a1984 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Πήρα τηλ. στα κεντρικα και μου είπαν οτι κατι τέτοιο δε γίνεται.καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsalikis Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Λοιπον εχω το εξης προβλημα με το wifi του G705. Oταν κανει αναζητηση δικτυου (σε περιοχη που υπαρχει ασυρματο δικτυο) δεν ανιχνευει τιποτα. Σαν να κολλαει. Το προβλημα λυνεται οταν βγαλω την μπαταρια, αλλα μετα απο λιγο παλι το ιδιο. Ξερει κανεις κατι; Εχω το τελευταιο firmware συμφωνα με seus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Τελικα αυτο με τα κοληματα του wifi γινετε και σε αλλους γιατι σε αρκετους το διαβαζω τις τελευταιες μερες.. Και κατι ακομα το Garmin μπαινει στο συγκεκριμενο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_petrucci198 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Το χτύπησα κι εγώ το G705! Μέχρι τώρα αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές! :) Το μόνο που παρατήρησα (τις πολύ λίγες μέρες που το έχω στην κατοχή μου) είναι οτι αργεί χαρακτηριστικά να κλειδώσει δορυφόρους... Του στυλ μπορεί να του πάρει και 20 λεπτά!! (χωρίς να είναι η πρώτη του φορά :) ή χωρίς να έχω πάει ..Αυστραλία που λέει ο λόγος!) Αny ideas? thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 οσο με το wifi να σας πω οτι ετσι ειναι τα sony ericsson πρως το παρων.. και διπλα να το εχεις μπορει και να μην πιασει, και για service να το πας και αντικατασταση να κανεις και μετα απο λιγο καιρο τα ιδια θα σου κανει.. εστω και λιγοτερο.. μην ξεχναται οτι εχουν πρωτοκολλο 802.11b που δεν ειναι και το καλυτερο και δεν ποιανει μακρια δικτυα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Λάθος!Υποστηρίζει πλήρως την g προδιαγραφή!Είναι 802.11 b/g!Προφανώς πρόκειται για σφάλμα λειτουργικού σε συγκεκριμένες συσκευές ή σε branded συσκευές,των οποίων το λειτουργικό είναι τροποποιημένο απ'τον εκάστοτε πάροχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Λάθος!Υποστηρίζει πλήρως την g προδιαγραφή!Είναι 802.11 b/g!Προφανώς πρόκειται για σφάλμα λειτουργικού σε συγκεκριμένες συσκευές ή σε branded συσκευές,των οποίων το λειτουργικό είναι τροποποιημένο απ'τον εκάστοτε πάροχο! δεν ειναι standar αυτο που λες.. ακομα και σε nobranded ειναι μερικα ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Παιδια το Garmin λογο του κλειστου λειτουργικου δε μπαινει ετσι δεν ειναι; Γενικα το gps της SE αξιζει η καλυτερα προς Nokia πλευρα σε αυτον το τομεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 pantws egw paidia eimai eyxaristimenos apo to kinitaki..twra oso gia to wifi kinito einai ti perimenete? an thelete kati parapanw iphone h netbook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Παιδια το Garmin λογο του κλειστου λειτουργικου δε μπαινει ετσι δεν ειναι; Γενικα το gps της SE αξιζει η καλυτερα προς Nokia πλευρα σε αυτον το τομεα; Όχι,δεν μπαίνει το Garmin! Το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η SE(Wayfinder Navigator)είναι πολύ καλό σε δυνατότητες και έχει πολύ λεπτομερείς χάρτες,ακόμη και για πολύ μικρά χωριά,αλλά απαιτεί σύνδεση στο Ίντερνετ!Αν έχεις πακέτο με δωρεάν όγκο δεδομένων,συμφέρει να το χρησιμοποιείς,αλλιώς...ούτε να το σκεφτείς!Εκτός κι αν θες να βρεθείς με ακορντεόν στην Ομόνοια για να ξεχρεώσεις το λογαριασμό του κινητού σου :lol: δεν ειναι standar αυτο που λες.. ακομα και σε nobranded ειναι μερικα ετσι.. Τότε είναι σφάλμα hardware σ'αυτά τα non-branded,πιθανότατα!Ή συμβαίνει κάποιο άλλο σφάλμα που ενδεχομένως είναι λόγω αμέλειας χρηστών!Αλλά ως προς την υποστήριξη,λειτουργεί κανονικότατα και το πρότυπο b και το g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_petrucci198 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Το χτύπησα κι εγώ το G705! Μέχρι τώρα αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές! :) Το μόνο που παρατήρησα (τις πολύ λίγες μέρες που το έχω στην κατοχή μου) είναι οτι αργεί χαρακτηριστικά να κλειδώσει δορυφόρους... Του στυλ μπορεί να του πάρει και 20 λεπτά!! (χωρίς να είναι η πρώτη του φορά :) ή χωρίς να έχω πάει ..Αυστραλία που λέει ο λόγος!) Αny ideas? thanx! Κανείς που να έχει συναντήσει αυτή την καθυστέρηση? Είμαι ο μόνος?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω χρηστης του G705 εδω και δυο μερες...μια απορια εχω..μηπως ξερετε σε ποιες περιπτωσεις αναβει η (πορτοκαλη) λυχνια (LED) που βρισκετε πανω απο την camera (3.2 megapixel) Ty..:) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Όταν ενεργοποιείς τη συσκευή ανάβει στιγμιαία,όταν εξαντληθεί τελείως η μπαταρία και όταν βιντεοσκοπείς,ώστε να το υποδεικνύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Όταν ενεργοποιείς τη συσκευή ανάβει στιγμιαία,όταν εξαντληθεί τελείως η μπαταρία και όταν βιντεοσκοπείς,ώστε να το υποδεικνύει! Εμενα οταν ενεργοποειτε προσεξα και δεν αναβει...