Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Οι οδηγίες του zaharakis φένοντε πιο απλές...

Αν πάω με του zaharakis και δεν αλλάξω το ράδιο και μετά ξαναβάλω την 1,56 θα είμαι ξανά εντός. Σωστά ?? Άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

-οποια ρομ και να βαλεις με uspl αν ξαναβαλεις την επισημη εισαι μεσα στην εγγυηση

(αρκει το κινητο να ειναι σε θεση να δεχτει τη διαδικασια για εγκατασταση ρομ)

-πιο πανω δινω δυο ελληνικες ρομ

-οπως επισης και την topix 2.94 (αγγλικη)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρίξε και ενα διαβασματακι σε αυτά εδώ για να καταλαβείς πλήρως τι πρεπει να κανεις.;)

Hard-SPL for Blackstone - Released for 1.56 ROMs too now

[TUT] Dummies guide: flashing 1.56+ roms [v 2.0] - [HSPL][uSPL]

[uSPL] - Blackstone USPL, or how to keep your stock SPL and flash cooked ROMs

Blackstone Goes Wiki

edit: Ψήνομαι να την πετάξω την PhamQuang WM6.5 ROM V62(23412) w/ LEO-MANILA και να βάλω Duttys HD WM6.5 Leo R4 WWE

Based Rom 1.59 ( CE OS Build 5.2.23016.5.3.0 ) να δω πως παει. Αυτος λεει οτι ειναι παρα πολυ κοντα στην εργοστασιακη ρομ...

Μου την σπαει που δεν κλεινουν τα προγραμματα σε αυτη που έχω και οτι παρολο που έβαλα τους Drivers που ήθελε αυτος, παλι κατι δεν μου παει καλα...

Αναρωτιεμαι, επειδη το εγραψαν στους xda, με 530Mhz επεξεργαστη, 288ΜΒ ραμ παλι δεν τις σηκωνει τις Leo Rom's?? Δηλαδη, τι χρειαζεται!?!?

http://rapidshare.com/files/281577570/D._Zah.Captures.zip

ριξτε μια ματια πως εχω στημενο το HD μου..

θα βοηθησουν πολλους τα screenshots για το πως μπορουν να στησουν το τηλ τους.

οποιες αποριες σας ,εδω ειμαστε.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αναρωτιεμαι, επειδη το εγραψαν στους xda, με 530Mhz επεξεργαστη, 288ΜΒ ραμ παλι δεν τις σηκωνει τις Leo Rom's?? Δηλαδη, τι χρειαζεται!?!?

να τις πεταξεις και να βαλεις του ονκο παλι ,να ηρεμησεις :happy:

Δημητρη και Αλεξανδρε ευχαριστουμε....:)

να σαι καλα συνονοματε :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

http://rapidshare.com/files/281577570/D._Zah.Captures.zip

ριξτε μια ματια πως εχω στημενο το HD μου..

θα βοηθησουν πολλους τα screenshots για το πως μπορουν να στησουν το τηλ τους.

οποιες αποριες σας ,εδω ειμαστε.

Λοιπον, μετα απο προσεκτικη προσοχη στα 91 screenshots που είδα, ψήθηκα πάλι να περάσω την SL του onko και να επαναφέρω το backup που έχω για να το πειράξω κιάλλο...! Αλλα προς το παρόν θέλω να δω λίγο τις 6.5 για να δω τι έρχεται στις 6/10...;)

Μετά, να είσαι βέβαιος οτι θα τα κοιτάξω..

Και μου αρέσει πολύ η οργάνωση στα αρχεία σου! Τόσο οργανωμένα...:wacko:

Μπράβο Δημήτρη!!!:cool:

Δημητρη και Αλεξανδρε ευχαριστουμε....:)

Να σαι καλα! :)

Λοιπον, και μια ερωτησούλα μήπως και κάποιος ξέρει...

Ψάχνω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, τα εικονίδια του μανιλα που έχει η 6.5 ν62 ([ROM][PDAVIET][WWE] BLACKSTONE WM6.5 ROM V61(Core 23047) & V62(23412) w/ LEO-MANILA).. Τα έχει δει κανείς κάπου στους xda??? Τα ψαχνω, αλλα μάταια, και όχι τιποτα αλλο, αλλα μου αρεσουν παρα πολυ που ειναι ετσι εγχρωμα(ειναι νομιζω, αν διαβασα καλα, του Hero...).....

