Jump to content

protash pros moderators

Fender
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και για συμβόλαια κινητών...

Νάι θα ήταν χρήσιμο!

απλά φαίνεται έχει πέσει δουλεια ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Σχετικο με το θρεντ αλλα σχετικα με αλλο θεμα...

Δε θα ταν καλυτερα οταν οι μοντς βλεπουν "παρατυπιες" απο καποιους χρηστες να κανουν παρατηρησεις στους συγκεκριμενους χρηστες μια δυο τρεις και αν δεν συμορφωνεται τοτε ΜΠΑΝ...αντι να κλειδωνουν τα θρεντς και να μην αφηνουν και τα υπολοιπα ατομα να γραψουν αυτα που θελουν ακομα και αν υπαρχουν κοντρες και αντιπαραθεσεις..? Εξαλλου δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε ολοι σε ολα αλλα μπορουμε να συζηταμε κοσμια ακομα και αν διαφωνουμε...

Η κοινη πρακτικη μου χει δειξει πως μερικα θρεντς κλειδωνονται και καλα προσωρινα αλλα.....μονο προσωρινο κλειδωμα δεν ειναι!!!

Μου φαινεται "φασιστικο" και λαθος...Εκφραστε τις αποψεις σας αλλα θεωρω πως αυτο που προτεινω θα ηταν και σωστοτερο να γινει για ολους μας...Οχι για εναν να την πληρωνουν ολοι!!!

Συνήθως σημαντικά θέματα δεν κλειδώνονται ή τουλάχιστον δεν κλειδώνονται για πολύ.

Παρατηρήσεις γίνονται συνήθως και με ΡΜ.

Αν εσύ διαφωνείς με ένα κλειδωμένο θέμα, καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον σχετικό moderator.

Ένα κλειδωμένο θέμα συνήθως σημαίνει είτε ότι το θέμα παραβιάζει τους ΟΠΧ είτε κάνει τα μέλη να απαντήσουν με τρόπο που παραβιάζουν τους ΟΠΧ είτε είναι θέμα χωρίς ουσία.

Το ποσο σοβαρο η οχι ειναι το θεμα ειναι κατι σχετικο αν και συνηθως φαινεται απ την αποκριση των users...

Επικοινωνησα με το σχετικο μοντερειτορ (3 ΠΜ) αλλα προφανως με εγραψε...

Το θρεντ ειναι αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=217031#post217031 και εχει κλεισει εδω και τρεις μερες

Αν προσεξεις 2 φορες ΕΝΑ μονο ατομο εχει ξεφυγει λιγο στις εκφρασεις του και αντι να του γινει παρατηρηση και αν δεν συμορφωθει μπαν εκλεισε το θρεντ ολοκληρο χωρις οι υπολοιποι να μπορουμε να γραψουμε πλεον τιποτα...

Σιγουρα να γινεται παρατηρηση σε οποιον χρηστη παραβιαζει τους ορους αλλα δε θα πρεπει και να γινεται και σε οποιον μοντ κανει το ιδιο, η επιδυκνυει αδιαφορια, η...η...η...?

Ευχαριστω για το χρονο σου μια και βλεπω οτι εισαι ο μονος που εστω ενδιαφερθηκε...!

το παραπάνω θέμα εγώ θα το έκρινα ενδιαφέρον και είμαι πιστευω ότι ο eye σκοπεύει να το ξανανοίξει. για wait λίγο ακόμη ;)

Zer0cooL24 μου έστειλες PM και σου απάντησα, μην λες λοιπόν ότι σε έγραψα. Το συγκεκριμένο θέμα έξαντλήθηκε και οι συμμετέχοντες σε αυτό εισήλθαν σε άλλου είδους αντιπαραθέσεις, και μάλιστα στα τελευταία post με βρισιές. Γι' αυτό λοιπόν και το κλείδωσα. Έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις τη διαφωνία σου, έχω κι εγώ το δικαίωμα να αποφασίζω τι θα γίνει. Υπ' όψιν, σου τη χάρισα ήδη για αυτό το post σου, για το οποίο έπρεπε να είχες φάει ποινή.

Υ.Γ.: Το θέμα θα παραμείνει κλειδωμένο

Το να αποφασίζεις εσύ ποιο θέμα είναι εξαντλημένο (άκου έκφραση!) και να το κλειδώνεις χωρίς άλλο ουσιαστικό λόγο είναι ο ορισμός της λογοκρισίας

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Πολύ καλή η πρόταση του fender ;)

Αλλά η υπόλοιπη συνέχεια του 1oυ post.... ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙ !?!?!?! :confused: :o

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (29 Ιαν. 2004 , 22:26)

Το να αποφασίζεις εσύ ποιο θέμα είναι εξαντλημένο (άκου έκφραση!) και να το κλειδώνεις χωρίς άλλο ουσιαστικό λόγο είναι ο ορισμός της λογοκρισίας

Δε νομίζω. Είναι δουλειά του κάθε Moderator να βλέπει πότε ένα θέμα εξαντλείται, χάνει το νόημά του, οδηγείται σε παρεκτροπές και γίνεται off topic. Τότε έχει το δικαίωμα, ή μάλλον την υποχρέωση να το κλειδώσει.

Νομίζω οτι έχεις λάθος. Δεν υπάρχει παρόλα αυτά λόγος να αντιδράς έτσι. Όσο για τη λογοκρισία... δε σε σχολιάζω... :wacko:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με το παιδί μύθε. Ένα θέμα εξαντλείται όταν δε γίνονται πια ποστς. Επίσης το κλείδωμα για λόγους εξάντλησης θέματος είναι κατά τη γνώμη μου το πιο περιττό κλείδωμα.

Επίσης είναι γεγονός ότι το φόρουμ αυτό αποφεύγει τις λογοκρισίες. Μας αδικείς daydreamer :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (30 Ιαν. 2004 , 00:43)

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με το παιδί μύθε. Ένα θέμα εξαντλείται όταν δε γίνονται πια ποστς. Επίσης το κλείδωμα για λόγους εξάντλησης θέματος είναι κατά τη γνώμη μου το πιο περιττό κλείδωμα.

Επίσης είναι γεγονός ότι το φόρουμ αυτό αποφεύγει τις λογοκρισίες. Μας αδικείς daydreamer :)

Κατά την γνώμη μου, ένα thread εξαντλείται όταν αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια, ή όταν τα μέλη που συμμετέχουν ποστάρουν για να ειρωνευτούν/προσβάλουν/επιτεθούν σε άλλα μέλη. Στην περίπτωση αυτή, όπως είπε και ο Mythozz, είναι υποχρέωση του Mod να επέμβει.

Όσον αφορά τα της λογοκρισίας, και εγώ, δεν τα σχολιάζω καν.

Πως συνεχίσαμε έτσι...ο Fender βλέπει το thread που έκανε με μια απλή και έξυπνη πρόταση να γίνεται τόπος κόντρας και διαμάχης,γιατί?

τι να πω ρε παιδιά τι να πω,ας κρατήσουμε ένα επίπεδο για το καλό του site μας

@Fender επειδή και εγώ λέω να βάλω adsl εύχομαι να γίνει υλοποιήσημη η ιδέα που έκανες πρόταση :)

:mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (29 Ιαν. 2004 , 15:26)

το παραπάνω θέμα εγώ θα το έκρινα ενδιαφέρον και είμαι πιστευω ότι ο eye σκοπεύει να το ξανανοίξει. για wait λίγο ακόμη ;)

Οπως βλεπεις εσυ το κρινεις ενδιαφερον, εγω το ιδιο, αλλοι χρητες που εγραφαν τις αποψεις τους εκει το ιδιο, αλλα..... ο μοντ μας ΔΕΝ το κρινει ενδιαφερον...Βγαλε ακρη!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE

Zer0cooL24 μου έστειλες PM και σου απάντησα, μην λες λοιπόν ότι σε έγραψα. Το συγκεκριμένο θέμα έξαντλήθηκε και οι συμμετέχοντες σε αυτό εισήλθαν σε άλλου είδους αντιπαραθέσεις, και μάλιστα στα τελευταία post με βρισιές. Γι' αυτό λοιπόν και το κλείδωσα. Έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις τη διαφωνία σου, έχω κι εγώ το δικαίωμα να αποφασίζω τι θα γίνει. Υπ' όψιν, σου τη χάρισα ήδη για αυτό το post σου, για το οποίο έπρεπε να είχες φάει ποινή.

Υ.Γ.: Το θέμα θα παραμείνει κλειδωμένο

Βεβαιως σου εστειλα ΠΜ, βεβαιως μου απαντησες αλλα δειχνοντας μου πως οτι και να σου λεω εσυ παλι το δικο σου θα κανεις...Οπως αλλωστε φαινεται κι εδω...

Το συγκεκριμενο θεμα ΔΕΝ εξαντληθηκε κι ας θελεις να πιστευεις πως ειναι ετσι για τη δικαιωση του κλειδωματος σου...Αντιπαραθεσεις εχω δει σε πολλα θρεντ οχι ομως αντιστοιχα πολλα κλειδωματα!

Επισης ΑΝ επρεπε να παρατηρησεις καποιον θα ηταν καλυτερα να παρατηρουσες το αλλο το παιδι που εβρισε....και μετα εμενα που δεν εβρισα απλα μιλησα σε ποιο εντονο υφος...

Κι οπως ειπα 2 η περισοτερα ατομα μπορουν να συζητουν και να κοντραρονται αν θες σε κοσμιο παντα υφος εχοντας διαφορετικες αποψεις...

Προφανως εσυ παλι θα κανεις το δικο σου γιατι εσυ νομιζεις πως εχεις κανει το σωστο και δε σε ενδιαφερει η γνωμη των υπολοιπων...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz

Είναι δουλειά του κάθε Moderator να βλέπει πότε ένα θέμα εξαντλείται, χάνει το νόημά του, οδηγείται σε παρεκτροπές και γίνεται off topic. Τότε έχει το δικαίωμα, ή μάλλον την υποχρέωση να το κλειδώσει.

Σωστος. Αλλα εδω, ΟΥΤΕ το θεμα εξαντληθηκε, ΟΥΤΕ εχασε το νοημα του, παρεκτροπες υπηρξαν που θα μπορουσαν να αποφευχθουν με απλες παρατηρησεις (και σε μενα αν θες...) , off topic εγινε αλλα αν παρατηρησεις εγιναν μια η δυο συστασεις για split (προφανως στον moderator) οι οποιες δεν εισακουστηκαν...Γιατι λοιπον να κλεισει ?

Ολα αυτα δεν τα γραφω απλα και μονο για να συνεχισω να ποσταρω εκει (εχασε και το νοημα πλεον να ζητας να σου δωσουν το ¨ελευθερας" ) αλλα μονο και μονο να δειξω οτι οταν κανουμε λαθη, ειτε χρηστες ειτε μοντς ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να τα αναγνωριζουμε που και που...Κατι που δυστυχως ως τωρα δεν γινεται...!

Φίλε zerocool συμφωνώ με όσα λες απόλυτα...

Σε καμία περίπτωση δε θέλει κανένας να μειώσει τοον μοντ

Απλά όλοι κάνουμε λάθη, το να μη τα παραδεχόμαστε είναι το χειρότερο λάθος όμως...

Οπως βλεπεις εσυ το κρινεις ενδιαφερον, εγω το ιδιο, αλλοι χρητες που εγραφαν τις αποψεις τους εκει το ιδιο, αλλα..... ο μοντ μας ΔΕΝ το κρινει ενδιαφερον...Βγαλε ακρη!
εγώ όμως το θέμα δεν το έχω διαβάσει. έκανα μόνο ένα ποστ εκεί όταν το μετέφερα από τους Διαξιδισμούς και εκεί βασίστηκε η γνώμη μου όταν είπα ότι είναι ενδιαφέρον. Καταλαβαίνω ότι ο Eye θεωρεί ότι ήταν θέμα που μόνο σε καυγάδες μπορούσε να οδηγήσει μετά την συζήτηση 5-6 σελίδων. Δέξου τη γνώμη του που σαν mod μια κάποια καλύτερη εμπειρία θα έχει σε αυτά τα θέματα. Δεν τίθεται θέμα παραδοχής του "λάθους του" - δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα να το κάνει αν όντως πίστευε ότι είχε κάνει λάθος.

- εκφέρω την παραπάνω γνώμη χωρίς να έχω διαβάσει το θέμα - μόνο από ότι διαβάζω εδώ.

Αυτο ειναι το θεμα...Το οτι δεν παραδεχεται πως εχει κανει λαθος ακομα και αν το πιστευουν αλλα ατομα...Οπως ειδες...

" Υ.Γ.: Το θέμα θα παραμείνει κλειδωμένο "

Αυτο δε μου δειχνει ατομο που εστω υπολογιζει τις αποψεις των αλλων...

Το αφηνω εδω, εχει χασει το νοημα πλεον...

Φίλε Zer0cooL24, έκατσα και διάβασα το επίμαχο thread, και οφείλω να ομολογήσω πως "μύριζε μπαρούτι" πολύ πιο πριν από την στιγμή που κλειδώθηκε. Μάλιστα, για να είμαι ειλικρινής, έχω την εντύπωση πως ο Eye χαρίστηκε σε αρκετούς εκεί μέσα...

Θα συμφωνήσω με τον Eye λοιπόν, ορθώς το thread κλειδώθηκε καθώς είχε κορεσθεί και υπήρχε μόνιμη αντιπαράθεση και επιθέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ?

TO OTI AYTO TO ΤΗREAD ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ (MODS & USERS MAZI... AΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Zer0cooL24) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ :angry:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Zer0cooL24. ΑΥΤΟ ΤΟ: Σχετικο με το θρεντ αλλα σχετικα με αλλο θεμα... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ THREAD Μ**** ΚΑΠΕΛΟ?

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΠΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ POST ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΉ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΝΤΕΡ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ DSL ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΙSPs??? :mad:

Thank u.

Κοίτα, θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει ξεχωριστό θέμα και απορώ γιατί δε το έκανε.

Άλλα δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να μεταφερθούν τα ποστ σε ένα άλλο θέμα.

Τώρα τον μεγάλο εκνευρισμό σου δε τον καταλαβαίνω πραγματικά. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (31 Ιαν. 2004 , 16:39)

Τώρα τον μεγάλο εκνευρισμό σου δε τον καταλαβαίνω πραγματικά. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

Εεέφρασα πιο πάνω αν είδες, μια απορία. Πολύ ήρεμα και και πολύ χαλαρά. Δεν πιστεύω να βλέπεις καμιά απάντηση σ'αυτό που ρώτησα, ε? :p :whistle:

Και στην τελική. Θέτω το εξής ερώτημα.... ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ mODS ΝΑ ΑΠΑΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ??? :wacko:

Το κλείδωσε, Κλειδώθηκε.... πάει τελείωσε το θέμα. Τι το συζητάτε, τι το πεδεύετε? Μπας και ξεκλειδωθεί? (Άντε να μπένω και γω στο νόημα του thread).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (31 Ιαν. 2004 , 16:51)

Και στην τελική. Θέτω το εξής ερώτημα.... ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ mODS ΝΑ ΑΠΑΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ??? :wacko:

Το κλείδωσε, Κλειδώθηκε.... πάει τελείωσε το θέμα. Τι το συζητάτε, τι το πεδεύετε? Μπας και ξεκλειδωθεί? (Άντε να μπένω και γω στο νόημα του thread).

Κι αυτοί άνθρωποι είναι σαν κι εμάς με καλές προθέσεις και μερικές φορές μπορεί να κάνουν λάθη. Έχουν δικαίωμα να κλειδώσουν ένα θέμα όσο έχουμε και μεις δικαίωμα να εκφράσουμε στο μέρος του σχολιασμού τις διαφωνίες μας :)

Στο παρελθόν θέματα που κλειδώθηκαν, ξεκλειδώθηκαν μετά από αίτημα των συμμετεχόντων και όσων τα διάβαζαν. Αυτό για μένα είναι ένα πολύ δημοκρατικό φαινόμενο. Εσύ το θεωρείς αμφισβήτηση στην εξουσία των μοντς; ("ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ mODS ΝΑ ΑΠΑΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ??? :wacko: ")

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (31 Ιαν. 2004 , 17:00)

Αυτό για μένα είναι ένα πολύ δημοκρατικό φαινόμενο. Εσύ το θεωρείς αμφισβήτηση στην εξουσία των μοντς; ("ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ mODS ΝΑ ΑΠΑΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ??? :wacko: ")

Aλίμονο, ο διάλογος είναι καλό πράγμα. Απλά είδα ότι ο zerocool24 απευθύνθηκε κάπου. Και αντί να συζητηθέί το θέμα μεταξύ αυτού και του άλλου..... ως δια μαγείας έχουμε ένα thread zerocool24-mods .

Γενικά, και όχι για το forum: Όταν έχω έναν πρόβλημα με κάποιον, θα επιδιώξω να το συζητήσω με τον ίδιο... και όχι με την οικογένεια και τους φίλους του :p

Παύω να παρακολουθώ το θέμα, κάπου εδώ. Δεν μ'ενδιαφέρει στην τελική. Και για να εκφράσω την ταπεινή μου γνώμη.... ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ, γι αυτό εξάλλου υπάρχουν και τα PM (αυτό το τελευταίο, το κλεψα από άλλο κλειδωμένο thread :D )

Ευχαριστώ :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...