το παρατιρισα ομως που αναβει στο video για την παταρια βλεπουμε...(ειναι Full) ty φιλε..:) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 κοιτα, αμα εισαι σε κλειστο χωρο δυσκολευεται να πιασει.. αλλα συνηθως κανει εως 5 λεπτα περιπου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papxr3 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Εμενα οταν ενεργοποειτε προσεξα και δεν αναβει...το παρατιρισα ομως που αναβει στο video για την παταρια βλεπουμε...(ειναι Full) ty φιλε..:) Εμενα παλι εχει ενα αλλο κολλημα... οταν παει να τελειωσει η μπαταρια αναβοσβηνει το κοκκινο led που βρισκεται στο πληκτρο τερματισμου κλησης... Παρολο ομως που το βαζω να φορτισει και παρολο που φορτιζει πληρως και ακομα οταν το αποσυνδεω απο την πριζα το led συνεχιζει να αναβοσβηνει... Χρειαζεται να το σβησω και να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Εμενα παλι εχει ενα αλλο κολλημα... οταν παει να τελειωσει η μπαταρια αναβοσβηνει το κοκκινο led που βρισκεται στο πληκτρο τερματισμου κλησης... Παρολο ομως που το βαζω να φορτισει και παρολο που φορτιζει πληρως και ακομα οταν το αποσυνδεω απο την πριζα το led συνεχιζει να αναβοσβηνει... Χρειαζεται να το σβησω και να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει.... To εχω δει και στο δικο μου αλλα και στα περισσοτερα μοντελα που εχουν περασει απο τα χερια μου.. Δεν ειναι προβλημα του G705 και δε ξερω αν μπορουμε να το πουμε προβλημα.. μαλλον υπαρχει καποια σκοπιμοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave_wia Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καλησπέρα, μόλις αποκτισα το g705 κ θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει ειδικη version flash player για το κινιτο κ που μπορω να την βρω ωστε να μπορω να βλεπω animes κτλ στο κινιτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καλησπερα και παλι...επειδη πηρα το κινητο σε cosmote ΟΧΙ πως εχει καποιο λογοτυπο σηματακι πανω ουτε ειναι κατι κλειδωμενο...! Απλα θελω να δω αν υπαρχει καπου το κανονικο firmware της Sony ericcson για να το περασω μεσα...Ty:) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καλησπερα και παλι...επειδη πηρα το κινητο σε cosmote ΟΧΙ πως εχει καποιο λογοτυπο σηματακι πανω ουτε ειναι κατι κλειδωμενο...! Απλα θελω να δω αν υπαρχει καπου το κανονικο firmware της Sony ericcson για να το περασω μεσα...Ty:) μπες στην υπηρεσια αναβαθμισης της sony ericsson και :blink: αν υπαρχει διαθεσιμο update :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Kατ'αρχήν , συγνώμη , εάν η ερώτηση που θα κάνω έχει ξαναγίνει , αλλά δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αυτού του topic.Yπάρχει κάποια επιλογή που να απενεργοποιεί τη δυνατότητα υποβοήθησης εύρεσης στίγματος , μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας;Το ψάχνω , γιατί θέλω να έχω στίγμα , μόνο από GPS και όχι a GPS , ώστε να μην χρεώνομαι.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papxr3 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Kατ'αρχήν , συγνώμη , εάν η ερώτηση που θα κάνω έχει ξαναγίνει , αλλά δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αυτού του topic.Yπάρχει κάποια επιλογή που να απενεργοποιεί τη δυνατότητα υποβοήθησης εύρεσης στίγματος , μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας;Το ψάχνω , γιατί θέλω να έχω στίγμα , μόνο από GPS και όχι a GPS , ώστε να μην χρεώνομαι.Ευχαριστώ. Μενου--> Υπηρεσία Εντοπισμου --> Ρυθμισεις --> Υποβοηθηση Εκκινησης --> Ποτε.... Αυτη ειναι η σειρα για να απενεργοποιησεις το aGps και να εχεις μονο Gps...Παρολα αυτα η υποβοηθηση αυτη του Gps για να χρεωθεις προυποθετει να εισαι μεσα στο ιντερνετ και φυσικα με καποιο προφιλ κινητης τηλεφωνιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Eντάξει με το gps.Το έβαλα να ψάξει , βρήκε 3 δορυφόρους , αλλά δεν μπορώ να βρώ που λέει το στίγμα.Μπορείτε να βοηθήσετε;Θέλω μόνο φ και λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papxr3 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Eντάξει με το gps.Το έβαλα να ψάξει , βρήκε 3 δορυφόρους , αλλά δεν μπορώ να βρώ που λέει το στίγμα.Μπορείτε να βοηθήσετε;Θέλω μόνο φ και λ. Δεν σε επιασα! τι εννοεις φ και λ?? Παντως στο μενου--> Υπηρεσια εντοπισμου --> αρχειο καταγραφης περιεχει τις συντεταγμενες που επισκεφτηκες...( μου φαινεται αυτες απο το tracker) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Δεν σε επιασα! τι εννοεις φ και λ?? Παντως στο μενου--> Υπηρεσια εντοπισμου --> αρχειο καταγραφης περιεχει τις συντεταγμενες που επισκεφτηκες...( μου φαινεται αυτες απο το tracker) Δηλαδή γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος , οι συντεταγμένες.Εκεί που λές δεν μου τα εμφανίζει , παρόλο που έχει 3 ή 4 δορυφόρους.Μήπως πρέπει να περιμένω περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts