάδια που θα καίει καθώς και η ασφάλεια που έχει η συγκεκριμένη έκδοση με αυτόν τον κινητήρα ενώ εξωτερικά δε μαρέσει καθόλου. Απο την άλλη μεριά το Qashqai μαρέσει πολύ εξωτερικά, εσωτερικά μου άρεσαν οι χώροι και η θέση οδήγησης. Το ταμπλό μου φάνηκε συνηθισμένο ενώ ερωτηματικά μου είναι οι ρεπρίζ του και η απόδοση του κινητήρα που είναι σε συνεργασία με την Renault. Μου φαίνεται οτι καταλήγω όμως στο Qashqai. Τι λέτε? (Μη μου προτείνετε άλλα αμάξια θα προτιμούσα την άποψη σας αν έχετε για αυτά τα δύο) το πεζω εχει του τουρμπισιο κινητηρα πανω , οποτε αλλη ροπη προσπερασεις ,κρατηματα κλπ. το νισσαν ειναι suv, αλλη κατηγορια . με το μοτερ αυτο θα ψιλοσερνεται. εγω θα επερνα το πεζω επειδη δεν παω σε βουνα και λαγκαδια , και θελω το αυτοκινητο να εχει το γκαζι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 To Qashqai δεν είναι SUV και σίγουρα δεν κάνει για βουνά και λαγκάδια. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις και καμία προσπέραση ενώ είσαι φορτωμένος πάρε το 308. Τα καινούρια 308 έχουν εξάρι κιβώτιο. Με πεντάρι είναι στοκ. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Γειά σας παιδιά. Μετά απο έρευνα αγοράς κατέληξα σε αυτά τα δύο αυτοκίνητα. Και τα δύο βγαίνουν γύρω στα 21000 Ευρώ (οι full extra εκδόσεις). Το peugeot μου αρέσει πολύ εσωτερικά (ταμπλό, χειριστήρια κλπ), το οδήγησα και ήταν καταπληκτικό 130 Km στην ανηφόρα της Καρδίας (για όσους είναι απο Θεσσαλονίκη) με aircondition ανοιχτό και είχε να δώσει και άλλο. Ο κινητήρας είναι σε συνεργασία με την BMW και έχει καδένα. Αυτά που έχω ερωτηματικά είναι τα λάδια που θα καίει καθώς και η ασφάλεια που έχει η συγκεκριμένη έκδοση με αυτόν τον κινητήρα ενώ εξωτερικά δε μαρέσει καθόλου. Απο την άλλη μεριά το Qashqai μαρέσει πολύ εξωτερικά, εσωτερικά μου άρεσαν οι χώροι και η θέση οδήγησης. Το ταμπλό μου φάνηκε συνηθισμένο ενώ ερωτηματικά μου είναι οι ρεπρίζ του και η απόδοση του κινητήρα που είναι σε συνεργασία με την Renault. Μου φαίνεται οτι καταλήγω όμως στο Qashqai. Τι λέτε? (Μη μου προτείνετε άλλα αμάξια θα προτιμούσα την άποψη σας αν έχετε για αυτά τα δύο) Από τα 2 σίγουρα το 308, αλλά σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα και octavia 1.8 TSI 160ps.:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 308 κι απο μενα-αν σε καλυπτει σε χωρους Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Εγώ δεν θα σου πω ποιο να προτιμήσεις ούτε θα σου πω να κοιτάξεις για κάτι άλλο (αν και με αυτά τα χρήματα υπάρχουν αμέτρητες προτάσεις, πολύ καλύτερες απο τα δύο που έχεις καταλήξει). Απλά θα σου πω οτι το κασκάι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα. Αν το ίδιο αυτοκίνητο έβγαινε στα15-16, το ξανασυζητούσαμε. 21 με ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Να πω την αμαρτια μου και γω δυσκολευομαι να ερμηνευσω την υψηλη προτιμηση του ελληνικου κοινου,την οποια απολαμβανει απο την αρχη του ετους(1ο,2ο,3ο,3ο στις πωλησεις του Segment-τ'αλλα 2 ειναι τα Golf και Auris).Κατι θα ξερουν οσοι το αγοραζουν,φανταζομαι Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Μάλλον δεν ξέρουν, γι'αυτό τα αγοράζουν!:p Τουλάχιστον το qashqai και το auris.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Αξιζει περισσοτερο ενα golf καινουριο η ενα μεταχειρισμενο mini s?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Πείτε μου τη γνώμη σας, ψάχνω για αυτοκίνητο και είμαι μεταξύ του νέου opel astra 1.4turbo sport ή 1.6turbo και του Honda civic 1.8 5d special edition. Πείτε μου υπέρ και κατά για το κάθε μοντέλο, μου αρέσουν και τα δυο, και δεν ξέρω πιο να επιλέξω. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts