zaharakis Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 ελα που το εχω συνηθισει το @@@@@@@ σιγουρα θα ειναι ταχυτερο αλλα εχει μεσα πολλα προγραμματα που δουλευω και με εχει πιασει μουργελα να τα περναω καλοκαιριατικα,παντως με εχει εντυπωσιαση αυτο 31 που ειδα στην μνημη με μανιλα και καραφορτωμενο,δεν το ειχα δει σε καμμια αλλη ρομ,και του panosha οι ρομ ηταν πολυ καλες απλα μου εκαναν ενα σπαστικο,μου κολλησαν 2-3 φορες οταν πηγε η ωρα 23.55 και τις φοβαμε γιατι το εχω και ξυπνητηρι,κατα τα αλλα πολυ καλες Γιαννη οποτε βρεις χρονο,δοκιμασε τη.θα με θυμηθεις :) παρε ενα καλο backup και απλα αφιερωσε κανα μισαωρο (το πολυ);) να την δοκιμασεις... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 thanks δημητρη.μου ειχες δωσει το λινκ την εχω κατεβασει και στην πρωτη ευκαιρια θα την βαλω,παντως ο τυπος πρεπει να ειναι πολυυυυυ καλος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 ρε παιδια εβαλα εναν ηχο wav χυμα στον φακελο windows πηγα στις ρυθμισεις του ξυπνητηριου και διαλεγω το κομματι αυτο αλλα αμεσως μου βαζει σαν ηχο το default!γιατι ρε γμτ?αμαν!οποιον ηχο wav και να βαλω δεν τον δεχεται!με πεταει στο default ηχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 ΜΗΝ το συνεχισετε ..κριμα ειναι...:confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12369_ Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Παιδια εχω την εκδοση ελληνικων 1.4.5.1, αξιζει να βαλω την 1.4.5.2? αλλαζει κατι εκτος τα sms? ευχαριστω και καλημερα σε ολους σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Παιδια εχω την εκδοση ελληνικων 1.4.5.1, αξιζει να βαλω την 1.4.5.2? αλλαζει κατι εκτος τα sms? ευχαριστω και καλημερα σε ολους σας Ηλια αν δεν βαριεσαι να στηνεις παλι απο την αρχη το τηλ σου,καντο ;) αλλα εκτος απο καποια ορθογραφικα λαθη και μερικες διορθωσεις στη μεταφραση,δεν νομιζω οτι εχει κατι που να αξιζει hard reset και στησιμο ξανα απο την αρχη το τηλεφωνο :O για τα sms υπαρχει το finger keyboard που ειναι και το καλυτερο πληκτρολογιο για το hd μας (και οχι μονο!!) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12369_ Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου,να σε ρωτησω και κατι αλλο αν μπορεις να μου πεις. Υπαρχει κατι που να αλλαζει οχι το περιβαλλον του touch flo αλλα μεσα τα μενου,βαρεθηκα αυτο το ασπρο στα περισσοτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που διορθωνεται με την 1.4.5.2?δεν στελνει 160 χαρακτηρες ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ Τ9?γιατι χωρις τ9 εμενα στελνει κανονικοτατα 160 χαρακτηρες ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η υπηρεσια WIND 2inOne (δύο διαφορετικούς αριθμούς κινητών στην ίδια κάρτα SIM) λειτουργει στο εν λογω κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 καλησπέρα σε όλους! έχω την v3 του Πάνου κι εδώ και καμιά βδομάδα συμβαίνει το εξής.. Όταν κλείνω τον όπερα ενώ στιγμιαία τον κλείνει μετά από δευτερόλεπτα ξαναεμφανιζεται στο WkTASK. Και παρότι κάνω μέσω του WkTASK τερματισμό, πάλι δεν φεύγει.. Οπότε πλέον είναι μονίμως εκεί το εικονίδιο. Πάντως στην διαχείριση εργασιών δεν το βλέπει ως ανοιχτό συνέχεια. Καμιά ιδέα έχετε; :confused: σας ευχαριστώ.. To exeis akoma to provlima xaxanoula? An nai, kane install to parakato cab http://www.navimania.gr/showpost.php?p=186719&postcount=746 (enable PushInternet) (sorry gia ta greekglish... einai kati pou suxenomai, alla eimai apo kinito online) (on-telecoms@nea makri... gia gera neura) Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 To exeis akoma to provlima xaxanoula? An nai, kane install to parakato cab http://www.navimania.gr/showpost.php?p=186719&postcount=746 (enable PushInternet) (sorry gia ta greekglish... einai kati pou suxenomai, alla eimai apo kinito online) (on-telecoms@nea makri... gia gera neura) Καλησπέρα!Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον όπερα παρότι πέρασα το cab που έδωσες στο λίνκ..Φοράω την L26 V3.2 και μου έφαγε όλη τη μπαταρία σήμερα!!! Άκυρο!! Ορίστε η λυση: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4037638&highlight=opera#post4037638 Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 εγω εβαλα την φουλ του onkolog και περιμενα να ειναι βαρυ,μιλαμε οτι ειναι πολυ γρηγορο και εδω και 2 μερεσ κανενα προβλημα,την φορτωσα και με δικα μου και ειναι καρναβαλος το hd και ομως παει πολυ δυνατα!!!!με μανιλα και ξεκιναω με 31 μνημη!!!!!τι τους κανει ο π....της και παει ετσι καλα το μηχανημα!!!!!!!!!!:confused: Καλησπέρα. Ποιά έκδοση εχεις βάλει? Εχεις δοκιμάσει top bar icons? παίζουν? Από μπαταρία πως πάει? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η υπηρεσια WIND 2inOne (δύο διαφορετικούς αριθμούς κινητών στην ίδια κάρτα SIM) λειτουργει στο εν λογω κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων..!!! Λειτουργει μια χαρα αρκει να εχεις το τελευταιο ραδιο 1,13,25,24. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα. Ποιά έκδοση εχεις βάλει? Εχεις δοκιμάσει top bar icons? παίζουν? Από μπαταρία πως πάει? κωστα την φοραω απο τη μερα που βγηκε ™][WWE-FULL WM 6.1&6.5][21051 & 21820][,εμεινα εκπληκτος με αυτη τη full,top bars παιζουν,μπαταρια η καλυτερη μεχρι τωρα απο τις rom του onko.για μενα η κορυφαια full rom και οχι μονο αυτη τη στιγμη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 κωστα την φοραω απο τη μερα που βγηκε ™][WWE-FULL WM 6.1&6.5][21051 & 21820][,εμεινα εκπληκτος με αυτη τη full,top bars παιζουν,μπαταρια η καλυτερη μεχρι τωρα απο τις rom του onko.για μενα η κορυφαια full rom και οχι μονο αυτη τη στιγμη.. θα την δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο. Οχι ότι εχω κανα πρόβλημα με την official έτσι οπως την έχω φτιάξει:) αλλα μου έλειψε το φλασάρισμα και με τρώει το χέρι μου. Thanks Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα. Ποιά έκδοση εχεις βάλει? Εχεις δοκιμάσει top bar icons? παίζουν? Από μπαταρία πως πάει?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525307 ειμαι υπερ ευχαριστημενος,3 μερες τωρα δεν εχω δει κατι αρνητικο,τα εικονιδια παιζουν μια χαρα,για φουλ την βλεπω πολυ γρηγορη,και απο μπαταρια δεν εχω δει καμμια σημαντικη διαφορα,αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ξεκιναει με μανιλα και ενα καρο προγραμματα που του εχω βαλει με 32%,με βλεπω να μενω αρκετο καιρο με αυτη:rolleyes:ειμαι με το radio 1.13.25.24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525307 ειμαι υπερ ευχαριστημενος,3 μερες τωρα δεν εχω δει κατι αρνητικο,τα εικονιδια παιζουν μια χαρα,για φουλ την βλεπω πολυ γρηγορη,και απο μπαταρια δεν εχω δει καμμια σημαντικη