Το μονο που βρηκα ειναι αυτο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551489&highlight=Hero+Manila+icons

αλλα δεν ειναι αυτα ακριβως που ψαχνω.

Οριστε και 2 screenshots για να γινω λιγο πιο κατανοητος.

http://img38.imageshack.us/img38/3261/screen02p.jpghttp://img410.imageshack.us/img410/4033/screen03s.jpg

Λοιπον, και μια ερωτησούλα μήπως και κάποιος ξέρει...

Ψάχνω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, τα εικονίδια του μανιλα που έχει η 6.5 ν62 ([ROM][PDAVIET][WWE] BLACKSTONE WM6.5 ROM V61(Core 23047) & V62(23412) w/ LEO-MANILA).. Τα έχει δει κανείς κάπου στους xda??? Τα ψαχνω, αλλα μάταια, και όχι τιποτα αλλο, αλλα μου αρεσουν παρα πολυ που ειναι ετσι εγχρωμα(ειναι νομιζω, αν διαβασα καλα, του Hero...).....

λοιπον καπου τα ειδα σκετα αλλα για βαλε τη ρομ που σου εχω προτενει

Topix 2.9.4

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640

γιατι περπου αυτα τα εικοδια εχει (ειναι αυτα που εχει το λινκ που δινεις)συν οτι θελω και τη γνωμη σου γιατι πιστευω οτι ειναι απιαστη ρομ

υ.γ. οι διαφορες παντως στα χρωματα του ενος με το αλλο ειναι ελαχιστες

στην ρομ του onko οταν βαζω μια φωτο για wallpaper ,γιατι βγαινει μια ασπριλα και η εικονα ωχρη???

Δημητρη φοβερα τα screenshot πολύ καλη δουλειά και στήσιμο(να ειμασταν κοντα να μου εστηνες και το δικο μου:D) ...

τα εικονιδια επανω πως ?( δεξια απο το start....)

λοιπον καπου τα ειδα σκετα αλλα για βαλε τη ρομ που σου εχω προτενει

Topix 2.9.4

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640

γιατι περπου αυτα τα εικοδια εχει (ειναι αυτα που εχει το λινκ που δινεις)συν οτι θελω και τη γνωμη σου γιατι πιστευω οτι ειναι απιαστη ρομ

υ.γ. οι διαφορες παντως στα χρωματα του ενος με το αλλο ειναι ελαχιστες

Θα την βάλω, να είσαι σίγουρος.. Απλά μόλις πριν απο 5 λεπτα εβαλα του Dutty που έχω στην υπογραφη μου. Δοκιμαζω τις νεες με το νεο μανιλα και μου αρεσει πολυ(eye candy)...

Ειναι γρηγορουτσικη, δουλευει κανονικα ο τασκ μανατζερ, ξεκιναει με 46% μνημη και ειναι γρηγορη σε σχεση με την προηγουμενη που έιχα.:)

Για εμενα δηλαδη ειναι καλυτερη! Απλα η μπαρα ειναι πανω, και οχι κατω, και δεν εχει κουμπακια αντι για γραμματα που ειχε η προηγουμενη, και σε αυτο ευθύνεται το built των WM6.5 που εχει χρησιμοποιησει. Αλλα δεν με πειραζει. Ειναι καλη, τουλαχιστον στα πρωτα 5 λεπτα που συμβιώνω μαζι της, ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

Δημητρη φοβερα τα screenshot πολύ καλη δουλειά και στήσιμο ....τα εικονιδια επανω πως ?( δεξια απο το start....)

Κρίνοντας απο το όνομα που φαίνεται στα screenshots που έδωσε, φαντάζομαι οτι ειναι αυτα εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520132&highlight=m6+taskbar

Τουλάχιστον m6 taskbar icons που φαίνονται στα Remove Programs του Δημήτρη, ειναι αυτα...:)

Αυτος ειχε βγαλει παλαιοτερα καποια αλλα. Τα έχω και αυτα. Γενικα, επειδη μια εποχη με ειχε πιασει μια τρελα με τα εικονιδια στην πανω μπαρα, εψαχνα και μαζευα πολλα. Αλλα αυτουνου, τα m6 taskbar icons, ειναι τα πιο ωραια που εχω βρει.;)

Και εχει και ωραια συλλογη απο metal icons.:shifty:

ευχαριστημένος.

Κρίνοντας απο το όνομα που φαίνεται στα screenshots που έδωσε, φαντάζομαι οτι ειναι αυτα εδώ:

Τουλάχιστον m6 taskbar icons που φαίνονται στα Remove Programs του Δημήτρη, ειναι αυτα...:)

Αυτος ειχε βγαλει παλαιοτερα καποια αλλα. Τα έχω και αυτα. Γενικα, επειδη μια εποχη με ειχε πιασει μια τρελα με τα εικονιδια στην πανω μπαρα, εψαχνα και μαζευα πολλα. Αλλα αυτουνου, τα m6 taskbar icons, ειναι τα πιο ωραια που εχω βρει.;)

γρηγορη απαντηση Αλεξ.....thanks again...;)

για το wallpaper που βγαινει ασπριλα ξερεις κατι ?:(

στην ρομ του onko οταν βαζω μια φωτο για wallpaper ,γιατι βγαινει μια ασπριλα και η εικονα ωχρη???

Δημητρη φοβερα τα screenshot πολύ καλη δουλειά και στήσιμο(να ειμασταν κοντα να μου εστηνες και το δικο μου:D) ...

τα εικονιδια επανω πως ?( δεξια απο το start....)

για την ασπριλα που λες δεν καταλαβαινω τι ενοεις...

για τα εικονιδια ο Αλεξανδρος σου απαντησε ηδη.;)

για αυτο εβαλα και την λιστα με τα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα(τα περισσοτερα τουλαχιστον,επιτρεψτε μου να κρατησω καποια πραγματα για μενα) για να ξερετε απο που ειναι αυτα που βλεπετε.

οσο για την αποσταση??μια ωρα και κατι με την μηχανη ειμαι :p

Θα την βάλω, να είσαι σίγουρος.. Απλά μόλις πριν απο 5 λεπτα εβαλα του Dutty που έχω στην υπογραφη μου. Δοκιμαζω τις νεες με το νεο μανιλα και μου αρεσει πολυ(eye candy)...

ειναι πολυ σκουρα τα metal icons του και δεν μου αρεσαν...το wait cursor ομως απο αυτην την συλλογη ειναι ολα τα λεφτα...

Marshall rules βλεπεις ;)

για την ασπριλα που λες δεν καταλαβαινω τι ενοεις...

για αυτο εβαλα και την λιστα με τα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα(τα περισσοτερα τουλαχιστον,επιτρεψτε μου να κρατησω καποια πραγματα για μενα) για να ξερετε απο που ειναι αυτα που βλεπετε.

οσο για την αποσταση??μια ωρα και κατι με την μηχανη ειμαι :p

Δημητρη ενοοω οτι επιλεγω μια φωτο για wallpaper απο το today και βγαινει στην επιφανεια εργασιας χωρις χρωματα λες και εχω βαλει ασπρο φιλτρο...:(

λείπει καποιος driver ?

Θα παρω το burgman και θα ερθω...:D:D

Δημητρη ενοοω οτι επιλεγω μια φωτο για wallpaper απο το today και βγαινει στην επιφανεια εργασιας χωρις χρωματα λες και εχω βαλει ασπρο φιλτρο...:(

λείπει καποιος driver ?

Θα παρω το burgman και θα ερθω...:D:D

δεν εχει απο κατω μειωση του condrast??

θα βρεθουμε καποια στιγμη να σαι σιγουρος :)

δεν εχει απο κατω μείωση του condrast??

Δημητρη εχω την εκδοση του onko χωρις το manila...

μείωση του condrast ?? οχι τιποτα...:(

οποτε ανεβεις Λαρισα σε περιμενω....:)

ειναι πολυ σκουρα τα metal icons του και δεν μου αρεσαν...το wait cursor ομως απο αυτην την συλλογη ειναι ολα τα λεφτα...

Marshall rules βλεπεις ;)

Ειναι σκουρα, αλλά σε ορισμενα themes παει. Δηλαδη, αν εχει μαυρο bg με μαυρο μανιλα και μαυρη μαυρίλα πλάκωσε, ταιριάζουν!

Επισης, απόρησα πως ειναι εγχρωμη η μπαριτσα για την μπαταρια του WkTask... Αυτο θα ηθελα να το μοιραστεις, αν οχι μαζι μας, να μου το ψιθυρίσεις:happy:!

Αυτό θα το ήθελα και εγώ...! :) Με ορισμένα παιδιά δηλαδη απο εδω, θα ηταν παραδεισος πληροφοριας και εμπειριας να βρεθουμε!:D

Ειναι σκουρα, αλλά σε ορισμενα themes παει. Δηλαδη, αν εχει μαυρο bg με μαυρο μανιλα και μαυρη μαυρίλα πλάκωσε, ταιριάζουν!

Επισης, απόρησα πως ειναι εγχρωμη η μπαριτσα για την μπαταρια του WkTask... Αυτο θα ηθελα να το μοιραστεις, αν οχι μαζι μας, να μου το ψιθυρίσεις:happy:!

Αυτό θα το ήθελα και εγώ...! :) Με ορισμένα παιδιά δηλαδη απο εδω, θα ηταν παραδεισος πληροφοριας και εμπειριας να βρεθουμε!:D

η μπαρα η εγρωμη που λες ειναι η διαθεσιμη ραμ (η αντι αυτου,η ενδειξη μπαταριας αναλογα με το τι εσυ θελεις) μια απο τις τεραστιες δυνατοτητες του ilauncher http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/bow.gif

η μπαρα η εγρωμη που λες ειναι η διαθεσιμη ραμ (η αντι αυτου,η ενδειξη μπαταριας αναλογα με το τι εσυ θελεις) μια απο τις τεραστιες δυνατοτητες του ilauncher http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/bow.gif

:blink::shock::shock:

Αντε ρε!!! Το ειπα επειδη ενα τετοιο εχει και ο WkTask(τον οποιο μετα απο δικη σου παρότρυνση, ειναι αναπόσπαστο κομμάτι απο κάθε ρομ μου)...

Το iLauncher, το ειχα δει παλαιοτερα που το ειχες πει. Το κατεβασα, το εγκατεστησα, αλλα μου φανηκε πολυ μπερδεμενο. Δεν ασχοληθηκα βεβαια οσο θα ηθελα ή θα επρεπε, αλλα να εισαι βεβαιος οτι θα λαβει απο εμενα περισσοτερη σημασια στο (σύντομο:confused:?) μέλλον..!:p

Αντε ρε!!! Το ειπα επειδη ενα τετοιο εχει και ο WkTask(τον οποιο μετα απο δικη σου παρότρυνση, ειναι αναπόσπαστο κομμάτι απο κάθε ρομ μου)...

Το iLauncher, το ειχα δει παλαιοτερα που το ειχες πει. Το κατεβασα, το εγκατεστησα, αλλα μου φανηκε πολυ μπερδεμενο. Δεν ασχοληθηκα βεβαια οσο θα ηθελα ή θα επρεπε, αλλα να εισαι βεβαιος οτι θα λαβει απο εμενα περισσοτερη σημασια στο (σύντομο?) μέλλον..!

το wtask ΜΗΝ το χρησιμοποιειτε με τις 6.5 ρομς...κρασαρει το μενου εναρξη ;)

το ilauncher ειναι αναποσπαστο κομματι απο καθε ρομ μου!!

και καθιστα το wtask αχρηστο ;)

ο task manager του ειναι απαιχτος ;)

Δημητρη εχω την εκδοση του onko χωρις το manila...

μείωση του condrast ?? οχι τιποτα...:(

οποτε ανεβεις Λαρισα σε περιμενω....:)

και εγω αυτην εχω :lol:

για κοιτα τα screen shots και πες μου αν βγαζεις ακρη ;)

το ilauncher ειναι αναποσπαστο κομματι απο καθε ρομ μου!!

και καθιστα το wtask αχρηστο ;)

ο task manager του ειναι απαιχτος ;)

http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/bow.gif

:shock:

Σιγά σιγά θα τα μάθω...!

Που θα πάει!

Αλλά κάνω βηματα! Χθες θυμιθηκα το path στην registry για να σου εμφανίζεται το <rotate screen> στα buttons, στα Settings...!:yahoo::up:

Δεν ειναι δα και τοσο σημαντικο, αλλα ειναι βημα!!!

Προς το παρόν δεν τον έβαλα στην 6.5 του Dutty. Ειναι σε φάση δοκιμής! Πάντως, η γυναικεία γνώμη που ζήτησα για το αν το τηλέφωνο ειναι πιο γρηγορο απο εχθες ήταν κατηγορηματικά «ναι». Η 6.5 του Dutty ειναι καλυτερη απο την 6.5 του PDAVIET ή οπως τον λένε.:cool:

συμβουλη...μην ζητας γυναικεια γνωμη σε τετοια θεματα:p

Ήταν καθαρά αν το κινητό είναι πιο γρήγορο ή όχι, σε σχέση με αυτό που ήταν χθες το βράδυ!

Διαφορετικά...! Δεν μιλάω...:X:X

Γιατί μετά :chair: ή

:confused::whip: ή

:protest: .

:lol:!!!!!!

To radio 1.17 αξίζει?! Να το βάλω? Είχα μείνει πολυ ευχαριστημένος απο την ποιοτητα των συνομιλιων που ειχα με το 1.13. Και με το GPS, και με την ταχυτητα κατεβάσματος δεδομένων over the air... WiFi δεν χρησιμοποιώ τόσο.. Και όταν το βάλω, συνήθως ειμαι πολυ κοντα στην κεραία και δεν εχω θεμα.. WiFi Hot Spots στο ηράκλειο δεν έχει πολλά, και τα δίκτυα που υπάρχουν ειναι κλειδωμένα...

Edit2:

Αυτο που μου άρεσε και διάβασα στον Dutty ειναι το παρακάτω:

Το οποιο για καποιον που βάζει προγραμματα αρκετα μετα απο κάθε ρομ ειναι σωτήριο. Δεν το έκανα προσωπικα, μιας και δεν ξέρω κατα πόσον θα την κρατήσω. Εξάλλου 2-3 προγραμματακια βάζω(GPSTest, SDKcers+taskbar icons αν δεν έχει ήδη και τώρα έβαλα το Clean Ram).

Και μετα πληκτρολόγια που έχουν απο την HTC δεν βάζω ούτε κάν το Finger Keyboard! Το μονο μου προβλημα ειναι οτι αν γραφω ελληνικα και βάλω αγγλικα για να γραψω κατι, μετα πρεπει να κανω «κυκλο» για να ξαναπερασω ελληνικα. Αλλα δεν πειραζει!

Δημήτρη; Θα σε μαλώσω :lol: Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό και είναι πολύ απλή: Στις ρυθμίσεις του wktask βάζεις στην exception list (exluded αναφέρεται) το shell32.exe ;) Έτσι όταν θα κλείνεις το start menu με το Χ θα κάνει απλώς minimize και δεν θα "σκοτώνει" το start menu. Βασικά μόνο για σένα δεν χρειάζεται αυτή η λύση αλλά για κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμη ;)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Δημήτρη; Θα σε μαλώσω :lol: Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό και είναι πολύ απλή: Στις ρυθμίσεις του wktask βάζεις στην exception list (exluded αναφέρεται) το shell32.exe ;) Έτσι όταν θα κλείνεις το start menu με το Χ θα κάνει απλώς minimize και δεν θα "σκοτώνει" το start menu. Βασικά μόνο για σένα δεν χρειάζεται αυτή η λύση αλλά για κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμη ;)

ευχαριστω για την διορθωση φιλαρακι!

αν κ εγω προσωπικα,οπως ξερεις,δεν θα το χρειαστω,τουλαχιστον μεχρι την ελευση του leo,μιας κ τα 6.5 μου ειναι αδιαφορα...

πληροφοριακα θα αναφερω,για οσους δεν ξερουν...

ο Λαζαρος(zalaros)

κ εγω εχουμε ακριβως την ιδια φιλοσοφια κ τρελλα ασχετα αν δεν γραφει συχνα...(βαλτε οτι ειναι και πολυ καλος ΦΙΛΟΣ)

ανταλλασουμε γνωσεις,ιδεες,εμπειριες χρονια τωρα!

και εγω αυτην εχω :lol:

για κοιτα τα screen shots και πες μου αν βγαζεις ακρη ;)

το βρηκα...αλλου εψαχνα :mad::wacko:

ευχαριστω και παλι....:):cool:

HTC LEO VIDEO PREVIEW

http://www.youtube.com/watch?v=Xaw84roLOUQ

αρχισανε τα οργανα....

HTC LEO VIDEO PREVIEW

http://www.youtube.com/watch?v=Xaw84roLOUQ

αρχισανε τα οργανα....

Ωχ,ωχ:shock::shock::eek::eek:

Αμαν την βλεπω την δουλεια.......ετσι που με ταλαιπωρουν για να βρω το 3Gs θα μου την δωσει και θα κανω τα πισω μπρος.... που λενε.

Με βλεπω να πουλαω τα ΡΝΑ και τα 3Gια και να λεω hallo Leo:lol:

Λεμε τωρα.....

Αλλα μην μου πεις ρε Ζαχαρακη οτι και σ αυτο θα βαλεις τον Lite της Αραβιας?

Εδω μιλαμε για pppc

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,