διαφορα,αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ξεκιναει με μανιλα και ενα καρο προγραμματα που του εχω βαλει με 32%,με βλεπω να μενω αρκετο καιρο με αυτη:rolleyes:ειμαι με το radio 1.13.25.24 Θα την δοκιμάσω φίλε. Βεβαια το πόσο ξεκινά δεν παίζει ρόλο όσο στο πόσο φτάνει. Το λέω αυτό γιατι χρησιμοποιώ τους ίδιους drivers στην official και εχω παρατηρήσει οτι ανεβαίνει αρκετά παραπάνω σε σχεση με τους official drivers. Παντως μην νομιζετε οτι κάνουν μαγικά. Βαζουν καποια tweaks, drivers κλπ είναι δηλαδή σαν να πουσάρουμε τον κινητήρα ενός αυτοκινήτου. Τον κάνουμε να ανεβάζει στροφές ψηλά και δίνει περισσότερη ιπποδυναμη:lol: Λογικό είναι να ανεβάζει κατανάλωση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 δεν το προσεξα ποσο ειχε φτασει μετα απο 2 μερεσ,και εκανα reset πριν λιγο,παντως η ταχυτητα δεν ειχε μειωθει στο ελαχιστο μετα απο 2 μερες φουλ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ρε παιδια εβαλα εναν ηχο wav χυμα στον φακελο windows πηγα στις ρυθμισεις του ξυπνητηριου και διαλεγω το κομματι αυτο αλλα αμεσως μου βαζει σαν ηχο το default!γιατι ρε γμτ?αμαν!οποιον ηχο wav και να βαλω δεν τον δεχεται!με πεταει στο default ηχο! κανενας να βοηθησει?και με hard reset παλι το ιδιο γινεται.δειχνει στην λιστα τον ηχο wav αλλα οταν τον επιλεγω με πεταει στον default! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 κανενας να βοηθησει?και με hard reset παλι το ιδιο γινεται.δειχνει στην λιστα τον ηχο wav αλλα οταν τον επιλεγω με πεταει στον default! αυτο το εκαναν καποιες ρομς του λαυρεντη... μηπως εχεις καμια απο αυτες?:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 αυτο το εκαναν καποιες ρομς του λαυρεντη... μηπως εχεις καμια απο αυτες?:O την μαμισια ρομ εχω:( δεν φλασαρω εγω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 την μαμισια ρομ εχω:( δεν φλασαρω εγω :rolleyes: με το resco file explorer πηγαινε στο αρχειο wav που θελεις να χρησιμοποιησεις πατα properties στο αρχειο αυτο και κοιτα να ειναι τσεκαρισμενα τα archive και system:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 με το resco file explorer πηγαινε στο αρχειο wav που θελεις να χρησιμοποιησεις πατα properties στο αρχειο αυτο και κοιτα να ειναι τσεκαρισμενα τα archive και system:!: οκ θα το δοκιμασω! κατι αλλο,,,,στην μαμισια ρομ στην today screen(δεν χρησιμοποιω touchflo) οταν εχω ενεργοποιημενο το plug-in της ημερομηνιας πιανει 2 γραμμες γιατι λεει "Δευτερα 15:30 6 Ιουλιου γινεται να πιανει μια γραμμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα σε όλους.... Έχω ένα προβληματάκι.... Εδώ και κανα δίμηνο περίπου έχω την super lite του οnko και το τηλ πήγαινε σφαίρα...χτές για πρώτη φορά κόλλησε ξαφνικά και δεν άνοιγε τα μηνύματα...του έκανα soft reset και από εκείνη τη στιγμή ανοίγει στην πρώτη "σελίδα¨(smart mobility) και με 2 rom του οnko που δοκίμασα μου κάνει restart από εκείνο το σημείο και δεν προχωράει.....και με την black pearl v3.3 απλά κολλάει σε αυτή την οθόνη και δεν κάνει τίποτα....ενώ το hard reset και το φλασάρισμα γίνονται κανονικά.... :wacko: :wacko: καμία ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 δηλαδη οι ρομ περνανε κανονικα αλλα μενουν κολημενες στο ιδιο σημειο;δοκιμασες να περασεις την original; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts